Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα Ματινακι μου καλοοοοοο τι κανει΅ς?καλα η τιμη σε αυατ τα μαγαζια ειναι αστα να πανε..λες κ χρυσο ειχε μεσα το παγωτο!:tongue:ξεχασα να ρωτησω αυτο που με ειπες σημερα ομως που ηρθα στη μαμα κ μωλης σχολασει ο αδερφος μου θα το ρωτησω ..συγνωμηη..το μυαλο μου οτι να ναι συνεχεια οταν παω σπιτι το θυμαμαι/!ουφφ:(

Καλημερα λενιω μου ομορφουλι εγκυουλι!!!!! Κλωτσαει συνεχεια ο μικρουλης σου ε??? Τι καλα, κι εγω τωρα αρχιζω να τον νιωθω πιο εντονα...ειναι τρελααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε λενιω μου για ρωτα μπας και βρουμε καμια ακρη και περνουμε φθηνα το βρεφικο γαλα και για μας εαν τελικα δεν θηλασουμε....που μακαρι να θηλασουμε βεβαια!!!!!!!!

Φιλακια ματακια μου θα τα πουμε αργοτερα Θεου θελοντος και ΔΕΗς επιτρεποντος....ημαρτον!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα λενιω μου ομορφουλι εγκυουλι!!!!! Κλωτσαει συνεχεια ο μικρουλης σου ε??? Τι καλα, κι εγω τωρα αρχιζω να τον νιωθω πιο εντονα...ειναι τρελααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε λενιω μου για ρωτα μπας και βρουμε καμια ακρη και περνουμε φθηνα το βρεφικο γαλα και για μας εαν τελικα δεν θηλασουμε....που μακαρι να θηλασουμε βεβαια!!!!!!!!

Φιλακια ματακια μου θα τα πουμε αργοτερα Θεου θελοντος και ΔΕΗς επιτρεποντος....ημαρτον!!!!!!!!!!

αχ Ματινακι μου ευχαρηστω για τα καλα σου λογακια !;);)

ειναι τρελααααα...ειδικα αν ξαπλωνεις κ χαλαρωνεις κ αρχηζει να κανει διαφορα κ συ να τ ο παρακολουθεις απλα~;);)

ναι θα ρωτησω Ματινακι μακαρι να ξερει!

καλο αυτο που ειεπς..κ γω πιστευω πως οπου να ναι θα μας το κοψουν..ελεος πια!:rolleyes::rolleyes:

φιλακια πολλααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ γιωτουλα μου μαζι γραφαμε....ολα καλα?Η μπουμπουδενια σου?????

Θα φορεσω ενα μακρυ φορεμα γκρι ασημι που ξεκιναει στενο απο το στηθος και οσο κατεβαινει φαρδαινει....εχει σε ολο το στηθος και 3 δαχτυλα απο κατω ιριδιζουσες πετρες και ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!

Αχ κλωτσαει ο μπουμπουκος μου τωρα με εχει ταραξει....χθες ειχε μαζευτει αριστερα στα πλευρα και δεν μπορουσα ουτε ανασα να παρω...αφου και στο περπατημα κρατιομουν γιατι πονουσα....μολις τον πιεσα λιγο εφυγε απο κει και ηρεμισα....

Παω κι ερχομαι!!!

θεα θα εισαι!

καλα ειναι η μπουμπουδενια μου, ολο κλωτσαει! και εμενα εχει μια ταση να μαζευεται δεξια, αλλα την χαιδευω και μετα απλωνεται σε ολη την κοιλια, της λεω τοσο χωρο εχεις γιατι σου αρεσει να στριμωχνεσαι???

το μαναρακι σου κλωτσαει ε? αχ πολυ μου αρεσει!!!

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα φιλεναδιτσες μουυυυυ..νομιζω πως οπου να ναι θα μας κοψουν το ρευμα κατι τετιο ακουσα..:rolleyes:τι κανετεεεεεεε?

σας πεθυμησα..

Μαρακι μου τελεια η αυχενικη σου αγαπουλα μου..ολα καλα με το μωρακι σου ..αν κ εμεινες με τηνα γωνια να δεις το φυλο αλα σημασια εχει οτι ειναι γερο κ ολα πανε καλα κ συντομα θα το μαθεις"!:P:p

Ματινακι μου καλοοοοοο τι κανει΅ς?καλα η τιμη σε αυατ τα μαγαζια ειναι αστα να πανε..λες κ χρυσο ειχε μεσα το παγωτο!:tongue:ξεχασα να ρωτησω αυτο που με ειπες σημερα ομως που ηρθα στη μαμα κ μωλης σχολασει ο αδερφος μου θα το ρωτησω ..συγνωμηη..το μυαλο μου οτι να ναι συνεχεια οταν παω σπιτι το θυμαμαι/!ουφφ:(

Γιωτακι μουυυυυυυυ θα ησουν μια κουκλα μεσα στα μωβ..εγω τελικα εβαλα ενα λευκο φορεματακι που ειχα καλο κ ειμαι χαρουμενη γιατι μπηκα κ στο φορεμα κ στα παπουτσακια μου..ειχα τελικα πολες επιλογες.

Ποπακη μοιυυυυ κουρασμενη εισαι σημερα αγαπουλα μου..εγω χθες δεν εκανα τιποτα..μεσα στη βδομαδα θα κανω δουλειτσες!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ το ζουζουνακι σου ειναι μια χαρα εσυ ταλαιπωρηιθηκες λιγακι!αχ αντε θα το ξαναδειτε μεγαλυτερο τωρα κ θα ξετρελαθεις!:P:p

εγω ειμαι καλα..ο μικρος μου με κλωτσαει ολη την ωρα μερικες φορες με ποανει κατω χαμηλα!ο μεγαλος μου(που για μενα ειναι ακομα ο μικρουλης μου)ειναι μια χαρα κατω παιζει με τους παπουδες του!;)

τελικα ειχαμε πολλες επιλογες! και εγω ειχα μια εναλλακτικη σε περιπτωση που κατι πηγαινε στραβα με το ενα φορεμα!!!

μ'αρεσουν τα λευκα πολυ!!!

Διαφημίσεις

θεα θα εισαι!

καλα ειναι η μπουμπουδενια μου, ολο κλωτσαει! και εμενα εχει μια ταση να μαζευεται δεξια, αλλα την χαιδευω και μετα απλωνεται σε ολη την κοιλια, της λεω τοσο χωρο εχεις γιατι σου αρεσει να στριμωχνεσαι???

το μαναρακι σου κλωτσαει ε? αχ πολυ μου αρεσει!!!

Μου αρεσουν πολυ τα μακρυα φορεματα αλλα οχι να ειναι πολυ φαρδια...αυτο ειναι πολυ ωραιο οντως και ειναι και το αγαπημενο του αντρα μου! Το φορεσα στο γαμο βαφτισεις που ειχαμε 5 ιουνιου και μολις ηρθε η κοπελα να μου βαλει το μαρτυρικο μου ειπε οτι της αρεσει πολυ το φορεμα μου!

Στριμωχνεται ε? Κι εμενα χθες σου λεω αλλο πραγμα δεν μπορυσα να παρω ανασα...δεν πειραζει καλα να ειναι το μαναρακι μου!!!!!!

Αν κλωτσαει λεει...βεβαια ειναι απαλες ακομα οι κινησεις του αλλα καποιες φορες οταν ειμαι ξαπλωμενη μου δινει δυνατες....

Παω να τσιμπησω κατι κοριτσια και θα τα πουμε πιο μετα αν δεν εχει κοπει το ρευμα....βεβαια κανονικα θα ηταν κομμενο τωρα...λετε να σταματησαν?Μακαρι.....φιλακια προς το παρον!!!!!!!

Παω να τσιμπησω κατι κοριτσια και θα τα πουμε πιο μετα αν δεν εχει κοπει το ρευμα....βεβαια κανονικα θα ηταν κομμενο τωρα...λετε να σταματησαν?Μακαρι.....φιλακια προς το παρον!!!!!!!

καλη ορεξη! μερικες φορες δεν το κοβουνε, παρολο που λενε οτι θα κοπει!

Γεια σου εφακη τι κανεις???? Χρονια και ζαμανια....ολα καλα??????

Για πες μας τα νεα σου....

καλα ειμαι απο σημερα η τελευταια μερα που περιμενω την ακατανομαστη απο αυριο μπαινω στην καθυστερηση:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε βρε κορίτσια; Για πείτε μου είναι λογικό που έχω αγωνία για σήμερα; Θα δω το μικρό μου σποράκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με το καλο!!!! ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!

τελικα ειχαμε πολλες επιλογες! και εγω ειχα μια εναλλακτικη σε περιπτωση που κατι πηγαινε στραβα με το ενα φορεμα!!!

μ'αρεσουν τα λευκα πολυ!!!

ax κ μενα Γιωτακι μου τα λευκα ειναι τα αγαπημενα μου ρουχα..πολυ μαρεσουν!αντε να καταφερουμε να βαλουμε καμια φωτο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...