Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ποπακι! πιες πορτοκαλαδα, εχει βιταμινη c, ειναι πολυ τονοτικη!!!

και εσυ δουλεια? και εγω! βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απιστευτη βαρεμαρα και τι δεν θα εδινα να ημουν σπιτι ξαπλα τωρα!!!!!!!!!!:shock:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα κουκλίτσες τι κάνετε???:P

Έχω λίγες μέρες να μπω και σας διάβασα πολύ γρήγορα..

Βλέπω πολλές εγκυούλες πήγατε και είδατε τα μπεμπεδάκια σας..

Εγώ πήγα τελικά χτές και έκανα την αυχενική, έτσι ξαφνικά και όλα πήγανε μια χαρά..αν και δυσανασχέτησα λίγο γιατί μου βγήκε 1.9 cm και φοβήθηκα ότι είναι ψηλό αλλα ο γιατρός με καθησύχασε ότι είναι όλα τέλεια και ότι πάνω απο 2.5 είναι επικύνδυνο..Αχ κοριτσάκια μου τρελάθηκα, συνέχεια κολοτούπες έκανε, φαντάζομαι πως κανετε εσείς που το βλέπετε πλέον καθαρά προσωπάκι, χεράκια, ποδαράκια:P

Για φύλλο μην με ρωτήσετε, ούτε συζήτηση, το λέω και θα το ξαναπώ, αυτά είναι τα μειονεκτήματα του να είσαι σε επαρχία, δεν είναι καθόλου εξελιγμένα τα μηχανήματα κι έτσι έμεινα με την αγωνία..:(

Δεν πειράζει όμως μου αρκεί το μωράκι μου να είναι γερό...:P

Ελενάκι, Ποπάκι, Αναστασάκι, Ρανιούκο, Γιωτάκι, Ματινάκι,Ιωαννάκι σμουατσςςςςςς στις κοιλίτσες σας :tongue:

Εγώ πήγα τελικά χτές και έκανα την αυχενική, έτσι ξαφνικά και όλα πήγανε μια χαρά..αν και δυσανασχέτησα λίγο γιατί μου βγήκε 1.9 cm και φοβήθηκα ότι είναι ψηλό αλλα ο γιατρός με καθησύχασε ότι είναι όλα τέλεια και ότι πάνω απο 2.5 είναι επικύνδυνο..Αχ κοριτσάκια μου τρελάθηκα, συνέχεια κολοτούπες έκανε, φαντάζομαι πως κανετε εσείς που το βλέπετε πλέον καθαρά προσωπάκι, χεράκια, ποδαράκια:P

Για φύλλο μην με ρωτήσετε, ούτε συζήτηση, το λέω και θα το ξαναπώ, αυτά είναι τα μειονεκτήματα του να είσαι σε επαρχία, δεν είναι καθόλου εξελιγμένα τα μηχανήματα κι έτσι έμεινα με την αγωνία..:(

Ελενάκι, Ποπάκι, Αναστασάκι, Ρανιούκο, Γιωτάκι, Ματινάκι,Ιωαννάκι σμουατσςςςςςς στις κοιλίτσες σας :tongue:

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα παναγιτσα μου!!!!!!!!!το ειδατε το μωρακι σας!!!!!!κολοτουμπες εκανε ε?χαχαχαχαχα!!!!!!δεν μας πειραζει το φυλλο, γερο να ειναι!!!!!!!ολα καλα, μπραβο μαρακι μου!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

θα προτιμουσα καφε στην παραλια!!!:-P

να σου πω, πηγαινε εσυ και περιμενε με να ξεκουραστω λιγο και ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα που θα ηταν!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μπραβο μαρακι μου! τελεια!!!:-P

αγορακι, κοριτσακι το ιδιο ειναι!!! γερο παιδακι να ειναι!!!

ποπακι παω και σε περιμενω!!! χαχαχα τελεια θα ηταν!:-P

Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις φιλεναδιτσες!!!!!! Τι κανετε κοριτσακια? Εγω τελικα δεν μπορεσα να μπω χθες γιατι συνεχισαμε τις δουλειες απο προχθες που μας τις αφησε στη μεση η ΔΕΗ λογω των διακοπων της....αφηστε που πηγαμε μια βολτα στην παραλια χθες το βραδυ και η αρχικη μου σκεψη ηταν απλα για περπατημα και μετα περιπτερο για παγωτο και σπιτι και τελικα ο αντρας μου ηθελε να κατσουμε να το φαμε το παγωτο σε γνωστη μαρκα παγωτων και παθαμε σοκ με τον λογαριασμο που μας εφεραν στο τελος.....9,50 για 2 μπαλες παγωτο στον καθενα....απο 2 πιτες γυρο θα τρωγαμε και θα χορταιναμε κιολας! Τι ειναι αυτα ρε σεις????? Ουτε προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου εκει...ειναι κοροιδια!!!! 5 παγωτα απο το περιπτερο θα περναμε και θα το ευχαριστιομασταν!!!! Τεσπα εγινε τωρα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε....

Λενιω ευτυχως που δεν πρηστηκαν τα ποδαρακια ουτε πονεσαν και το ευχαριστηθηκες!!!!!Θα ησουν και μια κουκλα ξανθομαλλουσα μου!!!!!! Να ζησουν και να ευτυχισουν τα παιδια!!!!!!!!!

Ποπακι μου κι εγω νιωθω μια εξαντληση γιατι κι εμεις δουλειες καναμε χθες και κουραστηκα αρκετα!!!!!!

Γιωτουλα μου κουκλαρα θα ησουν με το μωβ φορεματακι σου καμαρωτη μανουλα!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου με το καλο να δειτε το σπορακι σας ματια μου!!!!!!!!

Ρανιακι μου μην ανυσηχεις καμαρι μου δεν επαθε τιποτα το σπορακι...απλα να προσεχεις λιγακι τωρα στην αρχη...μονο απο τα χερακια σου να τρως λαχανικα...ματς μουτς!!!!!!!

Αναστασακι που εισαι εσυ μικρο μου εγκυακι????ολα καλα???

Κι εμεις εχουμε εναν γαμο στις 16 ιουλιου...παντρευεται ενας πολυ καλος φιλος και συναδελφος του αντρα μου στο Αραχναιο και το τραπεζι ειναι στις μυκηνες μετα!!!!!! Θα ταλαιπωρηθω λιγακι το ξερω αλλα γινεται και κανας γαμος και διασκεδαζουμε γιατι αλλιως το ΔΝΤ δεν μας αφηνει να κανουμε και πολλα πολλα....ουτε λιγα δηλαδη!!!!!!

Μαρακι μου γλυκο τελεια η αυχενικη! Μην ανυσηχεις καθολου για το 1,9 ειναι μικρο καλε μια χαρα!!!!!! Γερο παιδι να ειναι και οτι να 'ναι ματια μου! Οτι και να σου πει ο γιατρος για το φυλο το ιδιο θα νιωσεις γιατι ειναι το παιδακι σου που λατρευεις απο την πρωτη στιγμη που εμαθες οτι το εχεις στα σπλαχνα σου!!!!!!!!!

Και εγω νομιζα οτι ειχα μια αδυναμια στα κοριτσια αλλα οταν μας ειπε ο γιατρος οτι πιθανον ειναι αγορι ενιωσα πολυ πολυ ομορφα και πιστευω θα ενιωθα το ιδιο και για το κοριτσι και οχι κατι παραπανω ή λιγοτερο!

Γερα να ειναι Παναγια μου!!!!!!!!!!!

Χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις φιλεναδιτσες!!!!!! Τι κανετε κοριτσακια? Εγω τελικα δεν μπορεσα να μπω χθες γιατι συνεχισαμε τις δουλειες απο προχθες που μας τις αφησε στη μεση η ΔΕΗ λογω των διακοπων της....αφηστε που πηγαμε μια βολτα στην παραλια χθες το βραδυ και η αρχικη μου σκεψη ηταν απλα για περπατημα και μετα περιπτερο για παγωτο και σπιτι και τελικα ο αντρας μου ηθελε να κατσουμε να το φαμε το παγωτο σε γνωστη μαρκα παγωτων και παθαμε σοκ με τον λογαριασμο που μας εφεραν στο τελος.....9,50 για 2 μπαλες παγωτο στον καθενα....απο 2 πιτες γυρο θα τρωγαμε και θα χορταιναμε κιολας! Τι ειναι αυτα ρε σεις????? Ουτε προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου εκει...ειναι κοροιδια!!!! 5 παγωτα απο το περιπτερο θα περναμε και θα το ευχαριστιομασταν!!!! Τεσπα εγινε τωρα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε....

Λενιω ευτυχως που δεν πρηστηκαν τα ποδαρακια ουτε πονεσαν και το ευχαριστηθηκες!!!!!Θα ησουν και μια κουκλα ξανθομαλλουσα μου!!!!!! Να ζησουν και να ευτυχισουν τα παιδια!!!!!!!!!

Ποπακι μου κι εγω νιωθω μια εξαντληση γιατι κι εμεις δουλειες καναμε χθες και κουραστηκα αρκετα!!!!!!

Γιωτουλα μου κουκλαρα θα ησουν με το μωβ φορεματακι σου καμαρωτη μανουλα!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου με το καλο να δειτε το σπορακι σας ματια μου!!!!!!!!

Ρανιακι μου μην ανυσηχεις καμαρι μου δεν επαθε τιποτα το σπορακι...απλα να προσεχεις λιγακι τωρα στην αρχη...μονο απο τα χερακια σου να τρως λαχανικα...ματς μουτς!!!!!!!

Αναστασακι που εισαι εσυ μικρο μου εγκυακι????ολα καλα???

Κι εμεις εχουμε εναν γαμο στις 16 ιουλιου...παντρευεται ενας πολυ καλος φιλος και συναδελφος του αντρα μου στο Αραχναιο και το τραπεζι ειναι στις μυκηνες μετα!!!!!! Θα ταλαιπωρηθω λιγακι το ξερω αλλα γινεται και κανας γαμος και διασκεδαζουμε γιατι αλλιως το ΔΝΤ δεν μας αφηνει να κανουμε και πολλα πολλα....ουτε λιγα δηλαδη!!!!!!

κατι τετοια και εμενα μου την δεινουν!!! ακου 9,5 €!!!

μονο σε γαμους και βαπτησεις θα διασκεδαζουμε πλεον!!! τι θα βαλεις στο γαμο?

Διαφημίσεις

κατι τετοια και εμενα μου την δεινουν!!! ακου 9,5 €!!!

μονο σε γαμους και βαπτησεις θα διασκεδαζουμε πλεον!!! τι θα βαλεις στο γαμο?

Αχ γιωτουλα μου μαζι γραφαμε....ολα καλα?Η μπουμπουδενια σου?????

Θα φορεσω ενα μακρυ φορεμα γκρι ασημι που ξεκιναει στενο απο το στηθος και οσο κατεβαινει φαρδαινει....εχει σε ολο το στηθος και 3 δαχτυλα απο κατω ιριδιζουσες πετρες και ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!

Αχ κλωτσαει ο μπουμπουκος μου τωρα με εχει ταραξει....χθες ειχε μαζευτει αριστερα στα πλευρα και δεν μπορουσα ουτε ανασα να παρω...αφου και στο περπατημα κρατιομουν γιατι πονουσα....μολις τον πιεσα λιγο εφυγε απο κει και ηρεμισα....

Παω κι ερχομαι!!!

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα φιλεναδιτσες μουυυυυ..νομιζω πως οπου να ναι θα μας κοψουν το ρευμα κατι τετιο ακουσα..:rolleyes:τι κανετεεεεεεε?

σας πεθυμησα..

Μαρακι μου τελεια η αυχενικη σου αγαπουλα μου..ολα καλα με το μωρακι σου ..αν κ εμεινες με τηνα γωνια να δεις το φυλο αλα σημασια εχει οτι ειναι γερο κ ολα πανε καλα κ συντομα θα το μαθεις"!:P:p

Ματινακι μου καλοοοοοο τι κανει΅ς?καλα η τιμη σε αυατ τα μαγαζια ειναι αστα να πανε..λες κ χρυσο ειχε μεσα το παγωτο!:tongue:ξεχασα να ρωτησω αυτο που με ειπες σημερα ομως που ηρθα στη μαμα κ μωλης σχολασει ο αδερφος μου θα το ρωτησω ..συγνωμηη..το μυαλο μου οτι να ναι συνεχεια οταν παω σπιτι το θυμαμαι/!ουφφ:(

Γιωτακι μουυυυυυυυ θα ησουν μια κουκλα μεσα στα μωβ..εγω τελικα εβαλα ενα λευκο φορεματακι που ειχα καλο κ ειμαι χαρουμενη γιατι μπηκα κ στο φορεμα κ στα παπουτσακια μου..ειχα τελικα πολες επιλογες.

Ποπακη μοιυυυυ κουρασμενη εισαι σημερα αγαπουλα μου..εγω χθες δεν εκανα τιποτα..μεσα στη βδομαδα θα κανω δουλειτσες!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ το ζουζουνακι σου ειναι μια χαρα εσυ ταλαιπωρηιθηκες λιγακι!αχ αντε θα το ξαναδειτε μεγαλυτερο τωρα κ θα ξετρελαθεις!:P:p

εγω ειμαι καλα..ο μικρος μου με κλωτσαει ολη την ωρα μερικες φορες με ποανει κατω χαμηλα!ο μεγαλος μου(που για μενα ειναι ακομα ο μικρουλης μου)ειναι μια χαρα κατω παιζει με τους παπουδες του!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ γιωτουλα μου μαζι γραφαμε....ολα καλα?Η μπουμπουδενια σου?????

Θα φορεσω ενα μακρυ φορεμα γκρι ασημι που ξεκιναει στενο απο το στηθος και οσο κατεβαινει φαρδαινει....εχει σε ολο το στηθος και 3 δαχτυλα απο κατω ιριδιζουσες πετρες και ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!

Αχ κλωτσαει ο μπουμπουκος μου τωρα με εχει ταραξει....χθες ειχε μαζευτει αριστερα στα πλευρα και δεν μπορουσα ουτε ανασα να παρω...αφου και στο περπατημα κρατιομουν γιατι πονουσα....μολις τον πιεσα λιγο εφυγε απο κει και ηρεμισα....

Παω κι ερχομαι!!!

αχ Ματινακι μου σε κλωτσαει τι γλυκουληςςςςς!ξεκηνησε να κανει τις κολοτουμπες του μεσα στη κοιλιτσα της μανουλας του!

κοριτσακια μου βγαινωωω!παω να φαω το πρωινο μου..ακομα να φαω!τελευταια δεν πειναω πολυυ...περιεργοοοοο :rolleyes::shock::shock::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...