Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα....τι κανετε??????τα κοιλουμπακια σας?????

αχ ποσο σας χαιρομαι που λετε για τα πατουσακια και τα χερακια.....τρελαινομαι!!!!!

σας χανω ρε γαμωτο ομως....γυρναω το απογευμα και δεν ειναι καμια μεσα....εγω φτου να μη με ματιαξω ειμαι καλυτερα αυτες τις μερες....ανυπομονω για τη τεταρτη να δω και να ακουσω την ψυχουλα μου...αχχχχχχχχχχχχχ.....λιωνωωωωωωωωω!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια κοριτσακια εχετε σκεφτει ονομα για το ζουζουνι σας?

εμεις παραδοσιακα.....θα δωσουμε το ονομα του μπαμπα του δη , ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ(το εχω ταξει στον αγ.στεφανο), αν ειναι αγορακι και το ονομα της μαμας του,ΦΩΤΕΙΝΗ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ, αλλα θα τη φωναζουμε ΦΕΝΙΑ,αν ειναι κοριτσακι......αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......ας πανε ολα καλα παναγια μου .......

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου ειναι αργα το ξερω αλα δεν μπορεσα να μπω νωρητεραααα..

ειμαι πολυ γκαντεμο!κατα της 4:30 μπαινω για μπανιο με το που μπαινω μεσα στη μπανιερα κλεινουν τα φωτα κ αμεσως πεφτει κ η πιεση του νερου κ οσο παει λιγοστευει ελεος!κανω γργηγορα το μαπνιο μου καλ απου ημουν ξυρησμενη ετοιμη απο την προηγουμενη μερα!μετα ξεκηναμε να παμε στη γιατρο κ γινεται ενας πανικος στα φαναρια..πια φαναρια δνε υπηρχαν ο καθενας πηγαινε οπου ηθελε..χαμος..ο αντρας μου μεσα στα νευρα..ειχ εκ μια ζεστη ουφφφ!πηρα κ τον μικρο μαζι μου!περημεναμε περημεναμε τιποτα δεν κουνιομασταν!μου λεει παρε τη γιατρο να δεις αν εχει ρευμα μηπως θα ακυρωσιε το ραντεβου ..παιρνω δεν απανατει..νευρα κ γω!τελος παντω φευγουμε απο τη κινηση κ παμε στη μαμα μου!εγω ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα τα δακρυα ετοιμα ηταν!ξαναπαιρνω στη γιατρο μετα απο 3 φορες την βρησκω κ μου λεει δεν εχει ρευμα να παω πιο αργα !τελος παντως κατα της 6 ξεκηνησαμε κ πηγαμε ..:shock::shock:

ολα καλα με το μωρακι μουυυυυυυυυυυυυυ...ειμαι ξετρελαμενηηηηηηηηη κ γωωωωωωωωωω Γιωτακιιιιιιιιιιιι ποσο σε νιωθω αυτο που ειεπς γοα την φατσουλα της μικρης σου..μου εκανε ενα κοντινο ολα ατ λεφτααααα..ελιωσααααααααααααα..φαινοντουσαν τα ματαακια του κ τα μαγουλακια του κ το πετυχαμε να καταπινει!αχ το γιαυριιιιιι μουυυυυυ ...ο μικρος ξετρελαθηκε ολο ελεγε αγαπη μου εσυυυυυυυ..η γιατρος ξετρελαθηκε με τον μικρο..συνεχεια αγκαλιτσες τον εκαν εκ αυτος δνε εκαν πισω!ολα καλα..613γρ ειναι το ζουζουνι μου!μου ειπε γυρω στης 25-26 σεπτμεβρη βγαινει με την καισαρικη κανονικα πητ τοκετου τελικα εχω 12 οκτωμβρη ..εγω εκανα λαθος!:rolleyes:αχ ανυπομονω να αντικρυσω το μουτρακι του!:D:Dμου εγραψε κ τη καμπυλη..τελικα θα κανω αυτο που ειπες ποπακη..μονο δυο ληψεις αιματος θα γινουν με 50ml υγρο!τι καλαααααααα!πολυ χαρηκα..με εβαλε να κανω κ μια γενικη αιματος κ ουρων!αυτα ..ειμαι πολυ χαρουμενη παω επιτελους για υπνοοοοοο..ααα δοκιμασα κ τα παπουτσια μουυυυ παρολο που δεν μου ειναι εντελως ανετα μου μπαινουν οποτε δνε θα παρω αλα κ θα βαλω αυτα που εχω!

Ματινακι μου πολυ χαιρομαι που ολα καλα κ για σενα!μπραβο κοριτσακι μουυ ..το ζουζουνακι σου κλωτσαει?:D:D

φιλακαι πολλαααααα σε ολεςςςςςςς!:D

ριακι πολα φιλακια στη μικρουλα σου!;)

Αναστασακι καιρο εχω να σε πετυχω.;).φιλακια πολλααααααα!

ρανιουκο μουυυυυυυυ πολα φιλακιαααα

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιουκο μουυυυυυυυυυ εισαι μια θεαααααααααααααααααααα!~

τελειεςςςςςςςςςς οι φωτοοοοο!

πανεμορφηηηηηηηηη κ ευτυχησμενη μελοντικη μανουλιτσααααααααα!

πολυ μου αρεσαν ολες!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

σε πεθυμησα τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυ@:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!

ελενιτσα τελεια, παρολες τις γκαντεμιες το αποτελεσμα σας αποζημειωσε!!!

δεν ειναι τελειο συναισθημα???

αφου τακτοποιηθηκε το θεμα παπουτσιων παλι καλα!!!

ρανακι!!!!!!!!!! τι κανει το σπορακι σου???

εμεις θα το βγαλουμε ουρανια, σαν την πεθερουλα!

σκεφτομαι να την φωναζουμε ουρανια γιατι την ξαδελφουλα την φωναζουν ρενια και φοβαμαι οτι θα μπερδευονται με το ρανια- ρενια!

τα αλλα κοριτσακια που ειναι????????

κοιμουνται μαλλον!!!!!!!!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

λενακι μου γλυκο το ειδες το μπεμπουλινι σου μετα απο τοσα εμποδια, τι καλα!!!!!!μια χαρα ολα, δοξα τον Θεο!!!!!!!ενταξει και η καμπυλη, θα την κανεις και θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

ρανιουκο μου εισαι μια κουκλα!!!!!!!!!τι νυφη τελεια, παναγια μου!!!!!!!!!!!!!να ζησετε γλυκουλα μου, με το καλο το μωρακι σας, ωραια ονοματα και το αντρικο και το γυναικειο, εμας ελενη θα βγει, πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα φιλεναδακια μου, σας αγαπω πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα στα κοριτσακια μου!!!! Τι κανετε τσουπριτσες μου?????

Εμενα μου εχει σπασει τα νευρα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και οι διακοπες τους και πρωι και βραδυ....χθες μπηκα στο καφε του νοεμβριου να πω μια καλημερα στα κοριτσια και τσουπ διακοπη μεχρι την μια το μεσημερι....δεν εχουν τον Θεο τους....φαγαμε στις 3μιση παλι!!!!! Το απογευμα ηρθε η μανουλα μου να κανει δουλειες μεσα στο σπιτι και ο αντρας μου επλενε τις βεραντες και τσουπ τους αφησε στην μεση...μεχρι τις 11 το βραδυ περιπου....αφου κοπηκε λοιπον και το βραδυ ντυθηκαμε και κατεβηκαμε να φαμε κατω παραλια αφου και παλι δεν πορουσα να φτιαξω ουτε αυγο τηγανητο που λεει ο λογος! Τεσπα....παω να ετοιμασω νωρις νωρις το φαγητο γιατι θα το ξανακοψουν το ρευμα και θα μεινουμε νηστικοι.....

Θα μπω αργοτερα αν δεν με προλαβει το ρευμα!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!

Γιωτουλα μου εσυ με βρηκες στο αλλο καφε αλλα μετα με βρηκε το ρευμα και μετα δεν ξαναμπηκα....σημερα ειδα οτι μου εγραψες εκει!!!!

καλημερουδιααααααααα φιελεναδιτσες μουυυυυ!

τι κανετεεεε?

εγω πριν λιγο σηκωθηκα!ξενυχτησμενη απο τον γαμο!ενα εχω να πω τα ποδαρακια μου δεν με ταλαιπωρησαν καθολου..περπατησα καθησα χωρεψα κ τιποτα ουτε πονος ουτε πρηξιμο!ειμαι πολυ χαρουμενη εδω κ λιγες μερες δεν εχω καθολου πρηξιματα!το μονο που με κουρασε ηταν η μεση μου αλα το επαιζα ανετη κ χωρευα κιολας!:tongue::tongue:καλα περασαμε απλα αυτη η δεη μας εχει πραγματικα σπασει τα νευρα..χθες κ το πρωι κ το βραδυ στο κεντρο κοψανε το ρευμα !ειχανε γεννητρια αλα ισα ισα για τα φωτα ..κ απαλη μουσικουλα απο πισω!οτι να ναι!

ειμαι σιγουρη οτι οπου να ναι θα το κοψουνε παλι για κανα δυωρο!ουφφφφ αμαν πια!

φιλακια πολα σε ολεςςςςςςςςςς!

παω να δω αν τελικα καταφερω να βαλω καμια φωτο ..:tongue:

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!! Τι κάνετε; Τα σποράκια σας τι κάνουν; Εγώ αύριο το απόγευμα θα πάω να δω το δικό μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο γιατρούλη μου! :-P:razz::-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!! Τι κάνετε; Τα σποράκια σας τι κάνουν; Εγώ αύριο το απόγευμα θα πάω να δω το δικό μου! Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο γιατρούλη μου! :-P:razz::-P:razz::-P

καλημερα Ιωαννακι μου!τι κανεις?αυριο ειναι η μεγαλη μερα..γιουπιιιιι!αχ τι καλα~

εμεις καλα~το δικο μου με κλωτσαει ολη την ωρα..χθες ειδικα στο γαμο δεν σταματουσε με τιποτα ..τι ορθια τι καθιστη το αισθανομουνα συνεχεια..μηπς το ενοχλουσ εκ η δυνατη μουσικη..ξερω γω οσο να ναι εκει μεσα οι ηχοι ακουγονται αλιωμενοι!:rolleyes:

μεσα στην κοιλια ενοω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα τσουπρακια μου.....τι κανετε?

λενιω το ειδατε το γλυκουλι σας ε????μπραβο καρδουλα μου...και η καμπυλη μια χαρα θα ειναι!!!!

ποπακι μου ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυ.....για το κοπλιμαν...χιχιχιιχιιχ

ολες σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!

ιωαννακι μου ποσο σε νιωθουμε ολες να ξερες..............να το ζησεις μεχρι εκει που δεν παει αλλο.....χαχαχαχχα.....υπομονη και αυριο θα το δειτε!!!!

γιωτακι,ματιναρα,αναστασακι φιλακια πολλα στα μαγουλακια σας...(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

χθες εφαγα μια κρεπα ρε γαμωτο, ξεχαστηκα και εβαλα ντοματα μεσα και μετα απο καποια ωρα εκανα εμετο και διαρροια...ουφφφφφφφφ....σημερα ειμαι μια χαρα αλλα φοβαμαι για το ζουζουνι μου...λετε να επαθε τιποτα?

τεσπα......

σημερα πηγαμε σε μια βαφτιση...ωραια ηταν αλλα γυρισα πτωμα....ουφφφφφφφφ....αντε να παω να το δω τη τεταρτη να ηρεμησω λιγακι!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα τσουπρακια μου.....τι κανετε?

λενιω το ειδατε το γλυκουλι σας ε????μπραβο καρδουλα μου...και η καμπυλη μια χαρα θα ειναι!!!!

ποπακι μου ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυ.....για το κοπλιμαν...χιχιχιιχιιχ

ολες σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας!!!!!

ιωαννακι μου ποσο σε νιωθουμε ολες να ξερες..............να το ζησεις μεχρι εκει που δεν παει αλλο.....χαχαχαχχα.....υπομονη και αυριο θα το δειτε!!!!

γιωτακι,ματιναρα,αναστασακι φιλακια πολλα στα μαγουλακια σας...(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

χθες εφαγα μια κρεπα ρε γαμωτο, ξεχαστηκα και εβαλα ντοματα μεσα και μετα απο καποια ωρα εκανα εμετο και διαρροια...ουφφφφφφφφ....σημερα ειμαι μια χαρα αλλα φοβαμαι για το ζουζουνι μου...λετε να επαθε τιποτα?

τεσπα......

σημερα πηγαμε σε μια βαφτιση...ωραια ηταν αλλα γυρισα πτωμα....ουφφφφφφφφ....αντε να παω να το δω τη τεταρτη να ηρεμησω λιγακι!!!!!

καλημερα κοριτσια και απο μενα!

εχτες βαπτησαμε την ανηψια μου, ηταν ενα κουκλακι!!!

φορεσα ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα προ εγκυμοσυνης, μου εκανε γιατι ηταν απο το στηθος και κατω ολο βολαν! οχι να το παινευτω αλλα ημουν πολυ ωραια με την κοιλουμπα μου!!! ολοι μου χαιδευαν το κοριτσακι μου!!!:-P:razz::-P

και ο μπαμπας μας καμαρωνε για την κορουλα του και για την γυναικουλα του!!!

ευτυχως που δεν κανει πολυ ζεστη και ετσι τα ποδια μου ειναι σε καλη κατασταση ακομα, δεν εχουν πρηστει!!!

ελενιτσα ειδες? ευτυχως δεν πρηστικαν! παλι καλα!!!

ρανακι, δεν εχει παθει το ζουζουνακι τιποτα!!! ποτε πας γιατρο?

ματινακι, το καταλαβα οτι παιχτηκε κατι τετοιο με το ρευμα!

ιωαννακι, με το καλο να το δειτε!!!:-P

ποπακι!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!

αντε σας περιμενω για καφεδακι!!!

καλημερα κοριτσουδια και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εγω νοιωθω κουρασμενη, εκανα δουλιτσες το σ/κ και σημερα ειμαι ενα πτωμα να πω, ενα ρακος να πω....:rolleyes:τελος παντων ειναι και η τσαγκαροδευτερα και σερνομαι!!!!!!!!!!!!!κατα τ΄αλλα ολα καλα!!!!!!!!!!μηπως να επινα μια πορτοκαλαδα να τονωθω!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα!

εχτες βαπτησαμε την ανηψια μου, ηταν ενα κουκλακι!!!

φορεσα ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα προ εγκυμοσυνης, μου εκανε γιατι ηταν απο το στηθος και κατω ολο βολαν! οχι να το παινευτω αλλα ημουν πολυ ωραια με την κοιλουμπα μου!!! ολοι μου χαιδευαν το κοριτσακι μου!!!:-P:razz::-P

και ο μπαμπας μας καμαρωνε για την κορουλα του και για την γυναικουλα του!!!

ευτυχως που δεν κανει πολυ ζεστη και ετσι τα ποδια μου ειναι σε καλη κατασταση ακομα, δεν εχουν πρηστει!!!

ελενιτσα ειδες? ευτυχως δεν πρηστικαν! παλι καλα!!!

ρανακι, δεν εχει παθει το ζουζουνακι τιποτα!!! ποτε πας γιατρο?

ματινακι, το καταλαβα οτι παιχτηκε κατι τετοιο με το ρευμα!

ιωαννακι, με το καλο να το δειτε!!!:-P

ποπακι!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!

αντε σας περιμενω για καφεδακι!!!

καλως την γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...