Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου θα σας αφησω παω να απλωσω ενα πλυντηριο κ να δω τι θα κανω πριν κοψουν το ρευμα!;);)

φιλακαι πολλααααααααααααααα!θα μπω πιο μετα αν δεν κψουν το ρευμα φυσικα!:tongue:

καλες δουλιτσες!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!! γιαωτάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο! εύχομαι μέχρι το τέλος έτσι να πάει! και με τα κιλά είδες μια χαρά!!!! έφτασε και 1 ολόκληρο κιλό το μπεμπάκι μας!!!!!!! τι καλά!!!!!!!!

διαβάζω για τις κλωτσιτσες στις κοιλίτσες!!!! και λιώνω!!! τι ωραία αίσθηση που θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!!!!!!! γιαωτάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!! μπράβο! εύχομαι μέχρι το τέλος έτσι να πάει! και με τα κιλά είδες μια χαρά!!!! έφτασε και 1 ολόκληρο κιλό το μπεμπάκι μας!!!!!!! τι καλά!!!!!!!!

διαβάζω για τις κλωτσιτσες στις κοιλίτσες!!!! και λιώνω!!! τι ωραία αίσθηση που θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα αναστασακι!!!!!!!!!!!τι κανεις?

πολυ ζεστη λεμε!!!!!!!!!πηγα να αναψω το aircontision στο γραφειο και μου λεει η εργοδοτρια μου, εχει δροσια σημερα δεν ειναι ακομα για aircontision, θεε μου τι τσιγκουνα που ειναι, ελεος, πια δροσια???????:confused: σημερα ειμαι καπως μεσα στα νευρα να πω, θελω να τις βρισω......τελος παντων, που θα παει, παρασκευη ειναι σημερις!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αναστασακι!!!!!!!!!!!τι κανεις?

πολυ ζεστη λεμε!!!!!!!!!πηγα να αναψω το aircontision στο γραφειο και μου λεει η εργοδοτρια μου, εχει δροσια σημερα δεν ειναι ακομα για aircontision, θεε μου τι τσιγκουνα που ειναι, ελεος, πια δροσια???????:confused: σημερα ειμαι καπως μεσα στα νευρα να πω, θελω να τις βρισω......τελος παντων, που θα παει, παρασκευη ειναι σημερις!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

τι να πεις, και ξέρει ότι είσαι και έγκυος και ανεβαινει η θερμοκρασία σου ακόμη πιο πολύ!!!!! λίγο ανθρώπινα να το έβλεπε! μπορεί να ήταν αυτη στη θέση σου!!! τι να πείς!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να πεις, και ξέρει ότι είσαι και έγκυος και ανεβαινει η θερμοκρασία σου ακόμη πιο πολύ!!!!! λίγο ανθρώπινα να το έβλεπε! μπορεί να ήταν αυτη στη θέση σου!!! τι να πείς!

μπααααααααα, εχτες μια πελατισσα ζεσταινοταν που ηρθε στο γραφειο και την ρωτησε αν εχουμε κλιματισμο και τι της απαντησε???????????????????εχουμε αλλα φοβομαστε μην κρυωσει η εγκυουλα μας!!!!!!!!!!:confused: χαχαχαχαχαχα, δεν την αντεχω, θα την πνιξω!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μπααααααααα, εχτες μια πελατισσα ζεσταινοταν που ηρθε στο γραφειο και την ρωτησε αν εχουμε κλιματισμο και τι της απαντησε???????????????????εχουμε αλλα φοβομαστε μην κρυωσει η εγκυουλα μας!!!!!!!!!!:confused: χαχαχαχαχαχα, δεν την αντεχω, θα την πνιξω!!!!!!!!!!

α την τσιφουτω!!! την επιασε ο πονος για να μην κρυωσεις???? χαχαχαχα

καλα δεν καταλαβαινει οτι οι ορμονες κανουν παρτυ και φυσικα θα ζεστενεσαι??? ελεος!!!

αναστασακι! καλημερα!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! που θα παει! θα αρχισει και το δικο σου μπεμπακι τα χοροπηδητα!!!

εμενα μου ειχε πει 2 αυγα την εβδομαδα μαζι και αυτα που βαζουμε στο φαγητο.

α την τσιφουτω!!! την επιασε ο πονος για να μην κρυωσεις???? χαχαχαχα

καλα δεν καταλαβαινει οτι οι ορμονες κανουν παρτυ και φυσικα θα ζεστενεσαι??? ελεος!!!

αναστασακι! καλημερα!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! που θα παει! θα αρχισει και το δικο σου μπεμπακι τα χοροπηδητα!!!

εμενα μου ειχε πει 2 αυγα την εβδομαδα μαζι και αυτα που βαζουμε στο φαγητο.

τι καλά !! πως και πως το περιμένω!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!:P:p:p

εγώ σήμερα το πρωί έφαγα μόνο 2!!:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έλεος!!!!!! φαντάζομαι εκείνη την ώρα που το άκουσες, πως ένιωσες!!!!!!!!!:!::!:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι καλά !! πως και πως το περιμένω!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!:P:p:p

εγώ σήμερα το πρωί έφαγα μόνο 2!!:shock::shock:

οποτε ολη την αλλη εβδομαδα να μην φας άλλο!!!

το αυγο ανεβαζει χολιστερινη και λευκωμα. 2 την εβδομαδα ειναι καλα.

ρωτα τον γιατρο παντως γιατι ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα.

πχ εμενα μου εχει πει ή 1 ποτηρι κρασι ή μια μπυρα την εβδομαδα, ενω στην κουμπαρα μου εχει πει μονο κρασι και 1 ποτηρι την ημερα!

κορίτσια εγώ έχω ένα άγχος μέχρι την αυχενική γιατί βλέπω πως τσίμα τσίμα θα είμαι στην 11η εβδομαδα (και αυτο μετρωντας από την πρωτη ημερα της τελευταιας περιόδου).... λετε να μην φάνεται καλα?????

πριν 1 εβδομαδα που πηγα στη γιατρο πάλι δεν φαινόταν από την κοιλίτσα και το είδαμε κολπικά.... στην αυχενικη πως είναι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οποτε ολη την αλλη εβδομαδα να μην φας άλλο!!!

το αυγο ανεβαζει χολιστερινη και λευκωμα. 2 την εβδομαδα ειναι καλα.

ρωτα τον γιατρο παντως γιατι ο καθενας εχει το δικο του προγραμμα.

πχ εμενα μου εχει πει ή 1 ποτηρι κρασι ή μια μπυρα την εβδομαδα, ενω στην κουμπαρα μου εχει πει μονο κρασι και 1 ποτηρι την ημερα!

βασικά τα λαχτάρισα ... δεν είμαι και πολύ του αυγού.... οπότε μπορεί να φάω και μετα 1 μήνα! χιχιχιχι αλλά αυτό με το ποτό μου λείπει! έστω ένα ποτηράκι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια εγώ έχω ένα άγχος μέχρι την αυχενική γιατί βλέπω πως τσίμα τσίμα θα είμαι στην 11η εβδομαδα (και αυτο μετρωντας από την πρωτη ημερα της τελευταιας περιόδου).... λετε να μην φάνεται καλα?????

πριν 1 εβδομαδα που πηγα στη γιατρο πάλι δεν φαινόταν από την κοιλίτσα και το είδαμε κολπικά.... στην αυχενικη πως είναι???

εγω εκανα αυχενικη στην 12η, και φαινοταν ολοκληρο παιδακι, κουνιοταν κιολας.

ελα μην εχεις αγχος!!! αφου ολα πανε καλα! τι απο πανω τι απο κατω σημασια εχει να δεις το μωρο! ασε που θα εχει μεγαλωσει και θα φαινεται μια χαρα!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε???? Πολυ ζεστη και σημερα....

Γιωτουλα μου τελεια τα νεακια της μπουμπουδενιας σου! Καλε 1 ολοκληρο κιλο κιολας????? Μπραβο...αλλα θα μου πεις με τετοια μαμ και τετοιον μπαμπα πως να μην βγει αναπτυγμενο το κοριτσι???? Εγω λεω μηπως γινει μπασκετμπολιστρια....

Ποπακι μου τι ωραια που περνατε στο γραφειο....καλα μας δουλευει η γυναικα? Φοβαται τωρα μην αρρωστησεις και γι αυτο δεν βαζει το αιρ κουλ? Τι να της πεις....υπομονη κοριτσακι μου θα ερθει η μερα της αδειουλας σου και θα χαλαρωσεις!!!!!!

Λενιω μου δεν βρηκες τελικα παπουτσακια ε? Κανε αυτο που σου ειπε η γιωτουλα μας! Βαλε τα ποδαρακια σε νερο πριν για να μην ειναι πρησμενα αν και το περπατημα κανει καλο!!!!!!!!

Αναστασακι μουυυυυ.....εγω στις αρχες ηθελα παρα πολυ να τρωω αβγουλακια!Ετρωγα συνηθως μια φορα την εβδομαδα αλλα 2 μαζι....καλο κανουν απλα οχι πολυ συχνα!!!!!!

Εγω κοριτσια μολις πηρα τηλ. τον μικροβιολογο μου και ρωτησα αν ηταν καλη η καμπυλη.....και μου ειπε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

Για τις αλλες δεν ρωτησα αλλα αν ηταν κατι θα μου το ειχε πει ο ιδιος! Εφυγε κι αυτο το αγχος λοιπον....ουφ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...