Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τρελαθηκε ο μπαμπας ε???

ετσι κανουν!!! μου ελεγε ο αντρας μου οτι ξυπναγε το βραδυ και σκεφτοταν την φατσουλα της...... αχ τι γλυκος.........

ΓΙΩΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

για πες, για πες!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη!!! το μπεμπακι μας ειναι 1 κιλο και μοιαζει του μπαμπα της!!! ειχε πολυ πλακα! μας ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα!!!

μα τι ευτυχια ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

για τα κιλα μου ειπε οτι ειμαι αψογη, και εχω περιθωρια 7-10 κιλα ακομα, λογω υψους!!!

για τα ποδια που πρηζονται ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και αφου το πρωι ειναι ξεπρησμενα δεν υπαρχει προβλημα!

ειπε να τα εχω ψηλα και οτι κανει καλο το περπατημα!

οποτε ελενιτσα περπατα και εσυ, αφου σου εκανε ηδη καλο! κριμα που δεν βρηκες παπουτσι, βαλε τα ποδια σε δροσερο νερο σε λεκανη καμια ωρα πριν βαλεις παπουτσι, το εχω δοκιμασει και δουλευει!!!

ποπακι!!!!!!!!! εισαι καλα???

αχ ειμαι πολυ happy!!!:-P

καλημεραααααααααααααααα Γιωτακι μουυυυυυυυυ!τι τελεια νεακια ειμαι αυταααααααα!πηγε ενα κιλοοοο!αχ μωρε η ζουζουνιτσα!καλα τα κιλα σου ειναι πολυ καλα φυσικα κ δεν αθ ειχε παραπονο ο γιατρος..να δεις εμενα σημερ ατι θα μου πει!:tongue:

λες να μου κανει καλο τελικα το περπατημα..μα χθες τιποτα..καοθολου πονος καθολου πρηξιμο!:rolleyes:

στον μπαμπακα της μοιαζει ε..φανατζομαι χαρα ο μπαμπας!;);)για να δουμε εμεις θα καταλαβουμε σημερα σε ποιον μοιαζει!στον μικρο μου μοιαζει σιγουρα παντως!:D:Dγια καμπυλη ζαχαρου δεν σου ειπε τιποτα?

πολυ ομορφα τα νεα σου Γιωτακι χαιρομαι που εισαι ευτυχησμενη!ανυπομονω κ γω για σημερααααααα!:D:D:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειμαι πολυ χαρουμενη!!! το μπεμπακι μας ειναι 1 κιλο και μοιαζει του μπαμπα της!!! ειχε πολυ πλακα! μας ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα!!!

για τα κιλα μου ειπε οτι ειμαι αψογη, και εχω περιθωρια 7-10 κιλα ακομα, λογω υψους!!!

για τα ποδια που πρηζονται ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και αφου το πρωι ειναι ξεπρησμενα δεν υπαρχει προβλημα!

οποτε ελενιτσα περπατα και εσυ, αφου σου εκανε ηδη καλο! κριμα που δεν βρηκες παπουτσι, βαλε τα ποδια σε δροσερο νερο σε λεκανη καμια ωρα πριν βαλεις παπουτσι, το εχω δοκιμασει και δουλευει!!!

εχουμε πολυ πλακα!!!!!!:tongue:

αχ ανυπομονω να περασει η μερα στην δουλεια!!!!!βαρεθηκα το κλαψιμο για τα λεφτα, ολη τους η ζωη ειναι τα λεφτα, η οποια φευγει χωρις να την καταλαβουν, ε ρ γ ο δ ο τ ε ς κακομοιρηδες!!!!!!δεν μπορω αλλο να τους ακουω πια εδω μεσα!!!!!:mad:

αχ ποπακη μου σε καταλαβαινω!δεν μπορω καθολου το κλαψιμο κ γω!:rolleyes:

αχ αντε ερχεται σαβ/κο τι καλα..θα ξεκουραστεις!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα Γιωτακι μουυυυυυυυυ!τι τελεια νεακια ειμαι αυταααααααα!πηγε ενα κιλοοοο!αχ μωρε η ζουζουνιτσα!καλα τα κιλα σου ειναι πολυ καλα φυσικα κ δεν αθ ειχε παραπονο ο γιατρος..να δεις εμενα σημερ ατι θα μου πει!:tongue:

λες να μου κανει καλο τελικα το περπατημα..μα χθες τιποτα..καοθολου πονος καθολου πρηξιμο!:rolleyes:

στον μπαμπακα της μοιαζει ε..φανατζομαι χαρα ο μπαμπας!;);)για να δουμε εμεις θα καταλαβουμε σημερα σε ποιον μοιαζει!στον μικρο μου μοιαζει σιγουρα παντως!:D:Dγια καμπυλη ζαχαρου δεν σου ειπε τιποτα?

πολυ ομορφα τα νεα σου Γιωτακι χαιρομαι που εισαι ευτυχησμενη!ανυπομονω κ γω για σημερααααααα!:D:D:D:D:D

θα μου κανει εξεταση για ζαχαρο και αν ειναι ψηλα θα κανουμε καμπυλη! ελπιζω να την γλυτωσω!!!

το περπατημα μου το ειπε κανει καλο και για τα πρηξιματα στα ποδια και για καλη και ευκολη γεννα!

ηταν ενα αριστουργημα!!!!!!!!!!!!!! πολυ χαρουμενη ειμαι!!!!!!!!!!:-P

ααααααα καλα!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδα το μηνυματακι σου το γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γιωτουλα, μια γλυκα η μπεμπουλα!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!1 κιλο ε?πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!κι εσυ μια χαρα σε ολα, μπραβο, ευχομαι μεχρι το τελος καρδουλα μου ετσι να πατε μανουλα και κορουλα!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ ποτε πας?

θελω να πιασω και εγω ποδι!!!!

χιχιχιχιχι!!!!!τι καλα!!!!!!!!!εγω παω 1 ιουλιου στον γιατρο!!!!!!ημουν ξαπλωμενη στο πλαι στο κρεβατι και κλωτσαγε προς τα πανω με το ποδι της, καθε κλωτσια και σαν να το πιαναμε το ποδαρακι της το γλυκο!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

χιχιχιχιχι!!!!!τι καλα!!!!!!!!!εγω παω 1 ιουλιου στον γιατρο!!!!!!ημουν ξαπλωμενη στο πλαι στο κρεβατι και κλωτσαγε προς τα πανω με το ποδι της, καθε κλωτσια και σαν να το πιαναμε το ποδαρακι της το γλυκο!!!!!!!:tongue:

αντε πλησιαζει και το δικο σας ραντεβου με την νεραιδουλα!!!

τι καλα!!!:tongue:

ανυπομονεις και εσυ ε?? κλασσικα! και εγω εχτες ετσι ημουν!!!

θα περιμενουμε και τα δικα σου τελεια νεα!!!

να ειναι ολα ολα ολα τελεια!!!:-P

θα μου κανει εξεταση για ζαχαρο και αν ειναι ψηλα θα κανουμε καμπυλη! ελπιζω να την γλυτωσω!!!

το περπατημα μου το ειπε κανει καλο και για τα πρηξιματα στα ποδια και για καλη και ευκολη γεννα!

ηταν ενα αριστουργημα!!!!!!!!!!!!!! πολυ χαρουμενη ειμαι!!!!!!!!!!:-P

τι καλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κ αυτη η λυση!κ γω θελω!θα την ρωτησω σημερα.μμακρι να μτην γλυτωνα κ γω!:rolleyes:

αν ανυπομονω λεειιιιιιιι!πως κ πως περημενω να παει 5μιση!:tongue::tongue:

μακρι να ειναι ολα τελειααααααα!

περπαταω αρκετα σε αυτη την εγκυμοσηνη η αληθεια ειναι γαιτι οταν ειναι η μαμ σπιτι πηγαινω εκει με τα ποδια κ τυχαινει πολες φορες κ 4 φορες τη βδομαδα!βεβαια εγω ειμαι με καισαρικη αλα κ παλι καλο κανει;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακη μου κ γω θελωωω!τι ωραιαααααα!σαν ενα καρουμπαλακι εβγαινε ε!αχ μωρε η γλυκουλιτσα επαιζε κ αυτη μαζι σας@:D:D

παει κ ο ιουνιος!τωρα που ειπες για 1 ιουλιου σκεφτομαι οτι φευγει κ ο ιουνης τον φαγαμε τι καλα!μακρι να συνεχισει ετσι ο καιρος κ να μην φαμε τις πολες ζεστες τουλαχιστον μονοτ ον αυγουστο ενα μηνα καπως θα αντεξουμε!περσι παντως καλα ηταν..ιουνιος -ιουλιος ηταν αρκετα δροσερα αντεχοταν!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου θα σας αφησω παω να απλωσω ενα πλυντηριο κ να δω τι θα κανω πριν κοψουν το ρευμα!;);)

φιλακαι πολλααααααααααααααα!θα μπω πιο μετα αν δεν κψουν το ρευμα φυσικα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακη μου κ γω θελωωω!τι ωραιαααααα!σαν ενα καρουμπαλακι εβγαινε ε!αχ μωρε η γλυκουλιτσα επαιζε κ αυτη μαζι σας@:D:D

παει κ ο ιουνιος!τωρα που ειπες για 1 ιουλιου σκεφτομαι οτι φευγει κ ο ιουνης τον φαγαμε τι καλα!μακρι να συνεχισει ετσι ο καιρος κ να μην φαμε τις πολες ζεστες τουλαχιστον μονοτ ον αυγουστο ενα μηνα καπως θα αντεξουμε!περσι παντως καλα ηταν..ιουνιος -ιουλιος ηταν αρκετα δροσερα αντεχοταν!;)

κοριτσακια μου θα σας αφησω παω να απλωσω ενα πλυντηριο κ να δω τι θα κανω πριν κοψουν το ρευμα!;);)

φιλακαι πολλααααααααααααααα!θα μπω πιο μετα αν δεν κψουν το ρευμα φυσικα!:tongue:

αχ μακαρι να μην μας πιασει πολυ η ζεστη!!!!!!!!

να πας λενακι μου να προλαβεις μην κλεισει το ρευμα!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...