Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κορίτσια αυτό που λέγατε με τα κιλά, πόσο είναι το κανονικό??? εμένα η γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα!!! μία φίλη που έμεινε έγκυος η γιατρος της είπε μέχρι 9 κιλά να πάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκανε εξωσωματικη (3η) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό!!!!

μεχρι 12 εισαι μεσα στα πλαισια, το 9 ειναι υπερβολικο νομιζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια αυτό που λέγατε με τα κιλά, πόσο είναι το κανονικό??? εμένα η γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα!!! μία φίλη που έμεινε έγκυος η γιατρος της είπε μέχρι 9 κιλά να πάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκανε εξωσωματικη (3η) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό!!!!

ουρανουπολη!!!!!!!!τελεια!!!!!!

λενε απο 9 μεχρι 12-13 κιλα, για φυσιολογικες γυναικες, δηλαδη ουτε αδυνατες, ουτε πιο παχουλουλες!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ μπραβο!!! καλο χαλαρωμα!!!! που ειναι αυτο??

ε οχι δεν θυμαμαι κατι αλλο τοσο κουλο!!!:-P

emot96.gif

Ουρανούπολη χαλκιδικής , στο τριτο πόδι είναι.. σαββατο θα πάμε κυριακή θα φύγουμε..:( αλλά από το τίποτα, καλό είναι και αυτό!!:P:p

ε αν ελεγες κι άλλα θα ανατιναζόταν ο υπολογιστης μου!! χαχαχχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα εχω παθει!!!!!!!!ολα σε σενα βρεθηκαν τα αναποδα??????????:confused:

γελαω με τις αντιδρασεις σας!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!

ε ενταξει 10 φιλες ειχα, οι 6-7 κουλες! οι αλλες 3-4 ενταξει! δεν νομιζω να κουλαθουνε και οι αλλες!

η πλακα ειναι πως δεν υπολογιζαν αν παντρευομαι αν ειμαι εγκυος, τιποτα! τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μιας γυναικας!

εσεις δεν εχετε τιποτα τετοια? τυχερες ειστε!!!:-P

Ουρανούπολη χαλκιδικής , στο τριτο πόδι είναι.. σαββατο θα πάμε κυριακή θα φύγουμε..:( αλλά από το τίποτα, καλό είναι και αυτό!!:P:p

που μενεις καλε?

ναι, φανταζεσαι! θα εβγαζε καπνους!!!:-P χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ουρανουπολη!!!!!!!!τελεια!!!!!!

λενε απο 9 μεχρι 12-13 κιλα, για φυσιολογικες γυναικες, δηλαδη ουτε αδυνατες, ουτε πιο παχουλουλες!!!!

και από ποιον μήνα κανονικά αρχίζουμε να μετράμε κιλάκια????????:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειναι, τι να κανεις, αφου δεν εχει και για αλλες μερες!!!!!!μια χαρα!!!!!

γελαω με τις αντιδρασεις σας!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!

ε ενταξει 10 φιλες ειχα, οι 6-7 κουλες! οι αλλες 3-4 ενταξει! δεν νομιζω να κουλαθουνε και οι αλλες!

η πλακα ειναι πως δεν υπολογιζαν αν παντρευομαι αν ειμαι εγκυος, τιποτα! τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μιας γυναικας!

εσεις δεν εχετε τιποτα τετοια? τυχερες ειστε!!!:-P

απαπα, ενταξει κανεις δεν ειναι τελειος, εχω μαλωσει με φιλες αλλα παντα τα ξεκαθαριζαμε και παλι ολα καλα, οχι για σημαντικους λογους!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

απο το πρωτο ραντεβου που θα σε ζυγισει ο γιατρος !

καλά μόνο εμένα δεν ζύγισε??????? απλά με ρώτησε την δευτερη φορά που πήγα, πόσα κιλά είσαι και της είπα 55 ενώ μετά που ζυγίστηκα ήμουν 54.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλά μόνο εμένα δεν ζύγισε??????? απλά με ρώτησε την δευτερη φορά που πήγα, πόσα κιλά είσαι και της είπα 55 ενώ μετά που ζυγίστηκα ήμουν 54.....

μετρα απο τα 54 εσυ, αλλα παντα στην ιδια ζυγαρια!

εγω ημουν 70 με του γιατρου (εχω υψος 1,80) 69 με την δικια μου

καλα ειναι, τι να κανεις, αφου δεν εχει και για αλλες μερες!!!!!!μια χαρα!!!!!

εκεί έχει! απλά δουλεύουν τα κορίτσια!:(

που μενεις καλε? δεν πιστευω αθηνα και να κανεις τοσο ταξιδι!

αρα θα θυμασαι πως ξεκινησες στα 54 κιλα!!!!!

εκεί έχει! απλά δουλεύουν τα κορίτσια!:(

αχ κριμα!!!!!!δεν πειραζει ομως, θα περασετε καλα κι ας ειναι και λιγο!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εγώ είμαι 1.68 και ζυγίστηκα στη δικά μου.

σήμερα το πρωι που ανέβηκα με εδειξε ενα κιλό πάνω... ουφ λέτε είναι νωρίς από τώρα???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αμαν.....1,80 ε?φτου φτου!!!!!εγω θα πρεπει να παρω σκαλα για να σε δω!!!!!!:D

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...