Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλά είμαστε!!!! :P:p:p:p κορίτσια έχει 3 μέρες ψάχνουμε με τις φίλες μου να πάμε σε ένα ξενοδοχειο σ-κ έτσι πριν το γάμο να χαλαρωσουμε και να κανουμε και τα σπα μας (θα μου το κανουν δώρο!!) και δεν βρισκουμε τίποτα!! είμαι στο ψαξιμο!!!!!!!

αχ τι ωραιο χαλαρωτικο δωρο! μπραβο στις φιλες σου!

εγω οταν παντρευτηκα η μια ειχε μωρο (το βαπτηστηρι μου), η αλλη ηταν στα προθυρα εξαφανισματος και μεχρι σημερα δεν την εχω δει (μαλλον δεν μας χωνευει ο γκομενος της, η αλλη τρελαθηκε στην κυριολεξια (νοσηλευτικε στο δαφνι), η αλλη προσφατος μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλεφωνο γιατι παρεξηγηθηκε για κατι ασχετο που ειπα (για αλλο ατομο), και μια ακομη που ειχαμε καλες σχεσεις αλλα οχι πολυ κολλητες, ευτυχως τα παμε πολυ καλα!

μα τι παθαν ολες? με το που παντρευτηκα εξαφανηστηκαν ολες, και να πω οτι ειναι κανενας αποτομος η αγενης ο αντρας μου, ολοι τα καλυτερα λογια λενε!

τι να πω, ο καθενας πρατει αναλογα με τον χαρακτηρα του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είμαστε!!!! :P:p:p:p κορίτσια έχει 3 μέρες ψάχνουμε με τις φίλες μου να πάμε σε ένα ξενοδοχειο σ-κ έτσι πριν το γάμο να χαλαρωσουμε και να κανουμε και τα σπα μας (θα μου το κανουν δώρο!!) και δεν βρισκουμε τίποτα!! είμαι στο ψαξιμο!!!!!!!

αχ ωραια θα ειναι, γι'αυτο ειναι οι φιλες!!!!!!τελεια!!!!!

ειναι ολα κλεισμενα?ελεος!!!!!!κατι θα βρεθει, δεν μπορει!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ τι ωραιο χαλαρωτικο δωρο! μπραβο στις φιλες σου!

εγω οταν παντρευτηκα η μια ειχε μωρο (το βαπτηστηρι μου), η αλλη ηταν στα προθυρα εξαφανισματος και μεχρι σημερα δεν την εχω δει (μαλλον δεν μας χωνευει ο γκομενος της, η αλλη τρελαθηκε στην κυριολεξια (νοσηλευτικε στο δαφνι), η αλλη προσφατος μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλεφωνο γιατι παρεξηγηθηκε για κατι ασχετο που ειπα (για αλλο ατομο), και μια ακομη που ειχαμε καλες σχεσεις αλλα οχι πολυ κολλητες, ευτυχως τα παμε πολυ καλα!

μα τι παθαν ολες? με το που παντρευτηκα εξαφανηστηκαν ολες, και να πω οτι ειναι κανενας αποτομος η αγενης ο αντρας μου, ολοι τα καλυτερα λογια λενε!

τι να πω, ο καθενας πρατει αναλογα με τον χαρακτηρα του!

απαπα!!!!!τι λες τωρα?

τελικα ειναι τοσο δυσκολο για τις γυναικες να κρατησουν μια φιλια?πω πω!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

απαπα!!!!!τι λες τωρα?

τελικα ειναι τοσο δυσκολο για τις γυναικες να κρατησουν μια φιλια?πω πω!!!!!!

δεν λες τιποτα! ενω πιστευα οτι ειχα καλες φιλες -και καναμε τα παντα η μια για την αλλη, και ετσι ηταν, με τις περισσοτερες κοιμομασταν και μαζι μετα τις εξοδους τα σαββατα- τελικα δεν ηταν και τοσο καλες!

ειδικα με την τελευταια που μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλ της ειχα πει να μας βαπτησει το παιδι, ημουν 3 μηνων τοτε και ουτε την εγκυμοσυνη μου δεν υπολογισε. αυτο μου στοιχησε πολυ! γιατι δεν αραιωσαμε και να χαθουμε, ηταν κατι ασχετο και μου ηρθε κεραμυδα! ουτε καν ειπα τιποτα για αυτη, και την κοπελα που ανεφερα την εχει δει 2 φορες, νομιζε οτι το ελεγα για εκεινη! απιστευτο! εκεινες τις μερες ειχα νιωσει μεγαλη απωλεια! και ελεγε οτι ειμαι η κολλητη της.

μονο η κουμπαρα μου ειναι σταθερη αξια που μετραει 20 χρονια!

η αλλη κοπελιτσα ενταξη καλη παρεουλα κανουμε!

αυτα!

για πειτε αποψεις!

κορτσουδια μουυυυυυυ εβαλα τον μικρο για υπνο κ περημενω μια φιλη!;)

εσεις τι κανετε..πιασατε συζητηση για τα κιλακαι μας παλι!ουφφφφ εγω ειμαι πιο πανω απο ολες σας!9 κιλακια παρακαλω..χθες ζυγηστηκα..πιστευα οτι θα εχω φτασει τα 10 αλα προσ τα κει οδευω!:tongue:εμενα να δειετ τι θα μου πει η γιατρος αυριο!βαζω πολυ ευκολααααααααα:(:(

κ γω ομω ςτωρα θα ηθελα ενα γλυκακι..δεν εχω τιποτα σπιτι επιτηδες για να μην τρωω!εκανα κ το φαγακι μου..πατατες γιαχνι για σημερα με μπουκιτσες απο στηθος κοτοπουλου μεσα!φαγαμε με τον μικρουλη μου κ τον εβαλα για υπνο..το απογευμα θα παμε για ψωνια κ με πηρε η ξαδερφη μου να παμε απο το σπιτι της θα παρει το νυφικο σημερα!μαλον θα παμε πιο αργα!ελπιζω τα ποδαρακια μου να αντεξουν:tongue:

Αναστασακι μου τι τελεια να πατε καπου για χαλαρωση κ ξεκουραση πριν το γαμο κ με τις φιλεναιδτσες σου τελειααα!

Γιωτακι μου δεν ηταν πραγματικες φιλες αυτες γιατι σε μια αληθηνη φιλια ολα λυνονται!καμια παρεξηγηση δεν την τελειωνει!μαλον υπηρχε πολυ ζηλεια!ποιος ξερει!παντως ειναι δυσκολο να εχεις καλες κ αληθηνες φιλες!

σημερα θα δεις την μπεμπουλα σουυυυυ!τι ωραια αυριο θα περημενουμε τα νεακια σου!:D:D

Ιωαννακι μου τα νευρακια ειναι απο την εγκυμοσηνη!;)

Ποπακη μου ειδα κ φωτο στο φβ..εισαι μια κουκλιτσα..η κοιλιτσα τελεια..δεν θα την ελεγα μεγαλη!αν καταφερω να βαλω φωτο το σαββατο απο το γαμο να δειτε την δικη μου!εμενα ειναι μεγαλη για τον μηνα μου!ειδικα τα βραδυα μεγαλωνει πιο πολυ κ φαινομαι 8 μηνων!:shock::shock:

παω αγαπουλες///φιλακια πολλαααααααααααααα~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

δεν λες τιποτα! ενω πιστευα οτι ειχα καλες φιλες -και καναμε τα παντα η μια για την αλλη, και ετσι ηταν, με τις περισσοτερες κοιμομασταν και μαζι μετα τις εξοδους τα σαββατα- τελικα δεν ηταν και τοσο καλες!

ειδικα με την τελευταια που μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλ της ειχα πει να μας βαπτησει το παιδι, ημουν 3 μηνων τοτε και ουτε την εγκυμοσυνη μου δεν υπολογισε. αυτο μου στοιχησε πολυ! γιατι δεν αραιωσαμε και να χαθουμε, ηταν κατι ασχετο και μου ηρθε κεραμυδα! ουτε καν ειπα τιποτα για αυτη, και την κοπελα που ανεφερα την εχει δει 2 φορες, νομιζε οτι το ελεγα για εκεινη! απιστευτο! εκεινες τις μερες ειχα νιωσει μεγαλη απωλεια! και ελεγε οτι ειμαι η κολλητη της.

αυτα!

για πειτε αποψεις!

τι απόψεις να πούμε γιαωτάκι μου??? εσύ τα είπες όλα!!! τι να πώ, στα γαριδάκια τις βρήκες???????? και εγώ είχα μία φίλη που μαζί μεγαλώσαμε και από τότε που παντρευτηκε άλλαξε πολύ!!! τι να πώ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτα!

για πειτε αποψεις!

δεν ξερω βρε παιδι μου αλλα εχω καταλαβει πως εμεις οι γυναικες δεν μπορουμε να κρατησουμε φιλιες δυνατες, αποψη μου παντα!!!!!και φυσικα υπαρχουν και εξερεσεις!!!!!!αλλα αυτη η "φιλη" που σε στεναχωρεσε γνωριζοντας πως εισαι εγκυος, τι να πω....ντροπη!!!!!!!!!δεν αξιζει να ασχολησε μαζι της καθολου!!!!!!λιγοι και καλοι ειναι οι φιλοι, μετρημενοι στα δαχτυλα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εσεις τι κανετε..πιασατε συζητηση για τα κιλακαι μας παλι!ουφφφφ εγω ειμαι πιο πανω απο ολες σας!9 κιλακια παρακαλω..χθες ζυγηστηκα..πιστευα οτι θα εχω φτασει τα 10 αλα προσ τα κει οδευω!:tongue:εμενα να δειετ τι θα μου πει η γιατρος αυριο!βαζω πολυ ευκολααααααααα:(:(

κ γω ομω ςτωρα θα ηθελα ενα γλυκακι..δεν εχω τιποτα σπιτι επιτηδες για να μην τρωω!εκανα κ το φαγακι μου..πατατες γιαχνι για σημερα με μπουκιτσες απο στηθος κοτοπουλου μεσα!φαγαμε με τον μικρουλη μου κ τον εβαλα για υπνο..το απογευμα θα παμε για ψωνια κ με πηρε η ξαδερφη μου να παμε απο το σπιτι της θα παρει το νυφικο σημερα!μαλον θα παμε πιο αργα!ελπιζω τα ποδαρακια μου να αντεξουν:tongue:

Αναστασακι μου τι τελεια να πατε καπου για χαλαρωση κ ξεκουραση πριν το γαμο κ με τις φιλεναιδτσες σου τελειααα!

Γιωτακι μου δεν ηταν πραγματικες φιλες αυτες γιατι σε μια αληθηνη φιλια ολα λυνονται!καμια παρεξηγηση δεν την τελειωνει!μαλον υπηρχε πολυ ζηλεια!ποιος ξερει!παντως ειναι δυσκολο να εχεις καλες κ αληθηνες φιλες!

σημερα θα δεις την μπεμπουλα σουυυυυ!τι ωραια αυριο θα περημενουμε τα νεακια σου!:D:D

Ποπακη μου ειδα κ φωτο στο φβ..εισαι μια κουκλιτσα..η κοιλιτσα τελεια..δεν θα την ελεγα μεγαλη!αν καταφερω να βαλω φωτο το σαββατο απο το γαμο να δειτε την δικη μου!εμενα ειναι μεγαλη για τον μηνα μου!ειδικα τα βραδυα μεγαλωνει πιο πολυ κ φαινομαι 8 μηνων!:shock::shock:

χαχαχαχα αληθεια?πιο μεγαλη κοιλια?χαχαχαχα....αχ τι θα κανουμε?σαν καρπουζια θα ειμαστε στον μηνα μας!!!!!χαχαχαχα!!!!δεν πειραζει, θα τα καταφερουμε!!!!!!:tongue:ωραιο το φαγακι!!!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!φιλακια λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν ξερω βρε παιδι μου αλλα εχω καταλαβει πως εμεις οι γυναικες δεν μπορουμε να κρατησουμε φιλιες δυνατες, αποψη μου παντα!!!!!και φυσικα υπαρχουν και εξερεσεις!!!!!!αλλα αυτη η "φιλη" που σε στεναχωρεσε γνωριζοντας πως εισαι εγκυος, τι να πω....ντροπη!!!!!!!!!δεν αξιζει να ασχολησε μαζι της καθολου!!!!!!λιγοι και καλοι ειναι οι φιλοι, μετρημενοι στα δαχτυλα!!!!!

α ρε κοριτσια, αφηστε! η αδελφη μου με βριζει! μου λεει καλα τετοιο χαπατο εισαι και τα χαφτεις ολα? μα που τις βρησκεις ολες?

και παλι με την φιλη αυτη, της εστειλα μηνυμα στο κινητο αλλα δεν απαντησε ποτε! ο αντρας μου εξαλλος που δεν σεβαστηκε την εγκυμοσυνη μας! παντως με τις περισσοτερες καναμε παρεα απο 5 χρονια και πανω! για το θεμα ζηλεια μου το λεει και ο αντρας μου.

ναι ρε ελενιτσα,ετσι ειναι απλα εγω γενικα δινομαι στις σχεσεις, ειτε φιλικες ειτε οικογενιακες ειτε ερωτικες, και ολο αυτο ηταν καπως. η φιλη που ηταν υπο εξαφανιση, στο γαμο μου την πηρε ο γκομενος αρων αρων να φυγουνε στις 1,00 το βραδυ γιατι δουλευε λεει!!!

δεν με νοιαζει τιποτα, εχω τον αντρα μου και σημερα θα δω το μπεμπακι μου!!!

Διαφημίσεις

ναι ρε ελενιτσα,ετσι ειναι απλα εγω γενικα δινομαι στις σχεσεις, ειτε φιλικες ειτε οικογενιακες ειτε ερωτικες, και ολο αυτο ηταν καπως. η φιλη που ηταν υπο εξαφανιση, στο γαμο μου την πηρε ο γκομενος αρων αρων να φυγουνε στις 1,00 το βραδυ γιατι δουλευε λεει!!!

δεν με νοιαζει τιποτα, εχω τον αντρα μου και σημερα θα δω το μπεμπακι μου!!!

ξεχασα να σας πω οτι μια αλλη φιλη 10 μερες πριν το γαμο μου αποκαλυψε οτι ηταν λεσβια, και οτι η μονη προυποθεση για να ερθει στο γαμο και στο τραπεζι ηταν να ερθει με την φιλη της , αλλιως δεν θα ερχοταν!:shock:

την ειπα να μην τολμισει να εμφανιστει!!!

θελετε και αλλα???

απιστευτο!

ξεχασα να σας πω οτι μια αλλη φιλη 10 μερες πριν το γαμο μου αποκαλυψε οτι ηταν λεσβια, και οτι η μονη προυποθεση για να ερθει στο γαμο και στο τραπεζι ηταν να ερθει με την φιλη της , αλλιως δεν θα ερχοταν!:shock:

θελετε και αλλα???

απιστευτο!

επιτέλους βρήκαμε!!!!!!! ουρανούπολη!!!!!:P:p:p

γιωτάκι ΕΛΕΟΣ!!!!! έχει και άλλα?????:confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια αυτό που λέγατε με τα κιλά, πόσο είναι το κανονικό??? εμένα η γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα!!! μία φίλη που έμεινε έγκυος η γιατρος της είπε μέχρι 9 κιλά να πάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκανε εξωσωματικη (3η) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θελετε και αλλα???

απιστευτο!

καλα εχω παθει!!!!!!!!ολα σε σενα βρεθηκαν τα αναποδα??????????:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

επιτέλους βρήκαμε!!!!!!! ουρανούπολη!!!!!:P:p:p

γιωτάκι ΕΛΕΟΣ!!!!! έχει και άλλα?????:confused::confused::confused::confused:

αχ μπραβο!!! καλο χαλαρωμα!!!! που ειναι αυτο??

ε οχι δεν θυμαμαι κατι αλλο τοσο κουλο!!!:-P

emot96.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...