Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΕΦΑΓΑ ΚΙΟΛΑς ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΤΩΡΑ!:shock::shock:

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ε..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΤΡΩΓΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ..ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΑΩ ΦΑΓΗΤΟ!:tongue:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕς ΜΑς!ΟΥΦΦ!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΧΥΜΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕς!;);)

ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Η ΜΑΜΑ Κ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗς ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΕς ΝΑ ΚΑΤΣΕΙς ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΩ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΝΑΖΙ ΚΙΟΛΑς..ΘΑ ΡΘΩ ΜΕΤΑ ΜΑΜΑΑ..ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑς..ΑΧ ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΥ ΛΕΙΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΑΛΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ!ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ DVD ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗς ΞΑΔΕΡΦΗς ΜΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!;););)

ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..ΠΑΩΩΩΩΩ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΚΛΕΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗς 5:30...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩ!:D:D:D

ΠΑΩ ΠΑΩ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ:tongue:

Τελεια λενιω μου, με το καλο να δεις το αντρακι σου!!!!

Φιλακια πολλα καλο μεσημερι και καλη χωνεψη μιας και εφαγες ηδη...χιχιχι!!!!!!

Παω και γω σιγα σιγα να φτιαξω τον αρακα μου...με πεταει και συνεχεια ξω σημερα και μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!

Φιλακια πολλα και καλη ορεξη κοριτσαρες!!!!!!!

Χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!

Παω και γω σιγα σιγα να φτιαξω τον αρακα μου...με πεταει και συνεχεια ξω σημερα και μου εχει σπασει τα νευρα!!!!!!!

Φιλακια πολλα και καλη ορεξη κοριτσαρες!!!!!!!

Χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!

ματινακι καλο μαγειρεμα! φιλακια!!!!!!!!!!

ελενιτσα τελεια το ραντεβου! θα μας πεις νεα! ναι η μικρη χαμος!

εκανα μια γουρουνια! εφαγα μιλφειγ!!! το κατασπαραξα! ηταν τελειο! αχ τελειο!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

ματινακι καλο μαγειρεμα! φιλακια!!!!!!!!!!

ελενιτσα τελεια το ραντεβου! θα μας πεις νεα! ναι η μικρη χαμος!

εκανα μια γουρουνια! εφαγα μιλφειγ!!! το κατασπαραξα! ηταν τελειο! αχ τελειο!:-P:-P:-P

Εβαλα κατι καινουργιο στα τικερακια μου! για να δω, φαινεται?

τελικα φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

μονη μου μιλαω παλι :-(

πηγατε για υπνο ολες? δεν πειραζει χαλαλι στα μωρα σας!:-P

και εγω σχολαω σε μιση ωριτσα και μετα αποτριχωση και μετα σπιτακι!:tongue:

μονη μου μιλαω παλι :-(

πηγατε για υπνο ολες? δεν πειραζει χαλαλι στα μωρα σας!:-P

και εγω σχολαω σε μιση ωριτσα και μετα αποτριχωση και μετα σπιτακι!:tongue:

γιωτάκι είσαι μέσα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα!!!!!

τι κανετε?μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω αντοχη να απαντησω...ειμαι με ατονιες συνεχεια....παω δουλεια,γυρναω ,μαγειρευω κατι και ξαπλαρω.....αλλα χαλαλι στο μικρο μου φασολακι!!!!!

τη τεταρτη θα παω να το ξαναδω και αν ολα πανε καλα θα ακουσω και τη μικρη του καρδουλα!!!!!αχ εχω τοσο μεγαλη αγωνια...θα εχει μεγαλωσει τωρα!!!!

η κοιλιτσα μου παρολο που ειμαι σχεδον 2 μηνων εχει πεταχτει αρκετα θα ελεγα και ολο τη χαιδευω....για να δουμε τι θα ειναι!!!!!

σας φιλω ολες και σας αγαπω πολυ....μολις νιωσω καλυτερα θα μπαινω πιο συχνα....

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου τι κανεις?το σποριδιον να ειναι καλα και η μανουλιτσα του θα συνελθει συντομα και θα απολαμβανει την εγκυμοσυνη της, φουσκωνει και η κοιλιτσα σιγα σιγα ε?:tongue:

εγω πηγα πρωι πρωι σε εφορια και μια υπαλληλος με ρωτησε ποιον εχω γιατρο και μου λεει να τον αλλαξω :confused:δεν εχει ακουσει καλα λογια στις γεννες και οτι δεν ηταν γυναικολογος πιο πριν....:confused:( αφου το πτυχιο του ειναι κορνιζαρισμενο στο γραφειο:rolleyes:), βασικα δεν ηθελα να την ρωτησω γιατι.......θα επηρεαζομουν και δεν ηθελα, εγω παντως απο τους περισσοτερους εχω ακουσει καλα λογια!!!!!ουφ, ασ΄το καλο, δεν θα αγχωθω για βλακειες!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημεραααααααααα..

τι κανεις Ποπακη μου?ετσι σου ειπε η κοπελα!ωχ σε ανχωσε τωρα!μονο απο αυτην ακουσες αυτα τα λογια?παντως εσυ αν τον εμπιστευεσαι μην ανχωνεσαι!κ μενα μου εχουν πει για την γιατρο μου μερικα πραγματα αλα δεν ξερω ακομα μαζι της ειμαι!:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα..εχεις ατονιες ..δεν πειραζει ναξεκουραζεσαι οσο μπορεις..κ η κοιλιτσα φουσκωσε ε!τι ωραιααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου τι κανεις?το σποριδιον να ειναι καλα και η μανουλιτσα του θα συνελθει συντομα και θα απολαμβανει την εγκυμοσυνη της, φουσκωνει και η κοιλιτσα σιγα σιγα ε?:tongue:

εγω πηγα πρωι πρωι σε εφορια και μια υπαλληλος με ρωτησε ποιον εχω γιατρο και μου λεει να τον αλλαξω :confused:δεν εχει ακουσει καλα λογια στις γεννες και οτι δεν ηταν γυναικολογος πιο πριν....:confused:( αφου το πτυχιο του ειναι κορνιζαρισμενο στο γραφειο:rolleyes:), βασικα δεν ηθελα να την ρωτησω γιατι.......θα επηρεαζομουν και δεν ηθελα, εγω παντως απο τους περισσοτερους εχω ακουσει καλα λογια!!!!!ουφ, ασ΄το καλο, δεν θα αγχωθω για βλακειες!!!!!

καλημερα κοριτσαρες!

αναστασακι στις 3 εφυγα απο το μαγαζι και δεν σε προλαβα, τωρα το πρωι το ειδα! τι κανεις? το ζουζουνι σου?

ρανακι! το σπορακι σου θα εχει γινει τεραστιο τωρα! τι ωραια!!! μολις κλεισεις τον 3ο θα εξαφανιστουν αυτες οι ατονιες και μαζι με το φουσκωμα της κοιλιας θα χαρεις πιο πολυ την εγκυμοσυνη σου! ειναι τελεια!

με το καλο να ακουσεις την καρδουλα!

ποπακι φανταζομαι καποιος θα στον συστησε τον γιατρο, δεν ειναι ξεκαρφωτος! ο γυναικολογος ειναι πολυ προσωπικη υποθεση και καθε γυναικα εχει την αποψη της. το θεμα ειναι να σε κανει να νιωθεις ανετα και να του εχεις εμπιστοσυνη. και αφου εχεις ακουσει καλα λογια απο τοσο κοσμο, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις πιστευω! δεν ειναι και ωραιο να αλλαζεις γιατρο στα μεσα της εγκυμοσυνης, μονο αν συντρεχει σοβαρος λογος! ελπιζω να σε ξεαγχωσα!

αχ σημερα παω γιατρουλη!!!:-P

καλημεραααααααααα..

τι κανεις Ποπακη μου?ετσι σου ειπε η κοπελα!ωχ σε ανχωσε τωρα!μονο απο αυτην ακουσες αυτα τα λογια?παντως εσυ αν τον εμπιστευεσαι μην ανχωνεσαι!κ μενα μου εχουν πει για την γιατρο μου μερικα πραγματα αλα δεν ξερω ακομα μαζι της ειμαι!:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα..εχεις ατονιες ..δεν πειραζει ναξεκουραζεσαι οσο μπορεις..κ η κοιλιτσα φουσκωσε ε!τι ωραιααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ελενιτσα!!!! και εγω ετσι νομιζω! αν υπαρχει εμπιστοσυνη στον γιατρο δεν πρεπει να ακουμε τιποτα!

τι κανουν τα αντρακια σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...