Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

:tongue:γιωτακι!!!!!!!!!!!!!ωραιο φαγακι!!!!!!!εγω θα κανω φιλετο κοτοπουλο για μενα και τον συζηξ σνιτσελ χοιρινο!!!!!

πολυ μου αρεσει η τιγκεμπελ που εχεις!!!

μια χαρα το φαγητο! μπελας και αυτο καθε μερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι να μαγειρεψω και βαριεμαι να παω σουπερ μαρκετ......:rolleyes::rolleyes:

διαβαζα τωρα για μια κοπελα στον parents που πήγε για αυχενικη και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά! είχε λέει τρισωμια 13... δεν καταλαβαίνω τα αποτελέσματα.. εκεί σου τα αναλύουν επιτόπου?? σου λένε αν είναι οκ ή όχι??????????? ή πρέπει να περιμένουμε να πάμε στη γιατρό???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι να μαγειρεψω και βαριεμαι να παω σουπερ μαρκετ......:rolleyes::rolleyes:

διαβαζα τωρα για μια κοπελα στον parents που πήγε για αυχενικη και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά! είχε λέει τρισωμια 13... δεν καταλαβαίνω τα αποτελέσματα.. εκεί σου τα αναλύουν επιτόπου?? σου λένε αν είναι οκ ή όχι??????????? ή πρέπει να περιμένουμε να πάμε στη γιατρό???

στην αυχενικη διαφανεια στο λεει εκεινη την ωρα, πρεπει ο αυχενας που μετραει να ειναι κατω απο 2! πχ εμενα ηταν 1,2. αν δεν σου πει ρωτα τον!

παντως μην επιρρεαζεσαι απο διαφορα, θα ακους πολλα γυρω σου, εσυ να σκεφτεσαι οτι το μπεμπακι σου ειναι καλα και οτι θα βγει γερο και δυνατο!

αυτα στα λεω γιατι και εγω ετσι εκανα και αυτα ηταν τα λογια του γιατρου μου!:-P

οπως σου λεει η γιωτουλα!!!!!!!μην αγχωνεσαι και μην ακους περιπτωσεις και επειρεαζεσαι!!!!!!!!!:shock:ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!θα στο πουν εκεινη την στιγμη!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!!! δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα πάντως που να μην αγχώνεται ε??? πρέπει να σταματήσω να ψάχνω!!!!!

ούφ!!! πάλι πείνασα ! μάλλον θα κάνω καμιά μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα

(σήμερα είναι η μέρα της τεμπελιάς της αναστασίας!! χεχεχε):tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!!! δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα πάντως που να μην αγχώνεται ε??? πρέπει να σταματήσω να ψάχνω!!!!!

χαχαχαχα μια χαρα!!!!!!!!!!!

σιγουρα το αγχος υπαρχει παντα και παντου!!!!!!καλυτερα να μην ψαχνεις γιατι αγχωνεσαι περισσοτερο!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πολυ μου αρεσει η τιγκεμπελ που εχεις!!!

μια χαρα το φαγητο! μπελας και αυτο καθε μερα!

κι εμενα μου αρεσει, εφτιαξα και ενα παζλ με την τινκερμπελ για το δωματιο της μπεμπας, γιατι εχει χρωματα με πρασσινο και κιτρινο οπως ο τοιχος που ειναι πρασσινος και το κρεβατακι που θα εχει φοινικα με πρασινο και κιτρινο, εεεεε ολα τα υπολοιπα, κουρτινα, σεντονακια κτλ θα ειναι ροζ!!!!!ακουγεται ουρανιο τοξο αλλα πιστευω να ειναι ωραιο!!!!!!!!οταν θα ετοιμαστει με το καλο θα βαλω φωτο!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι! το αγχος ειναι στανταρ! αναλογως με την ηλικια του μωρου εχεις και το αναλογο αγχος!

πρεπει να ειμαστε χαλαρες και αισιοδοξες!:-P

Καλημέρα γλυκό μου Ματινάκι...:P

Με ταλαιπωρεί λίγο το ζουζούνι αλλα χαλάλι του...:P

Ο καλός μου, όταν με βλέπει σχεδόν λιπόθυμη, μου λέει αστειευόμενος θα το μαλώσω το μπεμπέ όταν μεγαλώσει..Του λέω κι εγώ αμέσως επιθετική μέλουσα μαμά...άσε το μπεμπέ μου ήσυχο χιχι..

Φτάνει ο καιρός να κάνεις κι εσύ την καμπύλη Ματινάκι μου???

Να μη το φοβάμαι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε...:P

Aυριο παω να κανω μαρακι μου την πρωτη φαση πιθανολογω που ειναι μονο της μιας ωρας....αργοτερα θα κανω την τριωρη μαλλον...ναι μωρε καλα θα ειναι πιστευω κι εγω!!!!

ματινακι μου και ποπακι μου σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια με συγκινειτε που χαιρεστε μαζι μου....εσας τα μικρουλια σας τι κανουν εσυ ματινακι ποτε θα κανεις το β επιπεδου?

Καλε ειναι δυνατον να μην χαιρομαστε????Τετοια ευτυχια που ειναι τα μωρα ειναι δυνατον να υπαρχει αλλο συναισθημα απ'αυτο της απεραντης χαρας???? Στις 11 ιουλιου με εβαλε για την β'επιπεδου ο γιατρος θα ειναι λεει μπαμ 21 εβδομαδων....εσυ ποτε θα την κανεις?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ..Η ΜΕΣΗ ΚΑΠΩς ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕ ΤΩΡΑ!;);).ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ!

ΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλα ειμαι λενιω μου....αντε πανε για μεγειρεμα καλε και τα λεμε μετα....φιλακια πολλα!!!!!!!

παλι εχασα ολο το πανηγυρι!!!:-(

δεν θυμαμαι να απαντησω!:confused:

ρουλα με το καλο τα διδυμακια σας! σαντορινη ε? αχ τι καλα!

ελενιτσα θα μου παρει πρωτα αιμα για ζαχαρο και μετα θα μου πει αν θα κανω την καμπυλη. καλο μαγειρεμα!

καποια ρωτησε τι να μαγειρεψει αλλα δεν θυμαμαι ποια! εγω εκανα εχτες μπριαμ και σημερα λεω για ψαρι στον φουρνο κοκκινιστο με πατατες η φασολακια. ελπιζω να βοηθησα!

ματινακι τα πρηξιματα στα ποδια τα ειχα και απο παλια, τωρα ενα παραπανω. δεν ειναι απαραιτητο να πρηζονται ολες!

αχ ναι θα παω να την δω! φανταζομαι θα εχει παει κανα κιλο τωρα!

τι καλα!!!:-P

Γιωτουλα μου περιμενω πως και πως τα νεα απο την μπεμπα σου....:-P

Γιωτουλα μου περιμενω πως και πως τα νεα απο την μπεμπα σου....:-P

ναι ναι θα σας πω!

αυτη την στιγμη η κοιλια μου παει πανω κατω με τις κλωτσιες της μικρης και το εδειξα στον μπαμπα μου που ειναι διπλα!

χαχαχαα πολυ πλακα!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

ουφ......παω να παρω ενα χυμουλι που τον λαχταρησα τωρα!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα κοριτσουδια!!!!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα καλο μου αναστασακι με το γλυκο σου το σπορακι που ειναι μια χαρα και μας χαιρετα!!!! Μην επηρεαζεσαι απ αυτα που ακους και διαβαζεις για το τι γινεται στους αλλους! Δυστυχως υπαρχουν κι αυτα και μακαρι καμια γυναικα και κανενα μωρακι να μην περναει απο τα ασχημα!

Σιγουρα υπαρχει αγχος και πολυ μαλιστα ειδικα πριν απο την αυχενικη....μετα θα δεις ποσο θα χαλαρωσεις!

Εγω αρακα θα φτιαξω σημερα....δεν ξερω αν σου εδωσα καλη ιδεα!!!!

Καλημερα καλο μου αναστασακι με το γλυκο σου το σπορακι που ειναι μια χαρα και μας χαιρετα!!!! Μην επηρεαζεσαι απ αυτα που ακους και διαβαζεις για το τι γινεται στους αλλους! Δυστυχως υπαρχουν κι αυτα και μακαρι καμια γυναικα και κανενα μωρακι να μην περναει απο τα ασχημα!

Σιγουρα υπαρχει αγχος και πολυ μαλιστα ειδικα πριν απο την αυχενικη....μετα θα δεις ποσο θα χαλαρωσεις!

Εγω αρακα θα φτιαξω σημερα....δεν ξερω αν σου εδωσα καλη ιδεα!!!!

καλή ιδέα αλλά δεν εχω !!! θα το κάνω αυριο όμως!!!!!!!!!!!:P:p:p

έχεις δίκιο δεν πρεπει να ψαχνω..... και εγώ πιστευω μετα την αυχενικη θα χαλαρωσω λίγο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...