Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πητ μου εδωσε η γιατρος 17/11/11...τα μικρουλια ειναι αγορακι και κοριτσακι....ο μικρος φαινοταν καθαρα στον υπερηχο...για την μικρη εχουμε μια ''μικρη αμφιβολια που θα την επιβεβαιωσουμε στο β επιπεδου...παντωςστον προηγουμενο υπερηχο πριν 2 εβδομαδες ο μπομπιρας ηταν 10εκατοστα και 110 γραμμαρια και η μοντελα μασ ειναι λιγο πιο ψιλη και λιγο πιο αδυνατη...διατηρει τη σιλουετα της απο τωρα ειναι 12εκατοστα 100γρ.

αν δεν ειναι αυτο ευτυχια τοτε τι ειναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε διαγνωστικο την εκανα, γυρω στην 23 εβδομαδων, λιγο νωρις μου την εδωσε να την κανω!!!!

άντε να έρθει με το καλό εκείνη η ώρα!!!! τα λέμε λενάκι μου φιλάκια!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλακια πολλα λενιω μου

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλό μαγείρεμα Ελενάκι:P Φιλάκιαααααα

ευχαρηστωωωωωωωωωω!

φιλακια γλυκουλες μου διαδυκτιακες φιλεναδιτσες μου!;);):tongue:

χαδακια στις κοιλιτσες!

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα στις πιο ομορφες και καλες φιλεναδιτσες!!!!!! Τι κανετε??????

Καλε Ρουλακι μουυυυυυυυ??????Θα τρελαθωωωωωωω.....διδυμα??????? Καλε μαζι γενναμε πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!! Αχ τα διδυμα ειναι η αδυναμια μου.....τελεια τελεια μπραβο κουκλιτσα μου με το καλο!!!!!!!!!!

Μαρακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? Ακομα σε ταλαιπωρουν αυτες οι εξαγωγες ε? Υπομονη καμαρι μου θα περασουν...σκεψου το μωρακι σου και τι ευτυχια σου δινει και θα σου περνανε ολα!!!!!

Ποπακι μου γλυκο μην στενοχωριεσαι....ετσι ειναι οι δουλειες! Οχι οτι πρεπει να μας εκμεταλλευονται αλλα και τι να κανεις???? Αλλα τετοια απανθρωπια σε εγκυο γυναικα????? Τεσπα...υπομονη!!!!!

Λενιω μου παλι η μεσουλα και το πρηξιμο στα ποδια σε ταλαιπωρουν ε? Τι τραβαμε και εμεις οι μανες....χιχιχι!!! Δεν πειραζει χαλαλι...τα αντρακια σου καλα????

Γιωτουλα μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα????Γιουπι!!!!! Θα δεις την κορακλα σου τελειααααα......!!!!!!!!!!Να την κανεις πολλα πολλα χαδακια!!Πρηξιματα ακουω κι εσυ παλι ε??? Συνηθως ποτε ξεκινανε??????

Αναστασακι μου τι κανεις???? Ολα καλα ματακια μου?????Πως παει το ζουζουνακι σου?????? Χαδακια και στην δικη σου κοιλιτσα αλλα και σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια ειμαι καλα και τωρα που ειδα τις εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος βλεπω οτι μου εγραψε και την καμπυλη σακχαρου της μιας ωρας...ξεκινησαμε τα πιο αγχωτικα τωρα....το φοβαμαι το σακχαρο πολυ δεν ξερω γιατι....ισως επειδη ειμαι πολυ γλυκατζου?????? Τεσπα ας ελπισουμε οτι θα παει καλα....

πητ μου εδωσε η γιατρος 17/11/11...τα μικρουλια ειναι αγορακι και κοριτσακι....ο μικρος φαινοταν καθαρα στον υπερηχο...για την μικρη εχουμε μια ''μικρη αμφιβολια που θα την επιβεβαιωσουμε στο β επιπεδου...παντωςστον προηγουμενο υπερηχο πριν 2 εβδομαδες ο μπομπιρας ηταν 10εκατοστα και 110 γραμμαρια και η μοντελα μασ ειναι λιγο πιο ψιλη και λιγο πιο αδυνατη...διατηρει τη σιλουετα της απο τωρα ειναι 12εκατοστα 100γρ.

πω πω τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!τι πιο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλε Ρουλακι μουυυυυυυυ??????Θα τρελαθωωωωωωω.....διδυμα??????? Καλε μαζι γενναμε πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!! Αχ τα διδυμα ειναι η αδυναμια μου.....τελεια τελεια μπραβο κουκλιτσα μου με το καλο!!!!!!!!!!

Μαρακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? Ακομα σε ταλαιπωρουν αυτες οι εξαγωγες ε? Υπομονη καμαρι μου θα περασουν...σκεψου το μωρακι σου και τι ευτυχια σου δινει και θα σου περνανε ολα!!!!!

Ποπακι μου γλυκο μην στενοχωριεσαι....ετσι ειναι οι δουλειες! Οχι οτι πρεπει να μας εκμεταλλευονται αλλα και τι να κανεις???? Αλλα τετοια απανθρωπια σε εγκυο γυναικα????? Τεσπα...υπομονη!!!!!

Λενιω μου παλι η μεσουλα και το πρηξιμο στα ποδια σε ταλαιπωρουν ε? Τι τραβαμε και εμεις οι μανες....χιχιχι!!! Δεν πειραζει χαλαλι...τα αντρακια σου καλα????

Γιωτουλα μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα????Γιουπι!!!!! Θα δεις την κορακλα σου τελειααααα......!!!!!!!!!!Να την κανεις πολλα πολλα χαδακια!!Πρηξιματα ακουω κι εσυ παλι ε??? Συνηθως ποτε ξεκινανε??????

Αναστασακι μου τι κανεις???? Ολα καλα ματακια μου?????Πως παει το ζουζουνακι σου?????? Χαδακια και στην δικη σου κοιλιτσα αλλα και σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια ειμαι καλα και τωρα που ειδα τις εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος βλεπω οτι μου εγραψε και την καμπυλη σακχαρου της μιας ωρας...ξεκινησαμε τα πιο αγχωτικα τωρα....το φοβαμαι το σακχαρο πολυ δεν ξερω γιατι....ισως επειδη ειμαι πολυ γλυκατζου?????? Τεσπα ας ελπισουμε οτι θα παει καλα....

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλε θα ξανατρελαθωωωωω.....και διδυμα και ενα και ενα??????Πως τα καταφερατε ρε θηριο...τι επιτυχια ηταν αυτη???? Γερα να ειναι πανω απ'ολα!!!!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.sophaki1.....................19/06/2011

20.nena1984....................23/06/2011

21.Petalouda82................?????????

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου παω να ξεκηνησω μαγειρεμα!

Αναστασακι μου στον 6ο μηνα το κανεις!τωρα το που κ στο ικα αλα κ σε ιδιωτικα μικροβιολογικα με 30 κ με 20 ευρω εχει!;);)

Ρουλακι πολυ χαρηκα που τα ειπαμεεεεεεε..να ξαναμπεις ναι..μην μας χαθεις!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια..θα μπω μαλον οταν κοιμηθει ο μικρουλης μου!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Καλο μαγειρεμα λενιω μου....αν δεν μου ξανασβησει ο υπολογιστης αποτομα οπως κανει τον τελευταιο καιρο μαλλον θα ειμαι μεσα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

Καλημέρα γλυκό μου Ματινάκι...:P

Με ταλαιπωρεί λίγο το ζουζούνι αλλα χαλάλι του...:P

Ο καλός μου, όταν με βλέπει σχεδόν λιπόθυμη, μου λέει αστειευόμενος θα το μαλώσω το μπεμπέ όταν μεγαλώσει..Του λέω κι εγώ αμέσως επιθετική μέλουσα μαμά...άσε το μπεμπέ μου ήσυχο χιχι..

Φτάνει ο καιρός να κάνεις κι εσύ την καμπύλη Ματινάκι μου???

Να μη το φοβάμαι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε...:P

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΕΙΑ Κ ΕΥΛΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινακι μου και ποπακι μου σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια με συγκινειτε που χαιρεστε μαζι μου....εσας τα μικρουλια σας τι κανουν εσυ ματινακι ποτε θα κανεις το β επιπεδου?

Καλο μαγειρεμα λενιω μου....αν δεν μου ξανασβησει ο υπολογιστης αποτομα οπως κανει τον τελευταιο καιρο μαλλον θα ειμαι μεσα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ..Η ΜΕΣΗ ΚΑΠΩς ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕ ΤΩΡΑ!;);).ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ!

ΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παλι εχασα ολο το πανηγυρι!!!:-(

δεν θυμαμαι να απαντησω!:confused:

ρουλα με το καλο τα διδυμακια σας! σαντορινη ε? αχ τι καλα!

ελενιτσα θα μου παρει πρωτα αιμα για ζαχαρο και μετα θα μου πει αν θα κανω την καμπυλη. καλο μαγειρεμα!

καποια ρωτησε τι να μαγειρεψει αλλα δεν θυμαμαι ποια! εγω εκανα εχτες μπριαμ και σημερα λεω για ψαρι στον φουρνο κοκκινιστο με πατατες η φασολακια. ελπιζω να βοηθησα!

ματινακι τα πρηξιματα στα ποδια τα ειχα και απο παλια, τωρα ενα παραπανω. δεν ειναι απαραιτητο να πρηζονται ολες!

αχ ναι θα παω να την δω! φανταζομαι θα εχει παει κανα κιλο τωρα!

τι καλα!!!:-P

παλι εχασα ολο το πανηγυρι!!!:-(

δεν θυμαμαι να απαντησω!:confused:

ρουλα με το καλο τα διδυμακια σας! σαντορινη ε? αχ τι καλα!

ελενιτσα θα μου παρει πρωτα αιμα για ζαχαρο και μετα θα μου πει αν θα κανω την καμπυλη. καλο μαγειρεμα!

καποια ρωτησε τι να μαγειρεψει αλλα δεν θυμαμαι ποια! εγω εκανα εχτες μπριαμ και σημερα λεω για ψαρι στον φουρνο κοκκινιστο με πατατες η φασολακια. ελπιζω να βοηθησα!

ματινακι τα πρηξιματα στα ποδια τα ειχα και απο παλια, τωρα ενα παραπανω. δεν ειναι απαραιτητο να πρηζονται ολες!

αχ ναι θα παω να την δω! φανταζομαι θα εχει παει κανα κιλο τωρα!

τι καλα!!!:-P

:tongue:γιωτακι!!!!!!!!!!!!!ωραιο φαγακι!!!!!!!εγω θα κανω φιλετο κοτοπουλο για μενα και τον συζηξ σνιτσελ χοιρινο!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...