Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

είχα στην αρχη αναγουλες και τέτοια... αλλά έκανα ομοιοπαθητικη και μετα από τριες μέρες δεν είχα πρόβλημα!!!! άντε καλά αποτελέσματα να έχουμε μαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσύ από που είσαι???

Ομοιοπαθητική ε???:rolleyes:

Έξυπνο Αναστασάκι...:P

Καλά αποτελέσματα να έχουμε κούκλα μου...

Εγώ είμαι απο τον μακρινό Έβρο, συγκεκριμένα απο το ακριτικό Διδυμότειχο, το ξέρετε??Και να μην το ξέρετε δεν χάνετε και τίποτΑ, χιχι:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να φταίνει και η ζέστη Ελενάκι μου... Εγώ όταν είμαι στην πολύ ζεστη νιώθω πως θέλω να ξεκολλήσω το στομάχι μου απο το σώμα μου:confused:

Κοριτσάκια μου διάβασα ότι θα κάνετε την καμπύλη ζαχαρου σε λίγες μέρες..Βασικά τι ακριβώς εξέταση είναι αυτή?? Και το πιο σημαντικό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες φορές σε τρυπάνε να σου παρουνε αίμα???:shock:

σιγουρα η ζεστη τα κανει ολα κ εγω το πιστευω!κ που ειμαστε ακομα!

Μαρακι μου με αυτη την εξεταση βλεπουν το ζαχαρο σου αν εισαι πανω απο τα ορια πρπεει να προσεχεις λιγο τη διατροφη σου..πινεις νερο με μπολικη ζαχαρη μεσα νηστικη πρωι πρωι κ σου παιρνουν αιαμ θα μας πει κ το ποπακη πιο σιγουρα 3 η 4 φορες ανα μιση ωρα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Αναστασακι μου δε σου απαντησα..ναι πινεις νερο με μπολικη ζαχαρη κ σε τρυπανε ανα μιση ωρα αν δεν κανω λαθος 4 η 3 φορες κ βλεπουν τισ τιμες!;);)

3-4???:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Λιποθυμώ..:confused:

αχ Αναστασακι μου δε σου απαντησα..ναι πινεις νερο με μπολικη ζαχαρη κ σε τρυπανε ανα μιση ωρα αν δεν κανω λαθος 4 η 3 φορες κ βλεπουν τισ τιμες!;);)

αχχ αυτό το κάνουμε όλες?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι, αναλογα την δοσολογια της γλυκοζης που σου δινουν να πιεις!!!!!!!εγω εκανα για 75 γρ.γλυκοζης και με τρυπησαν 3 φορες ανα μια ωρα!!!!!!δεν πρεπει να φυγεις απο εκει για να μην χαθει η γλυκοζη απο τον οργανισμο σου!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

3-4???:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Λιποθυμώ..:confused:

αχχ αυτό το κάνουμε όλες?????

χαχαχχαχαχχαχα :tongue::tongue:ναι πρπεει να το κανουμε ολες για το καλο των μωρων μας γιατι αν ειναια υξημενες οι τιμες επηρεαζουν το μωρο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι, αναλογα την δοσολογια της γλυκοζης που σου δινουν να πιεις!!!!!!!εγω εκανα για 75 γρ.γλυκοζης και με τρυπησαν 3 φορες ανα μια ωρα!!!!!!δεν πρεπει να φυγεις απο εκει για να μην χαθει η γλυκοζη απο τον οργανισμο σου!!!!

ανα μια ωρα εκανες ποπακη μου?εγω θυμαμαι στον μικρο ανα μιση ωρα μου παιρνανε απλα δεν θυμαμαι 3 η 4 φορες ητανε!:rolleyes:

αχ αντε να περασει κα αυτο !:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ωχ παναγία μου!!! πότε το κάνεις αυτό και που???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααα μάλιστα...πάρα πολύ ωραία...δεν φτάνει που σε κατατρυπάνε πρέπει να είσαι και καθισμένη 3 ώρες χαχα:P

Εγώ θα ζητησω σίγουρα να είμαι ξαπλωμένη:shock:

Έτσι κι αλλιως θα είμαι είτε συμφωνήσουνε είτε όχι χαχα

κοριτσακια μου παω να ξεκηνησω μαγειρεμα!

Αναστασακι μου στον 6ο μηνα το κανεις!τωρα το που κ στο ικα αλα κ σε ιδιωτικα μικροβιολογικα με 30 κ με 20 ευρω εχει!;);)

Ρουλακι πολυ χαρηκα που τα ειπαμεεεεεεε..να ξαναμπεις ναι..μην μας χαθεις!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια..θα μπω μαλον οταν κοιμηθει ο μικρουλης μου!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ανα μια ωρα εκανες ποπακη μου?εγω θυμαμαι στον μικρο ανα μιση ωρα μου παιρνανε απλα δεν θυμαμαι 3 η 4 φορες ητανε!:rolleyes:

αχ αντε να περασει κα αυτο !:shock:

Την άλλη εβδομάδα θα την κάνεις Ελενάκι μου??? Μην ανησυχείς αγάπη μου, θα περάσει γρήγορα να πάρεις ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό να περνάει η ώρα και θα γυρίσεις σπιτάκι γρήγορα:P

Αναστασακι μου στον 6ο μηνα το κανεις!τωρα το που κ στο ικα αλα κ σε ιδιωτικα μικροβιολογικα με 30 κ με 20 ευρω εχει!;);)

Καλό μαγείρεμα Ελενάκι:P Φιλάκιαααααα

φιλακια πολλα λενιω μου

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ααααα μάλιστα...πάρα πολύ ωραία...δεν φτάνει που σε κατατρυπάνε πρέπει να είσαι και καθισμένη 3 ώρες χαχα:P

Εγώ θα ζητησω σίγουρα να είμαι ξαπλωμένη:shock:

Έτσι κι αλλιως θα είμαι είτε συμφωνήσουνε είτε όχι χαχα

χαχαχχαχαχχαχαχχα πολυ γελασα Μαρακι μου!

λοιπον πιο χεστρου απο μενα δεν υπαρχει στον κοσμο αλα πιστεψε με το συνηθιζεις..μετα την πρωτη εγκυμοσηνη δεν φοβαμαι πια τις ενεσεις!συνηθησα πια!

εγω θυμαμαι εκαν βολτες με την μαμα ημουν δεν μου ειπαν να κατσω εκει..δεν ξερω αν διαφερει σε κπαι μικροβιολογικα..εγω την ειχα κανει σε ιδιοτικο αλα κυκλοφορουσα κ μετα επεστρεφα στην ωρα μου να με τρυπησουν κ ξανα μανα τα ιδια!ασε το θυμαμαι ημουν κ με πρησμενα ποδια κ ειχα ταλαιπωρηθει πολυ..ανακατευομουν κ απο το υγρο που ειπια!:shock::shock::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...