Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααα ολη μερα!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια?

λενιω μου, πρωινουλα μου?ζεστη εχει παλι!!!!!!!!!:confused:

καλημερα κοριτσακια!

αναστασακι τι ωραια με την προβα! βαλε καμια φωτογραφια απο το νυφικο αν εχεις! με το καλο ο γαμος σας και με το καλο το μπεμπεδακι σας!!!

ελενιτσα, τι κανεις? θα δεις το καμαρι σου και εσυ! :rolleyes: ο μικρουλης σου τι κανει? κοιματε ακομα?

ποπακι, δουλεια ε? και εγω! πολυ ζεστη οντως! εχτες μαρτυρησα το μεσημερι! και ελειπα ολη μερα, γυρισα στις 7.30 λιωμα! μετα δουλειες και αστα να πανε!!!

αλλα αυριο θα δω το κοριτσακι μου!!!!:tongue:

τα αλλα κοριτσακια που ειναι????????????

καλημερα κοριτσακια!

αναστασακι τι ωραια με την προβα! βαλε καμια φωτογραφια απο το νυφικο αν εχεις! με το καλο ο γαμος σας και με το καλο το μπεμπεδακι σας!!!

ελενιτσα, τι κανεις? θα δεις το καμαρι σου και εσυ! :rolleyes: ο μικρουλης σου τι κανει? κοιματε ακομα?

ποπακι, δουλεια ε? και εγω! πολυ ζεστη οντως! εχτες μαρτυρησα το μεσημερι! και ελειπα ολη μερα, γυρισα στις 7.30 λιωμα! μετα δουλειες και αστα να πανε!!!

αλλα αυριο θα δω το κοριτσακι μου!!!!:tongue:

τα αλλα κοριτσακια που ειναι????????????

καλως την γιωτουλα!!!!!!!!!!!!

ταλαιπωρηθηκες χτες ε?αντε αυριο ομως θα δεις την μπεμπα σου!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

εγω δουλεια......:( και εχτες με ρωταγαν ποτε θα βγω σε αδεια και οταν τους ειπα 15 ιουλιου τι μου απαντησαν? ? ?:confused:οτι αν μπορω να κατσω λιγο παραπανω......:confused: πολυ απανθρωπια λεμε!!!!!ολα για την παρτυ τους!!!!!!ενταξει εσενα γλυκουλα μου ειναι και η οικογενεια σου και θελεις να τους βοηθησεις οσο μπορεις αλλα εγω θελω να κατσω σπιτακι μου να ξεκουραστω, τους εχω βαρεθει να μην με υπολογιζουν!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλως την γιωτουλα!!!!!!!!!!!!

ταλαιπωρηθηκες χτες ε?αντε αυριο ομως θα δεις την μπεμπα σου!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

εγω δουλεια......:( και εχτες με ρωταγαν ποτε θα βγω σε αδεια και οταν τους ειπα 15 ιουλιου τι μου απαντησαν? ? ?:confused:οτι αν μπορω να κατσω λιγο παραπανω......:confused: πολυ απανθρωπια λεμε!!!!!ολα για την παρτυ τους!!!!!!ενταξει εσενα γλυκουλα μου ειναι και η οικογενεια σου και θελεις να τους βοηθησεις οσο μπορεις αλλα εγω θελω να κατσω σπιτακι μου να ξεκουραστω, τους εχω βαρεθει να μην με υπολογιζουν!!!!!:confused:

ετσι ειναι στις δουλειες, εχω δουλεψει και εγω εξω και ξερω! 5 χρονια ειμαι στο μαγαζι, τα προηγουμενα 10 δουλευα σε εταιρειες, μονο να πινουν το αιμα του κοσμου ξερουν, καμια ευαισθησια. παντως μια φιλη μου που γενναει 12 αυγουστου, θα σταματησει 15 ιουλιου, ενα μηνα μετα απο οτι θα επρεπε, για να την παρει μετα οταν θα εχει το μωρο. την βαλανε και υπεγραψε χαρτι οτι θα δουλευει με δικη της ευθηνη για να μην εχουν προβληματα με ικα και επιθεωρηση εργασιας. φυσικα εκεινη το προτεινε για να κατσει ενα μηνα ακομα. εχει και αλλα δυο παιδια, ενα κοριτσακι 12 και ενα αγορακι 10! της ελεγα χαρα στο κουραγιο σου. φαντασου 3 παιδια δουλεια αντρα και σπιτι! χαμος!!!

ετσι ειναι στις δουλειες, εχω δουλεψει και εγω εξω και ξερω! 5 χρονια ειμαι στο μαγαζι, τα προηγουμενα 10 δουλευα σε εταιρειες, μονο να πινουν το αιμα του κοσμου ξερουν, καμια ευαισθησια. παντως μια φιλη μου που γενναει 12 αυγουστου, θα σταματησει 15 ιουλιου, ενα μηνα μετα απο οτι θα επρεπε, για να την παρει μετα οταν θα εχει το μωρο. την βαλανε και υπεγραψε χαρτι οτι θα δουλευει με δικη της ευθηνη για να μην εχουν προβληματα με ικα και επιθεωρηση εργασιας. φυσικα εκεινη το προτεινε για να κατσει ενα μηνα ακομα. εχει και αλλα δυο παιδια, ενα κοριτσακι 12 και ενα αγορακι 10! της ελεγα χαρα στο κουραγιο σου. φαντασου 3 παιδια δουλεια αντρα και σπιτι! χαμος!!!

πω πω!!!!!!!!!!!υπαρχουν και χειροτερα!!!!!!!!!καταλαβα!!!!!!!πραγματι ετσι ειναι!!!!!!τουλαχιστον υπαρχει μια δουλιτσα να εχουμε ενσημα και τα επιδοματα του ικα, τελος παντων, υπομονη!!!!!!!!τι αλλο!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

πω πω!!!!!!!!!!!υπαρχουν και χειροτερα!!!!!!!!!καταλαβα!!!!!!!πραγματι ετσι ειναι!!!!!!τουλαχιστον υπαρχει μια δουλιτσα να εχουμε ενσημα και τα επιδοματα του ικα, τελος παντων, υπομονη!!!!!!!!τι αλλο!!!!!:rolleyes:

παλι καλα δεν λες τιποτα, το ικα ολο και κατι δινει, ο οαεε που ειμαι εγω, τιποτα! 700 € επιδομα τοκετου και τελος!

στην προηγουμενη εταιρια που δουλευα επι 6 χρονια το ωραριο ηταν 9-5. αν εφευγες γυρως τις 6-6,30 την αλλη μερα ειχες φασαριες και μουτρα! στην καλυτερη περιπτωση φευγαμε γυρω στις 7,30 και στην χειροτερη 9,30. χωρις υπερωριες φυσικα! ενα τρισαθλιο μπονους 50€ τον μηνα.

βεβαια τοτε ημουν ανυπαντρη και χωρις υποχρεωσεις. μετα πηρα την αποφαση να φυγω γιατι αλλαζαν οι καταστασεις στην ζωη μου!

καλημέρα κοριτσάκια!!! τι μου κάνετε??????????

ποπάκι τι σκεφτεσαι να κάνεις θα φύγεις από τη δουλειά ή θα κατσεις παραπάνω για να επιστρέψεις αργότερα???

λενάκι, γιωτάκι, ρανιάκι,ματινάκι, Ιωαννάκι τι κάνετε κουκλίτσες?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Γιωτακι κ Ποπακη!τι μου κανετε?

σημερα η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετη ζεστη κ το μεσημερι θα γινει πιο αισθητη!:shock::shock:εγω σημερα πρωινη πρωινη ημουν στο καφε..ξυπναω τον αντρα μου 7 παρα για δουλεια κ μετα συνηθως δνε με πιανει ο υπνος κ σηκωνομαι συμαζευω μεχρι να ξυπνησει κ ο μικρος!σημερα σηκωθηκε κατα της 9 κ κατι κ παλι εγω δεν αντεξα πηγα διπλα του κ του φιλουσα τα ποδαρακια μεχρι που ανοιξε τα ματακια του!καναμε αγκαλιτσες κ σηκωθηκε εφαγε τα δημητριακα του κ τωρα κοιταει παιδικα!

σε λιγο θα παρω τηλ την γιατρο μου να κλεισω ραντεβου!

εσεις τι κανετε?

Ποπακη μου τι σπαστικο που σου ζητανε να κατσεις παραπανω!η αληθεια ειναι οτι αν συμφωνουσαν να κατσεις τωρα αλα μετ ανα την παρεις την αδεια για να κατσεις πιο πολυ με το μωρακι σου καλα θα ηταν αλα ποσο να να αντεξιες με αυτη τη ζεστη ειναι πολυ δυσκολο!:rolleyes:

Γιωτακι εξαντληθηκες χθες!τα ποδαρακια μας πως ειναι..εμενα χθες ειχα πρηστει παρα πολυ μεχρι το βραδυ κ με πονουσαν!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!! τι μου κάνετε??????????

ποπάκι τι σκεφτεσαι να κάνεις θα φύγεις από τη δουλειά ή θα κατσεις παραπάνω για να επιστρέψεις αργότερα???

λενάκι, γιωτάκι, ρανιάκι,ματινάκι, Ιωαννάκι τι κάνετε κουκλίτσες?????

καλημερα Αναστασακι μου..τι κανεις?

πως εισαι?;)

σημερα τι λετε να μαγειρεψετε..εγω κατι απλο λεω μακρονακια με κιμα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι κ Ποπακη!τι μου κανετε?

σημερα η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετη ζεστη κ το μεσημερι θα γινει πιο αισθητη!:shock::shock:εγω σημερα πρωινη πρωινη ημουν στο καφε..ξυπναω τον αντρα μου 7 παρα για δουλεια κ μετα συνηθως δνε με πιανει ο υπνος κ σηκωνομαι συμαζευω μεχρι να ξυπνησει κ ο μικρος!σημερα σηκωθηκε κατα της 9 κ κατι κ παλι εγω δεν αντεξα πηγα διπλα του κ του φιλουσα τα ποδαρακια μεχρι που ανοιξε τα ματακια του!καναμε αγκαλιτσες κ σηκωθηκε εφαγε τα δημητριακα του κ τωρα κοιταει παιδικα!

σε λιγο θα παρω τηλ την γιατρο μου να κλεισω ραντεβου!

εσεις τι κανετε?

Ποπακη μου τι σπαστικο που σου ζητανε να κατσεις παραπανω!η αληθεια ειναι οτι αν συμφωνουσαν να κατσεις τωρα αλα μετ ανα την παρεις την αδεια για να κατσεις πιο πολυ με το μωρακι σου καλα θα ηταν αλα ποσο να να αντεξιες με αυτη τη ζεστη ειναι πολυ δυσκολο!:rolleyes:

Γιωτακι εξαντληθηκες χθες!τα ποδαρακια μας πως ειναι..εμενα χθες ειχα πρηστει παρα πολυ μεχρι το βραδυ κ με πονουσαν!

αστα και εμενα χαλια εχτες! αφου δεν μου εκαναν οι σαγιοναρες μου φαντασου! και ξυπνησα και με ενα πονο στη μεση!

αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω!!! θέλω να σας ρωτησω κάτι!!!!!!!!!!!!!! γιατι μεχρι τωρα το καταλαβαινα λάθος!!!!! ΄

στον υπέρυχο που παίρνουμε από τη γιατρό φένεται πόσο είναι το σποράκι?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αστα και εμενα χαλια εχτες! αφου δεν μου εκαναν οι σαγιοναρες μου φαντασου! και ξυπνησα και με ενα πονο στη μεση!

αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κ μενα δεν ειναι ακριβως σαγιοναρες εχει απο πανω κ ενα λουλουδι κ με το ζορι μπηκε το ποδι μου!:rolleyes:

κ μενα ενω χθες ηταν καλυτερα η μεση σημερα παλι τα ιδια..δεν μπορω να σκυψω!;)

αυριο θα δεις την πριγκιπισσα σου!λογικα κ σενα θα σου πει ποτε θα κανεις την καμπυλη!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω!!! θέλω να σας ρωτησω κάτι!!!!!!!!!!!!!! γιατι μεχρι τωρα το καταλαβαινα λάθος!!!!! ΄

στον υπέρυχο που παίρνουμε από τη γιατρό φένεται πόσο είναι το σποράκι?????

και αν ναι, τι ακριβως να διαβασω?????????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελενιτσααααα...ουουουουου τι μου κανετε???και ναι εχω παλι ιντερνετ και ειμαι εδω....

με θυμαστε?????αχ μου λειψατε.....λοιπον εγω μετακομισα σαντορινη λογο δουλεια τελικα και φετος το καλοκαιρι θα την βγαλω εδω....ειμαι καλα τα μπεμπακια μια χαρα μεγαλωνουν.....σας σκεφτομουν ολο αυτον τον καιρο αλλα δεν ειχα απο που να μπω.....σας ακουω πειτε μου τα νεα σας....ελενιτσα ενημερωσε με

αχ κ μενα δεν ειναι ακριβως σαγιοναρες εχει απο πανω κ ενα λουλουδι κ με το ζορι μπηκε το ποδι μου!:rolleyes:

κ μενα ενω χθες ηταν καλυτερα η μεση σημερα παλι τα ιδια..δεν μπορω να σκυψω!;)

αυριο θα δεις την πριγκιπισσα σου!λογικα κ σενα θα σου πει ποτε θα κανεις την καμπυλη!:shock:

η καπύλη είναι εκείνο το υγρό που πίνεις????/

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...