Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε??????Εγω μολις γυρισα απο την βολτα μου για τυροπιτουλα που ειχα παει, την εκανα μια μπουκια και σε κανενα 2ωρο θα φαω και το κρουασαν ζαμπον τυρι που πηρα για συμπληρωμα...χιχιχι!!!!

Τελικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι την παρασκευη που πηγαμε στον γιατρο εχω παρει 2μιση κιλα και οδευω προς τα 3....δεν ειναι πολλα αλλα απο δω και περα αρχιζουμε να περνουμε κιλα οποτε θα το παρω λιγο αλλιως γιατι πολυ ξανοιχτηκα!!!!!

Ιωαννακι μου μπραβο κοριτσακι μου το σπορακι μεγαλωνει ταχυτατα!!! Συγχαρητηρια ματακια μου και με το καλο και παλι!!!!!

Ρανιακι μου πολυ μου εχεις λειψει....δεν σε πετυχαινω ποτε μεσα!!!! Ελεγα να σε παρω τηλ. αλλα δεν ξερω τι ωρες να σε παρω μπας και κοιμασαι γιατι αυτη η περιοδος θελει πολυ υπνο.....αν θες στειλε μου μηνυμα να μου πεις τι ωρα μπορω να σε παρω!

Γιωτακι μου θα δειτε την μπουμπουδενια σας....γιουπι!!!!!!! Αν και εχουν περασει μονο 4 μερες απο την μερα που ειδαμε το μωρακι μας εχει αρχισει και μου λειπει ηδη......ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΩ??????

Λενιω μου τι κανεις????? Η μεση πως παει??? Δε εχω προλαβει να σας διαβασω και δεν ειδα αν συνεχιζει να σε ποναει....περαστικουλια παντως και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!!!!!!!!

Ολες οι αλλες που εισαστε καλεεεεεε????????

ματινακι μονο 3 κιλα στην 18η? τελειο ειναι αυτο! εγω εχω παρει 5-6 κιλα και ειμαι στην 25!

ξερεις ποσες φορες εχω ευχηθει να ειχα διαφανη κοιλια η εναν υπερηχο συνδεδεμενο 24 ωρες το 24ωρο?

πωπω μου ανοιξες την ορεξη με τις τυροπιτες και τα κρουασαν!!!! μιαμ μιαμ! αλλα θα κρατηθω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε κοριτσακια εχω χασει επεισοδια??? Τωρα ειδα οτι η Ευα μας ηταν για γεννα μεχρι 9/06....τι εγινε αυτο το κοριτσι???? Εχει γεννησει εννοειται αλλα μαθαμε νεα?????????? Μηπως μαθαμε κι εχω παθει αλτσχαιμερ???

ματινακι μονο 3 κιλα στην 18η? τελειο ειναι αυτο! εγω εχω παρει 5-6 κιλα και ειμαι στην 25!

ξερεις ποσες φορες εχω ευχηθει να ειχα διαφανη κοιλια η εναν υπερηχο συνδεδεμενο 24 ωρες το 24ωρο?

πωπω μου ανοιξες την ορεξη με τις τυροπιτες και τα κρουασαν!!!! μιαμ μιαμ! αλλα θα κρατηθω!!!

Γιωτουλα μουυυυυυ!!!!!!!!!

Ναι λιγα ειναι ε???? Κι εσυ ομως εχεις περασει τα μισα της εγκυμοσυνης και εχεις παρει μονο 5-6 ρε θηριο???? Μπραβο...εγω εκοψα τελειως την μερεντα παντως αλλα οταν μου ερχεται ληγουριτσα για γλυκο τρωω γιαουρτακι με μελι...

Γιωτουλα μουυυυυυ!!!!!!!!!

Ναι λιγα ειναι ε???? Κι εσυ ομως εχεις περασει τα μισα της εγκυμοσυνης και εχεις παρει μονο 5-6 ρε θηριο???? Μπραβο...εγω εκοψα τελειως την μερεντα παντως αλλα οταν μου ερχεται ληγουριτσα για γλυκο τρωω γιαουρτακι με μελι...

.

στην 18η ειχα παρει ηδη 4-5 κιλα, μετα μαζευτηκα λιγο και τωρα ειμαι στα 5-6, κανονικα λενε οσο μηνων εισαι ενα κιλο λιγοτερο μεχρι τον 7ο, γιατι μετα τα περνεις δυο-δυο, αρα εχω να παρω μονο 6 κιλα μεχρι τον 9ο! πως θα τα καταφερω? αυτες οι λιγουρες για γλυκο και ειδικα σοκολατα ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μου! τρελαινομαι!!!!

το μελι ειναι καλο, βοηθαει και στο εντερο! και εχει και πολλες θρεπτικες ουσιες !

ναι απο το κρεμασμα ειναι και την ζεστη!

και εμεις εχουμε ενα γαμο ενος ξαδελφου αλλα δεν θα παμε. τον ξαδελφο δεν τον εχω δει ποτε, μονο τους θειους ξερω (1ος ξαδελφος το πατερα μου και εχουν πολυ καλες σχεσεις, αλλα τα παιδια δεν ακολουθουσαν ποτε!) και δεν εχω σκοπο να χαλασω λεφτα για δωρο! ασε που την κυριακη βαπτηζει η αδελφη μου την μπεμπα της και εκει θα μας φυγουν καποια λεφτα! ευτυχως που εχω ενα φορεμα ολο βολαν με ζωνη κατω απο το στηθος και μου κανει! και ειναι και ωραιο χρωματακι, μωβ λιλα! οποτε μια χαρα!

Γιωτακι μου κ γω ενα φορεμα μωβ θα βαλω!απο πανω καπως κολιτο κ απο κατω ανοιγει καπως μεχρι το γονατο ειναι!αν θα μπορεσω θα βαλω φωτο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου κ γω ενα φορεμα μωβ θα βαλω!απο πανω καπως κολιτο κ απο κατω ανοιγει καπως μεχρι το γονατο ειναι!αν θα μπορεσω θα βαλω φωτο!;)

α τελεια! αν μπορεσω θα βαλω και εγω! εμενα ειναι λιγο πιο πανω απο το γονατο και με την κοιλια ανεβαινει λιγο!! χαχαχα θα ειμαι sexy μαμα!

Καλε κοριτσακια εχω χασει επεισοδια??? Τωρα ειδα οτι η Ευα μας ηταν για γεννα μεχρι 9/06....τι εγινε αυτο το κοριτσι???? Εχει γεννησει εννοειται αλλα μαθαμε νεα?????????? Μηπως μαθαμε κι εχω παθει αλτσχαιμερ???
Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε??????Εγω μολις γυρισα απο την βολτα μου για τυροπιτουλα που ειχα παει, την εκανα μια μπουκια και σε κανενα 2ωρο θα φαω και το κρουασαν ζαμπον τυρι που πηρα για συμπληρωμα...χιχιχι!!!!

Τελικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι την παρασκευη που πηγαμε στον γιατρο εχω παρει 2μιση κιλα και οδευω προς τα 3....δεν ειναι πολλα αλλα απο δω και περα αρχιζουμε να περνουμε κιλα οποτε θα το παρω λιγο αλλιως γιατι πολυ ξανοιχτηκα!!!!!

Ιωαννακι μου μπραβο κοριτσακι μου το σπορακι μεγαλωνει ταχυτατα!!! Συγχαρητηρια ματακια μου και με το καλο και παλι!!!!!

Ρανιακι μου πολυ μου εχεις λειψει....δεν σε πετυχαινω ποτε μεσα!!!! Ελεγα να σε παρω τηλ. αλλα δεν ξερω τι ωρες να σε παρω μπας και κοιμασαι γιατι αυτη η περιοδος θελει πολυ υπνο.....αν θες στειλε μου μηνυμα να μου πεις τι ωρα μπορω να σε παρω!

Γιωτακι μου θα δειτε την μπουμπουδενια σας....γιουπι!!!!!!! Αν και εχουν περασει μονο 4 μερες απο την μερα που ειδαμε το μωρακι μας εχει αρχισει και μου λειπει ηδη......ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΩ??????

Λενιω μου τι κανεις????? Η μεση πως παει??? Δε εχω προλαβει να σας διαβασω και δεν ειδα αν συνεχιζει να σε ποναει....περαστικουλια παντως και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!!!!!!!!

Ολες οι αλλες που εισαστε καλεεεεεε????????

Ματινακι μουυυυ καλημερουδια τι κανεις?τυροπιτουλα ε!τι ωραιαα!

η μεση μου σημερα καπως καλυτερα ειναι..ευχαρηστω πολυ~:D:D

κ γω θα ηθελα να εχω εναν υπερηχο στο σπιτι ..φανταζεστε ολη μερα συνδεδεμενες κ να ακουγεται ο χτυπος της καρδιασ τους μεσα στο σπιτι!ολες οι δουλειες με αυτο κ απο μεσα το μωρο αμαν βρε μανα ασε με λιγο στην ησυχια μου!ελεος!χαχχαχχαχαχαχχαχαχα..ακομα κ στην τουαλετα μαζι!:tongue::tongue:πλακα κανω!παντως η γιατρος μου εχει ενα μηχανηματακι που ακους τουσ χτυπους της καρδιας με αυτο μπορεις να το αγορασεις ..μου ελεγε αν θα εισαι τοσο ανχωμενη θα στο δωσω σπιτι μεχρι να γεννησεις για να το ακους κ να εισαι ηρεμη!;);)τα κιλα σου ειναι πολυ καλα Ματινακι μου!μαλον ειναι κ στο οργανισμο του καθενα ξερω γω..παντως εγω βαζω παρα πολυ ευκολα κιλα..κ που προσεχω οτ ιδιο βλεπω..μπαινουν πολυ ευκολα!πρεπει να εχω φτασει τα 10!:rolleyes:το εχω παρει αποφαση οτι δεν τα γλιτωνω τα 16 μην σας πω κ παραπανω!:rolleyes:

το Ευακι μας γεννησε λογικα απ'τι ειδα κ στο φβ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς Κ ΝΑ ΤΗς ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

α τελεια! αν μπορεσω θα βαλω και εγω! εμενα ειναι λιγο πιο πανω απο το γονατο και με την κοιλια ανεβαινει λιγο!! χαχαχα θα ειμαι sexy μαμα!

χαχαχχα τελεια!;);)κ μενα καπως ασυμετρο ειναι!αν μπορεσουμε θα βαλουμε φωτο να δειξουμε κ τις κοιλουμπιτσες μας!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυ καλημερουδια τι κανεις?τυροπιτουλα ε!τι ωραιαα!

η μεση μου σημερα καπως καλυτερα ειναι..ευχαρηστω πολυ~:D:D

κ γω θα ηθελα να εχω εναν υπερηχο στο σπιτι ..φανταζεστε ολη μερα συνδεδεμενες κ να ακουγεται ο χτυπος της καρδιασ τους μεσα στο σπιτι!ολες οι δουλειες με αυτο κ απο μεσα το μωρο αμαν βρε μανα ασε με λιγο στην ησυχια μου!ελεος!χαχχαχχαχαχαχχαχαχα..ακομα κ στην τουαλετα μαζι!:tongue::tongue:πλακα κανω!παντως η γιατρος μου εχει ενα μηχανηματακι που ακους τουσ χτυπους της καρδιας με αυτο μπορεις να το αγορασεις ..μου ελεγε αν θα εισαι τοσο ανχωμενη θα στο δωσω σπιτι μεχρι να γεννησεις για να το ακους κ να εισαι ηρεμη!;);)τα κιλα σου ειναι πολυ καλα Ματινακι μου!μαλον ειναι κ στο οργανισμο του καθενα ξερω γω..παντως εγω βαζω παρα πολυ ευκολα κιλα..κ που προσεχω οτ ιδιο βλεπω..μπαινουν πολυ ευκολα!πρεπει να εχω φτασει τα 10!:rolleyes:το εχω παρει αποφαση οτι δεν τα γλιτωνω τα 16 μην σας πω κ παραπανω!:rolleyes:

το Ευακι μας γεννησε λογικα απ'τι ειδα κ στο φβ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς Κ ΝΑ ΤΗς ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ!;)

να σας ζησει η νεραιδουλα σας, και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!

images?q=tbn:ANd9GcTfFyrKlhOBLnJedYi1ATkzQrN7b7GpUqMc0cX8slZ_5LnThX7LDUZPh6_QeQετσι θα ειναι το νεραιδακι!!!

και ενα δωρακι απο την μπεμπα μου!

images?q=tbn:ANd9GcTfpyfkTeIsDKQceJQoFVTUFYolHdIe4k8zazy4zW2yrLwde3zSkhVpLYU

Επανηλθα...με πεταξε και δεν μπορουσα να μπω...αλλο και τουτο παλι! Χθες κοπηκε το ρευμα για μια ωρα περιπου τετοια ωρα και μαλλον θα ξαναγινει και σημερα και γενικα ολες τις μερες που κανουν απεργειες!!!!

Καλε Λενιω δεν εχω γινει φιλη με την Ευα στο φεις....πως θα την βρω???

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου βγαινω κι εγω να παω να ετοιμασω τραπεζακι...

Φιλια πολλα και καλο μεσημερι να εχετε!!!!!!!!!!

καλο μεσημερι! και εγω σε λιγο σχολαω!!!:-P

εχουμε τουρ για δωρο της ανηψιας μου σημερα που βαπτηζεται την κυριακη! θα ψοφησω παλι στην κουραση!!! αλλα χαλαλι της, ειναι πολυ γλυκουλα!

κοριτσάκια πριν από λίγο γύρισα σπίτι!!!!! σήμερα από το πρωι ήμασταν έξω στην αγορά !! είχα και την πρώτη πρόβα νυφικού!!!! αχ ήταν τέλειο!!!!! όμως πολύ κούραση βρε κορίτσια!!!!!!

Ιωαννάκι διάβασα τα νέα σου!!! συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά!!!!!!!!!!! όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!

κοριτσάκια μου αύριο πρωί ελπίζω να πιούμε καφεδάκι !!! καληνύχτα !!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααα~τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

ολες καλα?τα μωρακια μας?;);):D:D

Αναστασακι μου τι ωραιες που ειναι οι προβες νυφικου!

η κοιλιτσα σου δεν σε ενοχλησε στο φορεμα σωστα!

σημερα θα παρω την γιατρο μου να κλεισω ραντεβου για την παρασκευη!ανυπομονωω!αν κ με χαλαει λιγο η καμπυλη ζαχαρου που θα πρεπει να κανω απο βδομαδα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...