Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τη Δευτέρα το απόγευμα με περιμένει να δούμε λέει σάκο! Πρώτα ο Θεούλης να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με την τιμή της χοριακής πάντα μάλλον θα δούμε κάτι τη Δευτέρα! Εύχομαι την χαρά και την ευτυχία που με πλημμυρίζει αυτή τη στιγμή να τη νιώσουν όλες οι κοπέλες του κόσμου που λαχταράνε ένα μωράκι!!!!

την δευτερα τι καλααααα!πωπω Ιωαννακι μου μετα απο τοσο καιροοοοο σου φαινεται τοσο απιστευτο!ολα καλα θα πανε!βαλε κ τα τικερακια σου τωρα να το πιστεψεις πιο πολυ@;);););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

την δευτερα τι καλααααα!πωπω Ιωαννακι μου μετα απο τοσο καιροοοοο σου φαινεται τοσο απιστευτο!ολα καλα θα πανε!βαλε κ τα τικερακια σου τωρα να το πιστεψεις πιο πολυ@;);););)

Βρε Λενιώ μου έχεις δίκιο! Πρέπει να βάλω και το τικεράκι μου τώρα! Αχ θα τρελλαθώ! Σε καμιά ωρίτσα περιμένω τη μαμά μου και την αδερφούλα μου να πιούμε καφεδάκι! Λοιπόν πάω να βάλω τικεράκι! Εύχομαι να τα καταφέρω!

Βρε Λενιώ μου έχεις δίκιο! Πρέπει να βάλω και το τικεράκι μου τώρα! Αχ θα τρελλαθώ! Σε καμιά ωρίτσα περιμένω τη μαμά μου και την αδερφούλα μου να πιούμε καφεδάκι! Λοιπόν πάω να βάλω τικεράκι! Εύχομαι να τα καταφέρω!

αχ τι ωραια θα εχεις παρεουλα την μανουλα κ την αδερφουλα σου!τι συγκινιτικες στιγμες!το ειπες στον αντρουλη σου ?;);)

ναι ναι να βαλεισ τα τικερακια:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ τι ωραια θα εχεις παρεουλα την μανουλα κ την αδερφουλα σου!τι συγκινιτικες στιγμες!το ειπες στον αντρουλη σου ?;);)

ναι ναι να βαλεισ τα τικερακια:D:D:D

Φυσικά ήμασταν μαζί με τον αντρούλη μου! Με κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του ο γλυκούλης μου! Τον είδα ευτυχισμένο σήμερα! Λενιώ μου θέλω να κλαίω συνέχεια από τη χαρά μου! Ο μπαμπούλης μου συγκινήθηκε πάρα πολύ και η πεθερά μου! Τι ευτυχία είναι αυτή σήμερα;

Διαφημίσεις

Φυσικά ήμασταν μαζί με τον αντρούλη μου! Με κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του ο γλυκούλης μου! Τον είδα ευτυχισμένο σήμερα! Λενιώ μου θέλω να κλαίω συνέχεια από τη χαρά μου! Ο μπαμπούλης μου συγκινήθηκε πάρα πολύ και η πεθερά μου! Τι ευτυχία είναι αυτή σήμερα;

ειλικρινα εχω συγκινιθει πολυ αυτη τη στιγμη δεν θελω κ πολυ αλωστε για να δακρυσω!ευχομαι Ιωαννακι μου ολα να σου πανε τελεια μεχρι το τελος!ετσι να κλαιτε παντα μονο απο χαρα!~κ ο μπαμπουλης σου ε!εδω κλαιω κ γω..

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειναι τελειες στιγμες!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

το πρωι που σηκωθηκα φυσαγε ωραια στο μπαλκονι αλλα τωρα σκαω σαν τζιτζικι!!!!!!!!:rolleyes:

εμας πριν λιγο σταματησε να φυσαει..ειναι δροσερα αν κ ο ηλιςο ξεκινησε να μπαινοβγαινει!καλα ειμαστε ακομα..τον αυγουστο τι θα κανουμε ποπακη μου που θα ειμαστε πιο τεραστιες κ τα βαρδυα θα ειναι ανυποφορα!εγω αυτο σκεφτομαι κ φοβαμαι!:shock::shock:;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειλικρινα εχω συγκινιθει πολυ αυτη τη στιγμη δεν θελω κ πολυ αλωστε για να δακρυσω!ευχομαι Ιωαννακι μου ολα να σου πανε τελεια μεχρι το τελος!ετσι να κλαιτε παντα μονο απο χαρα!~κ ο μπαμπουλης σου ε!εδω κλαιω κ γω..

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

καλημερα κοριτσια!

εγραψα ενα κατεβατο πριν και με πεταξε εξω! βαριεμαι να τα ξαναγραψω!!!:shock:

διαβασα και τα νεα!!! μπραβο ιωαννακι! συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!! με το καλο να δειτε το σακουλακι σας με το μικρουλι ιωαννακι μεσα!!!:-P

κοριτσακια τι κανετε? ζεστενεστε βλεπω, και εγω! και τα ποδια τουμπανο! η ζυγαρια εδειξε 1 κιλο πανω, ελπιζω να ειναι απο το πρηξιμο και οχι απο την μασα!

την πεμπτη παμε γιατρο να δουμε την κορακλα μας! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

εγραψα ενα κατεβατο πριν και με πεταξε εξω! βαριεμαι να τα ξαναγραψω!!!:shock:

διαβασα και τα νεα!!! μπραβο ιωαννακι! συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!! με το καλο να δειτε το σακουλακι σας με το μικρουλι ιωαννακι μεσα!!!:-P

κοριτσακια τι κανετε? ζεστενεστε βλεπω, και εγω! και τα ποδια τουμπανο! η ζυγαρια εδειξε 1 κιλο πανω, ελπιζω να ειναι απο το πρηξιμο και οχι απο την μασα!

την πεμπτη παμε γιατρο να δουμε την κορακλα μας! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?εχεις πρηξιματα ε!εγω καπου καπου εχω αλα πιστευω οτι ειναι επειδη εισαι καθισμενη πολες ωρες στο γραφειο το εχω προσεξει κ γω!εγω φοβαμαι να ζυγιστω!τις προαλες ειδα οτι εβαλα 8 κιλα!τωρα μπορει να εχω φτασει κ στα 10!:shock::shock:κ γω πρεπει να καλεισω ραντεβου με τη γιατρο αλα περημενω να δω ποτε θα πληρωωθει ο αντρας μου εχουμε κ εναν γαμο της ξαδερφης μου το σαββατο κ μπορει να παμε απο βδομαδα παλι!θα δουμε ..το πεθυμησα τοοσ πολυ..θελω να το ξαναδω!χθες που ημουν στη μαμα ετσι οπως ημουν ξαπαλ εκανε κατι κινησεις το μικρουλι μου κ το ειδε κ η μαμα κ χαρηκε τοοσ πολυ!ποσο μα ποσο ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης!:D:D:D

την πεμτπη θα δειτε την πριγκιπισσα σας τι ωραιαααααα!πως να μην ανυπομονεις!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου βγαινω!παω να ετοιμασω τον μικρο θα παμε απο την μαμα..οπου να ναι σχολαει!φιλακια πολλααααααααααα!μπορει να μπω κ απο κει!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

να προσεχετε να μωρακια σας κ να τους δωσετε πολα χαδακια!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.sophaki1.....................19/06/2011

20.nena1984....................23/06/2011

21.Petalouda82................?????????

ετσι για να μην ξεχνιομαστε!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?εχεις πρηξιματα ε!εγω καπου καπου εχω αλα πιστευω οτι ειναι επειδη εισαι καθισμενη πολες ωρες στο γραφειο το εχω προσεξει κ γω!εγω φοβαμαι να ζυγιστω!τις προαλες ειδα οτι εβαλα 8 κιλα!τωρα μπορει να εχω φτασει κ στα 10!:shock::shock:κ γω πρεπει να καλεισω ραντεβου με τη γιατρο αλα περημενω να δω ποτε θα πληρωωθει ο αντρας μου εχουμε κ εναν γαμο της ξαδερφης μου το σαββατο κ μπορει να παμε απο βδομαδα παλι!θα δουμε ..το πεθυμησα τοοσ πολυ..θελω να το ξαναδω!χθες που ημουν στη μαμα ετσι οπως ημουν ξαπαλ εκανε κατι κινησεις το μικρουλι μου κ το ειδε κ η μαμα κ χαρηκε τοοσ πολυ!ποσο μα ποσο ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης!:D:D:D

την πεμτπη θα δειτε την πριγκιπισσα σας τι ωραιαααααα!πως να μην ανυπομονεις!:D:D:D

ναι απο το κρεμασμα ειναι και την ζεστη!

και εμεις εχουμε ενα γαμο ενος ξαδελφου αλλα δεν θα παμε. τον ξαδελφο δεν τον εχω δει ποτε, μονο τους θειους ξερω (1ος ξαδελφος το πατερα μου και εχουν πολυ καλες σχεσεις, αλλα τα παιδια δεν ακολουθουσαν ποτε!) και δεν εχω σκοπο να χαλασω λεφτα για δωρο! ασε που την κυριακη βαπτηζει η αδελφη μου την μπεμπα της και εκει θα μας φυγουν καποια λεφτα! ευτυχως που εχω ενα φορεμα ολο βολαν με ζωνη κατω απο το στηθος και μου κανει! και ειναι και ωραιο χρωματακι, μωβ λιλα! οποτε μια χαρα!

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε??????Εγω μολις γυρισα απο την βολτα μου για τυροπιτουλα που ειχα παει, την εκανα μια μπουκια και σε κανενα 2ωρο θα φαω και το κρουασαν ζαμπον τυρι που πηρα για συμπληρωμα...χιχιχι!!!!

Τελικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι την παρασκευη που πηγαμε στον γιατρο εχω παρει 2μιση κιλα και οδευω προς τα 3....δεν ειναι πολλα αλλα απο δω και περα αρχιζουμε να περνουμε κιλα οποτε θα το παρω λιγο αλλιως γιατι πολυ ξανοιχτηκα!!!!!

Ιωαννακι μου μπραβο κοριτσακι μου το σπορακι μεγαλωνει ταχυτατα!!! Συγχαρητηρια ματακια μου και με το καλο και παλι!!!!!

Ρανιακι μου πολυ μου εχεις λειψει....δεν σε πετυχαινω ποτε μεσα!!!! Ελεγα να σε παρω τηλ. αλλα δεν ξερω τι ωρες να σε παρω μπας και κοιμασαι γιατι αυτη η περιοδος θελει πολυ υπνο.....αν θες στειλε μου μηνυμα να μου πεις τι ωρα μπορω να σε παρω!

Γιωτακι μου θα δειτε την μπουμπουδενια σας....γιουπι!!!!!!! Αν και εχουν περασει μονο 4 μερες απο την μερα που ειδαμε το μωρακι μας εχει αρχισει και μου λειπει ηδη......ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΩ??????

Λενιω μου τι κανεις????? Η μεση πως παει??? Δε εχω προλαβει να σας διαβασω και δεν ειδα αν συνεχιζει να σε ποναει....περαστικουλια παντως και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!!!!!!!!!

Ολες οι αλλες που εισαστε καλεεεεεε????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...