Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!

τι κανετε? μπανακια ακουω!

εμεις δεν πηγαμε γιατι ο αντρας μου ελειπε ολημερα το σαββατο και την κυριακη ηταν λιωμα! πηγαμε για μπυριτσα το εχτες το βραδυ σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι στην φιλαδελφια, που εχει γυρω γυρω απο τα τραπεζια συντριβανια σαν πισινα και ηταν τελεια!

η μπεμπα μου κλωτσαει απιστευτα δυνατα, τοσο που ταρακουνιεται ολο το κρεββατι οταν ειμαι ξαπλωμενη!:-P εχει πολυ πλακα!

τα μωρακια σας τι κανουν?

ιωαννα η υπνηλια ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα! γιατι ο οργανισμος χρειαζεται δυναμεις για το μπεμπε και συνεπως υπνο!!! αντε περιμενουμε να μας πεις μια τελεια τιμη χοριακης οταν κανεις την εξεταση!!!

φιλια πολλα σε ολες!:-P

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!σε εχει ταραξει η μπεμπα ε?χαχαχαχαχα!!!!!!!ωραια θα περασατε χτες!!!!!!!για μπανακι θα παμε καποια στιγμη, που θα παει!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!σε εχει ταραξει η μπεμπα ε?χαχαχαχαχα!!!!!!!ωραια θα περασατε χτες!!!!!!!για μπανακι θα παμε καποια στιγμη, που θα παει!!!!!!!:tongue:

γεια σου ποπακι! η μπεμπουλα σου τι κανει?

καλα ειναι και η δικια μου!!!!!!κολυμπαει ανεμελη στην κοιλιτσα της μαμας!!!!!;)

ευτυχισμενα μωρα κολυμπουν ανεμελα!!!

και εγω ετσι την φανταζομαι να κανει τουμπες και να παιζει μεσα στην κοιλια! :tongue:

κοριτσακια μου γεια σας!!!!!τι κανετε?ακουω οτι τα μπεμπακια σας εχουν ταραξει στην κλωτσια και χαιρομαι και σας ζηλευω!!!!μου αρεσε πολυ οταν με κλωτσουσε η μπεμπα μου.αφου εχω και βιντεο με την κοιλια να κουνιεται...ηθελα να τα εχω ενθυμιο αυτα...χα χα χα!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεε?

Ιωαννακι μου καλα αποτελεσματα για σημερα..θα ειναι σουπερ η χωριακη σου!ανυπομονουμε να μας πεις τα νεα!;)

Ριακι μου τι κανεις?η κουκλιτσα σου τι κανει?παντως παντα θα μας λειπει μαι εγκυμοσηνη πιστευω σε ολη μας την ζωη!ειναι κατι μαγικο που δεν θα το ζησουμε πολες φορες ακομα παρολο που γκρινιαζω κ λεω δνε ξερω αν θα εχω υπομονη για μια ακοαμ εγκυμοσηνη σιγουρα θα αλλαξω γνωμη μετα το ξερω!;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυ ουουουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μυο!σε πεθυμησα!μεγαλωσε το σπορακι σου βγαλαατ ποδαρακια χερακια,,χα μωρε μωρε..κοιταω τα τικερακια σου κ λεω πριν λιγο καιρο κ γω εκει ημουν κ τωρα πια αυτα τα μικρα ποδαρακια κλωτσανε τοσο δυνατα..αχ σε λιγο θα το αισθανεσαι κ συ κ θα τρελενεσαι!

Γιωτακι κ Ποπακη πολα φιλακιαααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

εγω πινω καφεδακι κ τρωω λιγο ψωμακι με σαλαμακι..ο μικρος μου ακοαμ κοιμαται..που ειστε ελατε για καφεδακοοοοοοοο!:tongue::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!!!!!!αχ να ειμασταν ολες μαζι και να περναμε πρωινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λενιω μου τι κανεις?πραγματι ειναι τοσο μαγικοι οι μηνες της εγκυμοσυνης που θα μας λειψουν πολυ!!!!!!!!τι ευλογια!!!!!!!!!:tongue:μακαρι ολες οι γυναικες του κοσμου να το περασουν μια και δυο και περισσοτερες φορες!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!!!!!!αχ να ειμασταν ολες μαζι και να περναμε πρωινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λενιω μου τι κανεις?πραγματι ειναι τοσο μαγικοι οι μηνες της εγκυμοσυνης που θα μας λειψουν πολυ!!!!!!!!τι ευλογια!!!!!!!!!:tongue:μακαρι ολες οι γυναικες του κοσμου να το περασουν μια και δυο και περισσοτερες φορες!!!!!!!

καλημερα Ποπακη μου!καλα ειμαι!εσυυυυ;);)

μακαρι οπως λες ολες οι γυναικες του κοσμου που το λαχταρουν να το ζησουν!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Ελάτε καλέ που κερνάω καφέ σήμερα που έχω τις χαρές μου! B χοριακή σήμερα 380,19!!!!!!! καλέ είμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p Θέλω να τσιρίξω βρε κορίτσια μου! Τι ευτυχία είναι αυτή;

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Ελάτε καλέ που κερνάω καφέ σήμερα που έχω τις χαρές μου! B χοριακή σήμερα 380,19!!!!!!! καλέ είμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p Θέλω να τσιρίξω βρε κορίτσια μου! Τι ευτυχία είναι αυτή;

ιωαννακι μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα πηγαινουν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τσιριξε!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!ποτε θα πας στον γιατρο?ακομα θα ειναι νωρις να δειτε πολλα αλλα το σπορακι ειναι εκει, στην κοιλιτσα και θα μεγαλωνει μερα με την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα Ποπακη μου!καλα ειμαι!εσυυυυ;);)

μακαρι οπως λες ολες οι γυναικες του κοσμου που το λαχταρουν να το ζησουν!

λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!καλα ειμαι κι εγω, ζεσταινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ιωαννακι μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα πηγαινουν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!τσιριξε!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!ποτε θα πας στον γιατρο?ακομα θα ειναι νωρις να δειτε πολλα αλλα το σπορακι ειναι εκει, στην κοιλιτσα και θα μεγαλωνει μερα με την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τη Δευτέρα το απόγευμα με περιμένει να δούμε λέει σάκο! Πρώτα ο Θεούλης να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με την τιμή της χοριακής πάντα μάλλον θα δούμε κάτι τη Δευτέρα! Εύχομαι την χαρά και την ευτυχία που με πλημμυρίζει αυτή τη στιγμή να τη νιώσουν όλες οι κοπέλες του κόσμου που λαχταράνε ένα μωράκι!!!!

συνχαρητηριαααααααααααααααααα..μπραβο Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ~!τεραστια ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιι!

ευτυχειαααααααααααααααααα δεν λες τιποτααααααααααααα!

αχ ειλικρινα πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!:D:D:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τη Δευτέρα το απόγευμα με περιμένει να δούμε λέει σάκο! Πρώτα ο Θεούλης να πάνε όλα καλά και σύμφωνα με την τιμή της χοριακής πάντα μάλλον θα δούμε κάτι τη Δευτέρα! Εύχομαι την χαρά και την ευτυχία που με πλημμυρίζει αυτή τη στιγμή να τη νιώσουν όλες οι κοπέλες του κόσμου που λαχταράνε ένα μωράκι!!!!

θα δειτε ενα πανεμορφο σακουλακι!!!!!!!!!!!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!ενα σακουλακι που θα φιλοξενησει το μωρακι σου για 9 μηνες!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!χαμογελα και να εισαι αισιοδοξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...