Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι χρονια σου πολλα καρδουλα μου και του χρονου με το μπεμπακι αγκαλια!!!!!!!το ειδατε κιολας ολοκληρο ανθρωπακι μεσα στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!!

ματινακι μου γλυκο κι εσεις ειδατε τον μπεμπακο σας ε?αντε να κανουμε και την β επιπεδου να το σιγουρεψουμε για το φυλλο, ολα καλα!!!!!!!

ιωαννακι μου απολαυσε το και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου μας ελειψες, μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια στο σποριδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου πηγες για μπανακι, τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχτες εκανε πολυ ζεστη, η θαλασσα ηταν οτι επρεπε!!!!!!!!!!!!να δω κι εγω ποτε θα παω:rolleyes:.....λιγο ντρεπομαι με την κοιλουμπα στην παραλια!!!!!!να ειχα μια ιδιωτικη μονο για μενα!!!!!!ή να ερχοσασταν κι εσεις ολες με τις κοιλουμπιτσες σας, χαχαχαχαχα, θα ειχαμε πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε????? Καλη εβδομαδα κιολας!!!!!!

Ποπακι μου που εισαι καμαρι μουυυυυυυ?????????? Τι κανει η νεραιδουλα μας? Σε εχει ταραξει στις κλωτσιες?????? Ετσι ετσι πρεπει...μακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!!!!

Λενιω μου τι κανεις???? Το πρωι ειδα οτι μου απαντησες στο φεις και μολις σου απαντησα κι εγω....Κι εμεις πηγαμε για μπανακι χθες αλλα εγω δεν μπηκα και ουτε προκειται να μπω καθολου φετος! Παθαινω συχνα μολυνσεις οποτε το ξεχναω...ετσι κι αλλιως επειδη την παταγα σχεδον καθε χρονο δεν εκανα και ποτε μπανια οποτε δεν μου λειπουν κιολας...

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε καλε???? Χαθηκαμε τελειως το σ/κ.....

Πως τα περασατε????????????

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι χρονια σου πολλα καρδουλα μου και του χρονου με το μπεμπακι αγκαλια!!!!!!!το ειδατε κιολας ολοκληρο ανθρωπακι μεσα στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!!

ματινακι μου γλυκο κι εσεις ειδατε τον μπεμπακο σας ε?αντε να κανουμε και την β επιπεδου να το σιγουρεψουμε για το φυλλο, ολα καλα!!!!!!!

ιωαννακι μου απολαυσε το και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου μας ελειψες, μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια στο σποριδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου πηγες για μπανακι, τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχτες εκανε πολυ ζεστη, η θαλασσα ηταν οτι επρεπε!!!!!!!!!!!!να δω κι εγω ποτε θα παω:rolleyes:.....λιγο ντρεπομαι με την κοιλουμπα στην παραλια!!!!!!να ειχα μια ιδιωτικη μονο για μενα!!!!!!ή να ερχοσασταν κι εσεις ολες με τις κοιλουμπιτσες σας, χαχαχαχαχα, θα ειχαμε πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ποπακη μουυυυυ~τι κανεις?

χθες η θαλασσα ηταν πολυ καλη οτι πρεπει!να σου πω την αληθεια ειχα βαλει μονο το απο πανω του μαγιου κ ημουν με ενα φορεματακι μετα δεν αντεξα πηγα εβαλα κ το απο κατω του μαγιου κ λιγο λιγο εβρεχα τα ποδια μου ντρεπομουν να μπω!κ μου λεει ο αντρας μου ελα μπες..τελικα στο τελος κατουριομουν κιολα κ δεν ειχε καμαι τουαλετα διπλα κ λεω δεν εχω πολε ςεπιλογες κ μπηκα με το φορεμα..ναι ναι με το φορεμα σαν την χαζη..ελεγα θα γινουνω ρεζιλι αλα μετα δεν με ενοιαζε..μπηκα για λιγο κ βγηκα αν κ δεν ηθελα να βγα μετα~τι να εκανα..αν πηγαιαναμε μονοι μας σε μια πιο ερημικη παραλια θα εβγαιανα με το μαγιοα αλα με τοσο κοσμο αν κοι γονεις με παιδια ητανδ εν ειχε νεολεα ενιωθα καπως πιο ανετα~:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε????? Καλη εβδομαδα κιολας!!!!!!

Ποπακι μου που εισαι καμαρι μουυυυυυυ?????????? Τι κανει η νεραιδουλα μας? Σε εχει ταραξει στις κλωτσιες?????? Ετσι ετσι πρεπει...μακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!!!!

Λενιω μου τι κανεις???? Το πρωι ειδα οτι μου απαντησες στο φεις και μολις σου απαντησα κι εγω....Κι εμεις πηγαμε για μπανακι χθες αλλα εγω δεν μπηκα και ουτε προκειται να μπω καθολου φετος! Παθαινω συχνα μολυνσεις οποτε το ξεχναω...ετσι κι αλλιως επειδη την παταγα σχεδον καθε χρονο δεν εκανα και ποτε μπανια οποτε δεν μου λειπουν κιολας...

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε καλε???? Χαθηκαμε τελειως το σ/κ.....

Πως τα περασατε????????????

καλημερα Ματινακι μουυ!τι κανεις?

εγω εχω εναν πονο στη μεση απο χθες δεν φευγει περπαταω σαν γιαγιακα!ουφφ πολυ πονος κ να πω οτι ταλαιπωρηθηκα χθες..οχι μια χαρα ημουν ..τωρα τθ παιχτηκε δνε ξερω!

κ σεις θαλασσα πηγατε Ματινακι μου..τι ωραια!το καλο ηταν οτι δεν ειχε την αφορητη ζεστη που εχει τον αυγουστο κ αν δεν εμπαινες μεσα αντεχες εξω κατω απο την ομπρελα!εγω μπηκα για λιγ Ματινακι μου αλα πως μπηκα με το λευκο αερινο φορεματκι μου!ναι σαν τηη χαζη αλα κ γω δεν ενιωθα ανετα με τοοσ κοσμο!στον μικρο μου δεν θυμαμαι να πηγαμε καθολου θαλασσα εκεινο το καλοκαιρι σε αυτο ομως δνε μπορω να κανω αλιως λυπαμαι τον μικρουλη μου..ειπα θα παηγαινω οσο αντεχω κ οσο μπορω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσουδια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!

ματινακι αφου παθαινεις μολυνσεις, δεν το συζητω, μακρυα τα μπανακια!!!!!!!σιγα μην σκασουμε κιολας!!!!!

λενιω μου με το φορεμα ε?χαχαχα, δεν πειραζει!!!!!!σιγα!!!!!παντως κι εγω ντρεπομαι, ασε που να βρεις και μια παραλια πεντακαθαρη και με πολυ λιγο κοσμο!!!!!!τελος παντων, θα δουμε!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια το Αναστασακι μας σας στελενιε την καλημερα της!μου εστειλε μην στο φβ δεν μπορει να μπει ειναι στη μαμα της κ απο το κινητο δεν μπορει να μπει εδω στο καφε!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσουδια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!

ματινακι αφου παθαινεις μολυνσεις, δεν το συζητω, μακρυα τα μπανακια!!!!!!!σιγα μην σκασουμε κιολας!!!!!

λενιω μου με το φορεμα ε?χαχαχα, δεν πειραζει!!!!!!σιγα!!!!!παντως κι εγω ντρεπομαι, ασε που να βρεις και μια παραλια πεντακαθαρη και με πολυ λιγο κοσμο!!!!!!τελος παντων, θα δουμε!!!!!!!!

ναι ποπακη μου με το φορεμα..το επαιξα ομως οτι κ καλα λιγο ηθελα να βραχω μωρε κ μετα ο αντρας μου με επεισε να μπω κ μπηκα τι να εκανα!χαχαχαχχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

αχ η θαλασσα ηταν πολυ καθαρη...αν δεν ειχε πολυ κοσμο δεν θα ντρεπομουν τοσο!:tongue:

με την μεση μου τι θα κανω δεν ξερω!θελω να παω κ στη μαμα σε λιγακι εκει ειναι ο μικρος κ λεω πως θα τα καατφερω/!τι ασχημος ποονος :rolleyes::rolleyes:

εσυ πως εισαι ποπακη μου?τι κανει η ζουζουνα σου;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ποπακη μου με το φορεμα..το επαιξα ομως οτι κ καλα λιγο ηθελα να βραχω μωρε κ μετα ο αντρας μου με επεισε να μπω κ μπηκα τι να εκανα!χαχαχαχχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

αχ η θαλασσα ηταν πολυ καθαρη...αν δεν ειχε πολυ κοσμο δεν θα ντρεπομουν τοσο!:tongue:

με την μεση μου τι θα κανω δεν ξερω!θελω να παω κ στη μαμα σε λιγακι εκει ειναι ο μικρος κ λεω πως θα τα καατφερω/!τι ασχημος ποονος :rolleyes::rolleyes:

εσυ πως εισαι ποπακη μου?τι κανει η ζουζουνα σου;)

πρωτον ευχαριστουμε για την καλημερα απο το αναστασακι και ανταποδιδουμε!!!!!!!;)

το ξερω γλυκουλα μου, πολυ ασχημος πονος της μεσης!!!!!εμενα με πιανει το απογευματακι, μου βγαινει η κουραση της ημερας!!!!!!πρεπει να ξαπλωσεις μου φαινεται, πηγαινε στην μανουλα σου και ξαπλωσε εκει αν μπορεις!!!!!!!εγω καλα και η νεραιδουλα!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πρωτον ευχαριστουμε για την καλημερα απο το αναστασακι και ανταποδιδουμε!!!!!!!;)

το ξερω γλυκουλα μου, πολυ ασχημος πονος της μεσης!!!!!εμενα με πιανει το απογευματακι, μου βγαινει η κουραση της ημερας!!!!!!πρεπει να ξαπλωσεις μου φαινεται, πηγαινε στην μανουλα σου και ξαπλωσε εκει αν μπορεις!!!!!!!εγω καλα και η νεραιδουλα!!!!!!:tongue:

παρακαλω!:P:p

το παθαινεις κ συ ε ποπακη μου!εγω το ειχα τα βραδυα αλα καμια σχεση με αυτον που εχω τωρα δεν μπορω να κουνηθω!ειδικα αν ειναι να σκυψω!

θα παω τωρα αν ειναι μην με πιασουν κ οι πολες οι ζεστες κ θα ξαπλωσω εκει!εβγαλε εναν χαζο αερα τωρα!φυσαει σαν τρελος!

χαιρομαι που ειστε καλα μανουλα κ νεραιδουλα ομορφη!;)

παω ποπακη μου..καλη δουλειτσα να εχεις..φιλακια πολλααααα!~:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παρακαλω!:P:p

το παθαινεις κ συ ε ποπακη μου!εγω το ειχα τα βραδυα αλα καμια σχεση με αυτον που εχω τωρα δεν μπορω να κουνηθω!ειδικα αν ειναι να σκυψω!

θα παω τωρα αν ειναι μην με πιασουν κ οι πολες οι ζεστες κ θα ξαπλωσω εκει!εβγαλε εναν χαζο αερα τωρα!φυσαει σαν τρελος!

χαιρομαι που ειστε καλα μανουλα κ νεραιδουλα ομορφη!;)

παω ποπακη μου..καλη δουλειτσα να εχεις..φιλακια πολλααααα!~:D

φιλακια λενακι μου, να προσεχεις!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Κακημέρα κοριτσάκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε! Τι μου κάνετε; Πως ήταν το Σαββατοκύριακο; Το δικό μου πάντως με πολύ ύπνο! Ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά νομίζω πως τα πρώτα συμπτωματάκια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους! Να ανησυχώ;

Κακημέρα κοριτσάκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε! Τι μου κάνετε; Πως ήταν το Σαββατοκύριακο; Το δικό μου πάντως με πολύ ύπνο! Ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά νομίζω πως τα πρώτα συμπτωματάκια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους! Να ανησυχώ;

καλημερα ιωαννακι!!!!!!!!!!!τι κανεις?αυριο πας για χοριακη παλι?ναι, ναι δεν ειναι νωρις!!!!!!η υπνηλια εκανε την εμφανιση της!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ιωαννακι!!!!!!!!!!!τι κανεις?αυριο πας για χοριακη παλι?ναι, ναι δεν ειναι νωρις!!!!!!η υπνηλια εκανε την εμφανιση της!!!!!!;)

Ναι μωρέ! Αύριο πάω για ακόμη μία χοριακή! Λογικά ο γιατρός τη ζητάει για να δει αν εξελίσσεται καλά η εγκυμοσύνη; Πρέπει να φτάσει τα 200 αύριο!!!!! Μακάρι Παναγίτσα μου!!!!! Τώρα για την υπνηλία δεν ξέρω! Πάντως εκτός από τους πόνους περιόδου το απογευματάκι εχθές ένιωσα ζαλάδα και μία μικρή ανακατοσούρα! Αλλά ξέρεις δευτερόλεπτα ήτανε! Να ανησυχώ;

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!

τι κανετε? μπανακια ακουω!

εμεις δεν πηγαμε γιατι ο αντρας μου ελειπε ολημερα το σαββατο και την κυριακη ηταν λιωμα! πηγαμε για μπυριτσα το εχτες το βραδυ σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι στην φιλαδελφια, που εχει γυρω γυρω απο τα τραπεζια συντριβανια σαν πισινα και ηταν τελεια!

η μπεμπα μου κλωτσαει απιστευτα δυνατα, τοσο που ταρακουνιεται ολο το κρεββατι οταν ειμαι ξαπλωμενη!:-P εχει πολυ πλακα!

τα μωρακια σας τι κανουν?

ιωαννα η υπνηλια ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα! γιατι ο οργανισμος χρειαζεται δυναμεις για το μπεμπε και συνεπως υπνο!!! αντε περιμενουμε να μας πεις μια τελεια τιμη χοριακης οταν κανεις την εξεταση!!!

φιλια πολλα σε ολες!:-P

Ναι μωρέ! Αύριο πάω για ακόμη μία χοριακή! Λογικά ο γιατρός τη ζητάει για να δει αν εξελίσσεται καλά η εγκυμοσύνη; Πρέπει να φτάσει τα 200 αύριο!!!!! Μακάρι Παναγίτσα μου!!!!! Τώρα για την υπνηλία δεν ξέρω! Πάντως εκτός από τους πόνους περιόδου το απογευματάκι εχθές ένιωσα ζαλάδα και μία μικρή ανακατοσούρα! Αλλά ξέρεις δευτερόλεπτα ήτανε! Να ανησυχώ;

να μην ανησυχεις καθολου, αυτα ειναι ευχαριστα!!!!!!!και αυριο με το καλο η τιμη της χοριακης θα ειναι πιο μεγαλη απο τις αλλες, μην σκεφτεσαι ποσο θα ειναι, θα το πεις στον γιατρο και εκεινος θα κρινει, ολα καλα θα ειναι!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...