Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε???? Χθες βγηκα γιατι δεν εβλεπα να μπαινει καμια....μετα με πηρε και το τζινακι τηλ. και μιλησαμε δεν ξερω και γω ποση ωρα!!!!!

Ας αρχισω να σας λεω τα νεα απο τον γιατρο!!!! Επιτελους ειδαμε το μωρακι μας μετα απο εναν ολοκληρο και βασανιστικο μηνα...χιχιχιχ!!!!!

Ειναι ολα μια χαρα, συνεχεια εκανε κολυμπι και παλι δεν αφηνε τον γιατρο να το μετρησει....καποια στιγμη ηρεμισε και τελικα μας μετρησε....222γρ. ειμαστε καλεεεεεεεε.........μεγαλωσαμε πολυυυυυυ.....την τελευταια φορα που πηγαμε ειμασταν 95γρ.χιχιιχιχιχι!!!!!!! Ολα φυσιολογικα τα βρηκε μας ειπε και αυτος οτι εχει μια υποννοια οτι ειναι αγορι...και κλεισαμε ραντεβου 11 Ιουλιου για την β'επιπεδου! Βεβαια θα με παρει για την επιβεβαιωση γιατι αυτος το γραφει αλλα μετα πρεπει να κλεισει ραντεβου οποτε αν ειναι κενη η ωρα τοτε ειναι το σιγουρο!!!!!

Αυτα απο μενα και το μωρακι!!!!!!!!!!!!! Εσεις τι κανετε??? Σημερα σαββατο οποτε δεν θα πολυμαζευτουμε!!!!!!!!!!

Θα μπαινοβγαινω μπας και βρω καμια μετα....φιλακια πολλα και σφιχτες αγκαλιες ((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Εχθές το βράδυ έκανα τον πιο υπέροχο ύπνο! Ο αντρούλης μου είπε πως ακόμα και στον ύπνο μου χαμογελούσα!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως είμαι εγκυούλα!!!! Πόσο σας καταλαβαίνω τώρα όλες εσάς που έχετε τις αγωνίες σας για τα σποράκια σας!

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Εχθές το βράδυ έκανα τον πιο υπέροχο ύπνο! Ο αντρούλης μου είπε πως ακόμα και στον ύπνο μου χαμογελούσα!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως είμαι εγκυούλα!!!! Πόσο σας καταλαβαίνω τώρα όλες εσάς που έχετε τις αγωνίες σας για τα σποράκια σας!

Επ, καλημερα κοριτσακι καινουργιο εγκυακι!!!!!

Μα ειναι δυνατον να μην χαζογελας ολη την μερα και ολη την νυχτα ακομα και στον υπνο???? Το μεγαλυτερο θαυμα του κοσμου εχεις μεσα σου Ιωαννακι μου!!!!

Πολυ χαρηκα κοριτσακι μου γιατι η αληθεια ειναι οταν υπαρχει τοσο μεγαλη καθυστερηση και η χοριακη βγαινει μικρη, καπου κρατας πισινη....αλλα ολα μια χαρα,τελεια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλαξα την ημερομηνια της ΠΗΤ στα τικερακια μου γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι θα συνεχισουμε με την αρχικη ημερομηνια συλληψης και στην πορεια βλεπουμε πως θα το υπολογισουμε με τους υπερηχους που θα κανουμε!

Επ, καλημερα κοριτσακι καινουργιο εγκυακι!!!!!

Μα ειναι δυνατον να μην χαζογελας ολη την μερα και ολη την νυχτα ακομα και στον υπνο???? Το μεγαλυτερο θαυμα του κοσμου εχεις μεσα σου Ιωαννακι μου!!!!

Πολυ χαρηκα κοριτσακι μου γιατι η αληθεια ειναι οταν υπαρχει τοσο μεγαλη καθυστερηση και η χοριακη βγαινει μικρη, καπου κρατας πισινη....αλλα ολα μια χαρα,τελεια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι βρε Ματινάκι μου! Η αλήθεια είναι πως ήμουν επιφυλακτική και συγκρατημένα αισιόδοξη! Περιττό να σου πω πως εχθές μέχρι να βγει η χοριακή πρέπει να έκανα 5 χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι από το πήγαινε έλα!!!! Τώρα την Τρίτη αν έχει φτάσει εκεί που θέλουμε τότε όλα εξελίσσονται μία χαρούλα! Ανυπομονώ το σποράκι μου να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!!

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ματινάκι μου! Η αλήθεια είναι πως ήμουν επιφυλακτική και συγκρατημένα αισιόδοξη! Περιττό να σου πω πως εχθές μέχρι να βγει η χοριακή πρέπει να έκανα 5 χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι από το πήγαινε έλα!!!! Τώρα την Τρίτη αν έχει φτάσει εκεί που θέλουμε τότε όλα εξελίσσονται μία χαρούλα! Ανυπομονώ το σποράκι μου να κάνει αισθητή την παρουσία του!!!!

Oλα καλα θα πανε κοριτσακι μου, μην σκεφτεσαι καθολου αρνητικα ενταξει? Η αισιοδοξια και η θετικη ενεργεια ειναι το παν!

Ειδες απο 13 πως πηγε 57? Ηρθε για να μεινει ματακια μου!!!!!!

Να ζησεις αναστασακι και χρονια πολλα, μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια. Παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να μια σοφος!!!

Πολυχρονη να εισαι κοριτσακι μου, η ωρα η καλη για τον γαμο σου και με το καλο να αγκαλιασετε το μωρακι σας γερο και δυνατο!!!!!!!!!

45891.gif

happy-birthday_animated_79.gif

καλημερουδιαααααααααααααααα!

Ματινακι μου δεν σε προλαβα..ειχα μπει κ πιο νωρης αλα ξυπνησε ο μικρος κ ειπα να κλεισω να κανω κ τις δουλειτσες μου(τις οποιες μωλης τελειωσα)κ μετα με την ησυχια μου να κατσω!πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα κ το μωρακι σας ζωηρουλι ε!το γιαυρι μου εφτασε 222γρ..ποοσ γρηγορα μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!

Ιωαννακι μου χαιρομαι πολυ που σε ακουω τοοσ ευτυχησμενη!ειναι πραγαμτικα ενα θαυμα το οποιο δεν μπορεις να το πιστεψεις οτι σου συμβαινει!ολα καλα θα πανε κ σε λιγο καιρο θα φουσκωσει κ η κοιλιτσα!;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!

Ματινακι μου δεν σε προλαβα..ειχα μπει κ πιο νωρης αλα ξυπνησε ο μικρος κ ειπα να κλεισω να κανω κ τις δουλειτσες μου(τις οποιες μωλης τελειωσα)κ μετα με την ησυχια μου να κατσω!πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα κ το μωρακι σας ζωηρουλι ε!το γιαυρι μου εφτασε 222γρ..ποοσ γρηγορα μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!

Ιωαννακι μου χαιρομαι πολυ που σε ακουω τοοσ ευτυχησμενη!ειναι πραγαμτικα ενα θαυμα το οποιο δεν μπορεις να το πιστεψεις οτι σου συμβαινει!ολα καλα θα πανε κ σε λιγο καιρο θα φουσκωσει κ η κοιλιτσα!;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))));)

καλημερα κοριτσακια! πωπω πρωινες πρωινες βλεπω!

ελενιτσα τελειωσες με τις δουλιτσες, αχ τι καλα!

ματινακι ειδες το μπεμπε μας ε? ολοκληρος αντρας εγινε!

αναστασακι πολυχρονη και οτι επιθυμεις!!! ειχες το καλυτερο δωρο!!!

images?q=tbn:ANd9GcS1NEmM8QeiH1wVsYD4WybBXKp62k_a-zvojmtL0ouKVJb2nr3l

ιωαννακι ολα τελεια! μπραβο κοριτσακι μου!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????????

εμενα θα λειπει σημερα ο αντρουλης μου για δουλεια στην χαλκιδα και θα ειμαι μονη μου σπιτι :(

αλλα αυριο θα τον χαρω!!!!!

φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

πολύ πολύ πολύ καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:tongue::D:)

είμαι πολύ χαρούμενη από εχθές που είδα το μωράκι μου! και όλα είναι καλά! ανυπομονω να το ξαναδω!!!!!!! ρωτησα τη γιατρό για την ημ/νια της αυχενικής και μου λέει είναι πολύ καλά!!

Ιωαννάκι μου ήρθε για να μείνει το σποράκι μας!!! θετικά πρέπει να σκεφτόμαστε!!!!! Ματινάκι ολόκληρο παιδάκι ε??? αχ τι καλά! φαντάζομαι πως ένιωθες όταν το έβλεπες να κολυμπάει!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

φέτος έχω το πιο γλυκό δώρο στην κοιλίτσα μου!!!

του χρόνου πρώτα ο θεός θα το έχω στην αγκαλίτσα μου!!!!!!!!!!!!! μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να κλάψω!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετε αγαπες μου?

ολες καλα δοξα το θεουλη, μανουλες, εγκυουλες , σπορακια, ολα τελειααααα!!!!!!

μην νομιζετε οτι σας ξεχναω επειδη δεν μπαινω

αναστασακι μου καλο πολυχρονη για χθες, σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!και του χρονου να σβησετε παρεαα το κερακι:D:D:D

ιωαννακι μου γλυκο συγχαρητηριαααααααα!!!!!!με το καλο μια τελεια-τελεια-τελεια εγκυμοσυνη!!!πολυ χαρηκα!!ειδες τελικα η σαλπιγγ.εγινε για καλο;););)

σας φιλω γλυκα ολες , σας αγαπω πολυ κ σας σκεφτομαι

κ ευχομαι συντομα να μιλαω κ εγω μαζι σας γιια τις δικες μου ανησυχιες!

(((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

φιλακιααααααααααααααααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

κοριτσακια μου τι ερημια ειναι αυτηη!

εμεις σημερα πηγαμε για μπανακι!τελεια η θαλασσα..ειχαμε μια γεματη μερα!μπηκα κ γω αν κ ειπα δεν θα μπω στο τελοσ δεν αντεξα κ μπηκα..στην αρχη ηταν λιγο κρυα αλα μετα ηταν απολαυση!τωρα εχω εναν πονο στη μεση αστα να πανε!αν κ δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου αλα επειδη ειμασταν ολη μερα σε κινηση μετα πηγαμε στη πεθερα για φαγητο μετα στη μαμα κ τελικα ο μιρκος εμεινε στη μαμα μου δεν ηθελε να ερθει κ η μαμα ηθελε να με ξεκουρασει ειμαι τωρα σπιτι χωρις αυτον κ μου λεειπει απο την ωρα που τον αφησα!:rolleyes::(:(

καληνυχτα κ ονειρα γλυκαααααααα!

φιλακιααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...