Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια πάω για μαγείρεμα....

Καλό μεσημέρι Αναστασάκι...

Κοντά είμαστε βέβαια, άσε που σίγουρη ΠΗΤ θα μας πούνε στην αυχενική διαφάνεια, έτσι νομίζω τουλάχιστον..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω....Φαντάζομαι τι τελεια στιγμή είναι αυτή:P Δεν θα χορταίνεις να την βλέπεις και να την πιάνεις..

Καλά εγώ όλο την κοιλιά μου θα κοιτάω όταν έρθει αυτη η στιγμή,,ήδη την κοιτάω και λέω χτυπάει η καρδούλα η δική του ή η δική μου χιχι...Σαν χαζή κανω:shock:

ναι ετσι ειναι κ γω οταν ξεκηναει τισ κλωτσιτσες κολαω τα ματια μου πανω στην κοιλια μου κ το παρακολουθω!

σε λιγο καιρο κ συ θα το απολαμβανεις Μαρακι μου!

κοριτσακια μου λεω να παω να ξαπλωσω λιγακι πριν ξηπνησει ο μικρουλης μου!

εβγαλε πολυ ζεστη τωρα!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ετσι ειναι κ γω οταν ξεκηναει τισ κλωτσιτσες κολαω τα ματια μου πανω στην κοιλια μου κ το παρακολουθω!

σε λιγο καιρο κ συ θα το απολαμβανεις Μαρακι μου!

κοριτσακια μου λεω να παω να ξαπλωσω λιγακι πριν ξηπνησει ο μικρουλης μου!

εβγαλε πολυ ζεστη τωρα!:shock:

καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ειναι κανεις εδωωωωωωω?:tongue::tongue:

το Αναστασακι μας ακομα δεν μπηκε!

Λενιώ γύρισααααααααααααα!!!!!!!! κορίτσιαααααααααααααα όλα τέλεια μου είπε!!!!!!!! ερυθρά έχω περάσει και όσο για τα υπόλοιπα έχω προσβληθεί στο παραλθόν και έχω αντισώματα!!!!!!! ειδα το φασολάκι μου!!!!!!!!

τελικά δεω μπορέσαμε να το δούμε από πάνω και κάναμε πάλι κολπικό υπέρυχο... μου λέει κοίτα πως μεγάλωσε... κορίτσια ήταν σχηματισμένο το κεφαλάκι ξεχώριζε από το υπόλοιπο σώμα!!!!!! είμαι πολύ χαρούμενη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιώ γύρισααααααααααααα!!!!!!!! κορίτσιαααααααααααααα όλα τέλεια μου είπε!!!!!!!! ερυθρά έχω περάσει και όσο για τα υπόλοιπα έχω προσβληθεί στο παραλθόν και έχω αντισώματα!!!!!!! ειδα το φασολάκι μου!!!!!!!!

τελικά δεω μπορέσαμε να το δούμε από πάνω και κάναμε πάλι κολπικό υπέρυχο... μου λέει κοίτα πως μεγάλωσε... κορίτσια ήταν σχηματισμένο το κεφαλάκι ξεχώριζε από το υπόλοιπο σώμα!!!!!! είμαι πολύ χαρούμενη!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΔΕΣ!ΑΧ ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ Κ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ..:D:D:DΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!;);)

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!!! Βάλτε με μωρέ στο πινακάκι γιατί η χοριακή από 13 σήμερα πήγε στο 57!!!!! Τώρα ξανά την Τρίτη αλλά ο γιατρούλης μου είπε πως είναι καλή αύξηση αυτή!!!! Αχ δεν μπιω να το πιστέψω!!!!

Kαλεεεεεεε????????? Στο λεγαμε εμεις οτι ολα θα πανε καλα...ειδες??????/

Αντε ματια μου με το καλο να ερθει το μωρακι σας γερο στην αγκαλια σας!!!!

Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι και το Ιωαννακι μας εγκυουλι!!!!!!!!!!!!!! Γεμιζει το πινακακι μας...αντε και στα υπολοιπα κοριτσια τωρα να ερθει το σπορακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...