Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι!! με λεμονάκι ε??? σλουρπ!!! είναι πολύ υγιεινά και light!!!!;);)

θα την ρωτήσω σήμερα για τα μύδια, για τις διακοπές με αεροπλάνο, για την ημερομ.της αυχενικής μου, τι άλλο????

ναι με λεμονακι..κ να ειναι λιγ καμενα μαρεσουν!μμμ τελειαααα!

εεε τι αλοοο?βασικα καλο ειναι να τα σημειωνεις για να μην ξεχνας τι θελεις να ρωτησεις ..εγω πανατ τα ξεχναω κ μετα οταν ερχομαι σπιτι τα θυμαμαι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε αγαπούλες????:P

Εγώ εδώ και κανα 2 μέρες άρχισα να συνέρχομαι ελπίζω έτσι να συνεχίσω...Τι κάνετε εγκυούλες μου???

Καταρχήν να πω πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Ιωαννάκι με το καλό να δείτε το μωράκι σας και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα μου..Δεύτερον να πω στις μέλλουσες μανούλες που μόλις γεννήσανε, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ :P:p

Αναστασάκι όσο για τις εξετάσεις να σου πω πως τα πρωτα αποτελέσματα οπως στο τοξόπλασμα που σου βγήκε θετικό είναι που το έχεις περάσει και έχεις αντισώματα, ενώ τα δεύτερα αποτελέσματα είναι αυτα που ενδιαφέρουν τον γιατρό την συγκεκριμένη στιγμή και όσο είναι αρνητικά ειναι πολύ καλό να μην ανησυχείς:P:p

Επειδή είδα ότι την ερυθρά όμως προφανώς δεν την έχεις περασει θα πρέπει να είσαι λίγο προσεχτική να μην κολλήσεις όσο είσαι έγκυος..Δεν είναι άσχημο να είσαι χαρούμενη όλα είναι τέλεια:P:p

Μια μεγάλη αγκαλίτσα σε όλες((((((((((((())))))))))))))) σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!λιγο εμεινε μετα θα αισθανεσαι τελεια!

εγω ολα καλα..ο μικρος μου κοιμαται κ το αλο το μικρουλι μου δεν κοιμαται αλα δινει κλωτσιτσες!

ποτε ξαναπας γιατρο ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ?εγω περημενω απο βδομαδα να παω να το δω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου μαριλιάκι μου!!! σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! τι καλά που ξεπερνας τις ζαλάδες!!!! εσύ πότε κάνεις αυχενική κοριτσάκι???

Θα πάρω στις 27/6-28/6 τηλέφωνο τον γιατρό να πάω μάλλον η 29/6 ή 30/6 αναλόγως το πότε μπορεί..:P

Έχω τέτοια αγωνία να δώ ότι όλα πάνε καλά καθώς και να το ξαναδώ,έχω να το δώ 10 μέρες και μου φαίνοντε ατελείωτες οι μέρες:shock:

Διαφημίσεις

εμα! τοση αναλυση καναμε προχτες, να σιγουρευτουμε τουλαχιστον!:D

εγώ πιστευω θα μου πει το ίδιο1 αφού με το έχει γράψει κιόλας!!!

πιστευω στην αυχενικη πρώτα ο θεός μήπως μου πουν κάτι άλλο... αλλά θα ρωτησω!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Θα πάρω στις 27/6-28/6 τηλέφωνο τον γιατρό να πάω μάλλον η 29/6 ή 30/6 αναλόγως το πότε μπορεί..:P

Έχω τέτοια αγωνία να δώ ότι όλα πάνε καλά καθώς και να το ξαναδώ,έχω να το δώ 10 μέρες και μου φαίνοντε ατελείωτες οι μέρες:shock:

εμένα μου κλείσανε για τις 29/06.. και εγώ τα ίδια.. σήμερα όμως θα ξανα πάω να το δώ! εσύ κάθε πότε πας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου?χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!λιγο εμεινε μετα θα αισθανεσαι τελεια!

εγω ολα καλα..ο μικρος μου κοιμαται κ το αλο το μικρουλι μου δεν κοιμαται αλα δινει κλωτσιτσες!

ποτε ξαναπας γιατρο ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ?εγω περημενω απο βδομαδα να παω να το δω!

Ελενάκι γλυκόοοοοοοο....Άχουτο φαντάζομαι οι κλωτσίτσες είναι όλα τα λεφτά εεεεε???:P Ελενάκι μου όταν κλωτσάει φαίνεται στην κοιλίτσα σου? Δηλαδή κουνιέται όπως δείχνει σε μια διαφήμιση με ένα γάλα που διαφημίζει, δεν ξέρω αν την έχετε δεί αλλα όποτε το βλέπω είμαι μονίμως με ένα χαμόγελο στα χείλη χιχι:tongue::tongue:

Και το αντράκι σου όμως απο ότι διαβάζω σε ακούει το γλυκό μου ε???

Αχουτο να του δώσεις ενα μεγάλο φιλάκι απο μένα που είναι τόσο φρόνιμο και προσέχει την μανούλα του:P

Φαντάζομαι τι αγωνία και χαρά έχεις που θα πας να το δείς...αχ μας έχουνε πάρει τα μυαλάααααααα αλλα χαλάλι τους!

Ελενάκι γλυκόοοοοοοο....Άχουτο φαντάζομαι οι κλωτσίτσες είναι όλα τα λεφτά εεεεε???:P Ελενάκι μου όταν κλωτσάει φαίνεται στην κοιλίτσα σου? Δηλαδή κουνιέται όπως δείχνει σε μια διαφήμιση με ένα γάλα που διαφημίζει, δεν ξέρω αν την έχετε δεί αλλα όποτε το βλέπω είμαι μονίμως με ένα χαμόγελο στα χείλη χιχι:tongue::tongue:

Αχουτο να του δώσεις ενα μεγάλο φιλάκι απο μένα που είναι τόσο φρόνιμο και προσέχει την μανούλα του:P

Φαντάζομαι τι αγωνία και χαρά έχεις που θα πας να το δείς...αχ μας έχουνε πάρει τα μυαλάααααααα αλλα χαλάλι τους!

Μαρακκι μουυυυυ τελεια η διαφημιση ξερω πια λες!οσο μεγαλωνει οι κινησεις του ειναι πιο εμφανεις..κ τωρα ομως αν κουνηθει τρανταζεται η κοιλια σε κεινο το σημειο ππου κλωτσαει πιο μετα ομως θα εχουμε κε ξογκωματα απο δω κ απο κει αναλογως που θα πιεζει κανα ποδαρακι η χερακι!ειναι πραγαμτικα τοσο ομορφο να το βλεπεις κ να το αισθανεσαι!

θα του δωσω ενα δυνατο φιλακι μωλης ξυπνησει!;)

εχω ανυππομονησια να το ξαναδω!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμένα μου κλείσανε για τις 29/06.. και εγώ τα ίδια.. σήμερα όμως θα ξανα πάω να το δώ! εσύ κάθε πότε πας?

Αναστασάκι μου εγώ είχα πάει στις 8/6 όπου ήμουνα 9 εβδ. και είχε μετρήσει το σποράκι 2 cm και μου λέει χαριτολογώντας επειδή χτυπούσε γρήγορα και δυνατά η καρδούλα 2 μέτρα κοράκλα θα κάνεις χιχι:P Μετά μου είπε να ξαναπάω κατευθείαν για αυχενική δηλαδή στην ουσία 3 εβδομάδες αργότερα ενώ μέχρι τις προάλλες πήγαινα κάθε 10 μέρες:shock: Και έχω τρομερό άγχος περισσότερο γιατί θέλω να είναι όλα καλά και φοβάμαι τόσες μέρες που θα κάνω να το δω αλλα οι γιατροί κάτι παραπάνω θα ξέρουνε τι να πω:confused:

Αχ τι ωραία θα πάτε σήμερα να το δείτε το σποράκι ((((((())))))))))

Να μας πείς το γιαβρί πόσο έχει μεγαλώσει:tongue:

Διαφημίσεις

μαράκι μου πότε εχεις εσύ ΠΗΤ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαρακκι μουυυυυ τελεια η διαφημιση ξερω πια λες!οσο μεγαλωνει οι κινησεις του ειναι πιο εμφανεις..κ τωρα ομως αν κουνηθει τρανταζεται η κοιλια σε κεινο το σημειο ππου κλωτσαει πιο μετα ομως θα εχουμε κε ξογκωματα απο δω κ απο κει αναλογως που θα πιεζει κανα ποδαρακι η χερακι!ειναι πραγαμτικα τοσο ομορφο να το βλεπεις κ να το αισθανεσαι!

θα του δωσω ενα δυνατο φιλακι μωλης ξυπνησει!;)

εχω ανυππομονησια να το ξαναδω!:D:D

Πωπω....Φαντάζομαι τι τελεια στιγμή είναι αυτή:P Δεν θα χορταίνεις να την βλέπεις και να την πιάνεις..

Καλά εγώ όλο την κοιλιά μου θα κοιτάω όταν έρθει αυτη η στιγμή,,ήδη την κοιτάω και λέω χτυπάει η καρδούλα η δική του ή η δική μου χιχι...Σαν χαζή κανω:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...