Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ Κ ΜΩΛΗς ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙ ΑΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!;)

και εγω τελικά δεν καταλαβα αν την περασα η όχι??? ρωτουσα τη μαμα μου και λεει δεν ξερω γιατι δεν εβγαλες σπυρακια μονο ενα ειχες βγαλει μπορει να την ερασες ελαφρια... ενω και τα 2 τα αδερφια μου ειχαν κολλησει και εχουμε μικρη διαφορα ηλικιας!!!

αντε φευγω μπουμπούκες!!!! τα λέμε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουοουυουοουουυ....καλημερουδιααααααααααααααααααα.....

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ.......τι τελεια νεα ειναι αυτααααααααααααααααα??????χιλιες φορες μπραβοοοοοοοο.....θα γεμισουμε μωρακια εδω μεσα....φτου φτου να μη μας ματιασει κανεις!!!!!!

λενιω μου, αναστασακι μου, ποπακι μου, γιωτακι μου, ματινακι μου, νατασακι μου, σοφακι μου αγκαλιτσες πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςς(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.sophaki1.....................19/06/2011

20.nena1984....................23/06/2011

21.Petalouda82................?????????

φτουουουουουυουουουουοουουουουουουυ.........αχ παναγια μου...μεσα στην ομορφια ειμαστε!!!!!:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

και εγω τελικά δεν καταλαβα αν την περασα η όχι??? ρωτουσα τη μαμα μου και λεει δεν ξερω γιατι δεν εβγαλες σπυρακια μονο ενα ειχες βγαλει μπορει να την ερασες ελαφρια... ενω και τα 2 τα αδερφια μου ειχαν κολλησει και εχουμε μικρη διαφορα ηλικιας!!!

μακιααααααααααααα.......τα λεμε μετα:tongue:

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ.......τι τελεια νεα ειναι αυτααααααααααααααααα??????χιλιες φορες μπραβοοοοοοοο.....θα γεμισουμε μωρακια εδω μεσα....φτου φτου να μη μας ματιασει κανεις!!!!!!

λενιω μου, αναστασακι μου, ποπακι μου, γιωτακι μου, ματινακι μου, νατασακι μου, σοφακι μου αγκαλιτσες πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςς(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

βρε καλως το κοριτσακι!!!:-P

τι κανεις ρανακι? το σπορι μας?:-P

Διαφημίσεις

Κ ΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΕΠ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ!ΙΣΩς ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙς ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΞΕΡΩ ΓΩ..:rolleyes:

ΦΙΛΑΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ!\

ΠΑΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΑΑΑ!ΦΑΚΕς ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΩΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΙΣΣΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ?

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑς ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

βρε καλως το κοριτσακι!!!:-P

τι κανεις ρανακι? το σπορι μας?:-P

καλημερα γιωτακι μου....καλα ειναι το σπορακι μου.....ειμαι καλυτερα σημερα απο ζαλαδιτσες...λεω να βγω μια βολτιτσα γιατι εχω μαστουρωσει εδω μεσα!!!!!!!

τι κανει η γοργονα μας?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΙΣΣΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ?

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑς ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ!;)

παλι δε προλαβαμε να τα πουμε......αντε πηγαινε για μαμ και τα λεμε μετα....μακιαααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα γιωτακι μου....καλα ειναι το σπορακι μου.....ειμαι καλυτερα σημερα απο ζαλαδιτσες...λεω να βγω μια βολτιτσα γιατι εχω μαστουρωσει εδω μεσα!!!!!!!

τι κανει η γοργονα μας?

΄καλα ειναι! κολυμπαει και κλωτσαει!!!

αντε να φυγουν αυτες οι ζαλαδες να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

καλη βολτουλα!!!!!

ουφφφφφφ τώρα γύρισα!!!!!! πολύ ζέστη!!!!! έκανα και το περπατημα μου σήμερα!!!! ξεκουράζομαι λίγο και θα σηκωθώ να κάνω φαγάκι!

εφάκη τι κάνεις???? πως είσαι?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου εφακι και αναστασακι μου......εγω τελικα δε πηγα πουθενα...βαρεθηκα και θα αρχισω μαγειρεμα....

εφακι μου ολα καλα?

πολύ ζέστη βρε ρανιάκι μου που να πας τώρα!!! καλύτερα το απόγευμα!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...