Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

θα πάω σήμερα το απόγευμα !! όλα καλά! έτσι θέλω να πιστεύω!!:P:p:p

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!οι θετικες σκεψεις κανουν καλο οι αρνητικες μονο κακο!!!!!think positive!!!!!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασακι σε αφηνω!πρεπει να βγω!φιλια και καλη τυχη σημερα!θα μπω να διαβασω νεα σου!(((((((((((((())))))))))))

κορίτσια πήρα και τα αποτελέσματα από το διαγνωστικό και δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! είναι όλα στα ξένα !!!!! άλλα είναι θετικα άλλα αρνητικά!!! είμαι πολύ αγχωμένη!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

το εγραψα και στο φεις για οσες εχουνε!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΘΕΝ'' ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΔΙΧΩΝΙΕΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!

ουουουοουυουου νατασακι μουουουουυουυ.....δε σε προλαβα ρε γαμωτο στο face....με το καλο το γαρδενακι να παει στο σχολειο....χιχιχιχιχι....πως μεγαλωνουν τα ατιμα!!!!!πως νιωθεις που θα φυγει απο διπλα σου?

τι εγινε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????εχουμε κι αλλο φιδακι???

bg1142822.jpg

princess2.gif

κορίτσια πήρα και τα αποτελέσματα από το διαγνωστικό και δεν καταλαβαίνω τίποτα!!! είναι όλα στα ξένα !!!!! άλλα είναι θετικα άλλα αρνητικά!!! είμαι πολύ αγχωμένη!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι αναστασακι μου.....παρε τη γιατρο σου πιο μετα να σε κατατοπισει....ναι????((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουοουυουου νατασακι μουουουουυουυ.....δε σε προλαβα ρε γαμωτο στο face....με το καλο το γαρδενακι να παει στο σχολειο....χιχιχιχιχι....πως μεγαλωνουν τα ατιμα!!!!!πως νιωθεις που θα φυγει απο διπλα σου?

τι εγινε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????εχουμε κι αλλο φιδακι???

ουουουουουυουουοουουο γιαβραρα!!!!!!!δεν πειραζει μαναρα μου!!αλλη φορα θα σε πετυχω παλι!!!απο την μια θελω πολυ να παει αλλα ξερω οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα μπορει και να βαλω εγω τα κλαμματα!!!εμαθα ολη μερα καθε μερα μαζι της!!μεχρι και στην τουαλετα μαζι πηγαιναμε...:tongue::tongue::tongue:

καλε οχι απλα μου ηρθε αναλαμπη και ειπα να ριξω μια συμβουλη στις φιλεναδες μου!!! be cool!!!!!!;););)

αναστασακι μην πανικοβαλεσαι!!!αν ηταν κατι παραξενο θα σου ελεγαν απο το μικροβιολογικο να τα δειξεις αμεσα στον γιατρο σου!!!μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι!!!;)

Καλημερα καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Παλι χαθηκα.....κοριτσια μου δεν γινοταν αλλιως...το σπιτι ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο, τα απλυτα ειχαν αγγιξει τον ουρανο και γενικα δραμα η κατασταση! Εκατσα λοιπον και εκανα μια γενικη μαζι με τον αντρα μου, καθημερινα βαζω πλυντηρια γιατι σαν να εφτιαξε εδω ο καιρος και βρηκα την ευκαιρια! Σιδερο ας μην το συζητησω ποσο εχω πια με τοσα πλυντηρια....μαλλον θα σφυριξω κλεφτικα στην πεθερα και στην μανουλα να ερθουν μια βολτα γιατι σαν να ηρθε και ο καιρος να πλυθουν οι βεραντες και τα μπαντζουρια και κατι χαλακια μωρε.....λιγα πραγματα..πφφφ!!!!!!!!!!

Για πειτε μου τα δικα σας νεα γιατι δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα και τρεχετε και σαν τον βεγγο...καλε ποτε τις γραψατε ολες αυτες τις σελιδες???????????? Απα πα.....τεσπα..!!!!!!!!! Αντε καλε αρχιστε να μου λετε και εγω σιγα σιγα θα αρχισω να διαβαζω οσο μπορω τα προηγουμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλε ξεχασα να σας πω το πιο σημαντικο!!!!!!

Σημερα επιτελους θα παμε να δουμε το μωρακι μας μετα απο εναν ολοκληρο μηνα...!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωτα ο Θεος μολις γυρισουμε θα μπω να σας πω τα νεα! Ισως μαθουμε σημερα αν ειναι οντως αγορι αλλα δεν πτοουμε αν δεν γινει! Δεν με απασχολει το φυλο,γερο να ειναι Παναγια μου....απλα αργοτερα θα ηθελα να μαθω το σιγουρο για να ξερω τι θα ψωνισω...χιχιχιχιχι!!!!!!!

κοπελαρες τι κανετε???????????εδω ολα καλα!!!η μικρη γαρδενια σας στελνει πολλα φιλια!!!!!!!

λοιπον επειδη βλεπω οτι προβληματιζεστε με τις αγορες να σας πω κι εγω την γνωμη μου μιας και τα εχω ''περασει''...να σας πω εγω τι εκανα!!1

αγορασα μια κουνια φθηνη μικρη (απο αυτες που ειναι μεχρι 2 ετων)..εγω ειχα παρει μια απο την ποδηλατουπολη στοκ εμπορευμα με 150 ευρω μονο στο χρωμα του ξυλου χωρις βαφες και λακα που ειναι ακρως ανθυγιεινο για το παιδικο δωματιο..ειχε και το συρταρακι απο κατω εβαζα σεντονακια και κουβερτουλες και ημουνα κουκλα!!!

οταν η μικρη εγινε 2 χρονων πηγα στην νεοσετ και της πηρα ενα κρεβατι ΜΕΓΑΛΟ το οποιο θα το εχει μεχρι και ενηλικας αμα γουσταρει!!ειναι 1.25Χ2.10!!!οποτε με χρειαζεται ξαπλωνω ανετοτατα διπλα της και κοιμαμαι(εαν ειναι αρρωστη κ.τ.λ) και ειναι κρεβατι με μηχανισμο για ακομα ενα κρεβατι απο κατω η' για αποθηκευτικο συρταρι το οποιο ακομα δεν αποφασισα τι απο τα 2 θα κανω!για θεμα ασφαλειας πηρα ενα καγκελακι 50 ευρω απο τα jumbo το οποιο μπαινει και βγαινει και το βαζεις σε οποιο κρεβατι θελεις το παιρνεις σε ταξιδι,διακοπες κ.τ.λ. και εχει 2 μεγεθη. αυτα με το κρεβατι! δεν αξιζει να δωσετε λεφτα πολλα σε κουνια!ειναι για λιγα χρονια κι αν ερθει κι αλλο παιδι μετα τι??κι αν το σκεφτειται οσες θα πατε και για δευτερο συνηθως 2 χρονια και ισως και παραπανω εχουνε διαφορα τα αδερφακια οποτε στα 2 παιρνεις ενα μεγαλο κρεβατι για το πρωτο που θα το εχει για μια ζωη και βαζεις το δευτερο στην κουνια!!πολυ απλα και ειναι η πιο οικονομικη λυση!!

καροτσι να παρετε ενα ελαφρυ και οχι τριπλο και τετραπλο και ξερω εγω!!ενα ελαφρυ καροτσι με ποδοσακο και κουκουλα που ειναι απαραιτητα!και να ξαπλωνει μεχρι πισω εννοειται για να κοιμαται τους πρωτους μηνες το μωρακι σας!τα πολυ καροτσια εκτος απο πανακριβα ειναι και δυσλειτουργικα τελειως!!και βαρια ως εκει που δεν παει!!το καλοκαιρι εννοειται οτι εαν εχετε τα ογκωδη αυτα καροτσια θα χρειαστει να παρετε κι αλλο καλοκαιρινο για τις βολτες στην παραλια η' στις διακοπες γιατι τα μεγαλα ουτε κατα συζητηση για την θαλασσα!το καθισμα αυτοκινητου που ειναι μαζι με το τριπλο καροτσι ειναι περιττο γιατι ειναι για μωρα μεχρι 6 κιλα δηλαδη για 2 μηνες το πολυ 3!!τζαμπα λεφτα!κι αν το παιδι ειναι και ψηλο(κανεις δεν ξερει)τοτε με το ζορι 2 μηνες γιατι δεν καθεται ανετα το μωρο!οποτε καλυτερα ενα καθισμα 0-18 κιλα!!!απο νεογεννητο μεχρι 18 κιλα!πιο πρακτικο απο ολες τις πλευρες!

το πορτ πεμπε κοριτσακια μου ειναι κι αυτο για πολυ λιγο καιρο!τα μωρακια απο τους 3 μηνες και μετα θελεουν την κουνια τους την απλα τους που λεμε!με τα κρεμαστα παιχνιδακια επανω και τα κουκλακια!!παραπανω απο 3 μηνες δεν το κοιμιζεις στο πορτ πεμπε!ειναι περιττο κι αυτο!καλυτερα μια καλαθουνα με μια βαση γι αυτους τους 3-4 μηνες που ειναι πολυ πολυ πιο οικονομικη και με την βαση της την μεταφερεις σε οποιο χωρο του σπιτιου θελεις στην κουζινα οταν μαγειρευεις στο γραφειο οταν παιζεις υπολογιστη..οπου θελεις!

που καταληγω γιατι ΕΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα τριπλα καροτσια ειναι τζαμπα λεφτα γιατι ουτε το πορτ πεμπε ουτε το καθισμα που προσφερουνε ειναι η απαραιτητα!!

αυτα τα ολιγα!!!!τα περασα γι αυτο σας εδωσα συμβουλη οσες θελετε με ακουτε καοι δεν θα χασετε σιγουρα!!σας τα λεω με απολυτη σιγουρια για το καλο της τσεπης σας!!

κι εγω οταν πηγαινα για ψωνια τα ηθελα ολα και τα πιο ακριβα και τα πιο καινουργια αλλα ευτυχως με συγκρατουσε ο χαζμπαντ μου και καναμε τις καλυτερες και πιο οικονομικες αγορες!!!και οσα μας μεινανε στην τσεπη τα βαλαμε στην ακρη για το παιδακι μας!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((())))))))))))))))

Νατασαρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις βρε ψυχη??????? Η γαρδενια μας τι κανει??????? Θα την αποχωρηστεις σε λιγο καιρο ε? Μεγαλωνουν τα παιδια νατασαρα μου....και ουτε που το παιρνουμε ειδηση!!!!!!!Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!

Διαβασα με μεγαλη προσοχη ολα οσα εγραψες! Εχω αρχισει και κανω ερευνα αγορας μεσω ιντερνετ και την τριτη πηγα και απο κοντα σε ενα καταστημα με βρεφικα ειδη και αυτο που εχω δει ειναι οτι εκμεταλλευονται παρα πολυ το ολο θεμα....δεν ειναι τιμες αυτες που εχουν! Απο την μια θελω να συμφωνησω μαζι σου μιας και εχεις την εμπειρια πια να βλεπεις το σωστο αλλα απο την αλλη ειναι που εγω εχω βρει μια βιοτεχνια στο περιστερι που ειναι ολα πολυ οικονομικα σε σχεση με τους αλλους...δηλαδη για να σου πω την αληθεια δεν συγκρινονται οι τιμες τους, οποτε αγοραζεις ολα αυτα που ειπες στις μισες τιμες σχεδον απο τους αλλους! Μονο στο ικεα βρισκεις κουνια πολυ φθηνη για απλη και επειδη εχει παρει μια φιλη μου δεν κανω το βημα να παρω απο κει για ευνοητους λογους! Ολοι οι αλλοι εχουν τις απλες κουνιες σχεδον στις ιδιες τιμες και περιττο να σου πω οτι για απλες κουνιες μου φαινονται ακριβες! Οταν μια κουνια 3 σε 1 που εχω βρει κανει 320 ευρω και εχει και αλαξιερα που γινεται κομοδινο για αργοτερα οταν γινει και η κουνια κρεβατι, που ειναι λικνο για το νεογεννητο στην αρχη και τα εχει ολα σε αυτη την τιμη, δεν θα παω να παρω την απλη και να δωσω σχεδον τα ιδια λεφτα! Αν ειχαν 150 ευρω και εδω οι κουνιες δεν θα το συζητουσα γιατι λεφτα δεν υπαρχουν εαν δεν τσονταρουν οι γονεις μας!!!!!!!!

Για το καροτσι θα συμφωνησω 100% απλα ειναι στο γουστο του καθενος και πως το εχει σκεφτει οτι τον βολευει....αν μια γυναικα οδηγει δεν την νοιαζει το βαρος γιατι μπορει να το βαζει στο αυτοκινητο...εγω που δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου???? Σιγουρα θελω κατι ελαφρυ για να το κατεβαζω και απο τα σκαλια οταν ο αντρας μου θα ειναι στην δουλεια ας πουμε...!!!!

Τελος και για την καλαθουνα θα συμφωνησω.....καλυτερα αυτη με την βαση παρα του καροτσιου...

Εμενα εν τω μεταξυ μου εχουν πει να μου δωσουν καλαθουνα 2 ατομα οποτε εχω και να διαλεξω...χιχιιχχι!!!!!!!!

Παντως η αληθεια ειναι οτι μας συνεπαιρνει το γεγονος οτι τα θελουμε ολα στην εντελεια για το μωρο κι εκει χανουμε την μπαλα.....λογικα και χρησιμα πραγματα λοιπον και οχι υπερβολες!!!!!!!!

Νατασαρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις βρε ψυχη??????? Η γαρδενια μας τι κανει??????? Θα την αποχωρηστεις σε λιγο καιρο ε? Μεγαλωνουν τα παιδια νατασαρα μου....και ουτε που το παιρνουμε ειδηση!!!!!!!Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!

Διαβασα με μεγαλη προσοχη ολα οσα εγραψες! Εχω αρχισει και κανω ερευνα αγορας μεσω ιντερνετ και την τριτη πηγα και απο κοντα σε ενα καταστημα με βρεφικα ειδη και αυτο που εχω δει ειναι οτι εκμεταλλευονται παρα πολυ το ολο θεμα....δεν ειναι τιμες αυτες που εχουν! Απο την μια θελω να συμφωνησω μαζι σου μιας και εχεις την εμπειρια πια να βλεπεις το σωστο αλλα απο την αλλη ειναι που εγω εχω βρει μια βιοτεχνια στο περιστερι που ειναι ολα πολυ οικονομικα σε σχεση με τους αλλους...δηλαδη για να σου πω την αληθεια δεν συγκρινονται οι τιμες τους, οποτε αγοραζεις ολα αυτα που ειπες στις μισες τιμες σχεδον απο τους αλλους! Μονο στο ικεα βρισκεις κουνια πολυ φθηνη για απλη και επειδη εχει παρει μια φιλη μου δεν κανω το βημα να παρω απο κει για ευνοητους λογους! Ολοι οι αλλοι εχουν τις απλες κουνιες σχεδον στις ιδιες τιμες και περιττο να σου πω οτι για απλες κουνιες μου φαινονται ακριβες! Οταν μια κουνια 3 σε 1 που εχω βρει κανει 320 ευρω και εχει και αλαξιερα που γινεται κομοδινο για αργοτερα οταν γινει και η κουνια κρεβατι, που ειναι λικνο για το νεογεννητο στην αρχη και τα εχει ολα σε αυτη την τιμη, δεν θα παω να παρω την απλη και να δωσω σχεδον τα ιδια λεφτα! Αν ειχαν 150 ευρω και εδω οι κουνιες δεν θα το συζητουσα γιατι λεφτα δεν υπαρχουν εαν δεν τσονταρουν οι γονεις μας!!!!!!!!

Για το καροτσι θα συμφωνησω 100% απλα ειναι στο γουστο του καθενος και πως το εχει σκεφτει οτι τον βολευει....αν μια γυναικα οδηγει δεν την νοιαζει το βαρος γιατι μπορει να το βαζει στο αυτοκινητο...εγω που δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου???? Σιγουρα θελω κατι ελαφρυ για να το κατεβαζω και απο τα σκαλια οταν ο αντρας μου θα ειναι στην δουλεια ας πουμε...!!!!

Τελος και για την καλαθουνα θα συμφωνησω.....καλυτερα αυτη με την βαση παρα του καροτσιου...

Εμενα εν τω μεταξυ μου εχουν πει να μου δωσουν καλαθουνα 2 ατομα οποτε εχω και να διαλεξω...χιχιιχχι!!!!!!!!

Παντως η αληθεια ειναι οτι μας συνεπαιρνει το γεγονος οτι τα θελουμε ολα στην εντελεια για το μωρο κι εκει χανουμε την μπαλα.....λογικα και χρησιμα πραγματα λοιπον και οχι υπερβολες!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!

ματινακι και εγω αυτην την κουνια εχω δει, στο motherbaby στο περιστερι!

την εχω δει απο το internet οχι απο κοντα αλλα μου φανηκε πολυ καλη!

για καροτσι δεν θα αγορασω, εχω του κουνιαδου που ειναι 2 και αμεταχειρηστα, οποτε δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω!

νατασακι οι γνωμες των ηδη μαμαδων και οι συμβουλες ειναι πολιτιμες λογω εμπειριας!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...