Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ωπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι εχουμε εδω??????????γλυκακια!!!!!!!δεν υπηρχε περιπτωση να μην ερθω εγω η λιχουδα!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!τα θελω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ο καφες decaf για οποιες θελουν, εγω τον πινω κανονικο, αν θελω 2ο decaf!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ο καφες decaf για οποιες θελουν, εγω τον πινω κανονικο, αν θελω 2ο decaf!

οχι ευχαριστω, καφε δεν πινω γενικα, οχι τωρα στην εγκυμοσυνη!!!!!!μου αρεσει να τον μυριζω ομως!!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσάκια γύρισα!! πήγα εθνική!! εχθές είχε απεργία και σήμερα είχε πολύ κόσμο!!! μετά έκανα μια βόλτα στην αγορά πήρα ένα λινό παντελόνι γιατι τζιν δεν το κόβω να ξανα βάζω με πιέζουν!!!!!! μετά πήγα μασούτη, ευτυχώς είναι κοντά και τα φέρνουν και στο σπίτι!!! βλέπω καφέδες και γλυκάκια!!!!!! και εγώ θέλω!!!!

ρανιάκι τελικά που τις έκανες τις εξετάσεις?? καλά αποτελέσματα αγαπούλα!!!

Ιωαννάκι αύριο να πας πρω πρωί και να έχουμε νωρίς νωρίς τα ευχάριστα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσάκια γύρισα!! πήγα εθνική!! εχθές είχε απεργία και σήμερα είχε πολύ κόσμο!!! μετά έκανα μια βόλτα στην αγορά πήρα ένα λινό παντελόνι γιατι τζιν δεν το κόβω να ξανα βάζω με πιέζουν!!!!!! μετά πήγα μασούτη, ευτυχώς είναι κοντά και τα φέρνουν και στο σπίτι!!! βλέπω καφέδες και γλυκάκια!!!!!! και εγώ θέλω!!!!

ρανιάκι τελικά που τις έκανες τις εξετάσεις?? καλά αποτελέσματα αγαπούλα!!!

Ιωαννάκι αύριο να πας πρω πρωί και να έχουμε νωρίς νωρίς τα ευχάριστα!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....πηγα τις εκανα στη βιο.......κη.......263 ευρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι!!!!!!!!!

ουτε παιδι δε μπορουμε να κανουμε.......ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!:mad:

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλεεεε ενα κατεβατο σας εγραψα!!!!!

καμμια δεν εδωσε σημασια!!!!!

τι εγινε???με σνομπαρετε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

οκ!!!! κι εγω δεν σας παιζω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

καλεεεε ενα κατεβατο σας εγραψα!!!!!

καμμια δεν εδωσε σημασια!!!!!

τι εγινε???με σνομπαρετε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

οκ!!!! κι εγω δεν σας παιζω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

που εγραψες νατασακι?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....πηγα τις εκανα στη βιο.......κη.......263 ευρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι!!!!!!!!!

263????? πωωωωωωωω!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που εγραψες νατασακι?????

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ Κ.Τ.Λ!ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ???:confused: :confused: :confused:ειχα ενα θεμα με την συνδεση αλλα νομιζω δημοσιευτηκε!!!:rolleyes::rolleyes:

263????? παρα πολλα υπερβολικα θα ελεγα!!!!αλλα πονταρουνε στις νεες μανουλες!!!

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ Κ.Τ.Λ!ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ???:confused: :confused: :confused:ειχα ενα θεμα με την συνδεση αλλα νομιζω δημοσιευτηκε!!!:rolleyes::rolleyes:

ναι εγώ το διάβασα εχθές (νομίζω)!!!!! ήσουν πάντως πολύ κατανοητή!! και εγώ συμφωνώ μαζί σου!! καλύτερα χωριστά και όχι σετάκια!! όταν με το καλό έρθει η ώρα θα σε συμβυλευτώ!!!!

τι κάνεις???? όλα καλά????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και πότε με το καλό τα αποτελέμστα????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι εγώ το διάβασα εχθές (νομίζω)!!!!! ήσουν πάντως πολύ κατανοητή!! και εγώ συμφωνώ μαζί σου!! καλύτερα χωριστά και όχι σετάκια!! όταν με το καλό έρθει η ώρα θα σε συμβυλευτώ!!!!

τι κάνεις???? όλα καλά????

ολα καλα αναστασακι!!τρεχω με τα χαρτια για τους σταθμους!θελω να στειλω την μικρη απο σεπτεμβριο!εσυ ολα καλα?ποτε πας γιατρο?

ολα καλα αναστασακι!!τρεχω με τα χαρτια για τους σταθμους!θελω να στειλω την μικρη απο σεπτεμβριο!εσυ ολα καλα?ποτε πας γιατρο?

θα πάω σήμερα το απόγευμα !! όλα καλά! έτσι θέλω να πιστεύω!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το εγραψα και στο φεις για οσες εχουνε!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΘΕΝ'' ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΔΙΧΩΝΙΕΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!

το εγραψα και στο φεις για οσες εχουνε!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΘΕΝ'' ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΔΙΧΩΝΙΕΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!

like και από εδώ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...