Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ κοριτσακια μου οντως, οταν υπαρχει θεληση και προγραμμα ολα γινονται!!!!!!!θα τα καταφερουμε!!!!!!

το γαλα δεν το πινεις γιωτακι ε?εμενα μου αρεσει πολυ!!!!!

λενιω μου παρεβλεψε λιγο την γενικη του σπιτιου, μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!

ολη μερα εχτες η ζουζουνα ειχε τρελαθει στις βολτες μεσα στην κοιλια, χαμος!!!!!την ζουζουνα!!!!!!!!!:tongue:

ετσι θελω να πιστευω, οτι με λιγη βοηθεια απο τον αντρα μου και λιγο απο γονεις- πεθερικα (οταν λειπω για δουλεια) θα τα καταφερουμε. αλιμονο τοσες γυναικες δουλευουν και εχουν και παιδια, εμεις τι ειμαστε???????

και εμενα χαμος στην κοιλια, εχτες κλωτσαγε τοσο πολυ που ανεβοκατεβαινε η κοιλια μου!!! μας επιασε γελιο με τον χαζμπαντ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ σιγουρα ετσι πιστευω..απλα θελει πολυ κατανοηση κ απο τους αντρες μας να βοηθανε οσο μπορουνε κ ειδικα τωρα με το δευετρο του το λεω συνεχεια θα με βοηθας πολυ κ με τον μικρο μας!

δεν δουλευω εδω κ κοντα δυο χρονια κοντευι αν δνε κανω λαθος..ημουν στο ταμειο κ εκει που επρπε τελικα να ψαξω για δουλεια ηρθε το δευτερο μωρακι που τοη θελα τοοσ πολυ κ καθομαι σπιτι τωρα για ποσο δεν ξερω γιατι ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα!:rolleyes:

ε κανε λιγο υπομονη μεχρι να ξεπεταχτει λιγο και το 2ο, με μετα ξεκινας. τι λεει απο δουλειες στην θεσ/νικη? εδω πολυ ανεργια, σχεδον ολες οι γνωστες και φιλες μου ειναι χωρις δουλεια.... ασχημα τα πραγματα.....

αχ κοριτσακια μου οντως, οταν υπαρχει θεληση και προγραμμα ολα γινονται!!!!!!!θα τα καταφερουμε!!!!!!

το γαλα δεν το πινεις γιωτακι ε?εμενα μου αρεσει πολυ!!!!!

λενιω μου παρεβλεψε λιγο την γενικη του σπιτιου, μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!

ολη μερα εχτες η ζουζουνα ειχε τρελαθει στις βολτες μεσα στην κοιλια, χαμος!!!!!την ζουζουνα!!!!!!!!!:tongue:

την προηγουμενη φορα η μανουλα μου εκανε τις δουλειτσες μου ..θα κανω απλα πολυ χαλαρα..δεν θα κουρατσω πολυ αν κ με το παραμικρο πια κουραζομαστε!

κ μενα μαρεσει το γαλα αλα σε αυτη την εκγμυοσηνη τα δημητριακα με γαλαο δνε μου καθονται καθολου καλα!κ ειδικα το πρωι οτι κ να φαω εχω αναγουλα μετα!

αληθεια ποπακη μου η ζουζουνα ζωηρεψε χθες..μηπως της εδωσες λιγο γλυκακι να φαει~εμενα θα ελεγα οτι γενικα ειναι ησυχος η μαλον ηρεμος..σιγουρα κανει τις κηνισεις του κ τις κλωτσιτσες του καθημερινα πολυ συχνα αλ ακομα δεν κανει κολοτουμπες στην κοιλια που να τις νιωθω πολυ εντονα ισως αργοτερα ισας κ καθολου ποιος ξερει!

αχ ποσο ανυπομονωωωωωωωωωωωωω!αχ αντε περναει ο καιρος δνε μπορω να πω οι βδομαδες φευγουν σαν νερο~:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ε κανε λιγο υπομονη μεχρι να ξεπεταχτει λιγο και το 2ο, με μετα ξεκινας. τι λεει απο δουλειες στην θεσ/νικη? εδω πολυ ανεργια, σχεδον ολες οι γνωστες και φιλες μου ειναι χωρις δουλεια.... ασχημα τα πραγματα.....

ναι σιγουρα θα περημενω πριν ξεκηνησω να ψαχνω αν κ δεν θελω καθολου..θελω να καθομαι σπιτι να μεγλαωνω τα παιδακια μου ποιος δεν το θελει φυσικα..αλα πολυ δυσκολα..κ εδω χαλαι τα πραγματα..συνεχεια απολυσεις ..δεν ξερω τι θα γινει με αυτη τη κατασταση!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι θελω να πιστευω, οτι με λιγη βοηθεια απο τον αντρα μου και λιγο απο γονεις- πεθερικα (οταν λειπω για δουλεια) θα τα καταφερουμε. αλιμονο τοσες γυναικες δουλευουν και εχουν και παιδια, εμεις τι ειμαστε???????

και εμενα χαμος στην κοιλια, εχτες κλωτσαγε τοσο πολυ που ανεβοκατεβαινε η κοιλια μου!!! μας επιασε γελιο με τον χαζμπαντ!

ολα θα γινουν!!!!!!οπως ολοι, ετσι κι εμεις!!!!!

καλα πολυ πλακα, οταν κουνιεται και η κοιλια ειναι ολα τα λεφτα!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ναι σιγουρα θα περημενω πριν ξεκηνησω να ψαχνω αν κ δεν θελω καθολου..θελω να καθομαι σπιτι να μεγλαωνω τα παιδακια μου ποιος δεν το θελει φυσικα..αλα πολυ δυσκολα..κ εδω χαλαι τα πραγματα..συνεχεια απολυσεις ..δεν ξερω τι θα γινει με αυτη τη κατασταση!:rolleyes:

εγω οχι οτι δεν θελω να κατσω σπιτι, απλα δεν μπορω! τρελαινομαι στην ιδεα οτι δεν θα δουλευω και θα ειμαι κλεισμενη μες στο σπιτι! αφου και παλια και τωρα μεχρι και με πυρετο πηγαινα στην δουλεια! λες και εχω παλουκια και δεν μπορω να κατσω!!! τι πραγμα και αυτο! ασε που δεν μας περνει να μην δουλευω, ενταξει δεν εχουμε ενοικιο το σπιτι ειναι δικο μας αλλα θελω να εχουμε ανεση, και να μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε. τωρα που το μαγαζι δεν παει και πολυ καλα, παιρνουμε τα μισα λεφτα απο οτι παιρναμε και μου εχει κακοφανει!

την προηγουμενη φορα η μανουλα μου εκανε τις δουλειτσες μου ..θα κανω απλα πολυ χαλαρα..δεν θα κουρατσω πολυ αν κ με το παραμικρο πια κουραζομαστε!

κ μενα μαρεσει το γαλα αλα σε αυτη την εκγμυοσηνη τα δημητριακα με γαλαο δνε μου καθονται καθολου καλα!κ ειδικα το πρωι οτι κ να φαω εχω αναγουλα μετα!

αληθεια ποπακη μου η ζουζουνα ζωηρεψε χθες..μηπως της εδωσες λιγο γλυκακι να φαει~εμενα θα ελεγα οτι γενικα ειναι ησυχος η μαλον ηρεμος..σιγουρα κανει τις κηνισεις του κ τις κλωτσιτσες του καθημερινα πολυ συχνα αλ ακομα δεν κανει κολοτουμπες στην κοιλια που να τις νιωθω πολυ εντονα ισως αργοτερα ισας κ καθολου ποιος ξερει!

αχ ποσο ανυπομονωωωωωωωωωωωωω!αχ αντε περναει ο καιρος δνε μπορω να πω οι βδομαδες φευγουν σαν νερο~:shock::shock:

μπραβο λενιω μου, με προσοχη οι δουλιτσες, δεκτη και πολυτιμη και η βοηθεια της μανουλας!!!!!!

αχ πως περναει ο καιρος!!!!!!ησυχος θα ειναι και οταν θα βγει απο την κοιλιτσα, δεν θα κουραζει καθολου την μανουλιτσα του!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

15 ιουλιου βγαινω σε αδεια!!!!!θα εχω μπει στον 8ο μηνα!!!!:rolleyes:

ωραια μια χαρα καλοκαιρακι θα περασεις!! εγω αν ειμαι καλα θα δουλεψω μεχρι 15 σεπτεμβριου γενναω 7/10, αν δεν μπορεσω θα ερχομαι καποιες μερες την εβδομαδα. θα δειξει!

παω την καθιερομενη toilet και θα επανελθω!

καλες δουλειες ελενιτσα και φιλια στα μπεμπακια σου!

κοριτσακια μου παω να απλωσω το πληντυριο μου..κ να κατσω με τον μικρο..φιλακια πολλαααααα!:D:D

λενιώ μου δεν σε πρόλαβα!!! και εγώ θα βγω σε λίγο θα πάω τράπεζα!:mad::mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχ πω πω φαντάζομαι !! μια κοιλίτσα να πηγαίνω πάνωκάτω!!! χαχαχχαχα:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...