Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

το βρηκα! γεμιστα, και αυτο ευκολο μου ειναι. thanks παντως. δεν μου αρεσουν οι πατατες γιαχνι!

παω να τα φτιαξω και αν προλαβω θα ξαναμπω!:-P

χαχχαχ!! καλό μαγείρεμα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχ!! καλό μαγείρεμα!!!!

ετοιμα τα γεμιστα! γινονται στον φουρνο, και τρωω μηλο για βραδυνο!

ο αντρουλης μου ειναι συνταγμα, εγω φοβηθηκα να παω, αλλα εχω παει 2 φορες τις πρωτες μερες. ειχε πολλες εγκυες και καναμε πλακα!

κατάλαβα κάθε γιατρός έχει τον δικό του τρόπο! σε ευχαριστώ πολύ γιατάκι!!!!:D

αναστασακι το κυκλακι που εχω που βαζεις ημερομηνια τελευταια περιοδο και βγαζει πητ σε βγαζει στις 15/01. ξαναρωτα τον γιατρο να σιγουρευτεις.

και πριν δεν το ειδα, σε ολους τους υπερηχους ηταν ο αντρας μου μεσα. να ζητας να ειναι μεσα!

αντε βγαινω και εγω! καληνυχτα!!!

καλημερα κοριτσια!

τι εγινε σημερα? ερημιες βλεπω! μου φαινεται σας πλακωσε το παπλωμα!!!

εχει και εναν παλιοκαιρο αστα να πανε!

μολις εφαγα μια τυροπιτα ζεστη ζεστη! αχ τελεια ηταν!

φιλακιαααααααααααααααααααα!

καλημερα κοριτσια!

τι εγινε σημερα? ερημιες βλεπω! μου φαινεται σας πλακωσε το παπλωμα!!!

εχει και εναν παλιοκαιρο αστα να πανε!

μολις εφαγα μια τυροπιτα ζεστη ζεστη! αχ τελεια ηταν!

φιλακιαααααααααααααααααααα!

καλημερουδια Γιωτακι μου~τι κανεις?

εμεισ σημερα αργα ξυπνησαμε με τον μικρο..εβαλα πληντυριο σημαζεψα λιγακι φαγαμε κ ειπα να κατσω λιγακι..εγω εφαγα λιγο ψωμακι με μερεντα..αλα η τυροπιτουλα τελεια εεε~πως εισαι?

εγω καλα ,χθες κοοιμηθηκα καλα δεν ξυπνησα πολες φορες!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκουλινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????

λενιω, γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!!

ωραιο πρωινουλι φαγατε!!!!!εγω ηπια το γαλατακι μου πρωι πρωι και εφαγα crispies με μαρμελαδα φραουλα, χειροποιητη απο την πεθερα, σε λιγακι θα φαω την σπανακοπιτουλα μου!!!!!!!;)

να ευχηθω στο ιωαννακι μας να πανε ολα καλα, να εχεις μια ανεμελη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσουδια!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια Γιωτακι μου~τι κανεις?

εμεισ σημερα αργα ξυπνησαμε με τον μικρο..εβαλα πληντυριο σημαζεψα λιγακι φαγαμε κ ειπα να κατσω λιγακι..εγω εφαγα λιγο ψωμακι με μερεντα..αλα η τυροπιτουλα τελεια εεε~πως εισαι?

εγω καλα ,χθες κοοιμηθηκα καλα δεν ξυπνησα πολες φορες!:tongue:

καλα ειμαι, και εγω κοιμηθηκα καλα εχτες, και το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω! ηθελα 2 ωριτσες ακομα, αλλα επρεπε να σηκωθω!:shock:

πωπω προκοπη πρωι πρωι! εμενα εχτες με επιασε, εκανα τα τζαμια, ξεσκονησα και εφτιαξα γεμιστα. μετα εφαγα μηλα για βραδυνο και ελιωσα στον καναπε!:-P

ωραιο πρωινουλι φαγατε!!!!!εγω ηπια το γαλατακι μου πρωι πρωι και εφαγα crispies με μαρμελαδα φραουλα, χειροποιητη απο την πεθερα, σε λιγακι θα φαω την σπανακοπιτουλα μου!!!!!!!;)

να ευχηθω στο ιωαννακι μας να πανε ολα καλα, να εχεις μια ανεμελη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

καλημερα ποπινο μουυυυυυυυυυ~τι κανειςςςςςςς?αα νοστιμο πρωινο κ το δικο σουυυυυυ~!;);)

πως παει η δουλεια..εχεις πολυ η ειναι πιο χαλαρα?

η ζουζουνα μας τι κανει?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαι, και εγω κοιμηθηκα καλα εχτες, και το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω! ηθελα 2 ωριτσες ακομα, αλλα επρεπε να σηκωθω!:shock:

πωπω προκοπη πρωι πρωι! εμενα εχτες με επιασε, εκανα τα τζαμια, ξεσκονησα και εφτιαξα γεμιστα. μετα εφαγα μηλα για βραδυνο και ελιωσα στον καναπε!:-P

αχ ο πρωινος υπνοσ ειναι ο πιο γλυκος~

ειπα να κανω ενα συμαζεματακι αν κ το σαββατο θα κανω γενικη~

Γιωτακι μου για σενα ειναι τοσο δυσκολο να δουλευεισ κ μετα να εχεισ κ να μαγειρεψεις..εχει πολυ κουραση αλα τι να κανεις!:rolleyes:οσο αντεξεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου ποπακι! ειχα τρελλη πεινα σημερα, συνηθως με πιανει κατα τις 12 αλλα φαντασου 9,00 το πρωι? δηλαδη τι θα γινει μεχρι το μεσημερι?

παντως το γαλα ουτε να το δω δεν θελω, οχι τωρα που ειμαι εγκυος, παντα, εχω να πιω γαλα απο 7 χρονων! αλλα τρωω πολυ τυρι....

Διαφημίσεις

αχ ο πρωινος υπνοσ ειναι ο πιο γλυκος~

ειπα να κανω ενα συμαζεματακι αν κ το σαββατο θα κανω γενικη~

Γιωτακι μου για σενα ειναι τοσο δυσκολο να δουλευεισ κ μετα να εχεισ κ να μαγειρεψεις..εχει πολυ κουραση αλα τι να κανεις!:rolleyes:οσο αντεξεις!;)

οντως υπαρχουν μερες που ειμαι λιωμα, οπως προχτες που κοιμομουν μεχρι τις 8 το βραδυ! και φαντασου το μαγειρεμα ειναι το λιγοτερο! παντως κανω οτι μπορω, δεν πιεζομαι!:-P

μετα με το μωρο να δω τι θα κανω!!!!!!!!!!!! ας ειναι γερο και θα την βρω την ακρη!!!:-P

οντως υπαρχουν μερες που ειμαι λιωμα, οπως προχτες που κοιμομουν μεχρι τις 8 το βραδυ! και φαντασου το μαγειρεμα ειναι το λιγοτερο! παντως κανω οτι μπορω, δεν πιεζομαι!:-P

μετα με το μωρο να δω τι θα κανω!!!!!!!!!!!! ας ειναι γερο και θα την βρω την ακρη!!!:-P

καλα κανεις Γιωτακι!να μην ζοριζεσαι..οτι μπορεις κ οσο αντεχεις!

σιγα σιγα ολα βρισκουν την σειρα τους..στη αρχη θα ειναι δυσκολα αλα μετα μπαινεις σε ενα προγραμμα κ ειναι ολα πιο ευκολα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα κανεις Γιωτακι!να μην ζοριζεσαι..οτι μπορεις κ οσο αντεχεις!

σιγα σιγα ολα βρισκουν την σειρα τους..στη αρχη θα ειναι δυσκολα αλα μετα μπαινεις σε ενα προγραμμα κ ειναι ολα πιο ευκολα!;)

ετσι πιστευω και εγω. και εσυ θα εχεις μεγαλη αλλαγη τωρα με το δευτερο ε? δεν δουλευεις η κανω λαθος?

αχ κοριτσακια μου οντως, οταν υπαρχει θεληση και προγραμμα ολα γινονται!!!!!!!θα τα καταφερουμε!!!!!!

το γαλα δεν το πινεις γιωτακι ε?εμενα μου αρεσει πολυ!!!!!

λενιω μου παρεβλεψε λιγο την γενικη του σπιτιου, μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!

ολη μερα εχτες η ζουζουνα ειχε τρελαθει στις βολτες μεσα στην κοιλια, χαμος!!!!!την ζουζουνα!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ετσι πιστευω και εγω. και εσυ θα εχεις μεγαλη αλλαγη τωρα με το δευτερο ε? δεν δουλευεις η κανω λαθος?

αχ σιγουρα ετσι πιστευω..απλα θελει πολυ κατανοηση κ απο τους αντρες μας να βοηθανε οσο μπορουνε κ ειδικα τωρα με το δευετρο του το λεω συνεχεια θα με βοηθας πολυ κ με τον μικρο μας!

δεν δουλευω εδω κ κοντα δυο χρονια κοντευι αν δνε κανω λαθος..ημουν στο ταμειο κ εκει που επρπε τελικα να ψαξω για δουλεια ηρθε το δευτερο μωρακι που τοη θελα τοοσ πολυ κ καθομαι σπιτι τωρα για ποσο δεν ξερω γιατι ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...