Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αθηνα, πετρουπολη! η ελενη ξερω θεσ/νικη, εσυ?

ρε γτμ! ειχα δουλεια και εχασα ολη την κουβεντα! στις 3 σχολαω, μακαρι να ξανα μπει καμια!

και εγώ θεσ/νίκη.. να ρωτησω και κάτι ακόμα!!!!!???? στην αυχενικη φένεται και το φύλλο??????? (αν και πιστευω πως ειναι αγόρι!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου τι κανετε?Ιωαννακι καλα αποτελεσματα να εχεις και ολα θα πανε καλα...οι υπολοιπες...ελενακη,ποπακη,ρανια,αναστασακη,τζινα πως ειστε?αναστασακη στην δικια μου αυχενικη μου ειχαν πει οτι μπορει να ειναι κοριτσακι αλλα δεν μου το ειπαν για σιγουρα.στην β επιπεδου σου λενε σιγουρα.

κοριτσαρες μου τι κανετε?Ιωαννακι καλα αποτελεσματα να εχεις και ολα θα πανε καλα...οι υπολοιπες...ελενακη,ποπακη,ρανια,αναστασακη,τζινα πως ειστε?αναστασακη στην δικια μου αυχενικη μου ειχαν πει οτι μπορει να ειναι κοριτσακι αλλα δεν μου το ειπαν για σιγουρα.στην β επιπεδου σου λενε σιγουρα.

καλά είμαστε ριακι!!! εσένα το αγγελούδι σου τι κάνει???? σε κουράζει καθόλου???? το φύλο δηλαδη δεν φένεται στον υπέρυχο που κάνουμε τομ καθιερωμένο στον γιατρό μας??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλά είμαστε ριακι!!! εσένα το αγγελούδι σου τι κάνει???? σε κουράζει καθόλου???? το φύλο δηλαδη δεν φένεται στον υπέρυχο που κάνουμε τομ καθιερωμένο στον γιατρό μας??

φαινεται αλλα πιο αργοτερα....μια χαρα ειναι το κοριτσι μου.δεν με κουραζει καθολου.ειναι πολυ ησυχο παιδιθα παιξει με τα κουκλακια του και αμα δεν βολευετε θα γκρινιαζει.κατα τ'αλλα δεν την ακουω καθολου.απο νεογεννητο ηταν πολυ ησυχη.ευχομαι ετσι να ειναι και τα παιδακια σας κοριτσια!!!!

Διαφημίσεις

φαινεται αλλα πιο αργοτερα....μια χαρα ειναι το κοριτσι μου.δεν με κουραζει καθολου.ειναι πολυ ησυχο παιδιθα παιξει με τα κουκλακια του και αμα δεν βολευετε θα γκρινιαζει.κατα τ'αλλα δεν την ακουω καθολου.απο νεογεννητο ηταν πολυ ησυχη.ευχομαι ετσι να ειναι και τα παιδακια σας κοριτσια!!!!

αχ μακάρι ριακι μου!!!!!!!! εγώ ακόμα δεν το έχω πιστεψει πως είμαι έγκυος!!!!!:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοπελαρες τι κανετε???????????εδω ολα καλα!!!η μικρη γαρδενια σας στελνει πολλα φιλια!!!!!!!

λοιπον επειδη βλεπω οτι προβληματιζεστε με τις αγορες να σας πω κι εγω την γνωμη μου μιας και τα εχω ''περασει''...να σας πω εγω τι εκανα!!1

αγορασα μια κουνια φθηνη μικρη (απο αυτες που ειναι μεχρι 2 ετων)..εγω ειχα παρει μια απο την ποδηλατουπολη στοκ εμπορευμα με 150 ευρω μονο στο χρωμα του ξυλου χωρις βαφες και λακα που ειναι ακρως ανθυγιεινο για το παιδικο δωματιο..ειχε και το συρταρακι απο κατω εβαζα σεντονακια και κουβερτουλες και ημουνα κουκλα!!!

οταν η μικρη εγινε 2 χρονων πηγα στην νεοσετ και της πηρα ενα κρεβατι ΜΕΓΑΛΟ το οποιο θα το εχει μεχρι και ενηλικας αμα γουσταρει!!ειναι 1.25Χ2.10!!!οποτε με χρειαζεται ξαπλωνω ανετοτατα διπλα της και κοιμαμαι(εαν ειναι αρρωστη κ.τ.λ) και ειναι κρεβατι με μηχανισμο για ακομα ενα κρεβατι απο κατω η' για αποθηκευτικο συρταρι το οποιο ακομα δεν αποφασισα τι απο τα 2 θα κανω!για θεμα ασφαλειας πηρα ενα καγκελακι 50 ευρω απο τα jumbo το οποιο μπαινει και βγαινει και το βαζεις σε οποιο κρεβατι θελεις το παιρνεις σε ταξιδι,διακοπες κ.τ.λ. και εχει 2 μεγεθη. αυτα με το κρεβατι! δεν αξιζει να δωσετε λεφτα πολλα σε κουνια!ειναι για λιγα χρονια κι αν ερθει κι αλλο παιδι μετα τι??κι αν το σκεφτειται οσες θα πατε και για δευτερο συνηθως 2 χρονια και ισως και παραπανω εχουνε διαφορα τα αδερφακια οποτε στα 2 παιρνεις ενα μεγαλο κρεβατι για το πρωτο που θα το εχει για μια ζωη και βαζεις το δευτερο στην κουνια!!πολυ απλα και ειναι η πιο οικονομικη λυση!!

καροτσι να παρετε ενα ελαφρυ και οχι τριπλο και τετραπλο και ξερω εγω!!ενα ελαφρυ καροτσι με ποδοσακο και κουκουλα που ειναι απαραιτητα!και να ξαπλωνει μεχρι πισω εννοειται για να κοιμαται τους πρωτους μηνες το μωρακι σας!τα πολυ καροτσια εκτος απο πανακριβα ειναι και δυσλειτουργικα τελειως!!και βαρια ως εκει που δεν παει!!το καλοκαιρι εννοειται οτι εαν εχετε τα ογκωδη αυτα καροτσια θα χρειαστει να παρετε κι αλλο καλοκαιρινο για τις βολτες στην παραλια η' στις διακοπες γιατι τα μεγαλα ουτε κατα συζητηση για την θαλασσα!το καθισμα αυτοκινητου που ειναι μαζι με το τριπλο καροτσι ειναι περιττο γιατι ειναι για μωρα μεχρι 6 κιλα δηλαδη για 2 μηνες το πολυ 3!!τζαμπα λεφτα!κι αν το παιδι ειναι και ψηλο(κανεις δεν ξερει)τοτε με το ζορι 2 μηνες γιατι δεν καθεται ανετα το μωρο!οποτε καλυτερα ενα καθισμα 0-18 κιλα!!!απο νεογεννητο μεχρι 18 κιλα!πιο πρακτικο απο ολες τις πλευρες!

το πορτ πεμπε κοριτσακια μου ειναι κι αυτο για πολυ λιγο καιρο!τα μωρακια απο τους 3 μηνες και μετα θελεουν την κουνια τους την απλα τους που λεμε!με τα κρεμαστα παιχνιδακια επανω και τα κουκλακια!!παραπανω απο 3 μηνες δεν το κοιμιζεις στο πορτ πεμπε!ειναι περιττο κι αυτο!καλυτερα μια καλαθουνα με μια βαση γι αυτους τους 3-4 μηνες που ειναι πολυ πολυ πιο οικονομικη και με την βαση της την μεταφερεις σε οποιο χωρο του σπιτιου θελεις στην κουζινα οταν μαγειρευεις στο γραφειο οταν παιζεις υπολογιστη..οπου θελεις!

που καταληγω γιατι ΕΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα τριπλα καροτσια ειναι τζαμπα λεφτα γιατι ουτε το πορτ πεμπε ουτε το καθισμα που προσφερουνε ειναι η απαραιτητα!!

αυτα τα ολιγα!!!!τα περασα γι αυτο σας εδωσα συμβουλη οσες θελετε με ακουτε καοι δεν θα χασετε σιγουρα!!σας τα λεω με απολυτη σιγουρια για το καλο της τσεπης σας!!

κι εγω οταν πηγαινα για ψωνια τα ηθελα ολα και τα πιο ακριβα και τα πιο καινουργια αλλα ευτυχως με συγκρατουσε ο χαζμπαντ μου και καναμε τις καλυτερες και πιο οικονομικες αγορες!!!και οσα μας μεινανε στην τσεπη τα βαλαμε στην ακρη για το παιδακι μας!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((())))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

νατασακι μου εχεις απολυτο δικιο σε ολα.ετσι κι εγω πηρα ανα καροτσι χωρις τιποτα αλλο,ενα ριλαξ το οποιο με βολεψε πολυ και το καθισμα αυτοκινητου 0-18 κιλα.την μπεμπα βεβαια την εβαλα απο την αρχη στην κουνια της γιατι δεν ηθελα να μαθει σε πορτ μπεμπε και μετα να μην μου κοιμαται στην κουνια της.οσο για τα καροτσια με ειχε βαλει να τα ανοιγοκλεινω ολα για να δω ποσο ευκολα στο κλεισιμο ειναι και ποσο ελαφρυ ειναι αυτο που αγορασα.υπαρχουν πολλες απομιμησεις απο καλα καροτσια αλλα ειναι πολυ βαρια..προσοχη γι 'αυτο να τα δειτε.

και εγώ θεσ/νίκη.. να ρωτησω και κάτι ακόμα!!!!!???? στην αυχενικη φένεται και το φύλλο??????? (αν και πιστευω πως ειναι αγόρι!!)

το λενε με πιθανοτητα 75%. εμεις του ειχαμε πει να μην μας πει αν δεν ηταν σιγουρος και το μαθαμε την 16 εβδομαδα.

το λενε με πιθανοτητα 75%. εμεις του ειχαμε πει να μην μας πει αν δεν ηταν σιγουρος και το μαθαμε την 16 εβδομαδα.

βασικά μου δημιουργληθηκε αυτη η απορία... το μόνο που σκέυτομαι τώρα είναι να βγουν καλά τα αποτελέσματα και να έχω ένα υγιές μωράκι!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

βασικά μου δημιουργληθηκε αυτη η απορία... το μόνο που σκέυτομαι τώρα είναι να βγουν καλά τα αποτελέσματα και να έχω ένα υγιές μωράκι!!!!!:P

ολα καλα θα πανε! ποτε το εχεις το ραντεβου? εχω και το σχετικο αλτσχαιμερ!

κάνε πατατες γιαχνι, εύκολο και γρήγορο!

το βρηκα! γεμιστα, και αυτο ευκολο μου ειναι. thanks παντως. δεν μου αρεσουν οι πατατες γιαχνι!

παω να τα φτιαξω και αν προλαβω θα ξαναμπω!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...