Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΗΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙς!ΕΙΣΑΙ Κ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΥΤΟ!ΑΝ Κ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΔΝΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ!;);)

ΑΓΑΠΟΥΛΕς ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ,..ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!;);)

πως και πως περιμενω να ξεπεταχτει η κοιλίτσα!!!! καλο μεσσημερι λενάκι!!!!! φιλιά!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κοιλιτσα εχει ενα μικρο φουσκωματακι...χιχιχιχιχιχι....ειναι πολυ γλυκουλι......

πεινααααααααααααααααααα....συνεχειααααααααααααααααα.......και ολο μακαλιες θελω να τρωω και ν απινω μπυρα.....αλλα προσεχω πολυ!!!

μου ειπε ο γιατρος ν απροσεχω γιατι μπορει να ειμαι πολυ αδυνατη αλλα ο μεταβολισμος στην εγκυμοσυνη αλλαζει......φανταζεσαι να γινω σαν φαλαινα?????χχαχαχαχαχαχααχχ.......

ΑΧ ΜΩΡΕ ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:P:p

ΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩς ΟΙ ΜΑ..ΙΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ !

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..ΑΝ Κ ΔΥΣΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΠΑΩΩΩΩΩΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ//ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πως και πως περιμενω να ξεπεταχτει η κοιλίτσα!!!! καλο μεσσημερι λενάκι!!!!! φιλιά!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου παω κι εγω να φτιαξω το παστιτσιο....μακια πολλααααααααααααααααααααααααααα......θα μπω μετα....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

na mai kai egw pws pate kaleeeeeeeeeee !!!!!!!

iwanna sinxaristiria na exeis mia teliomanh egimosinh koritsaki m !!!!!

ta alla ta koritsakia pws eiste kaleeeeeeeeeeeeee egioules pws pate fouskonete fouskonete teleiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

egw koritsakia m exw kati siptomatakia alla kai pali prospathw na mhn to desw giati exw fovithei arketa perimenw akoma thn kataramenh na erthei 19 tou minos kai blepoume kata ta alla ola kalaaaaaaaaaaaaaaaaa

giotaki eimaste kale geitonises xixxixix kai egw petroupolh menw!!!!!!!!! khta na deis kai elega oti eimai h monadikh pou mpenw apo petroupolh xixixixiix :tongue::tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

na mai kai egw pws pate kaleeeeeeeeeee !!!!!!!

iwanna sinxaristiria na exeis mia teliomanh egimosinh koritsaki m !!!!!

ta alla ta koritsakia pws eiste kaleeeeeeeeeeeeee egioules pws pate fouskonete fouskonete teleiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

egw koritsakia m exw kati siptomatakia alla kai pali prospathw na mhn to desw giati exw fovithei arketa perimenw akoma thn kataramenh na erthei 19 tou minos kai blepoume kata ta alla ola kalaaaaaaaaaaaaaaaaa

giotaki eimaste kale geitonises xixxixix kai egw petroupolh menw!!!!!!!!! khta na deis kai elega oti eimai h monadikh pou mpenw apo petroupolh xixixixiix :tongue::tongue::tongue:

ginaki στην παλατιανη μενω! εσυ?

ξουτ ξουτ βρωμοπεριοδο μην ερθεις για τους επομενους 9 μηνες!!!

egw menw petroupolh katw apo thn palteia apo thn meria ths anatolikh romilias !!!!! makari giotaki m na mhn erthei makari alla kai pali eimai prosgiomenh xixixixxiix esy pws pas me thn mpoumou sou !!!!

Διαφημίσεις

egw menw petroupolh katw apo thn palteia apo thn meria ths anatolikh romilias !!!!! makari giotaki m na mhn erthei makari alla kai pali eimai prosgiomenh xixixixxiix esy pws pas me thn mpoumou sou !!!!

πολυ κοντα ειμαστε! να φανταστεις οτι αν θελω λιγα πραγματακια παω στον μικρο σκλαβενιτη στην ρωμιλιας. (ετσι δεν λεγετε η α. παπανδρεου? νομιζω ειναι η συνεχεια)

να εισαι προσγειωμενη, και καλα κανεις. με το καλο αν εχεις καθυστεριση περιμενε 5 μερουλες και κανε χοριακη.

η μπουμπου κανει παρτυ! και οσο κουνιεται τοσο καλυτερα νιωθω γιατι ειμαι ησυχη οτι ολα πανε καλα!

πολυ κοντα ειμαστε! να φανταστεις οτι αν θελω λιγα πραγματακια παω στον μικρο σκλαβενιτη στην ρωμιλιας. (ετσι δεν λεγετε η α. παπανδρεου? νομιζω ειναι η συνεχεια)

να εισαι προσγειωμενη, και καλα κανεις. με το καλο αν εχεις καθυστεριση περιμενε 5 μερουλες και κανε χοριακη.

η μπουμπου κανει παρτυ! και οσο κουνιεται τοσο καλυτερα νιωθω γιατι ειμαι ησυχη οτι ολα πανε καλα!

nai ontos eimaste poly konta nai kai istera ginete papandreou !!!

propsathw na mhn to skeutome kai tha perimenw na dw ti ginete !!!!

mia xara etsi an deinei to parwn xiixxixi na dwseis ena xadaki sthn kilitsa sthn mpoumpou !!!!:P:p:p

nai ontos eimaste poly konta nai kai istera ginete papandreou !!!

propsathw na mhn to skeutome kai tha perimenw na dw ti ginete !!!!

mia xara etsi an deinei to parwn xiixxixi na dwseis ena xadaki sthn kilitsa sthn mpoumpou !!!!:P:p:p

θα της δωσω, να να χαδακι απο την θεια τζινα! ωο ωο ωο!!!:-P

ετσι μπραβο θελει υπομονη και οχι αγχος! και ευχομαι καλα νεα!

σχολαω και φευγω

καλο μεσημερι!!!!

θα της δωσω, να να χαδακι απο την θεια τζινα! ωο ωο ωο!!!:-P

ετσι μπραβο θελει υπομονη και οχι αγχος! και ευχομαι καλα νεα!

σχολαω και φευγω

καλο μεσημερι!!!!

nai nai na tis dwseis kai ena filakiiiiiiiiiii xixixxixi

oso mporw den anxonone oso mporw xixxixi

kalo mesimerh kalh xekourashhhhhhhhhhhh

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...