Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!

χαρηκα τοσο πολυ για το ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΑς!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ Κ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑς!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ?

ΓΙΩΤΑΚΙ Κ ΓΩ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΜΗΝΕς Κ ΤΙς ΒΔΟΜΑΔΕς ΤΗΣ ΕΓΚΥΗΜΟΣΗΝΗς ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ!ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ Κ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..:rolleyes::shock::tongue:

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!;)

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ~:D:D

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ?

Κ ΓΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΑΖΩ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΗΝ ΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!

Ο ΚΑΙΡΟς ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ!ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙ!ΑΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ Κ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑς!

ΓΙΩΤΑΚΙ Κ ΓΩ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΜΗΝΕς Κ ΤΙς ΒΔΟΜΑΔΕς ΤΗΣ ΕΓΚΥΗΜΟΣΗΝΗς ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ!ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ Κ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..:rolleyes::shock::tongue:

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ~:D:D

Κ ΓΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΑΖΩ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΗΝ ΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!

΄

στο κέντρο πάντως έκανε μία πόρα!!! άστα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αύριο θα πάω να το ακούσουμε πάλι!!!! θα πάρω τα αποτελέσματα από εξετάσεις που έκανα εχθές και θα πάω!!!!

έχω ραντεβού για αυχενική στις 29/6!!!! πείτε εμπειρίες από αυχενική!!!!! το βλέπετε διαφορετικά σε αυτόν τον υπέρυχο??

ειναι πιο μεγαλο και πιο σχηματισμενο. κουνιεται κιολας. εκει καταλαβαινεις οτι απο 2 γινατε 3!!!!!!!!!!!!

εμενα ηταν ο δευτερος υπερηχος. ο πρωτος ηταν στην 8 εβδομαδα, (ειχα χοριακη 2000! στην 1 εβδομαδα καθυστερισης) και ο δευτερος μαζι με αυχενικη στην 12 εβδομαδα.

ηταν πολυ ωραια! ειναι και ο μοναδικος υπερηχος που φαινεται το μωρο ολοκληρο, μετα βλεπεις κομματι κομματι γιατι ειναι μεγαλο και δεν το πιανει ολο!

ειναι πιο μεγαλο και πιο σχηματισμενο. κουνιεται κιολας. εκει καταλαβαινεις οτι απο 2 γινατε 3!!!!!!!!!!!!

εμενα ηταν ο δευτερος υπερηχος. ο πρωτος ηταν στην 8 εβδομαδα, (ειχα χοριακη 2000! στην 1 εβδομαδα καθυστερισης) και ο δευτερος μαζι με αυχενικη στην 12 εβδομαδα.

ηταν πολυ ωραια! ειναι και ο μοναδικος υπερηχος που φαινεται το μωρο ολοκληρο, μετα βλεπεις κομματι κομματι γιατι ειναι μεγαλο και δεν το πιανει ολο!

αχ τι καλά!!! ήταν και ο άντρα σου μαζί?? δηλαδή επιτρέπουν και άλλο άτομο????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

΄

στο κέντρο πάντως έκανε μία πόρα!!! άστα!!!!!!!!

ΑΑ ΝΑΙ!ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΩ!ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΦΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙ!ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!

ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ?ΠΩς ΝΙΩΘΕΙΣ?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

και εγω μπερδευομουν, αλλα δεν με νοιαζει ποτε αλλαζω μηνα! λεω πχ τωρα ειμαι 24 εβδομαδων στα μισα του 6ου μηνα !μια χαρα!

ΑΑ ΝΑΙ!ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΩ!ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΦΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙ!ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ!

ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ?ΠΩς ΝΙΩΘΕΙΣ?;)

σωματικά καλά είμαι!! απλά με έχουν πιάσει οι απορίες μου... και σκεύτομαι τώρα αν η ημερομηνία που μου έκλεισαν για την αυχενική είναι νωρίς..... και αγχώνομαι λίγο... όταν πήρα τηλ. για να κλείσω ραντεβού μου ζήτησαν τελευταια ημερ. περιόδου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω μπερδευομουν, αλλα δεν με νοιαζει ποτε αλλαζω μηνα! λεω πχ τωρα ειμαι 24 εβδομαδων στα μισα του 6ου μηνα !μια χαρα!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΜΗΝΑ?ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 6 Κ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 7!:rolleyes::rolleyes:

Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΛΑ..ΕΜΕΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΕΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!

ΑΧ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ..ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ!:rolleyes::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σωματικά καλά είμαι!! απλά με έχουν πιάσει οι απορίες μου... και σκεύτομαι τώρα αν η ημερομηνία που μου έκλεισαν για την αυχενική είναι νωρίς..... και αγχώνομαι λίγο... όταν πήρα τηλ. για να κλείσω ραντεβού μου ζήτησαν τελευταια ημερ. περιόδου...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ!

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ:tongue:!ΑΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΜΗΝΑ?ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 6 Κ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 7!:rolleyes::rolleyes:

Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΛΑ..ΕΜΕΝΑ ΔΙΝΕΙ ΓΕΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!

ΑΧ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ..ΕΧΩ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ!:rolleyes::tongue:

αφου ειμαστε μαζι περιπου σε 2 εβδομαδες κλεινουμε τον 6ο και μπαινουμε στον 7ο! δηλ ειμαστε 5,5 μηνων! μπερδεμα ε?

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ!

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΠ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ:tongue:!ΑΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!;)

και εδώ ξανα άρχισε η μπόρα δυνατά!! έχω ανοίξει μπαλκονόπορτες και παραθυρα στο σαλόνι για να βλέπω!!! καλά είναι!! άντε έλα για καφέ!! χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αφου ειμαστε μαζι περιπου σε 2 εβδομαδες κλεινουμε τον 6ο και μπαινουμε στον 7ο! δηλ ειμαστε 5,5 μηνων! μπερδεμα ε?

ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ!;)ΕΙΜΑΣΤΕ 5,5 ΜΗΝΩΝ..Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ 7!:rolleyes::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι!! τώρα με μπερδεψατε και εμένα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σύμφωνα με το τικερακι σας σε κανα δυο μερες κλείνετε τον 6ο!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εδώ ξανα άρχισε η μπόρα δυνατά!! έχω ανοίξει μπαλκονόπορτες και παραθυρα στο σαλόνι για να βλέπω!!! καλά είναι!! άντε έλα για καφέ!! χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

ΠΑΛΙ Ε!:shock::shock:

ΑΧ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ !!ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!ΦΤΙΑΞΕ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ!;);):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...