Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουουουουουουουουουου.....καλημερααααααααααααααααα.....

τι κανετε κουκλαρες μου??????εγω καλα ειμαι αλλα χθες ειχα παλι ζαλαδες ρε γαμωτο γι'αυτο και βγηκα αποτομα!!!!!

θελω να παω να κανω και τις εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος.....ουφφφφφφφφφφφ

τι αλλα νεακια?

γεια σου ρανακι με την βερα στο δεξι!!!!!!!!!!!!!

αντε καλες εξετασεις!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φοβάμαι και να το ξεστομίσω! Μάλλον είμαι έγκυος! Έκανα χοριακή το πρωί και βγήκε θετικό! Η μικροβιολόγος λέει πως πάνω από 5 είναι θετικό! Εγώ έχω 13! Γρουσούζικο λέτε; Για τη μικροβιολόγο και το γιατρούλη μου είναι θετικό πάντως! Θα την επαναλάβω την Παρασκευή το πρωί για να σιγουρευτούμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον είναι χαμηλή γιατί έχω μακρύ κύκλο! Μου είπε να πάρω το felidox! Βιταμίνη για το μωρό λέει! Αχ κορίτσια μου χαίρομαι αλλά φοβάμαι κιόλας! Λέτε η σαλπιγγογραφία να έκανε το θαύμα της;:P:p:p:p:p:p

125621_962_1104331834783-Champagne_POP_KL.jpg

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!!!!!! να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτάκι να σε ρωτησεω εσυ εισαι ακριβως όσο δείχνει το τικεράκι σου??????????

ναι, εβαλα στο τικερακι ημερομηνια τελευταιας περιοδου. παντως την πητ μου την ειπε ο γιατρος.

Διαφημίσεις

ναι, εβαλα στο τικερακι ημερομηνια τελευταιας περιοδου. παντως την πητ μου την ειπε ο γιατρος.

εγώ πιστευω πως η γιατρος μου εκανε λάθος. έχω φάει χοντρό κόλλημα!

sorry που σε ζαλίζω βρε γιωτα, πες μου εσυ πότε έιχες τελευταια πέρίοδο, και τι κύκλο..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφφφφφφφφφφφφφ........τα νευρα μου.....κωλοικαααααααααααα....

τους πηρα τηλ και μου εκλεισαν ραντεβου πρωτα στο κεντρο μανας και παιδιου,να μου γραψει τις εξετασεις γυναικολογος εκει και μετα θα μου κλεισουν αλλο ραντεβου για να παω να τις κανω στο ικα.....δεν ειμαστε με τα καλα μας.........ετσι μου ερχεται να παω παρεα με τον ant1 εκει να τους κανω ρομπααααα......αι στο καλο .........συγχηστηκα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουφφφφφφφφφφφφφφφ........τα νευρα μου.....κωλοικαααααααααααα....

τους πηρα τηλ και μου εκλεισαν ραντεβου πρωτα στο κεντρο μανας και παιδιου,να μου γραψει τις εξετασεις γυναικολογος εκει και μετα θα μου κλεισουν αλλο ραντεβου για να παω να τις κανω στο ικα.....δεν ειμαστε με τα καλα μας.........ετσι μου ερχεται να παω παρεα με τον ant1 εκει να τους κανω ρομπααααα......αι στο καλο .........συγχηστηκα.....

άσε χαμός γίνεται...... άυτό που λέει κέντρο μανας και παιδιου εδώ είναι πάλι στο ΙΚΑ σε άλλο όροφο... μήπως και εκει έιναι έτσι???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγώ πιστευω πως η γιατρος μου εκανε λάθος. έχω φάει χοντρό κόλλημα!

sorry που σε ζαλίζω βρε γιωτα, πες μου εσυ πότε έιχες τελευταια πέρίοδο, και τι κύκλο..

ο κυκλος δεν εχει σχεση, μου το τονισε ο γιατρος γιατι του ελεγα οτι εχω 25 μερες κυκο και οτι ειμαι πιο πολυ. τελευταια περιοδο 31/12/10.

συλληψη γυρω 12/01/11. μετρανε και τις 15 μερες περιπου που δεν εισαι εγκυος ακομα για την διαφορα των κυκλων των γυναικων.

μου μετρησε 9 ολοκληρους μηνες και 7 μερες ακομα. ετσι βγαινουν οι 40 εβδομαδες της εγκυμοσυνης. απο την ημερα που αδιαθετησες μετρα 40 εβδομαδες μαζι και της περιοδου η 9 ολοκληρους μηνες + 1 εβδομαδα.

δεν με ζαλιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

α μετροντας 40 εβδομαδες στο ημερολογιο σου βγαινει 13/01/12 πητ

Διαφημίσεις

ο κυκλος δεν εχει σχεση, μου το τονισε ο γιατρος γιατι του ελεγα οτι εχω 25 μερες κυκο και οτι ειμαι πιο πολυ. τελευταια περιοδο 31/12/10.

συλληψη γυρω 12/01/11. μετρανε και τις 15 μερες περιπου που δεν εισαι εγκυος ακομα για την διαφορα των κυκλων των γυναικων.

μου μετρησε 9 ολοκληρους μηνες και 7 μερες ακομα. ετσι βγαινουν οι 40 εβδομαδες της εγκυμοσυνης. απο την ημερα που αδιαθετησες μετρα 40 εβδομαδες μαζι και της περιοδου η 9 ολοκληρους μηνες + 1 εβδομαδα.

δεν με ζαλιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

α μετροντας 40 εβδομαδες στο ημερολογιο σου βγαινει 13/01/12 πητ

εσυ αλλάζεις μήνα κάθε 28??????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσυ αλλάζεις μήνα κάθε 28??????

δεν μιλας με μηνες στην εγκυμοσυνη αλλα με εβδομαδες! το πινακακι που εβαλα εχτες λεει ποιες εβδομαδες εχει ο καθε μηνας. ξερω οτι αλλαζω εβδομαδα καθε σαββατο! δεν μου αναφερθηκε ποτε σε μηνα ο γιατρος. μου λεει θα μιλαμε σε εβδομαδες.

επειδη τυχαινει να ειχα τπ 31/12 μετραω τους μηνες ολοκληρους. δηλ τωρα ειμαι στα μισα του 6ου μηνα

δεν μιλας με μηνες στην εγκυμοσυνη αλλα με εβδομαδες! το πινακακι που εβαλα εχτες λεει ποιες εβδομαδες εχει ο καθε μηνας. ξερω οτι αλλαζω εβδομαδα καθε σαββατο! δεν μου αναφερθηκε ποτε σε μηνα ο γιατρος. μου λεει θα μιλαμε σε εβδομαδες.

επειδη τυχαινει να ειχα τπ 31/12 μετραω τους μηνες ολοκληρους. δηλ τωρα ειμαι στα μισα του 6ου μηνα

κατάλαβα κάθε γιατρός έχει τον δικό του τρόπο! σε ευχαριστώ πολύ γιατάκι!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αύριο θα πάω να το ακούσουμε πάλι!!!! θα πάρω τα αποτελέσματα από εξετάσεις που έκανα εχθές και θα πάω!!!!

έχω ραντεβού για αυχενική στις 29/6!!!! πείτε εμπειρίες από αυχενική!!!!! το βλέπετε διαφορετικά σε αυτόν τον υπέρυχο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...