Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ήταν ενα κατεβατό όπως είπες για είμα όπως σίδηρο, ασβέστιο, ζάχαρο κτλ... και ούρα... τις έκανα στο ικα. δεν πλήρωσα τίποτα. τις επόμενες που μου εδωσε πήγα εχθες και τις εκανα εξω και πληρωσα 110.

πηρες τηλ εκλεισες ραντεβου και πηγες??????

στο εκλεισαν γρηγορα το ραντεβου???????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φοβάμαι και να το ξεστομίσω! Μάλλον είμαι έγκυος! Έκανα χοριακή το πρωί και βγήκε θετικό! Η μικροβιολόγος λέει πως πάνω από 5 είναι θετικό! Εγώ έχω 13! Γρουσούζικο λέτε; Για τη μικροβιολόγο και το γιατρούλη μου είναι θετικό πάντως! Θα την επαναλάβω την Παρασκευή το πρωί για να σιγουρευτούμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον είναι χαμηλή γιατί έχω μακρύ κύκλο! Μου είπε να πάρω το felidox! Βιταμίνη για το μωρό λέει! Αχ κορίτσια μου χαίρομαι αλλά φοβάμαι κιόλας! Λέτε η σαλπιγγογραφία να έκανε το θαύμα της;:P:p:p:p:p:p

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο αγαπακι!!!

Μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη φοβασαι καθολου ολα καλα θα πανε! Απλα το βοηθατε λιγο τωρα γιατι μαλλον ειναι χαμηλη η χοριακη....10 μερες δεν ειπες οτι ειχες καθυστερηση??????

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φοβάμαι και να το ξεστομίσω! Μάλλον είμαι έγκυος! Έκανα χοριακή το πρωί και βγήκε θετικό! Η μικροβιολόγος λέει πως πάνω από 5 είναι θετικό! Εγώ έχω 13! Γρουσούζικο λέτε; Για τη μικροβιολόγο και το γιατρούλη μου είναι θετικό πάντως! Θα την επαναλάβω την Παρασκευή το πρωί για να σιγουρευτούμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον είναι χαμηλή γιατί έχω μακρύ κύκλο! Μου είπε να πάρω το felidox! Βιταμίνη για το μωρό λέει! Αχ κορίτσια μου χαίρομαι αλλά φοβάμαι κιόλας! Λέτε η σαλπιγγογραφία να έκανε το θαύμα της;:P:p:p:p:p:p

συγχαρητηρια Ιωαννάκιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσοχή τώρα στην αρχη !!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! FOLIDEX λέγεται το παίρνω και εγώ είναι τ φυλικό οξύ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπη μουουουουουυουουουουου......συγχαρητηριααααααααααααααααααααα......

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....μη φοβασαι καθολου........να το χαρεις οσο μπορεις καρδουλα μου!!!!!!!!!

ποσες μερες καθυστερηση εχεις?

Έχω 10 μέρες καθυστέρηση και όσες φορές έκανα χοριακή έβγαινε κάτω από 2 και τώρα ξαφνικά 13! Λίγο θα μου πεις αλλά όλοι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι! Ακόμα και ο γιατρός μου που δεν θέλει να το δείχνει ο καημένος χάρηκε αρκετά! Θα πάρω αυτά τα χαπάκια τώρα και την Παρασκευή θα πάω να την επαναλάβω! Φαντάζεσαι πόσο πολύ το θέλω έτσι;

πηρες τηλ εκλεισες ραντεβου και πηγες??????

στο εκλεισαν γρηγορα το ραντεβου???????

η γιατρός μου είναι στο Ικα και μου είπε να πάω χωρίς ραντεβού και να πώ μόνο ότι είμαι έγκυος και να μην περιμένω στη σειρά.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Έχω 10 μέρες καθυστέρηση και όσες φορές έκανα χοριακή έβγαινε κάτω από 2 και τώρα ξαφνικά 13! Λίγο θα μου πεις αλλά όλοι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι! Ακόμα και ο γιατρός μου που δεν θέλει να το δείχνει ο καημένος χάρηκε αρκετά! Θα πάρω αυτά τα χαπάκια τώρα και την Παρασκευή θα πάω να την επαναλάβω! Φαντάζεσαι πόσο πολύ το θέλω έτσι;

ειναι λιγο χαμηλη ιωαννακι μου αλλα ολα θα πανε καλα....θα δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ο θεος ειναι μεγαλος!!!!!!!

σε 8 μηνες θα κρατησεις το ζουζουνι σου αγκαλια....χιχιιχιχχιχι....

bg1142822.jpg

princess2.gif

η γιατρός μου είναι στο Ικα και μου είπε να πάω χωρίς ραντεβού και να πώ μόνο ότι είμαι έγκυος και να μην περιμένω στη σειρά.....

ααααααααααααα.....γι'αυτο ξεμπερδεψες γρηγορα και ανωδυνα.....χαχαχαχχαχαχα.....θα παρω τηλ να ρωτησω.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές σας! Μακάρι να πάνε όλα καλά και την Παρασκευή με ένα τεράστιο χαμόγελο να σας πω το νέο αποτέλεσμα! Φιλάκια να πάω στη μαμά μου τώρα!!!!:-P:razz::-P:razz:

ααααααααααααα.....γι'αυτο ξεμπερδεψες γρηγορα και ανωδυνα.....χαχαχαχχαχαχα.....θα παρω τηλ να ρωτησω.....

για το γρήγορα και ανωδυνα ρώτα και τον άντρα μου που μου είπε αν θέλω να ξανα πάω στο ικα να πάω μόνη μου!!! ΧΑΜΟΣ!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αλλο ενα βασανο τωρα ειναι επειδη θελω να παρω μια συγκεκριμενη κουνια (τριπλη επισης) η οποια θα ειναι και κρεβατι με κομοδινο κιολας μεχρι τα 10 χρονια του παιδιου, η φιλεναδα μου χτες που πηγαμε για καφε μου ειπε να μην την παρω και απλα να παρω μια κουνια η οποια να ειναι απλη και οταν με το καλο κανω 2ο παιδι να την ξαναχρησιμοποιησω και να μην αναγκαστω να παρω παλι κουνια αφου η πρωτη θα εχει γινει κρεβατι για το 1ο παιδι! Απλα να παρω στο 1ο παιδι μετα κρεβατι.Αλλα εγω σκεφτομαι οτι η συγκεκριμενη κουνια για τα λεφτα που εχει σου προσφερει πολλα πραγματα και στην τελικη οταν κανω 2ο παιδι του παιρνω μια πιο απλη και τελειωνει το θεμα....τι λετε εσεις?????

αλλο θεμα και αυτο. και εγω εχω μπερδευτει. οι κουνιες που γινονται κρεβατια ειναι 1,50. πως θα κοιμουνται τα παιδια μεγαλα εκει? τα διδυμα του κουνιαδου ειναι 3,5 χρονων και ισα που χωρανε! γιατι δεν βαζεις το κεφαλι του παιδιου πανω πανω, αλλα στα 20 εκατοστα τουλαχιστον!

ασε να μην πω για τα παιδια της αδελφης μου που διαλυσαν τις κουνιες! κουνια απο το λητω η μεγαλη ενα καρω λεφτα και τα 2 χρονια την εβγαλε οφ! η μικρη ειναι 1ος ακομα, θα δειξει!

ειδα σε ενα μαγαζι στην ροσινιολ μια κουνια που ειναι 1,50 αλλα με προσθετο κομματι και 2ο στρωμα γινεται μεχρι 1,85. το ειδα στο ιντερνετ αλλα απο κοντα δεν το εχω δει. θα παω ομως.

αν δεν μου αρεσουν θα παρω κουνια οπως μου αρεσει και θα δω στην πορεια τι θα κανω!

Εμας το σπιτι ειναι υπερυψωμενο ισογειο αλλα εχει καμια δεκαρια σκαλια! Εχουμε υπογειο αλλα ειναι ημιτελες και δεν ειναι κλειστο! Το θεμα ειναι να μπορεις να το κουβαλησεις με το ενα χερι γιατι στο αλλο θα εχεις το μωρο...εγω δεν μπορω να βαλω το μωρο στο καροτσι και να κατεβω τοσα σκαλια....ειναι επικυνδυνο! Εχω μπερδευτει παρα πολυ μιλαμε....εγω βεβαια ηθελα να παρω τετοιο καροτσι με ολα τα κομφορ γιατι τον πρωτο καιρο θελω να εχω το μωρο διπλα μου οποτε θα με βολευε το πορτ μπεμπε πανω στο καροτσι να κοιμαται εκει το μωρο...για να μην μπω στην διαδικασια να παρω λικνο...πολυ ακριβα και εκτος αυτου τα πουλανε χωριστα με προικα και τα συναφη....δεν ξερω....

σωστη σε βρησκω, και εγω στο πορτ μπεμπε θα το εχω τον πρωτο καιρο!

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και μέλουσες μανούλες (και εγκυούλες και μη) τι κάνετε κοριτσάκια?????????? εγώ σημάζεψα λίγο εβαλα πλυντηριο και τώρα τρώω τα δημητριακά μου.

ποπάκι φιλάκια και στη δικιά σου κοιλίτσα!!! λενάκι μου υπομονή σε λίγους μήνες ο μικρος σου θα έχει αδερφακι να παίζει!!! ματινάκι τι κακό αυτό με τον σεισμό!!!! κ εγώ τον φοβάμει πολύ και ιδίως αν είμαι μόνη!!!!!και όσο για το καρότσι και η νυφη μου που πηρε ολο το συστημα της peg perego δεν ειδα κατι δυσκολο στην μετακινηση και εγω το επαιρνα και το εβαζα και στο αυτοκινητο. γιωτάκι κολοτουμπίτσες ε???? πολύ ζωηρούλα θα μας βγεί!! ΄τελευταία περίοδο είχα 8/4!!! Ιωαννάκι περιμένουμε τα ευχαριστα!!!

15/01/12 μαλλον πητ. θα το τσεκαρω και στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...