Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και μέλουσες μανούλες (και εγκυούλες και μη) τι κάνετε κοριτσάκια?????????? εγώ σημάζεψα λίγο εβαλα πλυντηριο και τώρα τρώω τα δημητριακά μου.

ποπάκι φιλάκια και στη δικιά σου κοιλίτσα!!! λενάκι μου υπομονή σε λίγους μήνες ο μικρος σου θα έχει αδερφακι να παίζει!!! ματινάκι τι κακό αυτό με τον σεισμό!!!! κ εγώ τον φοβάμει πολύ και ιδίως αν είμαι μόνη!!!!!και όσο για το καρότσι και η νυφη μου που πηρε ολο το συστημα της peg perego δεν ειδα κατι δυσκολο στην μετακινηση και εγω το επαιρνα και το εβαζα και στο αυτοκινητο. γιωτάκι κολοτουμπίτσες ε???? πολύ ζωηρούλα θα μας βγεί!! ΄τελευταία περίοδο είχα 8/4!!! Ιωαννάκι περιμένουμε τα ευχαριστα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλο ενα βασανο τωρα ειναι επειδη θελω να παρω μια συγκεκριμενη κουνια (τριπλη επισης) η οποια θα ειναι και κρεβατι με κομοδινο κιολας μεχρι τα 10 χρονια του παιδιου, η φιλεναδα μου χτες που πηγαμε για καφε μου ειπε να μην την παρω και απλα να παρω μια κουνια η οποια να ειναι απλη και οταν με το καλο κανω 2ο παιδι να την ξαναχρησιμοποιησω και να μην αναγκαστω να παρω παλι κουνια αφου η πρωτη θα εχει γινει κρεβατι για το 1ο παιδι! Απλα να παρω στο 1ο παιδι μετα κρεβατι.Αλλα εγω σκεφτομαι οτι η συγκεκριμενη κουνια για τα λεφτα που εχει σου προσφερει πολλα πραγματα και στην τελικη οταν κανω 2ο παιδι του παιρνω μια πιο απλη και τελειωνει το θεμα....τι λετε εσεις?????

θυμάμαι που την ειχες ανεβασει τη φωτό!! θα συμφωνησω με την φίλη σου!! απ'οτι θυμαμαι ήταν και λίγο ογκώδης!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουουουουουουουουουου.....καλημερααααααααααααααααα.....

τι κανετε κουκλαρες μου??????εγω καλα ειμαι αλλα χθες ειχα παλι ζαλαδες ρε γαμωτο γι'αυτο και βγηκα αποτομα!!!!!

θελω να παω να κανω και τις εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος.....ουφφφφφφφφφφφ

τι αλλα νεακια?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

τι κανετε κουκλαρες μου??????εγω καλα ειμαι αλλα χθες ειχα παλι ζαλαδες ρε γαμωτο γι'αυτο και βγηκα αποτομα!!!!!

τι αλλα νεακια?

καλημέρα φρεσκοπαντρεμένη φιλεναδίτσα!!!!:P τι εξετασεις σου έδωσε για αρχή????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα φρεσκοπαντρεμένη φιλεναδίτσα!!!!:P τι εξετασεις σου έδωσε για αρχή????

ουουουουουουου....ουτε καν τις εχω δει τι ακριβως ειναι...ενα κατεβατοοοοοοοο.......εσυ τις εκανες αναστασακι?ποσο σου πηγε το μαλλι?θα κοιταξω μηπως παω μεσω ικα να τις κανω γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι κοστιζουν 170 ευρω.......:shock::mad:

bg1142822.jpg

princess2.gif

ματινάκι τι κακό αυτό με τον σεισμό!!!! κ εγώ τον φοβάμει πολύ και ιδίως αν είμαι μόνη!!!!!και όσο για το καρότσι και η νυφη μου που πηρε ολο το συστημα της peg perego δεν ειδα κατι δυσκολο στην μετακινηση και εγω το επαιρνα και το εβαζα και στο αυτοκινητο.

Καλημερα αναστασακι μου τι κανεις κοριτσαρα? Το σπορακι καλα? Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι αν δεν παω να τα δω απο κοντα και να τα πιασω δεν μπορω να λεω οτι δεν θα με βολεψει αυτο το συστημα μεταφορας!

θυμάμαι που την ειχες ανεβασει τη φωτό!! θα συμφωνησω με την φίλη σου!! απ'οτι θυμαμαι ήταν και λίγο ογκώδης!!

Ναι ομως εγω που την εχω δει απο κοντα δεν εχει τον ογκο που νομιζεις οτι εχει στην φωτο....μην σου πω οτι ειναι και μικρη σχετικα!!

Καλημερα αναστασακι μου τι κανεις κοριτσαρα? Το σπορακι καλα? Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι αν δεν παω να τα δω απο κοντα και να τα πιασω δεν μπορω να λεω οτι δεν θα με βολεψει αυτο το συστημα μεταφορας!

Ναι ομως εγω που την εχω δει απο κοντα δεν εχει τον ογκο που νομιζεις οτι εχει στην φωτο....μην σου πω οτι ειναι και μικρη σχετικα!!

καλημερα γλυκο μου ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φοβάμαι και να το ξεστομίσω! Μάλλον είμαι έγκυος! Έκανα χοριακή το πρωί και βγήκε θετικό! Η μικροβιολόγος λέει πως πάνω από 5 είναι θετικό! Εγώ έχω 13! Γρουσούζικο λέτε; Για τη μικροβιολόγο και το γιατρούλη μου είναι θετικό πάντως! Θα την επαναλάβω την Παρασκευή το πρωί για να σιγουρευτούμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον είναι χαμηλή γιατί έχω μακρύ κύκλο! Μου είπε να πάρω το felidox! Βιταμίνη για το μωρό λέει! Αχ κορίτσια μου χαίρομαι αλλά φοβάμαι κιόλας! Λέτε η σαλπιγγογραφία να έκανε το θαύμα της;:P:p:p:p:p:p

τι αλλα νεακια?

Καλε κοριτσι τωρα ειδα οτι εγραψες....καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Πως εισαι νυφουλα μας ομορφη???? Ζαλαδιτσες ε? Σου δινει το παρον το μικρουλι σου!!!! Υπομονη θα σε αποζημειωσει σε καμια 10ρια μερες που θα το δεις ολοκληρο ανθρωπακι....για πες τωρα για τον γαμο πως πηγε????

Το μαλλι τελικα πως το εκανες????

ουουουουουουου....ουτε καν τις εχω δει τι ακριβως ειναι...ενα κατεβατοοοοοοοο.......εσυ τις εκανες αναστασακι?ποσο σου πηγε το μαλλι?θα κοιταξω μηπως παω μεσω ικα να τις κανω γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι κοστιζουν 170 ευρω.......:shock::mad:

ήταν ενα κατεβατό όπως είπες για είμα όπως σίδηρο, ασβέστιο, ζάχαρο κτλ... και ούρα... τις έκανα στο ικα. δεν πλήρωσα τίποτα. τις επόμενες που μου εδωσε πήγα εχθες και τις εκανα εξω και πληρωσα 110.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Φοβάμαι και να το ξεστομίσω! Μάλλον είμαι έγκυος! Έκανα χοριακή το πρωί και βγήκε θετικό! Η μικροβιολόγος λέει πως πάνω από 5 είναι θετικό! Εγώ έχω 13! Γρουσούζικο λέτε; Για τη μικροβιολόγο και το γιατρούλη μου είναι θετικό πάντως! Θα την επαναλάβω την Παρασκευή το πρωί για να σιγουρευτούμε! Μου είπε ο γιατρός ότι μάλλον είναι χαμηλή γιατί έχω μακρύ κύκλο! Μου είπε να πάρω το felidox! Βιταμίνη για το μωρό λέει! Αχ κορίτσια μου χαίρομαι αλλά φοβάμαι κιόλας! Λέτε η σαλπιγγογραφία να έκανε το θαύμα της;:P:p:p:p:p:p

αγαπη μουουουουουυουουουουου......συγχαρητηριααααααααααααααααααααα......

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....μη φοβασαι καθολου........να το χαρεις οσο μπορεις καρδουλα μου!!!!!!!!!

ποσες μερες καθυστερηση εχεις?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...