Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες τι μου κάνετε; Ρανιούκο όλα καλά; Ελενάκι πως πας; Το Ποπάκι μας τι κάνει; Εγώ αύριο πάω να κάνω μία χοριακή μετά από 10 ημέρες καθυστέρηση μετά από τη σαλπιγγογραφία και μάλλον πρέπει να είχα και ωορρηξία αυτό το μήνα! Αν βέβαια αυτά τα πονάκια που είχα στη μέση του κύκλου και οι βλέννες ήταν ωορρηξία! Είμαι φυσικά προετοιμασμένη για το αντίθετο αλλά μία μικρή ελπίδα υπάρχει μωρέεεεεεεε!!!!:P:p:p:p

Ιωαννάκι!! με το καλό να μας πείς τα ευχάριστα!! θα περιμένουμε!!! εύχομαι μία τεράστιααααα χωριακή!!!!!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτάκι τι ωραία που είναι να κάνεις αυτά τα ψώνια ε??? φαντάζομαι!!! μάκαρι να έρθει και η δικιά μας η στιγμή με το καλό!!! αυτο που λες τύπου σεζ λονγκ το θέλεις για να το βάλεις στο παιδικό???? καλή ιδέα!! αντέ καλή συνέχεια στα ψώνια σας!!!!!

σκεφτηκα οτι μπορει να θελω να ξαπλωσω καμια φορα στη μπεμπα διπλα, και αντι να παρω πολυθρονα θηλασμου να παρω αυτη!

thank you! θα ερθει και η δικη σου ωρα για ψωνια και τοτε θα τρελλαθεις!

εχει τοσο ωραια πραγματα που λες: τα θελω ολαααααααααααααα!:-P

κάθε πότε κλείνεις μήνα????

οι μηνες της εγκυμοσυνης δεν ειναι ημερολογιακοι. δες το πινακακι που βρηκα γιατι και εγω μπερδευομαι!

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

ελπιζω να βοηθησα!:-P

Φιλεναδίτσες τι μου κάνετε; Ρανιούκο όλα καλά; Ελενάκι πως πας; Το Ποπάκι μας τι κάνει; Εγώ αύριο πάω να κάνω μία χοριακή μετά από 10 ημέρες καθυστέρηση μετά από τη σαλπιγγογραφία και μάλλον πρέπει να είχα και ωορρηξία αυτό το μήνα! Αν βέβαια αυτά τα πονάκια που είχα στη μέση του κύκλου και οι βλέννες ήταν ωορρηξία! Είμαι φυσικά προετοιμασμένη για το αντίθετο αλλά μία μικρή ελπίδα υπάρχει μωρέεεεεεεε!!!!:P:p:p:p

καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

οι μηνες της εγκυμοσυνης δεν ειναι ημερολογιακοι. δες το πινακακι που βρηκα γιατι και εγω μπερδευομαι!

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

ελπιζω να βοηθησα!:-P

βασικά εμένα μου είπε πως κλείνω μήνα κάθε 18! δηλαδή 18/06 κλείνω τον δευτερο.. πότε είναι η ΠΗΤ μου????

και βάζω στο τικερακι μου αυτες τις ημερομηνίες και μου βγάζει ότι είμαι παραπάνω!!! pfffffffff!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααααααααα!χθες χαθηκα αποτομα..ξυπνησε ο μικρος κ γκρινιαζε κ μετα εκλεισα τον υπολογιστη κ πηγα στη μαμα μου κ δεν ξαναμπηκα..εσεις τι κανετεεεεεε?

μου λειψατεεεεεε!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ..ΑΧ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑς ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑΚΙΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!;);)

ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ!\

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!

λενιω μου καλημερα, πρωινουλα παλι ε?

γιωτακι, αναστασακι, ρανιακι φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!

λενιω μου καλημερα, πρωινουλα παλι ε?

γιωτακι, αναστασακι, ρανιακι φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ Κ ΜΩΛΗς ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟς ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΛΙ!ΟΥΦΦΦΦ:rolleyes:

ΠΑΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ~ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!ΝΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ Κ ΜΩΛΗς ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟς ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΛΙ!ΟΥΦΦΦΦ:rolleyes:

ΠΑΩ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ~ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ!;)

δεν πειραζει γλυκουλα μου, πηγαινε στον μικρουλι σου!!!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

βασικά εμένα μου είπε πως κλείνω μήνα κάθε 18! δηλαδή 18/06 κλείνω τον δευτερο.. πότε είναι η ΠΗΤ μου????

και βάζω στο τικερακι μου αυτες τις ημερομηνίες και μου βγάζει ότι είμαι παραπάνω!!! pfffffffff!!

καλημερα κοριτσακια!

αναστασακι κανονικα ο γιατρος πρεπει να σου πει την πητ!

εγω ειχα τελευταια περιοδο 31/12 και μου εβγαλε πητ 7/10 δηλ 9 μηνες και 1 εβδομαδα. εχω στο σπιτι ενα κυκλακι που βαζεις την τελευταια περιοδο και σου βγαζει πητ. εχει και στα φαρμακεια. αν θες να το δω. ποτε ειχες τελευταια περιοδο?(την πρωτη μερα)

δεν πειραζει γλυκουλα μου, πηγαινε στον μικρουλι σου!!!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι!!! τι κανετε? η κοιλουμπα?:tongue::tongue:

ελενιτσα το μικρουλι εχει γκρινια ε? τι να κανουμε, ετσι ειναι τα ζουζουνακια! ζουζουνευουν και μας τρελλαινουν!!!!!!!! θελει χαδακια της μαμας του μωρε ο γλυκουλης μου!:-P

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας πώ ότι στις 7/6 γέννησα την κορούλα μου.Η μικρή γεννηθηκε 2900 και 52 εκ. Ολα πήγαν μια χαρα.!!!Γέννησα πολυ ευκολα και γρήγορα. !!!!!!!

Να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που ειναι "σε ενδιφέρουσα"...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ" και σε όλες τις υπόλοιπες γρήγορα να εχουν ευχάριστα νέα...Τα νέα μιας εγκυμοσύνης!!!

congratulations_on_your_new_baby_girl_122.jpg

Kατερινα καλως ορισε το νεο μελος της οικογενειας σας!!!!!

Να ειναι γερη και τυχερη σε ολη της την ζωη!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...