Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειναι και το καλυτερο μου να δωσω τωρα τοσα λεφτα αλλα τι να κανω....ξερει το ιστορικο μου ο γιατρος μου γι'αυτο και θα τον ακολουθησω τελικα.....3700 ευρω μου ειπε με ολα μεσα για τρικλινο.....αραγε ποσα παιρνουμε πισω?

να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως αλλα περνουμε αρκετα νομιζω!!!!!ειναι πολλα τα λεφτα αλλα τι να κανουμε, πανω απο ολα η υγεια μας, το ξερω οτι ειναι κοροιδιστικα αλλα αφου οι γιατροι μας ξεγεννανε σε ιδιωτικα:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπακι μου πηπως ξερεις ποτε πρεπει να παω στο ικα για να μου δωσουν ΠΗΤ για την αδεια?

λιγο πριν βγεις σε αδεια τοκετου, να φανταστεις εγω ακομα δεν εχω παει που βγαινω σε αδεια στις 15 ιουλιου!!!!!δεν το δεχονται γιατι σου λεει μπορει να συμβει κατι μεχρι τον 7ο μηνα, χτυπα ξυλο!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λιγο πριν βγεις σε αδεια τοκετου, να φανταστεις εγω ακομα δεν εχω παει που βγαινω σε αδεια στις 15 ιουλιου!!!!!δεν το δεχονται γιατι σου λεει μπορει να συμβει κατι μεχρι τον 7ο μηνα, χτυπα ξυλο!!!!!!!!

ααααααααααααα....σοβαρα?????φτου φτου ....που ν αφαν τη γλωσσα τους......

εγω ξερω οτι παιρνουμε γυρω στα 1000 ευρω απο ΟΑΕΔ και την αποκλιση του μισθου που δεν μας δινει ο εργοδοτης απο το ικα.....παιρνουμε κατι αλλο?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ααααααααααααα....σοβαρα?????φτου φτου ....που ν αφαν τη γλωσσα τους......

εγω ξερω οτι παιρνουμε γυρω στα 1000 ευρω απο ΟΑΕΔ και την αποκλιση του μισθου που δεν μας δινει ο εργοδοτης απο το ικα.....παιρνουμε κατι αλλο?

νομιζω περνουμε και απο το ικα ενα επιδομα τοκετου πανω απο 1000 ευρω αν δεν κανω λαθος!!!!εκτος απο αυτα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

νομιζω περνουμε και απο το ικα ενα επιδομα τοκετου πανω απο 1000 ευρω αν δεν κανω λαθος!!!!εκτος απο αυτα!!!!

αχ αληθεια?????μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....παω λαικη ποπακι μου....δεν εχει τιποτα το ψυγειακι μας......επανερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!! ρανιάκι και πάλι καλοστεριοτη και αγαπημένοι!!! ποπάκι και η νύφη μου που γεννησε αν και δεν είχε πολλά ένσημα ικα πήρε πίσω απο το ικα 1500 ευρω... αλλά μία άλλη φίλη πήρε 3000.... λενάκι πρωί πρωί σήμερα στο πόδι ε???? τα άλλα κορίτσια τι κάνετε???? χαδάκια πολλά στις κοιλίτσες!!!!

εγώ θα κατέβω να παω να κάνω κάτι εξετάσεις αίματος που μου έδωσε η γιατρός θα γυρίσω και λίγο στην αγορά για κάτι ψώνια και θα επιστρέψω!!!!!!

φιλάκιααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!! ρανιάκι και πάλι καλοστεριοτη και αγαπημένοι!!! ποπάκι και η νύφη μου που γεννησε αν και δεν είχε πολλά ένσημα ικα πήρε πίσω απο το ικα 1500 ευρω... αλλά μία άλλη φίλη πήρε 3000.... λενάκι πρωί πρωί σήμερα στο πόδι ε???? τα άλλα κορίτσια τι κάνετε???? χαδάκια πολλά στις κοιλίτσες!!!!

εγώ θα κατέβω να παω να κάνω κάτι εξετάσεις αίματος που μου έδωσε η γιατρός θα γυρίσω και λίγο στην αγορά για κάτι ψώνια και θα επιστρέψω!!!!!!

φιλάκιααααααααααααααααα

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!! τι κανετε???????

ρανακι καλοστεργιομενοι και ερωτευμενοι παντα!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

εγω το μονο που θα παρω απο το τεβε ειναι 700 επιδομα τοκετου, απορω τι θα τα κανω τοσα λεφτα χαχαχαχα!

το πιο ελεινο ταμειο ειναι αυτο!

εχτες πηγαμε το 2ο τουρ για το παιδικο, ψαχνουμε μια πολυθρονα σεζλονγκ τυπου ανακληντρο για να ξαπλωνω και εγω λιγακι! αλλα δεν βρηκαμε τιποτα, θα ξεποδαριαστουμε μεχρι να βρουμε αυτο που θελουμε!

kisses!!!!!!!!!!:-P

φιλάκιααααααααααααααααα

ευχαριστω κουκλαρα μου.....

μηπως αυτα τα λεφτα ειναι η διαφορα απο τον μισθο της και οχι κατι εξτρα απο το ικα?αχ δε ξερωωωωωωω.....πολυ μπερδεμα....θα παρω να ρωτησω......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

εγω το μονο που θα παρω απο το τεβε ειναι 700 επιδομα τοκετου, απορω τι θα τα κανω τοσα λεφτα χαχαχαχα!

εχτες πηγαμε το 2ο τουρ για το παιδικο, ψαχνουμε μια πολυθρονα σεζλονγκ τυπου ανακληντρο για να ξαπλωνω και εγω λιγακι! αλλα δεν βρηκαμε τιποτα, θα ξεποδαριαστουμε μεχρι να βρουμε αυτο που θελουμε!

ευχαριστω πολυ γιωτακι μου....τι κανει η κουκλιτσα μας?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

γιωτάκι τι ωραία που είναι να κάνεις αυτά τα ψώνια ε??? φαντάζομαι!!! μάκαρι να έρθει και η δικιά μας η στιγμή με το καλό!!! αυτο που λες τύπου σεζ λονγκ το θέλεις για να το βάλεις στο παιδικό???? καλή ιδέα!! αντέ καλή συνέχεια στα ψώνια σας!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθααααααααααα......αχ κοριτσακια μου το ειδα.....ειναι τοσο δα μικρουλι!!!!!

σαν φακη....τελικα ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων γι'αυτο ειναι ακομα μικρουλι...χιχιχιχιχι.....δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε μου ειπε ο γιατρος....

μου εδωσε το κατεβατο με τις εξετασεις να τις κανω την αλλη εβδομαδα και σε 20 μερες να ξαναπαω....αλλα εγω θελω να παω να ακουσω καρδουλα...αχ τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

τεσπα......τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μουουουουουουοουυου???????αχ τωρα σας καταλαβαινω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

ρανιούκο να σε ρωτησω πως έβαλες ακριβως στο τικεράκι σου πόσο εβδομαδων είσαι????? εμένα με βγάζει παραπάνω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φιλεναδίτσες τι μου κάνετε; Ρανιούκο όλα καλά; Ελενάκι πως πας; Το Ποπάκι μας τι κάνει; Εγώ αύριο πάω να κάνω μία χοριακή μετά από 10 ημέρες καθυστέρηση μετά από τη σαλπιγγογραφία και μάλλον πρέπει να είχα και ωορρηξία αυτό το μήνα! Αν βέβαια αυτά τα πονάκια που είχα στη μέση του κύκλου και οι βλέννες ήταν ωορρηξία! Είμαι φυσικά προετοιμασμένη για το αντίθετο αλλά μία μικρή ελπίδα υπάρχει μωρέεεεεεεε!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...