Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας πώ ότι στις 7/6 γέννησα την κορούλα μου.Η μικρή γεννηθηκε 2900 και 52 εκ. Ολα πήγαν μια χαρα.!!!Γέννησα πολυ ευκολα και γρήγορα. !!!!!!!

Να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που ειναι "σε ενδιφέρουσα"...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ" και σε όλες τις υπόλοιπες γρήγορα να εχουν ευχάριστα νέα...Τα νέα μιας εγκυμοσύνης!!!

συγχαρητηρια!!!!

να την χαιρεστε, να ειναι υγειης, καλοτυχη και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!:-P

μακαρι να γεννησω και εγω ετσι ευκολα και γρηγορα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας πώ ότι στις 7/6 γέννησα την κορούλα μου.Η μικρή γεννηθηκε 2900 και 52 εκ. Ολα πήγαν μια χαρα.!!!Γέννησα πολυ ευκολα και γρήγορα. !!!!!!!

Να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που ειναι "σε ενδιφέρουσα"...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ" και σε όλες τις υπόλοιπες γρήγορα να εχουν ευχάριστα νέα...Τα νέα μιας εγκυμοσύνης!!!

κατερινακι !! να την χαίρεστε και να την καμαρωσωτε οπως επιθυμειτε!! να ειναι γερη!!!!!!!!!! τι καλά που είχες μια εύκολη γέννα!!! μακάρι να έχουμε την ίδια όλες μας!!!!! φιλάκια πολλά στη μπουμπού σου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κουκλαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ηρθα με βερα στο δεξι....χαχχαχαχαχαχαχ.....

τι μου κανετε?????

εγω δε ξερω τι να σας πρωτοπεριγραψω.......τη χαρα, τα δακρυα, τον ενθουσιασμο....τα νευρααααα??????χαχχαχαχαχαχαχα....ολα ηταν τελεια......δε ξερω τι αλλο να πω....σας ευχαριστω για τις ευχες σας....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ.......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Κατερινακι μου να σας ζησει η μπεμπα..πολυ χαιρομαι που γεννησες ευκολα κ ολα πηγαν καλα!

ευχαρηστουμε μακαρι να πανε ολα καλα για ολες~

φιλακια πολλααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κουκλαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....ηρθα με βερα στο δεξι....χαχχαχαχαχαχαχ.....

τι μου κανετε?????

εγω δε ξερω τι να σας πρωτοπεριγραψω.......τη χαρα, τα δακρυα, τον ενθουσιασμο....τα νευρααααα??????χαχχαχαχαχαχαχα....ολα ηταν τελεια......δε ξερω τι αλλο να πω....σας ευχαριστω για τις ευχες σας....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυ.......

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανειςςςςςςςς/?αχ θελω λεπτομερειεςςςςθελουμε νεακια να μας βαλεςι λιγο στο κλιμα!

εσυ πως εισαι ?το σπορακι μας το γλυκο?

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια φιλναδιτσε ςμουυυυυυυυυυυ!τι κανετεεεεεεε?

εγω σημερα πρωινη πρωινη απο της 7 παρα που εφυγε ο αντρας μου για δουλεια ορθια εγω!κ ο μικρος μετα απο λιγο!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ΡΑΝΙΑΚΙ μου γλυκο να ζησετε κουκλαρα μου ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!θελουμε λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!;)

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι να σου ζησει η ομορφη μπεμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κι εμεις να εχουμε μια ευκολη γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ΡΑΝΙΑΚΙ μου γλυκο να ζησετε κουκλαρα μου ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!θελουμε λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!;)

λενακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι να σου ζησει η ομορφη μπεμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κι εμεις να εχουμε μια ευκολη γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακη μου καλημεραααααα!τι κανειςςςςςςςςς?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακη μου καλημεραααααα!τι κανειςςςςςςςςς?;);)

καλα ειμαι αγαπουλινα μου, εσυ?αχ ηθελα να κοιμηθω λιγο παραπανω σημερα αλλα μπααααααα, παλι στην δουλεια!!!!!καλα μην φανταστεις το πολυ μεχρι τις 9 να χουζουρευα!!!!!!χαχαχα!!!!!τι να κανουμε, υπομονη!!!!!!!εσυ ολα καλα????????

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα.....ολη μερααααααααααααααα......

τι κανετε κοριτσακια μου?

αχχχχχχχχχχ....εχω αδειουλα αυτη τη βδομαδα και θα σας χαρωωωωωωωωωω.....χιχιχιχιχιιχ...

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα.....ολη μερααααααααααααααα......

τι κανετε κοριτσακια μου?

αχχχχχχχχχχ....εχω αδειουλα αυτη τη βδομαδα και θα σας χαρωωωωωωωωωω.....χιχιχιχιχιιχ...

ουουουουοου!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!!καλως την φρεσκοπαντρεμενη μας!!!!!!!!!!!!!!!!πως τα περασατε ρανιακι μου?με το καλο το μωρακι σας το γλυκο!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ουουουουοου!!!!!!!!!!καλημεραααααααα!!!!!καλως την φρεσκοπαντρεμενη μας!!!!!!!!!!!!!!!!πως τα περασατε ρανιακι μου?με το καλο το μωρακι σας το γλυκο!!!!!!!!

αχ ποπακι μου ηταν πολυ ομορφα,πολυ ρομαντικα......

ειχα βεβαια λιγα νευρα την ωρα που εβαζα το νυφικο....δεν εμπαινε ευκολα.....αλλα ενταξει μετα!!!!!!

το σπορακι μου καλα ειναι.....αποφασισαμε να γεννησω στο ''μητερα'' τελικα με τον γιατρο μου.....:-P

η γοργονα μας τι κανει???????

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ ποπακι μου ηταν πολυ ομορφα,πολυ ρομαντικα......

ειχα βεβαια λιγα νευρα την ωρα που εβαζα το νυφικο....δεν εμπαινε ευκολα.....αλλα ενταξει μετα!!!!!!

το σπορακι μου καλα ειναι.....αποφασισαμε να γεννησω στο ''μητερα'' τελικα με τον γιατρο μου.....:-P

η γοργονα μας τι κανει???????

αχ μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!τα νευρα ειναι μεσα στο προγραμμα της υπερεντασης για να μην πουμε και για τις ορμονες που ειναι στα υψη!!!!!!!ολα καλα, δοξα τον Θεο!!!!!!!

καλη αποφαση για το "μητερα", μην νομιζεις περνεις λεφτα πισω με την αδεια τοκετου κτλ.....

η γοργονα καλα ειναι, ζουζουνευει!!!!!!!!!!!!

για τα τικερακια τι να πω, μηπως εμποδιζει ο πελαργος?βαλ'τον στο τελος!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!ωχ στο τελος τον εχεις!!!!!χαχαχαχα!!!!δεν ξερω!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!τα νευρα ειναι μεσα στο προγραμμα της υπερεντασης για να μην πουμε και για τις ορμονες που ειναι στα υψη!!!!!!!ολα καλα, δοξα τον Θεο!!!!!!!

καλη αποφαση για το "μητερα", μην νομιζεις περνεις λεφτα πισω με την αδεια τοκετου κτλ.....

η γοργονα καλα ειναι, ζουζουνευει!!!!!!!!!!!!

για τα τικερακια τι να πω, μηπως εμποδιζει ο πελαργος?βαλ'τον στο τελος!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!ωχ στο τελος τον εχεις!!!!!χαχαχαχα!!!!δεν ξερω!!!!

δεν ειναι και το καλυτερο μου να δωσω τωρα τοσα λεφτα αλλα τι να κανω....ξερει το ιστορικο μου ο γιατρος μου γι'αυτο και θα τον ακολουθησω τελικα.....3700 ευρω μου ειπε με ολα μεσα για τρικλινο.....αραγε ποσα παιρνουμε πισω?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...