Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!ελενη μου εχεις πμ..

Ριακι μου εισαι μια κουκλαρα..κ κορουλα σου μια γλυκα ,πανεμορφη!

μαρεσε πολυ το χρωμα των μαλιων σου!στην εεγκυμοσηνη εκανες μονο ανταυγιες:confused:πολυ πετυχιμενο!φτου φτου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ριακι μου εισαι μια κουκλαρα..κ κορουλα σου μια γλυκα ,πανεμορφη!

μαρεσε πολυ το χρωμα των μαλιων σου!στην εεγκυμοσηνη εκανες μονο ανταυγιες:confused:πολυ πετυχιμενο!φτου φτου!;);)

σ'ευχαριστω πολυ ελενη μου....κι εσυ ομως εισαι θεαααα!!!ετσι κι αλλιως μονο ανταυγιες εκανα και πριν οποτε συνεχισα να κανω μονο ανταυγιες...και ειναι πολυ βολικες!!!κανω καθε 3 με 4 μηνες...

ΓΙΑΒΡΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ????????????????!!!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΚΙΝΤΕΡΣ????

ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ!!

ΡΑΝΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η BIG DAY!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((()))))))))))ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

κουκλιτσες μου τι κανετε????????????

ολες καλα??????????????

εγκυουλες και σπορακια???????????????

νατασακι μου περαστικα αγαπη μου για την μικρουλα σου.

ρανιακι μου, καρδουλα εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο αγαπη μου!!!!!!και ο γαμος και το μπεμπακι σας!!!!

ευχομαι σε ολες σας ενα υπεροχα σ/κ!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

φιλακια πολλα σε ολες και στις ομορφες κοιλιτσες!!!!:D:D:D

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανετε???Δεν βλεπω κινηση σημερα στο καφε μας! Εγω δεν μπορεσα να μπω χθες γιατι μολις μπηκε ο αντρας μου και επαιξε παιχνιδι προχθες το βραδυ του εσβηνε ο υπολογιστης στα ξαφνικα και μου το εκανε και μενα το αλλο πρωι! Σημερα δεν μπορεσα να μπω γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου και πηγαμε βολτιτσα...μετα ηρθα του σκοτωμου να μαγειρεψω και μετα επεσα για υπνο το μεσημερακι...!!!!!Θα τα πουμε αν οχι απο αυριο παλι, απο μεθαυριο σιγουρα!

Σας φιλω γλυκα τσουπρες!!!!!!!!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθααααααααααα......αχ κοριτσακια μου το ειδα.....ειναι τοσο δα μικρουλι!!!!!

σαν φακη....τελικα ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων γι'αυτο ειναι ακομα μικρουλι...χιχιχιχιχι.....δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε μου ειπε ο γιατρος....

μου εδωσε το κατεβατο με τις εξετασεις να τις κανω την αλλη εβδομαδα και σε 20 μερες να ξαναπαω....αλλα εγω θελω να παω να ακουσω καρδουλα...αχ τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

τεσπα......τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μουουουουουουοουυου???????αχ τωρα σας καταλαβαινω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Ρανιακι μου πεταμε πεταμε???? Ειδες το σπορακι σας και τρελαθηκες ε????

Και που εισαι ακομαααααα............. και επ ευκαιριας να σου ευχηθω γιατι αυτη τη στιγμη που σου γραφω εχετε παντρευτει και το γλεντατε:

Σημερα που η καρδια και η ζωη γινονται ενα αλλα και για τα επομενα χρονια, σας ευχομαι ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να ερθει το παιδακι σας γερο στην αγκαλια σας!!!!!!!!!!!!!

Αφιερωμενο εξαιρετικα με αγαπη στο πατριωτακι μου για την σημερινη μερα!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!! τι κάνετε????? :D χάθηκα αυτες τις μέρες είμαι πάλι στη μαμα μου στο χωριό!! μπαίνω από το κινητο μου διαβάζω νέα σας, γράφω το μηνυμα και όταν πατάω υποβολή μου βγάζει μήνυμα ότι είναι πολύ μικρό το μύνημα και θέλει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ενώ εγω έγραψα 106!!!! τα νευρα μου!!:mad::-x τώρα μπαίνω από το σταθερό μιας φίλης!!!

Ρανιάκι μου να ζήσετε κοριτσάκι!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας και το μωρουδάκι σας!!!!!!:P:p:p

φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου πως ειστε ολα καλα???

βλεπω ερήμωσε το καφέ μας λόγω το τριήμερο να ειστε καλα να περνατε τελεια !!!!!

ρανιουκο μου να ζήσετε κοριτσακι και με το καλο το σπορακι σας καλοστεκούμενη να είστε με αγαπη και ευτυχία παντα κοριτσακι μου περιμενουμε φωτο και τα νεα να μας πεις πως περασατε !!!!!

φιλιααααααααααααα σε ολες και καλο σ/κ να εχετε :P:p:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?αχ αυπνη κ συ..κ γω χθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα ελεγα ποτε θα ξημερωσει!κ το μ ικρουλι μου μαζι μου αυπνο κ αυτο εκανε διαφορα μεσα στην κοιλια μου!;);)

καλημερα κοριτσακια!

το σαββατο ειχα τις κλειστες μου! εφυγα και νωριτερα απο την δουλεια και πηγα να ξεκουραστω.

κοιμηθηκα πολυ και ευτυχως το βραδυ βγηκαμε για φαγητο με φιλους και μου εφτιαξε η διαθεση! την κυριακη ολα καλα! μα τι βροχη ηταν αυτη???

κατακλισμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεντιτσα 2 μερες ειχα να κοιμηθω αλλα ευτυχως ηρεμισε η μπεμπα και ευχαριστηθηκα υπνο! :-P

ρανακι να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανετε?????????

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

το σαββατο ειχα τις κλειστες μου! εφυγα και νωριτερα απο την δουλεια και πηγα να ξεκουραστω.

κοιμηθηκα πολυ και ευτυχως το βραδυ βγηκαμε για φαγητο με φιλους και μου εφτιαξε η διαθεση! την κυριακη ολα καλα! μα τι βροχη ηταν αυτη???

κατακλισμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεντιτσα 2 μερες ειχα να κοιμηθω αλλα ευτυχως ηρεμισε η μπεμπα και ευχαριστηθηκα υπνο! :-P

ρανακι να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανετε?????????

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?ξεκουραστηκες?

εγω εδω κ μερες δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα ξυπνα πολυ συχνα η για τουαλετα η ετσι απαλ ξερω γω!η μεση μου με ποναει μπορω να πω αρκετα κ επισης δεν θελω καθολου τα βρδυα απο τωρα!τι με περημενει μετα!μωλης παει 9 η ωρα λεω ωχ αντε να ξημερωσουμε παλι!:rolleyes:

ρανιουκο μου να ζησετεεεεεεεεε αγαπουλα μου καθε ευτυχεια απο δω κ περα στην ζωη σας ευχομαι..με το καλο το σπορακι σας !;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?ξεκουραστηκες?

εγω εδω κ μερες δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα ξυπνα πολυ συχνα η για τουαλετα η ετσι απαλ ξερω γω!η μεση μου με ποναει μπορω να πω αρκετα κ επισης δεν θελω καθολου τα βρδυα απο τωρα!τι με περημενει μετα!μωλης παει 9 η ωρα λεω ωχ αντε να ξημερωσουμε παλι!:rolleyes:

ρανιουκο μου να ζησετεεεεεεεεε αγαπουλα μου καθε ευτυχεια απο δω κ περα στην ζωη σας ευχομαι..με το καλο το σπορακι σας !;););)

ξεκουραστηκα, αν και εχτες εκανα παρα πολλες δουλειες το πρωι, αλλα μετα ολο κοιμουν! πηγαμε και λιγο περπατημα το βραδακι σε μια πλατεια κοντα στο σπιτι μας και εφαγα το καθιερωμενο παγωτο!

απο κεφια πως πας?

εγω το σαββατο ειχα τις μαυρες μου, μου ερχοταν να κλαιω χωρις λογο!!!

άλλα απο το μεσιμερι και μετα ολα καλα. λες να ηταν απο την αυπνια?

ξεκουραστηκα, αν και εχτες εκανα παρα πολλες δουλειες το πρωι, αλλα μετα ολο κοιμουν! πηγαμε και λιγο περπατημα το βραδακι σε μια πλατεια κοντα στο σπιτι μας και εφαγα το καθιερωμενο παγωτο!

απο κεφια πως πας?

εγω το σαββατο ειχα τις μαυρες μου, μου ερχοταν να κλαιω χωρις λογο!!!

άλλα απο το μεσιμερι και μετα ολα καλα. λες να ηταν απο την αυπνια?

καλα εκανες Γιωτακι μου!κ γω αυτες τις μερες εφαγ αρκετο παγωτακι!:tongue:

απο κεφια σταθερα προσ το παρον!δεν με επιασε εκεινη η μελανχολια!:rolleyes:

αχ αυτες οι ορμονες τ μας κανουν!;)

Γιωτακι μου παω λιγο στον μικρο θα τον ετοιμασω ν παμε στην γιαγια του!

να εχεις μια ομορφη μερα..φιλακια πολλααααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα εκανες Γιωτακι μου!κ γω αυτες τις μερες εφαγ αρκετο παγωτακι!:tongue:

απο κεφια σταθερα προσ το παρον!δεν με επιασε εκεινη η μελανχολια!:rolleyes:

αχ αυτες οι ορμονες τ μας κανουν!;)

Γιωτακι μου παω λιγο στον μικρο θα τον ετοιμασω ν παμε στην γιαγια του!

να εχεις μια ομορφη μερα..φιλακια πολλααααααααααα!;);)

φιλακια!!!!!!!!!!:-P

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Μπήκα στα γρήγορα για να σας πώ ότι στις 7/6 γέννησα την κορούλα μου.Η μικρή γεννηθηκε 2900 και 52 εκ. Ολα πήγαν μια χαρα.!!!Γέννησα πολυ ευκολα και γρήγορα. !!!!!!!

Να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που ειναι "σε ενδιφέρουσα"...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ" και σε όλες τις υπόλοιπες γρήγορα να εχουν ευχάριστα νέα...Τα νέα μιας εγκυμοσύνης!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...