Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να στειλω μια γλυκια καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου, λενακι μου, νατασσουλα μου, μαρακι μου, ματινακι μου, γιωτακι μου και οοοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα κοριτσουδια!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερα ποπακι!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αστα να πανε κ που ειμαστε ακομα..τουλαχιστον λεω να ειναι οπως περσι που μονοτ ον αυγουστο ειχαμε τις πολες τις ζεστες ιουνιο ιουλιο καλα ηταν!μακαρι!

παω κοριτσακια μου..θα ξαναμπω αργοτερα..φιλακια πολλααααααα!

σημερα εχω λιγο απο το χθεσινο φαγακι κ θα κανω πιο μετα κ λιγα ψαρακια ..γαυρο!αυτα εχει το μενου για σημερα@:tongue:

καλημερα κοριτσακια!

εχτες πηγαμε για να δουμε διαφορα για το παιδικο δωματιο! αχ ξετρελλαθηκα! τα θελω ολα! εβλεπα τις κουνιες και ελεγα εκει θα κοιματε το ζουζουνελι μου! ειδαμε πολυ ωραια πραγματα! ανυπομονω να τα αγορασουμε!

η ζεστη εχτες ηταν αλλο πραγμα! ελιωσα μεχρι να παω απο το μαγαζι στο σπιτι! δεν ειχα και λαστιχακι για τα μαλλια και ειχα την μαλλουρα να με ζεστενει! ουφ!!!!!!!!!!! τι να κανεις! ευτυχως το σπιτι ειναι πολυ δροσερο!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

μολις απολαμβανω 2 κοκκακια! σλουρπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο κοριτσια!!!χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!αν και δεν μπαινω συχνα,μην νομιζετε οτι σας ξεχναω.απλα ειμαι ολο με την μικρη και δεν προλαβαινω και πολλα....εχω το facebook μονιμα ανοιχτο ενω εδω δεν μπορω να ειμαι απο πανω!!!!

Ριακι μου καταλαβαινουμε απολυτα..η μικρουλα σου εχει προταιρεοτητα τωρα κ φυσικα δεν θα εχεις χρονο για κατι αλο!

οποτε μπορεις θα μπαινεις κ θα μας λες τα νεα σου κ μεις τα δικα μας!μετα θα αλλαξουμε κ εμεις δεν θα εχουμε πολυ χρονο για καθημερινο πρωινο διαδικτυακο καφεδακο μεχρι να μεγαλωσου λιγο τα ζουζουνια μας γιατι δνε θελω να χαθουμε με τιποτα@τοσες αγωνιες κ τοσες χαρες κ στεναχωριες περασαμε εδω μεσα!δεν ξεχνιουνται ολα αυτα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!

εχτες πηγαμε για να δουμε διαφορα για το παιδικο δωματιο! αχ ξετρελλαθηκα! τα θελω ολα! εβλεπα τις κουνιες και ελεγα εκει θα κοιματε το ζουζουνελι μου! ειδαμε πολυ ωραια πραγματα! ανυπομονω να τα αγορασουμε!

η ζεστη εχτες ηταν αλλο πραγμα! ελιωσα μεχρι να παω απο το μαγαζι στο σπιτι! δεν ειχα και λαστιχακι για τα μαλλια και ειχα την μαλλουρα να με ζεστενει! ουφ!!!!!!!!!!! τι να κανεις! ευτυχως το σπιτι ειναι πολυ δροσερο!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

μολις απολαμβανω 2 κοκκακια! σλουρπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτακι μου μι αργοπορημενη καλημερα απο μενα!:tongue:τωρα το ειδα!;)

τι κανεις?

αχ δεν ειναι ολα πολυ ομορφα κ ζουζουνιαρικα..να εχει ςλφτα κ χωρο να τα αγορασεις ολα κ να κανεις ενα παραμυθενιο δωματιο στα μωρακια σου!

καλα χθες δεν το συζητω η ζεστη ηταν αφορητη!φανταζομαι ειδικα εσυ που ησουν κ εξω κ με τα μαλια κατω!απαπαπαπα!κλαμερακι απο δω κ περα!:tongue::tongue:

εγω εφαγα κ χθες το βραδυ κ σημερα παγωτακι δεν αντεξα!;);)

πριν λιγο φαγαμε με τον μικρουλη μου τα ψαρακια μας..τον εβαλα για νανακια κ ειμαι ετοιμη για χαλαρωση στον καναπε!;);)

φιλακια πολλααααααααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γιωτακι μου μι αργοπορημενη καλημερα απο μενα!:tongue:τωρα το ειδα!;)

τι κανεις?

αχ δεν ειναι ολα πολυ ομορφα κ ζουζουνιαρικα..να εχει ςλφτα κ χωρο να τα αγορασεις ολα κ να κανεις ενα παραμυθενιο δωματιο στα μωρακια σου!

καλα χθες δεν το συζητω η ζεστη ηταν αφορητη!φανταζομαι ειδικα εσυ που ησουν κ εξω κ με τα μαλια κατω!απαπαπαπα!κλαμερακι απο δω κ περα!:tongue::tongue:

εγω εφαγα κ χθες το βραδυ κ σημερα παγωτακι δεν αντεξα!;);)

πριν λιγο φαγαμε με τον μικρουλη μου τα ψαρακια μας..τον εβαλα για νανακια κ ειμαι ετοιμη για χαλαρωση στον καναπε!;);)

φιλακια πολλααααααααααααααααααα!

και εγω εφαγα παγωτο εχτες ενα μαγκνουμ γιγας!!!!!!

καλη ξεκουραση!

φιλακια:-P

Διαφημίσεις

Ριακι μου καταλαβαινουμε απολυτα..η μικρουλα σου εχει προταιρεοτητα τωρα κ φυσικα δεν θα εχεις χρονο για κατι αλο!

οποτε μπορεις θα μπαινεις κ θα μας λες τα νεα σου κ μεις τα δικα μας!μετα θα αλλαξουμε κ εμεις δεν θα εχουμε πολυ χρονο για καθημερινο πρωινο διαδικτυακο καφεδακο μεχρι να μεγαλωσου λιγο τα ζουζουνια μας γιατι δνε θελω να χαθουμε με τιποτα@τοσες αγωνιες κ τοσες χαρες κ στεναχωριες περασαμε εδω μεσα!δεν ξεχνιουνται ολα αυτα;);)

εννοειται ελενη μου...ποτε δεν θα χαθουμε!μην νομιζεις οτι δεν μου εχει λειψει και μενα ο πρωινος καφεδακος,οπως και πολλα αλλα ακομα.ομως αξιζει τον κοπο να τα στερηθω για λιγο γι'αυτο το υπεροχο πλασμα που εφερα στον κοσμο.ολα να σας πανε καλα ευχομαι!!!

εννοειται ελενη μου...ποτε δεν θα χαθουμε!μην νομιζεις οτι δεν μου εχει λειψει και μενα ο πρωινος καφεδακος,οπως και πολλα αλλα ακομα.ομως αξιζει τον κοπο να τα στερηθω για λιγο γι'αυτο το υπεροχο πλασμα που εφερα στον κοσμο.ολα να σας πανε καλα ευχομαι!!!

ετσι ειναι Ριακι μου!ετσι ακριβως οπως τα λες..αν αξιζει τον κοπο λεει!;);)

ευχαρηστουμε πολυ!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ειναι Ριακι μου!ετσι ακριβως οπως τα λες..αν αξιζει τον κοπο λεει!;);)

ευχαρηστουμε πολυ!:D:D:D

να σαι καλα ελενη μου.οποια εχει facebook και θελετε να τα λεμε κι εκει να σας στειλω πμ.

Καρδούλες μου;;;;

Ρανιούκο μου, όλα καλά με το σποράκι σας, μπράβο καρδούλα μου, έφθασε και ο γάμος σας!!!! με το καλό όλα να γίνουν όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!! έτσι να συνεχίσουν μέχρι τέλους.

Λενακι μου, ποπάκη μου, ματινάκι μου, νενάκι μου, νατασούλα μου, νενάκι μου, τζινάκι μου πολλά πολλά φιλάκια και ((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

Ευάκι μου με το καλό η μπεμπούλα σου!!!!

Σας αγαπώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Καρδούλες μου;;;;

Ρανιούκο μου, όλα καλά με το σποράκι σας, μπράβο καρδούλα μου, έφθασε και ο γάμος σας!!!! με το καλό όλα να γίνουν όπως τα έχεις ονειρευτεί!!!!

Μαράκι μου χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!!!! έτσι να συνεχίσουν μέχρι τέλους.

Λενακι μου, ποπάκη μου, ματινάκι μου, νενάκι μου, νατασούλα μου, νενάκι μου, τζινάκι μου πολλά πολλά φιλάκια και ((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

Ευάκι μου με το καλό η μπεμπούλα σου!!!!

Σας αγαπώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Σοφακη μουυυυυυυυυυ!αγαπουλιτσα μουυυυυυυυυυυ!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυ!φιλακια πολαααααααααα~;);)

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Σοφακη μουυυυυυυυυυ!αγαπουλιτσα μουυυυυυυυυυυ!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυ!φιλακια πολαααααααααα~;);)

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

δουλευω και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν κοιμηθηκα καλα εχτες, η μπεμπα εκανε παρτυ και δεν με αφησε να κοιμηθω!:-P

φιλακια πολλα

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

δουλευω και βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν κοιμηθηκα καλα εχτες, η μπεμπα εκανε παρτυ και δεν με αφησε να κοιμηθω!:-P

φιλακια πολλα

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?αχ αυπνη κ συ..κ γω χθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα ελεγα ποτε θα ξημερωσει!κ το μ ικρουλι μου μαζι μου αυπνο κ αυτο εκανε διαφορα μεσα στην κοιλια μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...