Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να στειλω μια γλυκια καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου, λενακι μου, νατασσουλα μου, μαρακι μου, ματινακι μου, γιωτακι μου και οοοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα κοριτσουδια!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερουδια ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυ!τι κανεις?

παρασκευη σημερα..γιουπιιιιιιιιι!;);)

εγω τρωω τα δημητριακα μου τωρα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη λευτερια στο ευακι μας κ με εναν πονο!ολα καλα να πανε κ να υποδεχτει την πριγκιπισσα της!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυ!τι κανεις?

παρασκευη σημερα..γιουπιιιιιιιιι!;);)

εγω τρωω τα δημητριακα μου τωρα!;)

καλημερουδια λενιω μου!!!!!!!!!καλη ορεξη!!!!!!!κι εγω καθε μερα δημητριακα τρωω αλλα σημερα τα βαρεθηκα και ειπα να φαω 2 φρυγανιες με σπιτικη μαρμελαδα φραουλα και γαλατακι!!!!!

αντε παρασκευη επιτελους και ευτυχως δεν δουλευω την δευτερα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια λενιω μου!!!!!!!!!καλη ορεξη!!!!!!!κι εγω καθε μερα δημητριακα τρωω αλλα σημερα τα βαρεθηκα και ειπα να φαω 2 φρυγανιες με σπιτικη μαρμελαδα φραουλα και γαλατακι!!!!!

αντε παρασκευη επιτελους και ευτυχως δεν δουλευω την δευτερα!!!!!

ευχαρηστω ποπακη μου!κ γω τα ειχα βαρεθει κ χθες κ προχθες εφαγα ψωμακι μαυρο με βουτυρο την μια μερα κ την αλη μερεντα..πολυ διαιτιτικα δεν μπορω να πω!:tongue:σημερα ειπα να φαω δημητριακα!

ωραιες οι φρυγανιτσες!;);)

τι καλα που δεν δουλευεις την δευτερα..ξεκουραση..για σενα κ το σπορακι σου που θα πολαυσει την μανουλα του πιο χαλαρηκ ηρεμη σπιτι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχαρηστω ποπακη μου!κ γω τα ειχα βαρεθει κ χθες κ προχθες εφαγα ψωμακι μαυρο με βουτυρο την μια μερα κ την αλη μερεντα..πολυ διαιτιτικα δεν μπορω να πω!:tongue:σημερα ειπα να φαω δημητριακα!

ωραιες οι φρυγανιτσες!;);)

τι καλα που δεν δουλευεις την δευτερα..ξεκουραση..για σενα κ το σπορακι σου που θα πολαυσει την μανουλα του πιο χαλαρηκ ηρεμη σπιτι!;)

ναι ναι μια χαρα!!!!!!!!!!εχτες κουραστηκα και με ειχε πιασει η μεση μου!!!!θελει και λιγο ξαπλα!!!!σε ενα μηνα βγαινω σε αδεια!!!!!15 ιουλιου.....κοντευουμε!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι μια χαρα!!!!!!!!!!εχτες κουραστηκα και με ειχε πιασει η μεση μου!!!!θελει και λιγο ξαπλα!!!!σε ενα μηνα βγαινω σε αδεια!!!!!15 ιουλιου.....κοντευουμε!!!!!!

αχ ποπακη μου πολυ λιγο σου εμεινε!τι ωραια που θα ειναι να καθεσαι σπιτακι σου!θα απολαυσεις πιο πολυ την εγκυμοσηνη κ μετα θα ερθει κ η μερα που θα γεννησουμε με το καλο;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακη μου πολυ λιγο σου εμεινε!τι ωραια που θα ειναι να καθεσαι σπιτακι σου!θα απολαυσεις πιο πολυ την εγκυμοσηνη κ μετα θα ερθει κ η μερα που θα γεννησουμε με το καλο;);)

ετσι ειναι!!!!!!περνανε οι μερες!!!!!!και οι μηνες!!!!!:tongue:με το καλο ολες οι κοπελιτσες μας και οσες ειναι σε αναμονη συντομα να μας πουν τα ευχαριστα νεα!!!!!!;)

ουφ, αρχισε η ζεστη απο νωρις!!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ετσι ειναι!!!!!!περνανε οι μερες!!!!!!και οι μηνες!!!!!:tongue:με το καλο ολες οι κοπελιτσες μας και οσες ειναι σε αναμονη συντομα να μας πουν τα ευχαριστα νεα!!!!!!;)

ουφ, αρχισε η ζεστη απο νωρις!!!!!!:confused:

ναι ναι με το καλο ολα τα κοριτσακια!:D:D

αχ χθες ηταν η πρωτη μερα που ειχα σκασει ..πολυ ζεστη 31 βαθμους ειχαμε..λεω ωχχχχχχ αρχησαν τα δυσκολααααααα!

το σαλονι μας το καλοκαιρι μετα το μεσημερι ειναι φουρνος γιατι ο ηλιος χτυπαει συνεχεια μεχρι να σουρουπωσει κ ειναι αστα να πανε!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα!!!!τι κανετε μανουλες και κοιλιτσες!!!!εμεις μολις τελειωσαμε το παιχνιδι μας και χαλαρωνουμε!!!!τα σπορακια σας τι κανουν?να τους δωσετε φιλακια πολλα!!!ρανιουκο με το καλο ν'ακουσεις και καρδουλα και η ωρα η καλη κιολας!!!!

ναι ναι με το καλο ολα τα κοριτσακια!:D:D

αχ χθες ηταν η πρωτη μερα που ειχα σκασει ..πολυ ζεστη 31 βαθμους ειχαμε..λεω ωχχχχχχ αρχησαν τα δυσκολααααααα!

το σαλονι μας το καλοκαιρι μετα το μεσημερι ειναι φουρνος γιατι ο ηλιος χτυπαει συνεχεια μεχρι να σουρουπωσει κ ειναι αστα να πανε!:rolleyes::rolleyes:

καταλαβα!!!!!!εγω για να γυρισω σπιτι απο την δουλεια αναψα μεσα στο αμαξι, μεχρι να παρει μπροστα το a/c ειχα φτασει σπιτι καταιδρωμενη φυσικα!!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!!!!τι κανετε μανουλες και κοιλιτσες!!!!εμεις μολις τελειωσαμε το παιχνιδι μας και χαλαρωνουμε!!!!τα σπορακια σας τι κανουν?να τους δωσετε φιλακια πολλα!!!ρανιουκο με το καλο ν'ακουσεις και καρδουλα και η ωρα η καλη κιολας!!!!

καλημερα ριακι!!!!!!!!!!παιζετε κορουλα και μανουλα!!!!!!!!χαχαχαχα, τι καλα!!!!!!εμεις καλα ειμαστε!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα Ριακι !τι κανεις?τι απολαυση να παιζεις με την κορουλα σου!:D:D

εμεις καλα κ τα σπορακια μας μεγαλωνουν!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καταλαβα!!!!!!εγω για να γυρισω σπιτι απο την δουλεια αναψα μεσα στο αμαξι, μεχρι να παρει μπροστα το a/c ειχα φτασει σπιτι καταιδρωμενη φυσικα!!!!!!:confused:

αχ αστα να πανε κ που ειμαστε ακομα..τουλαχιστον λεω να ειναι οπως περσι που μονοτ ον αυγουστο ειχαμε τις πολες τις ζεστες ιουνιο ιουλιο καλα ηταν!μακαρι!

παω κοριτσακια μου..θα ξαναμπω αργοτερα..φιλακια πολλααααααα!

σημερα εχω λιγο απο το χθεσινο φαγακι κ θα κανω πιο μετα κ λιγα ψαρακια ..γαυρο!αυτα εχει το μενου για σημερα@:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μπραβο κοριτσια!!!χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!αν και δεν μπαινω συχνα,μην νομιζετε οτι σας ξεχναω.απλα ειμαι ολο με την μικρη και δεν προλαβαινω και πολλα....εχω το facebook μονιμα ανοιχτο ενω εδω δεν μπορω να ειμαι απο πανω!!!!

ηρθααααααααααα......αχ κοριτσακια μου το ειδα.....ειναι τοσο δα μικρουλι!!!!!

σαν φακη....τελικα ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων γι'αυτο ειναι ακομα μικρουλι...χιχιχιχιχι.....δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε μου ειπε ο γιατρος....

μου εδωσε το κατεβατο με τις εξετασεις να τις κανω την αλλη εβδομαδα και σε 20 μερες να ξαναπαω....αλλα εγω θελω να παω να ακουσω καρδουλα...αχ τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

τεσπα......τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μουουουουουουοουυου???????αχ τωρα σας καταλαβαινω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Μπραβο βρε κοριτσακι μου! τι ωραια! αντε και ευχομαι στο ξεκινημα της καινουργια σας ζωης που θα γινει το σαββατο, και αυτο το σπορακι και οσα αλλα θελετε να συμπληρωσουν την ευτυχια σας! αχ! συγκινηθηκα! θυμηθηκα τον δικο μου γαμο! ποσο μαλλον να εχεις και σπορακι στην κοιλια! θα ευλογηθει και αυτο! καλο ταξιδι και ολα να πανε οπως τα ονειρευτηκατε!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...