Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ελενιτσα μου! τι κανουν τα αντρακια σου???

εμεις ειμαστε καλα! τα ποδια πρηζονται απο το μεσιμερι και μετα! εχτες ειχα κοκκινιστο! καλο μαγειρεμα!

φιλακια!!!!!!!!!!!!:-P

καλα ειμαστε κ μεις Γιωτακι μου!;);)ο μικρος για υπνο κ ο ζουζουνος μαλον κοιμαται κ αυτος γιατι δεν κουνιεται!;)

εγινε πολυ νοστιμο το φαγακι μου..φαγαμε με τον μικρο κ τωρα που κοιμαται ηρθε η ωρα για χλαρωση!

αχ αυτα τα ποδια μας ..τι να κανουμε..ειναι πολυ σπαστικο ειδικα οταν πονανε κ δεν μπορεις να σταθεις ορθια κ επισης οταν δεν εχεις τι ναβαλεις!:rolleyes:υπομονη!αχ ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης!στον γιατρο που ειχα παει για τον μεγαλο υπερηχ μου ειχε βγαλει πητ 12 οκτωμβρη!:rolleyes:ενας αλος γιατρος στην αρχη τηνς εγκυμοσηνης μου ειχε πει 14 οτι ναναι δεν εχω κ σταθερο κυκλο ισως γιαυτο ξερω γω..παντως με την γιατρο μου βγαινει καπου 7/8 συμφωνα με την αναπτυξη του μωρου..αλα ουτως η αλως με καισαρικη ειμαι οποτε τελη σπετμεβρη θα τον εχω τον μπεμπουλη μου!ποσο μα ποσο ανυπομονω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου μηλισα με το τζινακι μεσω φβ..ειναι μια ευτηχησμενη μανουλα τωρα πια!ολα καλα πηγαν με την καισαρικη!..δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου κ ολα πηγαν τελεια..τωρα πια ειναι σπιτακι της κ απολαμβανει το μικρουλη της.μωλης θα βρει λιγο χρονο ειπε θα μπει να μας πει περιοσοτερα..προσ το παρον ο μπεμπακος της την θελει αποκλειστικα κοντα του την μανουλιτσα του!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.sophaki1.....................19/06/2011

19.nena1984....................23/06/2011

20.Petalouda82................?????????

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ηρθααααααααααα......αχ κοριτσακια μου το ειδα.....ειναι τοσο δα μικρουλι!!!!!

σαν φακη....τελικα ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων γι'αυτο ειναι ακομα μικρουλι...χιχιχιχιχι.....δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε μου ειπε ο γιατρος....

μου εδωσε το κατεβατο με τις εξετασεις να τις κανω την αλλη εβδομαδα και σε 20 μερες να ξαναπαω....αλλα εγω θελω να παω να ακουσω καρδουλα...αχ τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

τεσπα......τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μουουουουουουοουυου???????αχ τωρα σας καταλαβαινω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

σαν φακη....τελικα ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων γι'αυτο ειναι ακομα μικρουλι...χιχιχιχιχι.....δεν ακουσαμε καρδουλα αλλα την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε μου ειπε ο γιατρος....

μου εδωσε το κατεβατο με τις εξετασεις να τις κανω την αλλη εβδομαδα και σε 20 μερες να ξαναπαω....αλλα εγω θελω να παω να ακουσω καρδουλα...αχ τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωω?????????

τεσπα......τι ευτυχια ειναι αυτη θεε μουουουουουουοουυου???????αχ τωρα σας καταλαβαινω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

συγχαρητηρια αγαπακι μου καλο!!!ειδες που ειναι ολα καλα!!??το σπορακι σου ηρθε για να μεινει και να σε γεμισει χαρα και συγκινηση!!μην αγχωνεσαι!!!σε 20 μερες θα το δεις και καλοσχηματισμενο!!να εισαι ηρεμη και χαλαρη!να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!!σε αγαπαω παρα πολυ και το ξερεις!!!!!φιλακια γκομεναρα μου!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((()))))))))))

Υ.Γ. θα γινεις εσυ μια μανα!!!!!!!κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ τελειαααααααααα!την επομενη φορα θα ακουσετε κ καρδουλιτσαααααααα!ολα καλα πολυ χαιρομαιιιιι!

να κανεις κ τις εξετασεις σου κ οπως ειπε κ το Νατασακι να προσεχεις πολυ..να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις κ στο γαμο με προσοχη!;););)

σαγαπω πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρανιούκο μου, μπράβο αγάπη μου, πολύ χαίρομαι κουκλίτσα μου..

Σε λίγες μέρες που θα ξαναπάς θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά, μην στεναχωριέσαι θα περάσει γρήγορα ο καιρός κουκλίτσα μου δεν θα το καταλάβεις..:P:p

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι κανετε φιλεναδουλες μου?ολες καλα απο οτι διαβαζω!!μπραβο πολυ χαιρομαι :D:D:D

εγκυουλες και σπορακια τελεια!!!

και εγω καλα, ηρεμια, ησυχια..

ρανιακι μου καρδουλα μου συγχαρητηρια και παλι!!!με το καλο να ακουσεις και καρδουλα καλο μου σε 20 μερουλες:D:D:D

η ωρα η καλη ξανα και για μεθαυριο!!να ζησετε , να ευτυχησετε και με το καλο το σπορακι σας!!!να προσεχεις και να εισαι χαλαρη και ηρεμη

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ ολες!!

(((((((((((((()))))))))))))))))

φιλακια πολλα σε σπορακια και εγκυακια!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αγαπες μου γλυκειες σας ευχαριστω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

μπηκα να σας χαιρετησω γιατι κατα τις 4 τα ξημερωματα θα φυγουμε......

ευχομαι ολα να μας πανε καλα και η ευλογια της παναγιτσας που θα παρουμε το σαββατο να μας συντροφευει σε ολη μας τη ζωη!!!!!

εχω συγκινηθει πολυ και με τις ευχες σας και με την ολη κατασταση!!!!!δε πιστευα ποτε οτι θα τις ζουσα τετοιες στιγμες......

σας αφηνω και σας φιλω γλυκαααααααααααααααααααααα.....τα λεμε τη δευτερα με πολλα νεαααααααααααααααααααααααααααααα......

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αγαπες μου γλυκειες σας ευχαριστω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

ευχομαι ολα να μας πανε καλα και η ευλογια της παναγιτσας που θα παρουμε το σαββατο να μας συντροφευει σε ολη μας τη ζωη!!!!!

εχω συγκινηθει πολυ και με τις ευχες σας και με την ολη κατασταση!!!!!δε πιστευα ποτε οτι θα τις ζουσα τετοιες στιγμες......

σας αφηνω και σας φιλω γλυκαααααααααααααααααααααα.....τα λεμε τη δευτερα με πολλα νεαααααααααααααααααααααααααααααα......

καρδουλα μου η ωρα η καληηηη..να εχετε ενα ηρεμο ταξιδακι κ να περασετε απιστευτες συγκινιτικες στιγμες!η παναγια κοντα σας σε ολα!

θα θελα να ειμαι απο μια μερια εκει την ημερα του γαμου σου..θα εισαι μια κουκλα!μια κιντερονυφουλα!που να ξερουν οτι θα εχεις μαζι σου κ το αγγελουδακι σας!θα ειναι μαζι σας στην λειτουργια,στο γλεντι!κ για μια ζωη μετα!πολυ συγκινιτικο~

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

περημενουμε πολες φωτο να σε καμαρωσουμε νυφουλαααααααααα!

μονο χαρες απο δω κ περα..να ειστε παντα ευτυχησμενοι κ αγαπημενοι κ να κανετε πολα παιδακια στο μελον!μικρα ρανιακια κ δημητρακια..αν κανεις κορουλα θα ειναι μαι τσαχπινα σαν την μανουλα της!

ρανιουκο μου σε πεθυμησα παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!

φιλακια πολλα καρδουλα μου!:D;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετε φιλεναδουλες μου?ολες καλα απο οτι διαβαζω!!μπραβο πολυ χαιρομαι :D:D:D

εγκυουλες και σπορακια τελεια!!!

και εγω καλα, ηρεμια, ησυχια..

ρανιακι μου καρδουλα μου συγχαρητηρια και παλι!!!με το καλο να ακουσεις και καρδουλα καλο μου σε 20 μερουλες:D:D:D

η ωρα η καλη ξανα και για μεθαυριο!!να ζησετε , να ευτυχησετε και με το καλο το σπορακι σας!!!να προσεχεις και να εισαι χαλαρη και ηρεμη

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ ολες!!

(((((((((((((()))))))))))))))))

φιλακια πολλα σε σπορακια και εγκυακια!!

Νενακι μου καλο τι κανεις αγαπουλα μου..σημερα σε σκεφτηκα σε εβαλα κσ το πινακακι!χαιρομαι που εισαι καλααααααα!

κ μεις σαγαπαμε πολυυυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιουκο μου, γλυκο μου κοριτσακι!!!!!!!!!!η ωρα η καλη ματακια μου, θα εχεις παρειτσα στην κοιλιτσα και το γλυκο σου το σπορακι να το ευλογισει το μυστηριο και η αγαπη των γονιων του!!!!!!!αχ τι καλα που το ειδες, αντε θα ακουσεις και καρδουλα σε πολυ λιγες μερουλες, το ξερω ανυπομονεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να περασετε φανταστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

να στειλω μια γλυκια καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου, λενακι μου, νατασσουλα μου, μαρακι μου, ματινακι μου, γιωτακι μου και οοοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα κοριτσουδια!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...