Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μαρακι μουυυυυυ!!!!! Σου μιλησα μολις το ειδες????? Μαζι γραφαμε μαλλον.....

Ειναι αναλογως τους γονεις μαρακι μου....η συνυφαδα μου δεν τα δινει τα παιδια σε κανεναν μεχρι να σαραντησουν ή μεχρι να "περασει" ο κινδυνος των εποχιακων ιωσεων....η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να προσεξεις τις 40 πρωτες μερες του μωρου γιατι ετσι και κολλησει κατι εισαστε για το παιδων αφου δεν μπορεις να δωσεις τιποτα απο φαρμακα...!!!! Ο κουνιαδος μου νε την συνυφαδα μου περασαν και ασχημα με το 1ο παιδι οποτε δεν τους παρεξηγω που δεν μας την δινουν ακομα...απλα τον γιωργο δεν μπορουσαμε εκ των πραγματων να τον παρουμε αγκαλια γιατι ηταν για 2 μηνες στην θερμοκητιδα δυστυχως...μετα οταν γυρισαν τους ειχαν πει να το προσεξουν πολυ και να μην το εχουν σε τρελη επαφη με κοσμο και τον πηραμε αγκαλια οταν ηταν 4 μηνων αλλα ηταν σαν να ηταν 2 μηνων γιατι γεννηθηκε 1 κιλο....ειναι να μην χεζονται πανω τους?????? Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα..........

Μαζί γράφαμε κουκλα μου:P:p

Αφού περάσανε τέτοιο λούκι δεν το συζητώ πολύ καλά κάνουνε..πάνω απο όλα η υγεία και η αγκαλιά θα έρθει έτσι κι αλλίως αργά η γρήγορα :P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα βρε κοριτσια!!!!!! δεν προλαβαινω να σας διαβασω!

τι ωραια νεα ειναι αυτα? καλη επιτυχια στις αυχενικες σας! πλησιαζει ο καιρος!

ρανακι η ωρα η καλη κοριτσακι μου για το σαββατο και με το καλο να δεις το σπορι! τωρα θα εχει γινει σαν φασολι γιγαντας!!! χαχαχαχα!

πωπω γελασα πολυ με τα παγωτα εχτες!!!!!!!!!!

κοριτσια και εγω εχω 2 μερες ατονια τωρα ιδιως απο το μεσημερι! και τα ποδια τουμπανο! εχτες σιδερωνα 2,5 ωρες και μετα εκανα μουσακα!

σημερα παντως απο το πρωι σκεφτομαι οτι θα φαω παγωτο!!!!! σλουρπ!!!!

φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:-P

Καλημερα γιωτουλα μου καλη με την μπουμπουδενια την τσουπωτη!!!! Καλα μιλαμε σημερις τι γραφω? Καλλιτεχνης παιδι μου καλλιτεχνης....εχω εμπνευση!!!!!!!!!

Για ηρεμισε λιγο με τις δουλειες ρε κοριτσι....βεβαια και γω τα ιδια κανω αλλα ρε κοριτσια εμενα τα ποδια μου ακομα ειναι μια χαρα...φτου φτου μην τα ματιασω..!!!!!!!!!!!!!!

Αντε φαε και για μενα παγωτακι γιατι εγω τσακισα την μερεντα ολη χθες και θα ξαναφαω γλυκο την επομενη εβδομαδα..........

Φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασαρα μου καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!! Πω πω ρε κοριτσι μονο που τα διαβασα κουραστηκα....χαρα στο κουραγιο σου για παιδοτοπο μετα! Αλλα τι να κανεις? Μια κορουλα την εχεις να μην την ευχαριστεις???? Αντε τωρα και με εναν μπεμπαρο σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και (((((((((((((((((())))))))))))))))))

ετσι ειναι ματιναρα μου ολα για την κορακλα!!!!:D :D :D :D

ευχαριστω για την ευχουλα ματιναρα!!ας ερθει κι οτι θελει ας ειναι αν και ειναι το τελευταιο που με απασχολει τωρα!!το εχω ξεπερασει τελειως!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Γιωτάκι μου τι κάνεις κοριτσάκι???Ευχαριστώ αγάπη μου το περιμένω πως και πως να το δω σχηματισμένο :P:p

Να πινεις χυμούλιδες Γιωτάκι μου και να φας κανενα γλυκάκι να νιώσεις καλύτερα αλλα το κυριότερο να ξεκουράζεσαι..Η ορθοστασία νομίζω Γιωτάκι μου πρίζει τα πόδια..Να μην πίνεις υπερβολικά υγρά και όταν γυρνάς στο σπίτι να γεμίζεις μια λεκανίτσα νερό να τα βάζεις μέσα να ξεκουραστούνε και έπειτα να τα έχεις λίγο ψηλά για να χαλαρώνουνε θα νιώθεις καλύτερα:P

Σμουατςςςςςςςςςςςςς

μαρακι μου, καλα ειμαι! αυτο το σκηνικο με τα ποδια το ειχα και απο πριν μεινω εγκυος, φαντασου τωρα! δεν εχω ορθοστασια αλλα καθομαι στο γραφειο πολλες ωρες και κρεμονται τα ποδια! μετα λιγο ξεκουραση και δουλειες στο σπιτι! οπως καταλαβαινεις χαμος!!!!!!!!!!

Μαζί γράφαμε κουκλα μου:P:p

Αφού περάσανε τέτοιο λούκι δεν το συζητώ πολύ καλά κάνουνε..πάνω απο όλα η υγεία και η αγκαλιά θα έρθει έτσι κι αλλίως αργά η γρήγορα :P:p

Η αληθεια ειναι οτι καλυτερα και μετα τις σαραντα μερες να μην δινεις το μωρο σε ξενα χερια εκτος απο την μαμα σου ή την πεθερα σου γιατι σιγουρα καποια στιγμη οταν θα βρισκονται κοντα σου θα χρειαστει να κανεις ενα μπανιο ή να πας τουαλετα που λεει ο λογος και ο αντρας σου να μην ειναι σπιτι για να κρατησει το μωρο....δεν ειπαμε να το εχουμε και σε καραντινα αλλα οντως χρειαζεται πολυ μα πολυ προσοχη!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα γιωτουλα μου καλη με την μπουμπουδενια την τσουπωτη!!!! Καλα μιλαμε σημερις τι γραφω? Καλλιτεχνης παιδι μου καλλιτεχνης....εχω εμπνευση!!!!!!!!!

Για ηρεμισε λιγο με τις δουλειες ρε κοριτσι....βεβαια και γω τα ιδια κανω αλλα ρε κοριτσια εμενα τα ποδια μου ακομα ειναι μια χαρα...φτου φτου μην τα ματιασω..!!!!!!!!!!!!!!

Αντε φαε και για μενα παγωτακι γιατι εγω τσακισα την μερεντα ολη χθες και θα ξαναφαω γλυκο την επομενη εβδομαδα..........

Φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι!!!!!!! τι κανει ο λεβεντης σου?

μερεντα ε???? δεν την παιρνω στο σπιτι γιατι θα την τσακισω στο λεπτο! ειναι η αγαπημενη μου!!!!!!!!!

ολες λεμε η μια στην αλλη να μην κουραζεται και ολες τα ιδια κανουμε!!! χαχαχαχα! :-P

ετσι ειναι ματιναρα μου ολα για την κορακλα!!!!:D :D :D :D

ευχαριστω για την ευχουλα ματιναρα!!ας ερθει κι οτι θελει ας ειναι αν και ειναι το τελευταιο που με απασχολει τωρα!!το εχω ξεπερασει τελειως!;)

Σιγουρα νατασαρα μου το φυλο δεν πρεπει να απασχολει κανεναν ανθρωπο...να εχουν την υγεια τους ολα τα παιδακια του κοσμου!!!! Χαιρομαι παρα πολυ που εισαι χαλαρουιτα....πολυ χαιρομαι αληθεια!!!!!!!!!!!!

καλημερα ΓΙωτακι μου!τι κανεις?κ γω ειχα πρηξηματα χθες!σημερα ακοαμ δεν τα ενιωσα να με πονανε απο το πρηξιμο!αλα μεχρι το απογευμα ολο κ κατι θα φανει!

ναι χθες ειχαμε πλακα με τα παγωτα!εγω τελικα δεν εφαγα κρατηθηκα για ακομα μαι μερα..για να δουμε ποσο ακομααααααα:rolleyes::rolleyes:

μπραβο σου Γιωτακι αφου αντεξες κ να σιδερωσεις κ να μαγειρεψεις!;);)

παω κ γω να ξεκηνησω τωρα μαγειρεμα..θα κανω κοκινιστο με πουρε μαλον!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα;)

ελενιτσα μου! τι κανουν τα αντρακια σου???

εμεις ειμαστε καλα! τα ποδια πρηζονται απο το μεσιμερι και μετα! εχτες ειχα κοκκινιστο! καλο μαγειρεμα!

φιλακια!!!!!!!!!!!!:-P

ματινακι!!!!!!! τι κανει ο λεβεντης σου?

μερεντα ε???? δεν την παιρνω στο σπιτι γιατι θα την τσακισω στο λεπτο! ειναι η αγαπημενη μου!!!!!!!!!

ολες λεμε η μια στην αλλη να μην κουραζεται και ολες τα ιδια κανουμε!!! χαχαχαχα! :-P

Χαχαχαχαχ.....ναι αυτο ειναι αληθεια!!! Ολες τα ιδια κανουμε αλλα λεμε η μια στην αλλη να μην τα κανει και να προσεχει πολυ....να εγω σημερα ας πουμε θα βαλω στο πλυντηριο μια μια τις κουβερτες και το παπλωμα και οατν θα ερθει ο αντρας μου το μεσημερι και τα δει απλωμενα θα βαλει τις φωνες.....τι να κανω???? Δεν μπορω να κανω διαφορετικα γιατι σχεδον καθε μεσημερι αλλαζει ο καιρος και μονο χιονι δεν εχει ριξει...χαχαχα! Αν περιμενω να ερθει ο αντρας μου για να τα απλωσει παλι λουτσα θα γινουν απο την βροχη....βεβαια δυο μερες τωρα απο το μεσημερι και μετα απλα ειναι μουντος ο καιρος αλλα τον εμπιστευεσαι για να απλωσεις????? Τεσπα....

Καλεεεε....δεν εγραψα για τον λεβεντη μου....κατι ενιωσα σημερα και μαλλον ηταν ο λεβεντης.....γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχ.....ναι αυτο ειναι αληθεια!!! Ολες τα ιδια κανουμε αλλα λεμε η μια στην αλλη να μην τα κανει και να προσεχει πολυ....να εγω σημερα ας πουμε θα βαλω στο πλυντηριο μια μια τις κουβερτες και το παπλωμα και οατν θα ερθει ο αντρας μου το μεσημερι και τα δει απλωμενα θα βαλει τις φωνες.....τι να κανω???? Δεν μπορω να κανω διαφορετικα γιατι σχεδον καθε μεσημερι αλλαζει ο καιρος και μονο χιονι δεν εχει ριξει...χαχαχα! Αν περιμενω να ερθει ο αντρας μου για να τα απλωσει παλι λουτσα θα γινουν απο την βροχη....βεβαια δυο μερες τωρα απο το μεσημερι και μετα απλα ειναι μουντος ο καιρος αλλα τον εμπιστευεσαι για να απλωσεις????? Τεσπα....

και εμενα φωναζει! λεει δεν μπορουσες να περιμενεις! ΟΧΙ!!!! ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

και εμενα φωναζει! λεει δεν μπορουσες να περιμενεις! ΟΧΙ!!!! ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!

Εμενα οποτε ερχεται η πεθερα μου και η μανα μου τις χωνω περισσοτερο στο σιδερωμα γιατι βαριεμαι παρα πολυ να σιδερωνω και ειδικα καλοκαιριατικα....οποτε μενει λιγος χρονος γιατι ερχονται αυθημερον οποτε τα υπολοιπα τα κανει ο αντρας μου και εγω! Βεβαια εχουν κανει και βαριες δουλειες και οι ακομα πιο βαριες ερχονται...εχουμε πλυσιμο των χαλιων και βεραντες-μπατζουρια....και δεν ειναι και λιγα!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω....παω να φαω το δεκατιανο μου και να κανω καμια ψιλη δουλιτσα...θα τα πουμε πιο μετα! Αν σερβιρετε καμια λιχουδια σφυριξτε...!!!!! χιχιχχιχι.......φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω....παω να φαω το δεκατιανο μου και να κανω καμια ψιλη δουλιτσα...θα τα πουμε πιο μετα! Αν σερβιρετε καμια λιχουδια σφυριξτε...!!!!! χιχιχχιχι.......φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ!!!!!!ΠΕΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

και εγω τωρα πρεπει να αρχισω να φτιαξω την χαρτουρα που με κυνηγαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Καλημερα λενιω μου τι κανεις μανα με τους δυο σου γιους????????

Εγω χθες ειχα παει σε μαμαδοσυναντηση σε παιδοτοπο και περασα φανταστικα...τσακισα και ενα κλαμπ σαντουιτς...χιχιχιχ!!!!!!

Η κοιλια εκει να φανταστεις λενιω μου δεν φαινεται και καλα....οντως ολες που προσπαθουσαν να μαντεψουν ποσο ειμαι,ολες μα ολες λεγανε στον 5ο με 6ο μηνα οτι ειμαι.....

καλα ειμαι Ματινακι μου..μωλης κοιμησα τον μικρο..εφαγα πι πριν κμπηκα να τα πουμε αλα ειμαι μοη απ'οτι βλεπω~:tongue:

μαλον θα εχεις μεγαλη κοιλιτσα Ματινακι μου σαν κ μενα ..εγω κ στη πρωτη εγκυμοσηνη ειχα μεγαλη κοιλια κ τωρα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ λενακι αρχισανε να πρηζονται τα ποδαρακια ε???πολυ σπαστικο δεν μπορεις να βαλεις παπουτσι!ευτυχως που ειναι καλοκαιρακι και μπορεις να φορας σαγιοναρουλες!!!να δροσιζεσαι κι ολας!!τι κανεις αλλο μαναρακι μου?

Νατασακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ..φιλεναδιτσα μουυυυυυυυυυυ!

αρχησανε ναι να πρηζονται τα ποδια μου!με τις σαγιοναρες εχω βολευτει αλα αν θελω να παω καπου π.χ σε γαμο δεν μου μπαινουν τα καλα μου παπουτσια..βασικα μπαινει το ποδι αλα με σφιγγουν πολυ!:(:(

τι να κανω υπομονη..τα εχω ξαναπερασει πιστευα οτι αυτη τη φορα θα ηταν διαφορετικα αλα μπαααααα~:rolleyes:

κατα τα αλλα ολα καλα προσ το παρον..την αλη βδομαδα με περημενει η γαιτρος να κλεισουμε λεει για καμπυλη ζαχαρου!

εσυ πως εισαι αγαπουλα μου?πολα φιλακια στην ζουζουνιτσα σου την ομορφη να δωσεις!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...