Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μαρακι μουυυυυυυυ μπραβο καρδουλα μου πολυ χαρηκα..κοριτσακι ε!φετος πολα κοριτσακια!τι ωραιαα!ολα καλα θα ειναι κ στην αυχενικη..;);)

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ελενάκι μου αγαπούλα μου καλά είσαι εσύ και τα αντράκια σου??

Επιτέλους βρε παιδί μου κι ενα πρωινό που μπαίνω και σας βρίσκω έστω και λίγο...:P Κοριτσάκι λέει Ελενάκι μου, ποιος ξέρει, αστειευόμενος περισσότερο το είπε βέβαια γιατί μάγος δεν είναι μην τρελαθούμε κιολας απο την 9η εβδομάδα χιχι...Γερό να είναι Παναγίτσα μου και δεν με νοιάζει καθόλου το φύλλο...Σμουατς στην κοιλίτσα σου :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!! Τι κανετε????? Εγω πρωι πρωι ειχα επισκεψεις...ειχε ερθει ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τα παιδια αλλα και η αδερφη της συνυφαδας μου η οποια τυχαινει να ειναι και η νονα του ανηψιου....ηρθαν για να ταισει την μπεμπουλα η συνυφαδα και μετα να πανε να παρει η νονα πεδιλα στον γιωργακη....οπως καταλαβαινετε πεταχτηκα απο τον υπνο γιατι παντα ξεκινανε πολυ πρωι απο το χωριο γιατι μεχρι να γυρισουν παλι πισω τους πιανει μεσημερι.....να φανταστειτε σε μενα ηρθαν 9 παρα...δεν πειραζει ομως εφαγα μπουτακια και κοιλιτσα του γιωργακη! Την μπεμπα δεν την ακουμπαμε γιατι δεν εχει σαραντησει ακομα και δεν ξερω και ποτε θα την παρουμε αγκαλια! Βεβαια για να πω την αμαρτια μου την μπεμπα δεν την λαχταραω οσο λαχταρουσα τον γιωργο....τωρα ειμαι και εγκυος και μαλλον εχω μπει στο τρυπακι οτι περιμενω με λαχταρα να παρω αγκαλια το δικο μου μωρο!!!!!!

Εσεις τι κανετε???? Ειδα καλοπερασατε χθες....παγωτακια γιγας φαγατε!!!! Εγω τσακισα την μερεντα χθες....δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα!Να δουμε στην καμπυλη σακχαρου τι θα κανω οταν δω τα αποτελεσματα....

Μια μεγάλη καλημέρα στο Ματινάκι και στον μπέμπη..Η κοιλίτσα μεγαλώνει κουκλίτσα μου? Όπου να ναι θα αρχίσεις και να το νιώθεις, τι ωραίαααααααα:P:p

Ματινάκι μου δεν πειράζει κοπέλα μου αφού ο μπέμπης ήθελε μερεντα καλά έκανες και δεν του χάλασες το χατήρι:tongue:

Ματινάκι να σε ρωτήσω κάτι???Γιατί λες την μπέμπα δεν την παιρνετε αγκαλιά μέχρι να σαραντήσει??Πρώτη φορά το ακούω αυτό..Δεν το γνωρίζω καθόλου δηλαδή δεν κάνει αλλουνού μωρά να παίρνεις αγκαλιά μέχρι να σαραντήσουν??:rolleyes:

Καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!! Τι κανετε????? Εγω πρωι πρωι ειχα επισκεψεις...ειχε ερθει ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τα παιδια αλλα και η αδερφη της συνυφαδας μου η οποια τυχαινει να ειναι και η νονα του ανηψιου....ηρθαν για να ταισει την μπεμπουλα η συνυφαδα και μετα να πανε να παρει η νονα πεδιλα στον γιωργακη....οπως καταλαβαινετε πεταχτηκα απο τον υπνο γιατι παντα ξεκινανε πολυ πρωι απο το χωριο γιατι μεχρι να γυρισουν παλι πισω τους πιανει μεσημερι.....να φανταστειτε σε μενα ηρθαν 9 παρα...δεν πειραζει ομως εφαγα μπουτακια και κοιλιτσα του γιωργακη! Την μπεμπα δεν την ακουμπαμε γιατι δεν εχει σαραντησει ακομα και δεν ξερω και ποτε θα την παρουμε αγκαλια! Βεβαια για να πω την αμαρτια μου την μπεμπα δεν την λαχταραω οσο λαχταρουσα τον γιωργο....τωρα ειμαι και εγκυος και μαλλον εχω μπει στο τρυπακι οτι περιμενω με λαχταρα να παρω αγκαλια το δικο μου μωρο!!!!!!

Εσεις τι κανετε???? Ειδα καλοπερασατε χθες....παγωτακια γιγας φαγατε!!!! Εγω τσακισα την μερεντα χθες....δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα!Να δουμε στην καμπυλη σακχαρου τι θα κανω οταν δω τα αποτελεσματα....

καλημερα Ματινακι μου!τι κανεις?κ γω σημεα το πρωι εφαγα λιγη μερεντα με ψωμακι μαυρο!ειδα τις φωτο στο φβ..φουσκωσε η κοιλιτσα σου αρκετα!τι ωραιαα!πολυ σου παει!αχ λιγο εμεινε να το νιωσεις..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Ποπάκι μου, Ματινάκι μου τι κάνετε κοριτσάκια δεν πετυχαίνω ποτε καμια μέσα φταίνε οι ώρες που μπαίνω :(

Πριν λίγο κοριτσάκια μου γύρισα απο το γιατρό..:P Μου είπε πάνω στην πλάκα 2 μέτρα κορίτσαρο θα κάνεις..γιατί χτυπούσε πάρα πολύ γρήγορα και δυνατά η καρδούλα του δεν μου είπε πόσο και αγχώθηκα λίγο αλλα μου είπε ότι δεν μπορεί ούτε να τους πιάσει :shock: Τεσπα μου είπε πως όλα πάνε καλά και μένω σε αυτό..:P

Μου είπε τώρα ξανά να πάω τέλος του μήνα για αυχενική διαφάνεια..αργά είναι μέχρι τότε αλλα υπομονή τι αλλο μου μένει:tongue:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας κουκλίτσες μου πάω να φάω γιατί μόνο αυτές τις ώρες το στομαχάκι μου είναι σε καλή κατάσταση σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Μαρακι μου γλυκο καλημερα.... τι κανετε μαμα και σπορακι????

Αχ τι καλα που ακουσατε την καρδουλα του να χτυπαει γρηγορα και δυνατα...αυτο υποννοει υγεια...!!!!!!!!!!!!! Αντε κοντευεις και για την αυχενικη! Εκει να δεις τι θα παθεις γιατι 1ον ειναι καλοσχηματισμενο, κουνιεται και οχι απλως κουνιεται κανει και τουμπες και 2ον θα το "χορτασεις" γιατι ειναι μεγαλυτερος ο υπερηχος απ αυτο που εχεις συνηθισει στον γιατρο σου!!!!

Με το καλο η αυχενικη σου λοιπον κοριτσακι μου!!!!!!

Ποπάκι μου καρδούλα μου τι κάνει ο κορίτσαρος σου???

Υπομονή κάνω τι να κάνω αν και είμαι μέσα στο άγχος,,Που θα πάει θα περάσει κι αυτό ή μάλλον θα μειωθεί γιατι να περάσει εντελώς χλωμό:P

Ποπάκι άδεια πότε θα πάρεις κοριτσάρα μου???Να πίνεις πολλά υγρά και να ξεκουράζεσαι αρκετά τώρα με την ζέστη ο αιματοκρίτης κατεβαίνει..Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς:P

καλημερα βρε κοριτσια!!!!!! δεν προλαβαινω να σας διαβασω!

τι ωραια νεα ειναι αυτα? καλη επιτυχια στις αυχενικες σας! πλησιαζει ο καιρος!

ρανακι η ωρα η καλη κοριτσακι μου για το σαββατο και με το καλο να δεις το σπορι! τωρα θα εχει γινει σαν φασολι γιγαντας!!! χαχαχαχα!

πωπω γελασα πολυ με τα παγωτα εχτες!!!!!!!!!!

κοριτσια και εγω εχω 2 μερες ατονια τωρα ιδιως απο το μεσημερι! και τα ποδια τουμπανο! εχτες σιδερωνα 2,5 ωρες και μετα εκανα μουσακα!

σημερα παντως απο το πρωι σκεφτομαι οτι θα φαω παγωτο!!!!! σλουρπ!!!!

φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου αγαπούλα μου καλά είσαι εσύ και τα αντράκια σου??

Επιτέλους βρε παιδί μου κι ενα πρωινό που μπαίνω και σας βρίσκω έστω και λίγο...:P Κοριτσάκι λέει Ελενάκι μου, ποιος ξέρει, αστειευόμενος περισσότερο το είπε βέβαια γιατί μάγος δεν είναι μην τρελαθούμε κιολας απο την 9η εβδομάδα χιχι...Γερό να είναι Παναγίτσα μου και δεν με νοιάζει καθόλου το φύλλο...Σμουατς στην κοιλίτσα σου :tongue:

Μαρακι μουυυυυυυ καλημερουδιααααααα!

καλα ειμαστε ολοι!ο μεγαλος κοιταει παιδικα κ ο ζουζουνος κατι κανει μεσα στην κοιλιτσα..χθες το ενιωσα οτι εχει μεγαλωσει πιο πολυ οι κλωτσιες του κ γενικα οι κινησεις του μεσα στην κοιλια ειναι πολυ πιο εντονες!

ε ναι σιγουρα ειναι νωρης ακοαμ για το φυλο ααλα ποτε δνε ξερεις!ισως κ να μαντεψε σωστα!:tongue::tongue:γερα να ειναι πανω απολα φυσικα!

κ συ νακανεις χαδακια στην κοιλιτσα σου!

βγαινω για λιγο κοριτσακια μου..θα μπω λιγο αργοτερα..;);)

φιλακια ππολλαααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανακι η ωρα η καλη κοριτσακι μου για το σαββατο και με το καλο να δεις το σπορι! τωρα θα εχει γινει σαν φασολι γιγαντας!!! χαχαχαχα!

κοριτσια και εγω εχω 2 μερες ατονια τωρα ιδιως απο το μεσημερι! και τα ποδια τουμπανο! εχτες σιδερωνα 2,5 ωρες και μετα εκανα μουσακα!

καλημερα ΓΙωτακι μου!τι κανεις?κ γω ειχα πρηξηματα χθες!σημερα ακοαμ δεν τα ενιωσα να με πονανε απο το πρηξιμο!αλα μεχρι το απογευμα ολο κ κατι θα φανει!

ναι χθες ειχαμε πλακα με τα παγωτα!εγω τελικα δεν εφαγα κρατηθηκα για ακομα μαι μερα..για να δουμε ποσο ακομααααααα:rolleyes::rolleyes:

μπραβο σου Γιωτακι αφου αντεξες κ να σιδερωσεις κ να μαγειρεψεις!;);)

παω κ γω να ξεκηνησω τωρα μαγειρεμα..θα κανω κοκινιστο με πουρε μαλον!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μια μεγάλη καλημέρα στο Ματινάκι και στον μπέμπη..Η κοιλίτσα μεγαλώνει κουκλίτσα μου? Όπου να ναι θα αρχίσεις και να το νιώθεις, τι ωραίαααααααα:P:p

Ματινάκι μου δεν πειράζει κοπέλα μου αφού ο μπέμπης ήθελε μερεντα καλά έκανες και δεν του χάλασες το χατήρι:tongue:

Ματινάκι να σε ρωτήσω κάτι???Γιατί λες την μπέμπα δεν την παιρνετε αγκαλιά μέχρι να σαραντήσει??Πρώτη φορά το ακούω αυτό..Δεν το γνωρίζω καθόλου δηλαδή δεν κάνει αλλουνού μωρά να παίρνεις αγκαλιά μέχρι να σαραντήσουν??:rolleyes:

Μαρακι μουυυυυυ!!!!! Σου μιλησα μολις το ειδες????? Μαζι γραφαμε μαλλον.....

Ειναι αναλογως τους γονεις μαρακι μου....η συνυφαδα μου δεν τα δινει τα παιδια σε κανεναν μεχρι να σαραντησουν ή μεχρι να "περασει" ο κινδυνος των εποχιακων ιωσεων....η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να προσεξεις τις 40 πρωτες μερες του μωρου γιατι ετσι και κολλησει κατι εισαστε για το παιδων αφου δεν μπορεις να δωσεις τιποτα απο φαρμακα...!!!! Ο κουνιαδος μου νε την συνυφαδα μου περασαν και ασχημα με το 1ο παιδι οποτε δεν τους παρεξηγω που δεν μας την δινουν ακομα...απλα τον γιωργο δεν μπορουσαμε εκ των πραγματων να τον παρουμε αγκαλια γιατι ηταν για 2 μηνες στην θερμοκητιδα δυστυχως...μετα οταν γυρισαν τους ειχαν πει να το προσεξουν πολυ και να μην το εχουν σε τρελη επαφη με κοσμο και τον πηραμε αγκαλια οταν ηταν 4 μηνων αλλα ηταν σαν να ηταν 2 μηνων γιατι γεννηθηκε 1 κιλο....ειναι να μην χεζονται πανω τους?????? Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα..........

καλημερααααααααααααααα!

τι κανετε αγαπες????????

ολα καλα?εγω εχθες ξεπατωθηκα γιατι σηκωσα και επλυνα χαλια κουρτινες κι εκανα και γενικη και το βραδυ πηγα και την μικρη στον παιδοτοπο!!!πτωμα μιλαμε!!ευτυχως ο αντρας μου με βοηθησε σε ολα!!παντα με βοηθαει!!!!

τι κανετε πως πανε οι εγκυμοσυνες σας?κανενα νεο?το ρανιακι πηγε γιατρο???το σαββατο ειναι ο γαμος εεεε??

ρανιου με το καλο αγαπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και με προσοχη !!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα Ματινακι μου!τι κανεις?κ γω σημεα το πρωι εφαγα λιγη μερεντα με ψωμακι μαυρο!ειδα τις φωτο στο φβ..φουσκωσε η κοιλιτσα σου αρκετα!τι ωραιαα!πολυ σου παει!αχ λιγο εμεινε να το νιωσεις..;);)

Καλημερα λενιω μου τι κανεις μανα με τους δυο σου γιους????????

Εγω χθες ειχα παει σε μαμαδοσυναντηση σε παιδοτοπο και περασα φανταστικα...τσακισα και ενα κλαμπ σαντουιτς...χιχιχιχ!!!!!!

Η κοιλια εκει να φανταστεις λενιω μου δεν φαινεται και καλα....οντως ολες που προσπαθουσαν να μαντεψουν ποσο ειμαι,ολες μα ολες λεγανε στον 5ο με 6ο μηνα οτι ειμαι.....

Διαφημίσεις

Μαρακι μουυυυυυ!!!!! Σου μιλησα μολις το ειδες????? Μαζι γραφαμε μαλλον.....

Ειναι αναλογως τους γονεις μαρακι μου....η συνυφαδα μου δεν τα δινει τα παιδια σε κανεναν μεχρι να σαραντησουν ή μεχρι να "περασει" ο κινδυνος των εποχιακων ιωσεων....η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να προσεξεις τις 40 πρωτες μερες του μωρου γιατι ετσι και κολλησει κατι εισαστε για το παιδων αφου δεν μπορεις να δωσεις τιποτα απο φαρμακα...!!!! Ο κουνιαδος μου νε την συνυφαδα μου περασαν και ασχημα με το 1ο παιδι οποτε δεν τους παρεξηγω που δεν μας την δινουν ακομα...απλα τον γιωργο δεν μπορουσαμε εκ των πραγματων να τον παρουμε αγκαλια γιατι ηταν για 2 μηνες στην θερμοκητιδα δυστυχως...μετα οταν γυρισαν τους ειχαν πει να το προσεξουν πολυ και να μην το εχουν σε τρελη επαφη με κοσμο και τον πηραμε αγκαλια οταν ηταν 4 μηνων αλλα ηταν σαν να ηταν 2 μηνων γιατι γεννηθηκε 1 κιλο....ειναι να μην χεζονται πανω τους?????? Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα..........

καλημερα ματινακι!συμφωνω σε ολα!!!και μην σου πω και παραπανω απο 40 μερες!!!δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος το νεογγενητο να ειναι απο την μια αγκαλια στην αλλη!!η μεταδοση μικροβιων γινεται στο αψε σβησε και για ενα λεχουδακι μια ιωση ειναι οτι χειροτερο!!!

Γιωτάκι μου τι κάνεις κοριτσάκι???Ευχαριστώ αγάπη μου το περιμένω πως και πως να το δω σχηματισμένο :P:p

Να πινεις χυμούλιδες Γιωτάκι μου και να φας κανενα γλυκάκι να νιώσεις καλύτερα αλλα το κυριότερο να ξεκουράζεσαι..Η ορθοστασία νομίζω Γιωτάκι μου πρίζει τα πόδια..Να μην πίνεις υπερβολικά υγρά και όταν γυρνάς στο σπίτι να γεμίζεις μια λεκανίτσα νερό να τα βάζεις μέσα να ξεκουραστούνε και έπειτα να τα έχεις λίγο ψηλά για να χαλαρώνουνε θα νιώθεις καλύτερα:P

Σμουατςςςςςςςςςςςςς

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????αλλη μια μερα ξεκινα!!!!!!!!!!8 ωρες ειναι, θα περασουν!!!!!!!;)

Ποπακι μουυυυυυυ...........καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις αγαπακι με το γλυκο σου κοριτσακι??????????

Λιγουριτσες παλι ειδα χθες ε???? Και εγω ελειπα???? Μαλλον την ωρα που τρωγατε εσεις τα παγωτα, εγω ημουν στον παιδοτοπο και καταβροχθιζα το κλαμπ σαντουιτς....χιχιιχι!!!!!!

Πως παει η δουλεια???? Δεν νομιζω να μου ταλαιπωρεις το ζουζουνι????

αχ λενακι αρχισανε να πρηζονται τα ποδαρακια ε???πολυ σπαστικο δεν μπορεις να βαλεις παπουτσι!ευτυχως που ειναι καλοκαιρακι και μπορεις να φορας σαγιοναρουλες!!!να δροσιζεσαι κι ολας!!τι κανεις αλλο μαναρακι μου?

καλημερααααααααααααααα!

τι κανετε αγαπες????????

ολα καλα?εγω εχθες ξεπατωθηκα γιατι σηκωσα και επλυνα χαλια κουρτινες κι εκανα και γενικη και το βραδυ πηγα και την μικρη στον παιδοτοπο!!!πτωμα μιλαμε!!ευτυχως ο αντρας μου με βοηθησε σε ολα!!παντα με βοηθαει!!!!

τι κανετε πως πανε οι εγκυμοσυνες σας?κανενα νεο?το ρανιακι πηγε γιατρο???το σαββατο ειναι ο γαμος εεεε??

ρανιου με το καλο αγαπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και με προσοχη !!!!!!!!

Νατασαρα μου καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!! Πω πω ρε κοριτσι μονο που τα διαβασα κουραστηκα....χαρα στο κουραγιο σου για παιδοτοπο μετα! Αλλα τι να κανεις? Μια κορουλα την εχεις να μην την ευχαριστεις???? Αντε τωρα και με εναν μπεμπαρο σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και (((((((((((((((((())))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...