Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Ποπάκι μου, Ματινάκι μου τι κάνετε κοριτσάκια δεν πετυχαίνω ποτε καμια μέσα φταίνε οι ώρες που μπαίνω :(

Πριν λίγο κοριτσάκια μου γύρισα απο το γιατρό..:P Μου είπε πάνω στην πλάκα 2 μέτρα κορίτσαρο θα κάνεις..γιατί χτυπούσε πάρα πολύ γρήγορα και δυνατά η καρδούλα του δεν μου είπε πόσο και αγχώθηκα λίγο αλλα μου είπε ότι δεν μπορεί ούτε να τους πιάσει :shock: Τεσπα μου είπε πως όλα πάνε καλά και μένω σε αυτό..:P

Μου είπε τώρα ξανά να πάω τέλος του μήνα για αυχενική διαφάνεια..αργά είναι μέχρι τότε αλλα υπομονή τι αλλο μου μένει:tongue:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας κουκλίτσες μου πάω να φάω γιατί μόνο αυτές τις ώρες το στομαχάκι μου είναι σε καλή κατάσταση σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Μαρακι μουυυυυυυυ μπραβο καρδουλα μου πολυ χαρηκα..κοριτσακι ε!φετος πολα κοριτσακια!τι ωραιαα!ολα καλα θα ειναι κ στην αυχενικη..;);)

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααααααααααααα.......τι κανετε?????

το ποσο τρελαινομαι να σας ακουω να περιγραφεται για τα κοιλουμπακια...αχχχχχχχχχχ......συγκινουμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ατιμες ορμονες!!!!!!

πολλα νευραααααααααααααααααααααα....ουφφφφφφφφφφφ...παλι πτωμα ειμαι....

αυριο θα παω στο γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........ματι δε θα κλεισωωωωωωωωω....αχ ας ειναι ολα καλα παναγιτσα μου!!!!μονο αυτο θελω!!!!!!

πεταλουδιτσα μη στενοχωριεσαι καθολου...θα ερθει και δε θα καταλαβεις το ποτε.....οταν εκανα την χοριακη ημουν 3 μερες πριν τη καθυστερηση και ηταν 26 αν θυμαμαι καλα....ευχομαι να μην ηταν αρνητικο και να γινει το θαυματακι σας!!!!

ποπακι,λενιω,σοφακι.ματινακι,μαριλ,τζινακι,γιωτακι,αναστασακι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο το σπορακι μου....4.30 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 7 μαλλον θα γυρισω.....μακιααααααααααααααααααααααααα.....

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ ανυπομονω για τα νεα σου!θα δεις το σπορακι σου γιουπιιιιιιιιιιι!θα περημενουμε με αγωνια..ελπιζω ο αντρας μου να βγαλει καμαι βολτα τον μικρο για να μπορεσω να μπω κ να κατσω με την ησυχια μου!;);)

σααγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????αλλη μια μερα ξεκινα!!!!!!!!!!8 ωρες ειναι, θα περασουν!!!!!!!;)

καλημερα ποπακη μουυυυυυυυυυ!τι κανεις?

θα περασει κ αυτη η μερα που θα παει κ αυριο παρασκευη..πολυ γρηγορα περνανεν οι βδομαδες!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπακη μουυυυυυυυυυ!τι κανεις?

θα περασει κ αυτη η μερα που θα παει κ αυριο παρασκευη..πολυ γρηγορα περνανεν οι βδομαδες!:shock::shock:

καλημερα λενιω μου!!!!!περνανε, περνανε!!!!!!χαχαχα!!!!!τι κανεις?εγω σημερα ειμαι με μια ατονια, αλλο πραγμα!!!!!πρεπει να ειναι πεσμενος ο αιματοκριτης μου!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα λενιω μου!!!!!περνανε, περνανε!!!!!!χαχαχα!!!!!τι κανεις?εγω σημερα ειμαι με μια ατονια, αλλο πραγμα!!!!!πρεπει να ειναι πεσμενος ο αιματοκριτης μου!!!!!:rolleyes:

καλα ειμαι ποπακη μου!σημερα καλυτερα απο χθες..χθες ειχα κ γω ατονια!

να πιεις χυομουλη ποπακη μου!

αχ μωλης εφαγα κ αναγουλιασα..το πρωινο δεν μου παει καθολου οτι κ να φαω με αναγουλιαζει!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι ποπακη μου!σημερα καλυτερα απο χθες..χθες ειχα κ γω ατονια!

να πιεις χυομουλη ποπακη μου!

αχ μωλης εφαγα κ αναγουλιασα..το πρωινο δεν μου παει καθολου οτι κ να φαω με αναγουλιαζει!:rolleyes:

αμαν.....προβλημα κι αυτο, και τι να τρως να μην σε πειραζει?ναι παω να παρω κανενα χυμο γιατι ειμαι ετοιμη να καταρευσω :rolleyes:, μηπως δεν τρωω οπως πρεπει?εχτες εφαγα ψαρακια και το βραδυ λιγο καρπουζι!!!!το πρωι τρωω μια μπαγκετα σικαλεως με τυρακι και γαλοπουλα και φρουτακια....μηπως δεν ειναι αρκετα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κουκουκουκουκουκου......καλημεραααααααααααααααααααα......

τι κανετε??????

σημερα δε πηγα δουλεια....θα κατσω να ξεκουραστω γιατι κατα τις 4 το πρωι θα φυγουμε για το νησι....φευγω ....παω στον οδοντιατρο να φτιαξω επιτελους το δοντι και μετα θα γυρισω να κανω καμια δουλιτσα και μετα βουρ για το σπορακι μουουουουουυου.....σας αγαπω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

αμαν.....προβλημα κι αυτο, και τι να τρως να μην σε πειραζει?ναι παω να παρω κανενα χυμο γιατι ειμαι ετοιμη να καταρευσω :rolleyes:, μηπως δεν τρωω οπως πρεπει?εχτες εφαγα ψαρακια και το βραδυ λιγο καρπουζι!!!!το πρωι τρωω μια μπαγκετα σικαλεως με τυρακι και γαλοπουλα και φρουτακια....μηπως δεν ειναι αρκετα?

αχ αστα να πανε ποπακη μου!

δεν πεινας ολη μερα?αν πεινανς να τρως αλα καλα κανεις κ προσεχεις ποπακη μου..καλη μου ακουγεται η διατροφη σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετε??????

σημερα δε πηγα δουλεια....θα κατσω να ξεκουραστω γιατι κατα τις 4 το πρωι θα φυγουμε για το νησι....φευγω ....παω στον οδοντιατρο να φτιαξω επιτελους το δοντι και μετα θα γυρισω να κανω καμια δουλιτσα και μετα βουρ για το σπορακι μουουουουουυου.....σας αγαπω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

ρανιουκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!τι καναεις αγαπουλα μουυ?σε πεθυμησαααααααααααααα!

καλα εκανες κ δεν πηγες δουλεια!αχ πλησιασε η μερα του γαμου σου!τι τελειαααααααα!

κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!@:D:D

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

δεν σου ειπα καλημεραααααααααααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετε??????

καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!

πολυ τρεξιμο βρε παιδι μου, με το μαλακο!!!!!!!!!!πω πω, το σαββατο ειναι ο γαμος ε????????παναγιτσα μου, η ωρα η καλη!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!αντε θα δεις και το σπορακι σου σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ αστα να πανε ποπακη μου!

δεν πεινας ολη μερα?αν πεινανς να τρως αλα καλα κανεις κ προσεχεις ποπακη μου..καλη μου ακουγεται η διατροφη σου!;)

ναι ναι δεν το συζητω, οταν πεινασω τρωω!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

maril!! πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου!! μπράβο!!!!!!! και εγώ έχω αυχενική τέλη του μήνα!!!! καλά αποτελέσματα να έχουμε κορίτσι μου!!!

Αναστασάκι μου γλυκό σχεδόν μαζί θα την κάνουμε όντως..Όπως είπες καλά αποτελέσματα να έχουμε Θεούλη μου!!!!!

κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααααααααααααα.......τι κανετε?????

το ποσο τρελαινομαι να σας ακουω να περιγραφεται για τα κοιλουμπακια...αχχχχχχχχχχ......συγκινουμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ατιμες ορμονες!!!!!!

πολλα νευραααααααααααααααααααααα....ουφφφφφφφφφφφ...παλι πτωμα ειμαι....

αυριο θα παω στο γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........ματι δε θα κλεισωωωωωωωωω....αχ ας ειναι ολα καλα παναγιτσα μου!!!!μονο αυτο θελω!!!!!!

πεταλουδιτσα μη στενοχωριεσαι καθολου...θα ερθει και δε θα καταλαβεις το ποτε.....οταν εκανα την χοριακη ημουν 3 μερες πριν τη καθυστερηση και ηταν 26 αν θυμαμαι καλα....ευχομαι να μην ηταν αρνητικο και να γινει το θαυματακι σας!!!!

ποπακι,λενιω,σοφακι.ματινακι,μαριλ,τζινακι,γιωτακι,αναστασακι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο το σπορακι μου....4.30 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 7 μαλλον θα γυρισω.....μακιααααααααααααααααααααααααα.....

Ρανιούκο μου κουκλάρα μου, να μην αγχώνεσαι καθόλου αγάπη μου, όλα καλά θα πάνε..Θα μπείτε μέσα και μόλις δεις το σποράκι σου θα φτερουγίζει η καρδούλα σου :P:p

Θα περιμένουμε να μας πεις τα νεάκια σου γλυκιά μου σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςς:tongue:

Καλημερα τσουπριτσες μου!!!!!! Τι κανετε????? Εγω πρωι πρωι ειχα επισκεψεις...ειχε ερθει ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τα παιδια αλλα και η αδερφη της συνυφαδας μου η οποια τυχαινει να ειναι και η νονα του ανηψιου....ηρθαν για να ταισει την μπεμπουλα η συνυφαδα και μετα να πανε να παρει η νονα πεδιλα στον γιωργακη....οπως καταλαβαινετε πεταχτηκα απο τον υπνο γιατι παντα ξεκινανε πολυ πρωι απο το χωριο γιατι μεχρι να γυρισουν παλι πισω τους πιανει μεσημερι.....να φανταστειτε σε μενα ηρθαν 9 παρα...δεν πειραζει ομως εφαγα μπουτακια και κοιλιτσα του γιωργακη! Την μπεμπα δεν την ακουμπαμε γιατι δεν εχει σαραντησει ακομα και δεν ξερω και ποτε θα την παρουμε αγκαλια! Βεβαια για να πω την αμαρτια μου την μπεμπα δεν την λαχταραω οσο λαχταρουσα τον γιωργο....τωρα ειμαι και εγκυος και μαλλον εχω μπει στο τρυπακι οτι περιμενω με λαχταρα να παρω αγκαλια το δικο μου μωρο!!!!!!

Εσεις τι κανετε???? Ειδα καλοπερασατε χθες....παγωτακια γιγας φαγατε!!!! Εγω τσακισα την μερεντα χθες....δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα!Να δουμε στην καμπυλη σακχαρου τι θα κανω οταν δω τα αποτελεσματα....

μαρακι μου γλυκο, τι ωραια νεα ειναι αυτα????????αχ η καρδουλιτσα του χτυπουσε σαν τρελη ε?χαχαχαχαχα!!!!!!αντε με το καλο και η αυχενικη, δεν ειναι μακρυα, ουτε 2,5 βδομαδουλες!!!!!!!!υπομονη!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπάκι μου καρδούλα μου τι κάνει ο κορίτσαρος σου???

Υπομονή κάνω τι να κάνω αν και είμαι μέσα στο άγχος,,Που θα πάει θα περάσει κι αυτό ή μάλλον θα μειωθεί γιατι να περάσει εντελώς χλωμό:P

Ποπάκι άδεια πότε θα πάρεις κοριτσάρα μου???Να πίνεις πολλά υγρά και να ξεκουράζεσαι αρκετά τώρα με την ζέστη ο αιματοκρίτης κατεβαίνει..Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...