Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsaki m kai egw tha vgw na kanw kamia doulitsa xixixixi olo doulies kai den telionon me tpt !!!!!!!

filia se oloesssssssssssssss kai stis kilitses sas makiaaaaaaaaaaaaaaaa pollaaaaaaaaaaaaaaa

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

πολυ καλα θα κανετε!!!!!!δεν θα υπαρχει προβλημα!!!!!!κανενα!!!!!!να περασετε τελεια!!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ ποπάκι!! άντε και εσένα να σου ανέβαι λίγο η διάθεση!!!! πάρε τα πάνω σου!!!! να σκέφτεσαι την πριγκίπισσά σου!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστώ πολύ ποπάκι!! άντε και εσένα να σου ανέβαι λίγο η διάθεση!!!! πάρε τα πάνω σου!!!! να σκέφτεσαι την πριγκίπισσά σου!!!!!!!!:P:p

ασε ναι, δεν σκεφτομαι και τιποτα αλλο!!!!αλλα μην νομιζεις δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα, μονο οταν θα την κρατησω αγκαλια!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ασε ναι, δεν σκεφτομαι και τιποτα αλλο!!!!αλλα μην νομιζεις δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα, μονο οταν θα την κρατησω αγκαλια!!!!

ναι ε??? και εγώ έτσι νομίζω!! πως σου φάνηκε μέχρι τώρα ποπάκι η εγκυμοσύνη?? ο καιρός πέρασε γρήγορα ή αργα?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

koritsaki m kai egw tha vgw na kanw kamia doulitsa xixixixi olo doulies kai den telionon me tpt !!!!!!!

filia se oloesssssssssssssss kai stis kilitses sas makiaaaaaaaaaaaaaaaa pollaaaaaaaaaaaaaaa

φιλάκια τζινάκι!! καλές δουλίτσες!! και εγώ έχω αλλά βαριέμαιιι!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ε??? και εγώ έτσι νομίζω!! πως σου φάνηκε μέχρι τώρα ποπάκι η εγκυμοσύνη?? ο καιρός πέρασε γρήγορα ή αργα?????

νομιζω κανονικα, ουτε αργα ουτε γρηγορα!!!!χαχαχαχα!!!!!!σιγουρα προς το τελος θα μου φανει αργα μεχρι να φτασει η μερα αλλα ενταξει ολα καλα να πανε και θα ερθει η ωρα

σχολαω αναστασακι μου, φιλακια πολλα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

νομιζω κανονικα, ουτε αργα ουτε γρηγορα!!!!χαχαχαχα!!!!!!σιγουρα προς το τελος θα μου φανει αργα μεχρι να φτασει η μερα αλλα ενταξει ολα καλα να πανε και θα ερθει η ωρα

σχολαω αναστασακι μου, φιλακια πολλα!!!!

καλή ξεκούραση ποπάκι!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Ποπάκι μου, Ματινάκι μου τι κάνετε κοριτσάκια δεν πετυχαίνω ποτε καμια μέσα φταίνε οι ώρες που μπαίνω :(

Πριν λίγο κοριτσάκια μου γύρισα απο το γιατρό..:P Μου είπε πάνω στην πλάκα 2 μέτρα κορίτσαρο θα κάνεις..γιατί χτυπούσε πάρα πολύ γρήγορα και δυνατά η καρδούλα του δεν μου είπε πόσο και αγχώθηκα λίγο αλλα μου είπε ότι δεν μπορεί ούτε να τους πιάσει :shock: Τεσπα μου είπε πως όλα πάνε καλά και μένω σε αυτό..:P

Μου είπε τώρα ξανά να πάω τέλος του μήνα για αυχενική διαφάνεια..αργά είναι μέχρι τότε αλλα υπομονή τι αλλο μου μένει:tongue:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας κουκλίτσες μου πάω να φάω γιατί μόνο αυτές τις ώρες το στομαχάκι μου είναι σε καλή κατάσταση σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Διαφημίσεις

Ποπάκι μου, Ματινάκι μου τι κάνετε κοριτσάκια δεν πετυχαίνω ποτε καμια μέσα φταίνε οι ώρες που μπαίνω :(

Πριν λίγο κοριτσάκια μου γύρισα απο το γιατρό..:P Μου είπε πάνω στην πλάκα 2 μέτρα κορίτσαρο θα κάνεις..γιατί χτυπούσε πάρα πολύ γρήγορα και δυνατά η καρδούλα του δεν μου είπε πόσο και αγχώθηκα λίγο αλλα μου είπε ότι δεν μπορεί ούτε να τους πιάσει :shock: Τεσπα μου είπε πως όλα πάνε καλά και μένω σε αυτό..:P

Μου είπε τώρα ξανά να πάω τέλος του μήνα για αυχενική διαφάνεια..αργά είναι μέχρι τότε αλλα υπομονή τι αλλο μου μένει:tongue:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας κουκλίτσες μου πάω να φάω γιατί μόνο αυτές τις ώρες το στομαχάκι μου είναι σε καλή κατάσταση σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

maril!! πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου!! μπράβο!!!!!!! και εγώ έχω αυχενική τέλη του μήνα!!!! καλά αποτελέσματα να έχουμε κορίτσι μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααααααααααααα.......τι κανετε?????

το ποσο τρελαινομαι να σας ακουω να περιγραφεται για τα κοιλουμπακια...αχχχχχχχχχχ......συγκινουμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ατιμες ορμονες!!!!!!

πολλα νευραααααααααααααααααααααα....ουφφφφφφφφφφφ...παλι πτωμα ειμαι....

αυριο θα παω στο γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........ματι δε θα κλεισωωωωωωωωω....αχ ας ειναι ολα καλα παναγιτσα μου!!!!μονο αυτο θελω!!!!!!

πεταλουδιτσα μη στενοχωριεσαι καθολου...θα ερθει και δε θα καταλαβεις το ποτε.....οταν εκανα την χοριακη ημουν 3 μερες πριν τη καθυστερηση και ηταν 26 αν θυμαμαι καλα....ευχομαι να μην ηταν αρνητικο και να γινει το θαυματακι σας!!!!

ποπακι,λενιω,σοφακι.ματινακι,μαριλ,τζινακι,γιωτακι,αναστασακι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο το σπορακι μου....4.30 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 7 μαλλον θα γυρισω.....μακιααααααααααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

μαρακι μου γλυκο, τι ωραια νεα ειναι αυτα????????αχ η καρδουλιτσα του χτυπουσε σαν τρελη ε?χαχαχαχαχα!!!!!!αντε με το καλο και η αυχενικη, δεν ειναι μακρυα, ουτε 2,5 βδομαδουλες!!!!!!!!υπομονη!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου γλυκαααααααααααααααααααααααααα.......τι κανετε?????

το ποσο τρελαινομαι να σας ακουω να περιγραφεται για τα κοιλουμπακια...αχχχχχχχχχχ......συγκινουμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....ατιμες ορμονες!!!!!!

πολλα νευραααααααααααααααααααααα....ουφφφφφφφφφφφ...παλι πτωμα ειμαι....

αυριο θα παω στο γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........ματι δε θα κλεισωωωωωωωωω....αχ ας ειναι ολα καλα παναγιτσα μου!!!!μονο αυτο θελω!!!!!!

πεταλουδιτσα μη στενοχωριεσαι καθολου...θα ερθει και δε θα καταλαβεις το ποτε.....οταν εκανα την χοριακη ημουν 3 μερες πριν τη καθυστερηση και ηταν 26 αν θυμαμαι καλα....ευχομαι να μην ηταν αρνητικο και να γινει το θαυματακι σας!!!!

ποπακι,λενιω,σοφακι.ματινακι,μαριλ,τζινακι,γιωτακι,αναστασακι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

θα μπω αυριο να σας πω νεακια απο το σπορακι μου....4.30 εχω ραντεβου οποτε κατα τις 7 μαλλον θα γυρισω.....μακιααααααααααααααααααααααααα.....

ρανιακι μου ομορφο!!!!!!!!!!!!!αχ σημερα θα περιμενουμε νεακια σου απο τον γιατρουλη!!!!!!!!!ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...