Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλά είμαι τώρα!!!! να σας πώ βρε κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας.... σκευτόμαστε να πάμε διακοπούλες στην κρήτη, επιτρέπεται το αεροπλάνο??? τι λέτε???????:confused::confused:

νομιζω πως επιτρεπεται Αναστασακι μου.φυσικα ρωτα κ τον γιατρο σου..απλα αν ειναι καλη η εγκυμοσηνη χωρης επιπλοκες μεχρι τον 8 αν δεν κανω λαθος μπορεις να μπεςι σε αεροπλανο!;)

κρητη εεε!τελειααααα!δεν εχω παει αλα απο γνωστους που εχουν παει τους αρεσε πολυυυ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είμαι τώρα!!!! να σας πώ βρε κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας.... σκευτόμαστε να πάμε διακοπούλες στην κρήτη, επιτρέπεται το αεροπλάνο??? τι λέτε???????:confused::confused:

anastasia m apo oti xerw den epitrepete to prwto trimino alla kalo einai na rwtisis thn giatro sou gia kathe sigouria

pote tha pate??? kai emeis krhth tha pame fetos einai h xadelfh m katw kai tha pame kala tha einai :tongue::tongue::tongue: lete na piasw ekei to kritikakh m xixiixixixi kala oneira kanw alla ti na pw h gineka :tongue::tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

γιατι να μην επιτρεπεται?νομιζω δεν εχεις προβλημα, οταν εισαι στους τελευταιους μηνες δεν πολυ κανει αλλα παλι με εντολη γιατρου κανεις τα παντα!!!!!ρωτησε τον για σιγουρια!!!!!η κρητη τελεια!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εγω καλα ειμαι..απλα εχω βαρνει κ σιγα σιγα ξεκηναω την γκρινια!

ποσο καιρο θελω να βαλω φωτο κ κατι εγινε με το προγραμμα που μετεφερα τις φωτο απο κινητο στον υπολογιστη κδ εν μπορω να μεταφερω καμαι τωρα!

περημενω τον αδερφο μου να το φτιαξει κ θα βαλω!;);)

και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου έτσι ήσουν λενάκι?? ή είναι διαφορετικά τώρα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα ξερετε τι εχω προσεξει οταν καθομαι καθιστη πολες ωρες τοτε πρηζονται τα ποδια μου..τωρα που σηκωθηκα λιγακι το προσεξα..με πονανε κ εχουν πρηστει λιγακι!:(:(:rolleyes:σημερα δοκιμασα κ κατι πεδιλακια που ειχα για να παω σε εναν γαμο το σαββατο κ ενω μου κουμποσαν με πιεζουν πολυ κ δεν θα μπορεσω νατα βαλω..τι σπαστικοοο..κ γενικα αντε να βρεις τι να βαλεις τωρα..απο φορεματα εχω κανα δυο επιλογες αλα απο παπουτσιιι:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

18 Ιουλίου πρώτα ο θεός κλείνω τον τρίτο!! και λέω να πάμε κάπου εκεί! μέσα αυγούστου! αχ θέλω πολύ!! το έλεγα μήνες τώρα ! για Άγιο νικόλαο λέμε! μετά το γάμο εξάλου εδώ θα κάτσουμε... θα ρωτήσω και την γιατρό μου ! αχ ευχαριστώ κορίτσια!! μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

18 Ιουλίου πρώτα ο θεός κλείνω τον τρίτο!! και λέω να πάμε κάπου εκεί! μέσα αυγούστου! αχ θέλω πολύ!! το έλεγα μήνες τώρα ! για Άγιο νικόλαο λέμε! μετά το γάμο εξάλου εδώ θα κάτσουμε... θα ρωτήσω και την γιατρό μου ! αχ ευχαριστώ κορίτσια!! μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα!

18 Αυγούστου (λάθος έκανα)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου έτσι ήσουν λενάκι?? ή είναι διαφορετικά τώρα???

ετσι ημουν Αναστασακι μου!αμεσως ειχα φουσκωσει κ βαρυνει!κανω μεγαλες κοιλιες!ηδη η κοιλια μου ειναι αρκετα μεγαλη!κ επισης κ στην προηγουμενη ειχα συσπασεις απο 5 μηνων ενω σε αυτη απο νωρης σχεδον 4 μηνων κ τα πρηξιματα τα ειχα!απλα στην ορεξη μου βλεπω μια διαφορα κ στα συμπτωματα!κατα τα αλλα ιδια ειναι..κ η κοιλια μου ιδι α μυτερη..αφου οσοι με βλεπουν μου λενε αγορακι περημενεις!ναιιιιι λεωωωω..κ στο πρωτο ετσι μου λεγανε!αν ειναι φαρδυα η κοιλια στοργγυλη καπως τοτε ειναι κοριτσακι λενε!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

βασικα ξερετε τι εχω προσεξει οταν καθομαι καθιστη πολες ωρες τοτε πρηζονται τα ποδια μου..τωρα που σηκωθηκα λιγακι το προσεξα..με πονανε κ εχουν πρηστει λιγακι!:(:(:rolleyes:σημερα δοκιμασα κ κατι πεδιλακια που ειχα για να παω σε εναν γαμο το σαββατο κ ενω μου κουμποσαν με πιεζουν πολυ κ δεν θα μπορεσω νατα βαλω..τι σπαστικοοο..κ γενικα αντε να βρεις τι να βαλεις τωρα..απο φορεματα εχω κανα δυο επιλογες αλα απο παπουτσιιι:rolleyes::rolleyes:

καταλαβαίνω... να είναι πρισμένα τα πόδια και νη μην μπορείς να φορέσεις τίποτα!!! και τι να κάνεις να πάς να αγοράσεις καινούργια?? τι να πω, δεν λέει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

den pistevw na iparxi prolvlima alla rwta gia sigouria emeis tha pame 15 autgoustou ean ola pane kala kai den exoume tpt eklpixeis :tongue::tongue::tongue: ean exoume pantos den tha to kounisw me tpt apo to spitaki m xixixixiiix

Διαφημίσεις

ξυπνησε ο μικροςςςςς!μονο μια ωρα κοιμηθηκε..παω..φιλακιααααααααααα!;)

filakia lenio m

κι εγω δεν εχω πεδιλακια, νοιωθω τα ποδια μου να εχουν μεγαλωσει κατα 1 νουμερο.....πολυ πρησμενα δεν ειναι αλλα μονο αν ειμαι πολυ ωρα καθιστη κι εγω ή ορθια, αν περπαταω κανενα προβλημα!!!!!

πολυ καλα θα κανετε!!!!!!δεν θα υπαρχει προβλημα!!!!!!κανενα!!!!!!να περασετε τελεια!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ετσι ημουν Αναστασακι μου!αμεσως ειχα φουσκωσει κ βαρυνει!κανω μεγαλες κοιλιες!ηδη η κοιλια μου ειναι αρκετα μεγαλη!κ επισης κ στην προηγουμενη ειχα συσπασεις απο 5 μηνων ενω σε αυτη απο νωρης σχεδον 4 μηνων κ τα πρηξιματα τα ειχα!απλα στην ορεξη μου βλεπω μια διαφορα κ στα συμπτωματα!κατα τα αλλα ιδια ειναι..κ η κοιλια μου ιδι α μυτερη..αφου οσοι με βλεπουν μου λενε αγορακι περημενεις!ναιιιιι λεωωωω..κ στο πρωτο ετσι μου λεγανε!αν ειναι φαρδυα η κοιλια στοργγυλη καπως τοτε ειναι κοριτσακι λενε!:rolleyes:

αχ δεν πειράζει μωρέ ας είναι!! είναι ωραία η κοιλίτσα!!!!!!!!:P:p δηλαδή από ποιον μήνα φένεται ότι είναι΄μητερή???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...