Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

θυμηθηκαμε τα παλια..θυμασαι που συνεχεια ειχαμε τετιες λιγουρες κ δεν ειμασταν κ εγκυες!τωρα μπορω να πω ειμαστε καλυτερα οσον αφορα τις λιγουρες μας για τα γλυκακια!:tongue::tongue:

αχ κ γω το εχω προσεξει αυτο αν φαω ενα φαγητο με ορεξη οπως λες κ μου αρεσει πολυ αρχηζει κ δινει κλωτσιτσες!:D:D

καλα παλια δεν παιζομασταν στην λιχουδοκατασταση!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!εεε τωρα ειμαστε πιο συγκρατημενες!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου τζινακι!τι κανεις?

εμεις εδω με τις ορεξεις μας!:tongue::tongue:

osos mporw elenh m eimai kala !!!!! me exei parei ligo apo katw alla pou tha paei tha sinelthw kai egw !!!!!

xixixixxix kala kanete kale etsi prepei na trwte twra na megalosoune ta mpempakia sas !!!!!! esi pws eisai ??? kale bale kamia fwto na doume kilitsa xxixixxii kai esi bre popaki ante an sas kamarosoume ligaki !!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αχ θα πας για καμπυλη ε?μην ανησυχεις, στον μικρουλη σου ειχες?

μια φρουτοσαλατα δροσερη ειναι οτι πρεπει για την κοιλουμποσιλουετα μας, χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

στον μικρουλη μου ημουν οριακα..ειχα παρει κτ ο μηχανηματακι να μετριεμαι αλα τελικα ολα καλα δεν χρειαστηκε να προσεω γιατι ηταν καλες οι μετρησεις μου!

ποπακη μου εσυ σε ιδιωτικο την εκανες την εξεταση?μου ειπαν οτι γυρω στα 30 ευρω κοστιζει..αν ειναι τοσο μαλον θα την κανω σε ιδιωτικο γιατι το ικα ειναι μακρυα κ περιοστερη ταλαιπωρεια ενω το μικροβιολογικο ειναι εδω κοντα μου!

ναι ναι η φρουτοσαλατα ειναι οτι πρεπει γα την κοιλουμποσιλουετα μας οπως το ειπες..καλοο!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια γύρισα πήρα παππουτσάκια για το γάμο !! (επιτέλους) έβαλα και το φαγάκι να ψήνεται. φασολάκια μιαμ μιαμ,,, τι ωραία παγωτάκια είναι μωρέ αυτά?????????? αχχχχ αυτά θα μας παχύνουν!!!!!!!!!!!!!!!

με γεια τα παπουτσακια!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!αχ θα μας παχυνουν, δεν λες τιποτα!!!!!!!ασ'τα!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ θα πας για καμπυλη ε?μην ανησυχεις, στον μικρουλη σου ειχες?

μια φρουτοσαλατα δροσερη ειναι οτι πρεπει για την κοιλουμποσιλουετα μας, χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

χαχαχαχχαχα ωραία λέξη βρήκες ελενάκι-μπαμπινιωτάκη!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

στον μικρουλη μου ημουν οριακα..ειχα παρει κτ ο μηχανηματακι να μετριεμαι αλα τελικα ολα καλα δεν χρειαστηκε να προσεω γιατι ηταν καλες οι μετρησεις μου!

ποπακη μου εσυ σε ιδιωτικο την εκανες την εξεταση?μου ειπαν οτι γυρω στα 30 ευρω κοστιζει..αν ειναι τοσο μαλον θα την κανω σε ιδιωτικο γιατι το ικα ειναι μακρυα κ περιοστερη ταλαιπωρεια ενω το μικροβιολογικο ειναι εδω κοντα μου!

ναι ναι η φρουτοσαλατα ειναι οτι πρεπει γα την κοιλουμποσιλουετα μας οπως το ειπες..καλοο!:D:D

ναι 30 ευρω εχει!!!!!!κι εγω τα ιδια ειμαι, οπως ησουν κι εσυ, οριακα αλλα με το μηχανηματακι της μαμας το παρακολουθω και πιστευω πως παω καλα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κορίτσια γύρισα πήρα παππουτσάκια για το γάμο !! (επιτέλους) έβαλα και το φαγάκι να ψήνεται. φασολάκια μιαμ μιαμ,,, τι ωραία παγωτάκια είναι μωρέ αυτά?????????? αχχχχ αυτά θα μας παχύνουν!!!!!!!!!!!!!!!

καλως το Αναστασακι μας!μεγια τα παπουτσακιαααα!τι ωραιααααα!

φασολακια ε..μμμμ μια χαραααααα!;);)

αχ αυτα τα παγωτα ναι θα μας κανουν την ζημια!:tongue:

εσυ πως εισαι?:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

megiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koritsaki m kala stefana na exeis kai mia teliomanh egimosinh :D:D:D kala emeis ta leme kai apo to face sixna xxixixiix !!!!!!

popaki m kala kanete na trwteeeeeeeeeeeeeeee !!!!!! :P:p:p

koritsakia m pws eisteeeeeeeeeeeeeeeee??????????

kale leos me ta pagota shmera kai egw pou den eimai gastromenh tha to rixa aaxaxaxxaxa pooooooooooooooo pagotokolash ginete edw mesa xxixixixixi

pws pate kaleeeeeeeeeeeeee ola kala egw edw isixa osos mporw na pw isixa telos pantwn !!!!!!!!!

τζινακι????????? σου άνοιξε η όρεξη????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

osos mporw elenh m eimai kala !!!!! me exei parei ligo apo katw alla pou tha paei tha sinelthw kai egw !!!!!

xixixixxix kala kanete kale etsi prepei na trwte twra na megalosoune ta mpempakia sas !!!!!! esi pws eisai ??? kale bale kamia fwto na doume kilitsa xxixixxii kai esi bre popaki ante an sas kamarosoume ligaki !!!!!

εγω καλα ειμαι..απλα εχω βαρνει κ σιγα σιγα ξεκηναω την γκρινια!

ποσο καιρο θελω να βαλω φωτο κ κατι εγινε με το προγραμμα που μετεφερα τις φωτο απο κινητο στον υπολογιστη κδ εν μπορω να μεταφερω καμαι τωρα!

περημενω τον αδερφο μου να το φτιαξει κ θα βαλω!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τζινακι????????? σου άνοιξε η όρεξη????????????

xaxaxaxxxaxax nastasaki einai na mhn m anixei h orexi me ola auta pou eida xixixxixi ase kanw kai diaita kai me exei piasei mia ligoura twra ase pou perimenw na erthei h kataramenh kai olo zitaw glika alla kratieme ti na kanw h gineka !!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

καλως το Αναστασακι μας!μεγια τα παπουτσακιαααα!τι ωραιααααα!

φασολακια ε..μμμμ μια χαραααααα!;);)

αχ αυτα τα παγωτα ναι θα μας κανουν την ζημια!:tongue:

εσυ πως εισαι?:D:D

καλά είμαι τώρα!!!! να σας πώ βρε κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας.... σκευτόμαστε να πάμε διακοπούλες στην κρήτη, επιτρέπεται το αεροπλάνο??? τι λέτε???????:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι 30 ευρω εχει!!!!!!κι εγω τα ιδια ειμαι, οπως ησουν κι εσυ, οριακα αλλα με το μηχανηματακι της μαμας το παρακολουθω και πιστευω πως παω καλα!!!!!

ναι ποπακη μου τι καλααα!οποτε θα την κανω σ ειδιωτικο γιατι στο ικα δεν θελω να παω με τιποτα!

το παρακολουθεις ακοαμ ε!καλα κανεις..αφου ειναι καλες οι τιμες τοτε μαι χαρα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω καλα ειμαι..απλα εχω βαρνει κ σιγα σιγα ξεκηναω την γκρινια!

ποσο καιρο θελω να βαλω φωτο κ κατι εγινε με το προγραμμα που μετεφερα τις φωτο απο κινητο στον υπολογιστη κδ εν μπορω να μεταφερω καμαι τωρα!

περημενω τον αδερφο μου να το φτιαξει κ θα βαλω!;);)

ela ola einai sto prgrama kala kaneis etsi na griniazeis ligo na katalabenoune oti eisai egioula xixiiixxixix

nai na baleis opote mporeis na se kamarosoume me thn kiloumpitsa :P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...