Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα τι παγωταρα ειναι αυτη?????????τελεια!!!!!!

λοιπον εγω εχω παρει τα μικρα τα ξυλακια τα slim με 0% ζαχαρη, για να μην εχω και τυψεις για το ζαχαρο!!!!!τα φρουτα τα τσακιζω, ροδακινα, βερυκοκα, πεπονι μιαμ μιαμ!!!!!!!:tongue:

ξουτ ξουτ μακρυα η συννεφια!!!!!!γιωτακι θυμησε μου αθηνα ή θεσσαλονικη μενεις ή καπου αλλου, χαχαχαχα:rolleyes:?

αθηνα!

φευγω κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

τελειο! σχολαω κιολας, το βουταω και φευγω!!!!!:-P

καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση σε ολες!

κατσε που πας, το περνεις και φευγεις....μονη σου θα το καταφερεις?ερχομαι κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη ξεκουραση γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λενακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καιρο εχουμε να τα πουμε, ναι!!!!!καλα ειναι η μπεμπουλα, κουνιεται, αλλες μερες πιο πολυ, αλλες πιο λιγο!!!!!!

παντως η ζεστη σου φερνει πολυ ατονια, που να ερθουν και οι καυσωνες, παναγια μου!!!!!!:rolleyes:

ποπινο μουυυυυυυυυ!~λιχουδιτσα μουυυυυυ!με πιασε παλι η λιχουδομανια!:tongue::tongue:

η πριγκιπισσα σου σιγουρα θα κουνιεται πιο πολυ με το που φας γλυκακι ε!εμενα δεν βλεπω να εχει μεγαλη διαφορα!:rolleyes:

αχ δεν θελω να σκεφτομαι τις μερες που θα ρθουν που θα εχουμε απνια εξω!θεουλη μου τι θα κανουμε!:shock::shock:

ελα ποπακη μου παρε ενα παγωτακι να δροσιστουμε!:tongue::tongue:ICECREAM-774327.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αθηνα!

φευγω κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

τελειο! σχολαω κιολας, το βουταω και φευγω!!!!!:-P

καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση σε ολες!

καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...φιλακιαααααααααααααααααα!

να προσεχεις σιγα σιγα με το παγωτο στο δρομο..μην χασεις καμαι μπαλαα!χαχαχαχαχαχχα..καλεεεεεε τρεχει κ το ποπακη απο πισω σουυυυυ με μια κουταλα να με το συμπαθειοοοοοο!αχχαχαχαχαχα περημενεεεεεεεε ποπακηηηηηηηηηηηη ερχομαι κ γωωωωωωωωωωωωωω..δεν μπορω κ να τρεξω με την κοιλουμπααααααααα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπινο μουυυυυυυυυ!~λιχουδιτσα μουυυυυυ!με πιασε παλι η λιχουδομανια!:tongue::tongue:

η πριγκιπισσα σου σιγουρα θα κουνιεται πιο πολυ με το που φας γλυκακι ε!εμενα δεν βλεπω να εχει μεγαλη διαφορα!:rolleyes:

αχ δεν θελω να σκεφτομαι τις μερες που θα ρθουν που θα εχουμε απνια εξω!θεουλη μου τι θα κανουμε!:shock::shock:

ελα ποπακη μου παρε ενα παγωτακι να δροσιστουμε!:tongue::tongue:ICECREAM-774327.gif

αχ τι μου κανεις!!!!!!!!!!!!!!!και ξερεις πως τρελαινομαι για σοκολατενιες απολαυσεις!!!!!!!!!:shock:χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

αν μου αρεσει και καποιο φαγητο και το φαω με ορεξη πολυ, αρχιζει το πανηγυρι στην κοιλιτσα, χαχαχαχαχα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

koritsakia m pws eisteeeeeeeeeeeeeeeee??????????

kale leos me ta pagota shmera kai egw pou den eimai gastromenh tha to rixa aaxaxaxxaxa pooooooooooooooo pagotokolash ginete edw mesa xxixixixixi

pws pate kaleeeeeeeeeeeeee ola kala egw edw isixa osos mporw na pw isixa telos pantwn !!!!!!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αμαν!!!!!!!τι μου κανουν τα slim μπροστα σε αυτο δεν πιανουν μια!!!!!!!!:rolleyes::shock:
χαχαχαχα τι παγωταρα ειναι αυτη?????????τελεια!!!!!!

λοιπον εγω εχω παρει τα μικρα τα ξυλακια τα slim με 0% ζαχαρη, για να μην εχω και τυψεις για το ζαχαρο!!!!!τα φρουτα τα τσακιζω, ροδακινα, βερυκοκα, πεπονι μιαμ μιαμ!!!!!!!:tongue:

ξουτ ξουτ μακρυα η συννεφια!!!!!!γιωτακι θυμησε μου αθηνα ή θεσσαλονικη μενεις ή καπου αλλου, χαχαχαχα:rolleyes:?

αχ ποπακη μου δνε ξερω αν θα τα επαιρνα αυτα!αν δεν εχουν κ τις θερμιδες τους τι να τα κανεις εεεεεε:tongue::tongue:αα πηρα χθες την γιατρο μου κ μου ειπε απο βδομαδα να παω για να κανονησουεμ κ την καμπυλη ζαχαρου γιαυτο κ ειπα να προσεξω λιγο τα γλυκα μην μου βγει ανεβασμενο το ζαχαρο!:rolleyes:αχ αντε να περασει κ αυτη η διαδικασια που ειναι λιγο χαλια!:rolleyes:

μια φρουτοσαλατα τωραααααα εεεεε!δεν θα ελεγα οχιιιιιιιιιιιιι!

14115.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλη ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...φιλακιαααααααααααααααααα!

να προσεχεις σιγα σιγα με το παγωτο στο δρομο..μην χασεις καμαι μπαλαα!χαχαχαχαχαχχα..καλεεεεεε τρεχει κ το ποπακη απο πισω σουυυυυ με μια κουταλα να με το συμπαθειοοοοοο!αχχαχαχαχαχα περημενεεεεεεεε ποπακηηηηηηηηηηηη ερχομαι κ γωωωωωωωωωωωωωω..δεν μπορω κ να τρεξω με την κοιλουμπααααααααα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!πολυ γελιο!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ ποπακη μου δνε ξερω αν θα τα επαιρνα αυτα!αν δεν εχουν κ τις θερμιδες τους τι να τα κανεις εεεεεε:tongue::tongue:αα πηρα χθες την γιατρο μου κ μου ειπε απο βδομαδα να παω για να κανονησουεμ κ την καμπυλη ζαχαρου γιαυτο κ ειπα να προσεξω λιγο τα γλυκα μην μου βγει ανεβασμενο το ζαχαρο!:rolleyes:αχ αντε να περασει κ αυτη η διαδικασια που ειναι λιγο χαλια!:rolleyes:

μια φρουτοσαλατα τωραααααα εεεεε!δεν θα ελεγα οχιιιιιιιιιιιιι!

14115.jpg

αχ θα πας για καμπυλη ε?μην ανησυχεις, στον μικρουλη σου ειχες?

μια φρουτοσαλατα δροσερη ειναι οτι πρεπει για την κοιλουμποσιλουετα μας, χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ τι μου κανεις!!!!!!!!!!!!!!!και ξερεις πως τρελαινομαι για σοκολατενιες απολαυσεις!!!!!!!!!:shock:χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

αν μου αρεσει και καποιο φαγητο και το φαω με ορεξη πολυ, αρχιζει το πανηγυρι στην κοιλιτσα, χαχαχαχαχα!!!!!!!

θυμηθηκαμε τα παλια..θυμασαι που συνεχεια ειχαμε τετιες λιγουρες κ δεν ειμασταν κ εγκυες!τωρα μπορω να πω ειμαστε καλυτερα οσον αφορα τις λιγουρες μας για τα γλυκακια!:tongue::tongue:

αχ κ γω το εχω προσεξει αυτο αν φαω ενα φαγητο με ορεξη οπως λες κ μου αρεσει πολυ αρχηζει κ δινει κλωτσιτσες!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

kale leos me ta pagota shmera kai egw pou den eimai gastromenh tha to rixa aaxaxaxxaxa pooooooooooooooo pagotokolash ginete edw mesa xxixixixixi

pws pate kaleeeeeeeeeeeeee ola kala egw edw isixa osos mporw na pw isixa telos pantwn !!!!!!!!!

γεια σου τζινακι!τι κανεις?

εμεις εδω με τις ορεξεις μας!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου τζινακι!!!!!!ασε το ριξαμε στα παγωτα εν οψη καλοκαιριου!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

ολα καλα, δοξα τον Θεο!!!!!!!εσυ?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κορίτσια γύρισα πήρα παππουτσάκια για το γάμο !! (επιτέλους) έβαλα και το φαγάκι να ψήνεται. φασολάκια μιαμ μιαμ,,, τι ωραία παγωτάκια είναι μωρέ αυτά?????????? αχχχχ αυτά θα μας παχύνουν!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...