Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σου ποπακι!!!!

δεν βοηθαει και ο καιρος για την μελαγχολεια! μες την συννεφια και το κακο!!! αν ειχε ηλιο θα ηταν καλυτερη και η ψυχολογια πιστευω! τουλαχιστον εγω ετσι λειτουργω!

παντως την κυριακη ημουν μεσα στην καταθλιψη, δεν ξερω, ημουν ετοιμη να κλαψω χωρις λογο και δεν μιλουσα σε κανενα!!!!!σιγουρα οταν ο καιρος ειναι ηλιολουστος βελτιωνει την διαθεση πολυ!!!!!!αχ ποτε θα πατε για μπανακι?εγω ανυπομονω!!!!!!αλλα που να βρω εδω κοντα καθαρη θαλασσα?:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως την κυριακη ημουν μεσα στην καταθλιψη, δεν ξερω, ημουν ετοιμη να κλαψω χωρις λογο και δεν μιλουσα σε κανενα!!!!!σιγουρα οταν ο καιρος ειναι ηλιολουστος βελτιωνει την διαθεση πολυ!!!!!!αχ ποτε θα πατε για μπανακι?εγω ανυπομονω!!!!!!αλλα που να βρω εδω κοντα καθαρη θαλασσα?:rolleyes:
κουκλες τι κανετε???????

πεταλουδα ευχομαι με την καθυστερηση να ανεβει η χοριακη αλλα δεν πτοουμαστε, πεισμωνουμε και προχωραμε!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο με το καλο κι εσεις να ξεκινησετε τα ψωνια του μωρου, αντε αυριο θα το δειτε το μπεμπουλι σας, υπομονη με τους εμετους!!!!!!!

ρανιουκο μου ομορφο!!!!!!!!!!!ερχονται οι ωραιοτερες μερες της ζωης σου!!!!!!!!!!!!!!!!μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι, γιωτακι, αναστασακι, ελενακι μου ( κι εμενα με πιανει πολλες φορες μια μελαγχολια απιστευτη, οι ορμονες μας ειναι ) μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακη μου καλοοοοο τι κανεις?εγω κοιμησα τον μικρο κ ειπα να κατσω λιγο..σημερα ειμαι κπαως κουρασμενη να το πω βαρεεμενη βαριεμαι να κουνηθω..αλλα για την μελανχολια εχεις δικιο μερικες φορες με πιανει κ μενα κ νιωθω πολυ χαλια..αχ αυτες οι ορμονες!:tongue::tongue:

πως ειναι η ζουζουνα σου?εσυ πως εισαι?για πες εχουμε καιρο να τα πουμε:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου ποπακι!!!!

δεν βοηθαει και ο καιρος για την μελαγχολεια! μες την συννεφια και το κακο!!! αν ειχε ηλιο θα ηταν καλυτερη και η ψυχολογια πιστευω! τουλαχιστον εγω ετσι λειτουργω!

εχετε συννεφια Γιωτακι μου?εμας εδω εχει πολυ ηλιο!καλα ειναι!

αυτη τη στιγμη θελω παγωτο..παρα πολυ ..εδω κ ποσες μερες κρατιεμαι κ δεν τρωω τα απογευματα κ τα βραδυα κ εχω κοψει κ τα παγωτα κ μου λειπουν πολυ..δεν ξερω αν θα αντεξω κ σημερα!:rolleyes::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα πηγαιναμε σημερα αλλα λογω συννεφιας δεν θα παμε. φανταζομαι μεχρι το σαβ/κο θα παμε!

απο αγ.θεοδωρους- κινετα-βραχατι- ψαθα νομιζω ειναι καλα!

εγω εχτες ενιωθα λιγο σαν ζομπι!

εχετε συννεφια Γιωτακι μου?εμας εδω εχει πολυ ηλιο!καλα ειναι!

αυτη τη στιγμη θελω παγωτο..παρα πολυ ..εδω κ ποσες μερες κρατιεμαι κ δεν τρωω τα απογευματα κ τα βραδυα κ εχω κοψει κ τα παγωτα κ μου λειπουν πολυ..δεν ξερω αν θα αντεξω κ σημερα!:rolleyes::tongue:

αχ ελενιτσα μου και εγω με αυτα τα παγωτα εχω παθει εξαρτηση! με το ζορι κρατιεμαι να τρωω μερα παρα μερα και το βραδυ φρουτα! εχτες τσακισα το καρπουζι και εφαγα και 2 ροδακινα!

Διαφημίσεις

αχ ελενιτσα μου και εγω με αυτα τα παγωτα εχω παθει εξαρτηση! με το ζορι κρατιεμαι να τρωω μερα παρα μερα και το βραδυ φρουτα! εχτες τσακισα το καρπουζι και εφαγα και 2 ροδακινα!

αχ αστα να πανε ΓΙωτακι μου!εγω καλ ειχα αρχησει στην αρχη της εγκυμοσηνης δεν ηθελα καθολου τα γλυκα..απο τον 4ο κ μετ ααν δεν κανω λαθος δεν θυαμμαι κ καλα ξεκηνησαν να με τραβανε πολυ..κ γω ηθελα να τρωω καθε μερα..αλα τελευταια ειπα να κρατηθω οσο μπορω κ εχω μερες να φαω κ με τραβαει πολυυυ!σημερα θα φαω ομως δνε νομιζω να αντεξω αλο..αφου νιωθω οτι μου μυριζει!:shock::shock::tongue:καρπουζι μια φορα εφαγα μεχρι τωρα!τα κερασακια τα τρωω πολυ κ χθες μου μαζεψε ο μπαμπας λιγα βερυκοκα απο το δεντρο τους κ τα απολαυσα!τα βραδυα κ μενα με τραβανε πολυ τα φρουτα κρυα κ δροσερα!αλλα τωρα θελω παγωτοοοοοοοοοοο!:tongue::tongue::tongue:Ice_Cream_dessert.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ αστα να πανε ΓΙωτακι μου!εγω καλ ειχα αρχησει στην αρχη της εγκυμοσηνης δεν ηθελα καθολου τα γλυκα..απο τον 4ο κ μετ ααν δεν κανω λαθος δεν θυαμμαι κ καλα ξεκηνησαν να με τραβανε πολυ..κ γω ηθελα να τρωω καθε μερα..αλα τελευταια ειπα να κρατηθω οσο μπορω κ εχω μερες να φαω κ με τραβαει πολυυυ!σημερα θα φαω ομως δνε νομιζω να αντεξω αλο..αφου νιωθω οτι μου μυριζει!:shock::shock::tongue:καρπουζι μια φορα εφαγα μεχρι τωρα!τα κερασακια τα τρωω πολυ κ χθες μου μαζεψε ο μπαμπας λιγα βερυκοκα απο το δεντρο τους κ τα απολαυσα!τα βραδυα κ μενα με τραβανε πολυ τα φρουτα κρυα κ δροσερα!αλλα τωρα θελω παγωτοοοοοοοοοοο!:tongue::tongue::tongue:Ice_Cream_dessert.jpg

αμαν!:shock: τι παγωταρα ειναι αυτη! μιαμ μιαμ!!!!!!!!!

Ice-Cream-Cones.jpgθα παω να ζητησω ενα χωνακι με ολες τις γευσεις!χαχαχχαχαχα!φανταζεστε να βγω με ενα τετιο στο δρομο!πολυ γελιο θα ειχε!:D:D:D:D

ει! θελω και εγω ενα! παρε μου!!!!!:-P

χαχαχαχα τελειο!!!

ποπακη μου καλοοοοο τι κανεις?εγω κοιμησα τον μικρο κ ειπα να κατσω λιγο..σημερα ειμαι κπαως κουρασμενη να το πω βαρεεμενη βαριεμαι να κουνηθω..αλλα για την μελανχολια εχεις δικιο μερικες φορες με πιανει κ μενα κ νιωθω πολυ χαλια..αχ αυτες οι ορμονες!:tongue::tongue:

πως ειναι η ζουζουνα σου?εσυ πως εισαι?για πες εχουμε καιρο να τα πουμε:tongue:

λενακι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καιρο εχουμε να τα πουμε, ναι!!!!!καλα ειναι η μπεμπουλα, κουνιεται, αλλες μερες πιο πολυ, αλλες πιο λιγο!!!!!!

παντως η ζεστη σου φερνει πολυ ατονια, που να ερθουν και οι καυσωνες, παναγια μου!!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αμαν!:shock: τι παγωταρα ειναι αυτη! μιαμ μιαμ!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχ τελειοοοοοο δεν ειναιιιιιιιιιιιι\!φαντασου τωρα να εισαι σε μια καφετερια μπροστα στη παραλια να φυσαει ενα δροσερο αερακι κ συ να απολαμβανεις το παγωτακι σου εεεεεεεεεεεεε!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχχαχαχ τελειοοοοοο δεν ειναιιιιιιιιιιιι\!φαντασου τωρα να εισαι σε μια καφετερια μπροστα στη παραλια να φυσαει ενα δροσερο αερακι κ συ να απολαμβανεις το παγωτακι σου εεεεεεεεεεεεε!:D:D

το χωνακι ηταν πιο ωραιο!!!!!!

χαχαχαχα τι παγωταρα ειναι αυτη?????????τελεια!!!!!!

λοιπον εγω εχω παρει τα μικρα τα ξυλακια τα slim με 0% ζαχαρη, για να μην εχω και τυψεις για το ζαχαρο!!!!!τα φρουτα τα τσακιζω, ροδακινα, βερυκοκα, πεπονι μιαμ μιαμ!!!!!!!:tongue:

ξουτ ξουτ μακρυα η συννεφια!!!!!!γιωτακι θυμησε μου αθηνα ή θεσσαλονικη μενεις ή καπου αλλου, χαχαχαχα:rolleyes:?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...