Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα αγαπουλες μου......

δε μπορω να σας διαβασω καθολου...μπηκα απλα να σας πω ενα γεια και παω για μπανακι και υπνο...ειναι ενα πτωμααααααααααααααααααααα........το σπορακι μου καλα ειναι.....ανυπομονω για μεθαυριο....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

πεταλουδα μου τελικα αρνητικη η χωριακη..κ γω ξερω οτι πανω απο 5 ειναι θετικη1ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι πιο τυχερος κ πιστευω θα ειναι!;)

Μαρακι μουυυυυ ποσο χαιρομαι που βλεπω το τικερακι σου κ ολα πανε καλα!τι ωραια σημερα θα το δεις !εχεις αναγουλες αγαππουλα μου!αχ υπομονη!φανταζομαι ποσο ασχημο ειναι!:shock:(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαππουλιτσα μουυυυυυυυυυυυ..σπορομανουλιτσα τι κανεις?σε πεθυμησα πολυυυυυυ! πολα χαδακια στο σπορακι μας!

Γιωτακι μου χθες εμεινες μοναχουλα αλα ειχες την ζουζουνα σου παρεουλα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?????????????

Ρανιακι μου γλυκο μου πατριωτακι σε εχω επιθυμησει πολυυυυυυυ....αυριο πατε να δειτε το σπορακι σας και το σαββατο παντρευεστε ματακια μου τι ευτυχισμενες στιγμες ειναι αυτες?????????????????? Με το καλο να δειτε τον σποραρο σας και με το καλο και ο γαμος σας!!!!!!!!!!

Λενιω μου τι κανεις αγορομανα συναδελφισσα????????? Παλι μια μουνταδα εχουμε εμεις εδω...εσεις εκει???????? (((((((((())))))))))

Μαρακι μου καλο τι τελεια που πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου πολυ χαιρομαι κοριτσαρα μου!!!!!!!

Πεταλουδα ελεναρα τελικα αρνητικη η χοριακη????? Ομως την εκανες χωρις καθυστερηση και εδειξε τοσο?Συνηθως οταν ειναι αρνητικη ειναι ακομα και κατω απο 1...τι να πω....γι'αυτο σου ειπα να περιμενεις για να εισαι σιγουρη....μακαρι να εχεις καθυστερηση και μετα να δειξει θετικη....

Γιωτουλα μου σε αφησαμε μονη σου χθες? Εγω τελικα δεν πηγα κομμωτηριο μου το ακυρωσε η κομμωτρια το ραντεβου και ειχα κατι νευρα....αλλα τελικα ουτε σημερα θα παω που μου το εβαλε...τεσπα! Τι κανει η μπουμπουδενια σας? Κλωτσαει κλωτσαει ε? ((((((())))))

Ποπακι μου ωραια ηταν με την μαια που εκανε αναπνοες για τον τοκετο? Θελω και γω αλλα δεν εχω ρωτησει τον γιατρο μου αν ξερει κατι περι του θεματος....αν μπορω να παω καπου εδω! Θα το ψαξω βεβαια αλλα αν μου προτινε και ο γιατρος θα με διευκολυνε πολυ!!!!(((((((((((()))))))))

Σοφακι, τατασακι, νενακι και ολα τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????? Χανομαστε αλλα αγαπιομαστε!

Παω να φαω τα δημητριακα μου, μετα να κανω την βολτα μου στην αγορα που θελω να ψωνισω κατι πραγματακια και μετα επανερχομαι!!!!!

Βεβαια θελω και να μαγειρεψω...τουρλου θα φτιαξω σημερις....αν και δεν μου πολυ αρεσει αλλα τι να κανω πρεπει να τα τρωω αυτα....ολο κρεας να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα...αν και οταν εχω κανα δυο μερες να φαω αμεσως μου λειπει!!!!! Δεν ξερω τι θελω ε????χαχχαχα....

Φιλακια προς το παρον σε ολες και θα τα πουμε συντομαααααααα........

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε?????????????

Ρανιακι μου γλυκο μου πατριωτακι σε εχω επιθυμησει πολυυυυυυυ....αυριο πατε να δειτε το σπορακι σας και το σαββατο παντρευεστε ματακια μου τι ευτυχισμενες στιγμες ειναι αυτες?????????????????? Με το καλο να δειτε τον σποραρο σας και με το καλο και ο γαμος σας!!!!!!!!!!

Λενιω μου τι κανεις αγορομανα συναδελφισσα????????? Παλι μια μουνταδα εχουμε εμεις εδω...εσεις εκει???????? (((((((((())))))))))

Μαρακι μου καλο τι τελεια που πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου πολυ χαιρομαι κοριτσαρα μου!!!!!!!

Πεταλουδα ελεναρα τελικα αρνητικη η χοριακη????? Ομως την εκανες χωρις καθυστερηση και εδειξε τοσο?Συνηθως οταν ειναι αρνητικη ειναι ακομα και κατω απο 1...τι να πω....γι'αυτο σου ειπα να περιμενεις για να εισαι σιγουρη....μακαρι να εχεις καθυστερηση και μετα να δειξει θετικη....

Γιωτουλα μου σε αφησαμε μονη σου χθες? Εγω τελικα δεν πηγα κομμωτηριο μου το ακυρωσε η κομμωτρια το ραντεβου και ειχα κατι νευρα....αλλα τελικα ουτε σημερα θα παω που μου το εβαλε...τεσπα! Τι κανει η μπουμπουδενια σας? Κλωτσαει κλωτσαει ε? ((((((())))))

Ποπακι μου ωραια ηταν με την μαια που εκανε αναπνοες για τον τοκετο? Θελω και γω αλλα δεν εχω ρωτησει τον γιατρο μου αν ξερει κατι περι του θεματος....αν μπορω να παω καπου εδω! Θα το ψαξω βεβαια αλλα αν μου προτινε και ο γιατρος θα με διευκολυνε πολυ!!!!(((((((((((()))))))))

Σοφακι, τατασακι, νενακι και ολα τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????? Χανομαστε αλλα αγαπιομαστε!

Καλημερα,Ματινακι.....Ευχαριστω για το αισιοδοξο μηνυμα,αλλα νομιζω οτι και καθυστερηση που δεν εχω ειναι πολυ λιγο το 2,48...Εγω σκεφτηκα μηπως πηγε να γινει κατι,μηπως ανεβηκε γυρω στο 6 με 7 η χοριακη και τελικα επεσε γιατι ισως κατι να μην πηγε καλα.Να ανεβει τωρα το αποκλειω σχεδον.Σημερα με αυριο περιμενω περιοδο αν και κυκλο σταθερο δεν εχω ιδιαιτερα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Παω να φαω τα δημητριακα μου, μετα να κανω την βολτα μου στην αγορα που θελω να ψωνισω κατι πραγματακια και μετα επανερχομαι!!!!!

Βεβαια θελω και να μαγειρεψω...τουρλου θα φτιαξω σημερις....αν και δεν μου πολυ αρεσει αλλα τι να κανω πρεπει να τα τρωω αυτα....ολο κρεας να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα...αν και οταν εχω κανα δυο μερες να φαω αμεσως μου λειπει!!!!! Δεν ξερω τι θελω ε????χαχχαχα....

Φιλακια προς το παρον σε ολες και θα τα πουμε συντομαααααααα........

καλημερα Ματινακι μου!καλα ειμαι εσυυυυυυ?σημερα τελικα το κουρεματακι ε!εγω σημερΑ εχω παστιτσιο απο χθες που εκανα στη μαμα πηρα λιγο κ για το σπιτι οποτε δνε θα μαγειρεψω..

φιλακια πολλααααα~;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα,Ματινακι.....Ευχαριστω για το αισιοδοξο μηνυμα,αλλα νομιζω οτι και καθυστερηση που δεν εχω ειναι πολυ λιγο το 2,48...Εγω σκεφτηκα μηπως πηγε να γινει κατι,μηπως ανεβηκε γυρω στο 6 με 7 η χοριακη και τελικα επεσε γιατι ισως κατι να μην πηγε καλα.Να ανεβει τωρα το αποκλειω σχεδον.Σημερα με αυριο περιμενω περιοδο αν και κυκλο σταθερο δεν εχω ιδιαιτερα..

καλημερα πεταλουδα!τι κανεις?αχ μακαρι να ειναι ηταν θετικη τελικα αλα καθε εμποδιο για καλο!;)

παω στον μικρο μου..τα λεμε αργοτεραα..φιλακιααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

πεταλουδα μου τελικα αρνητικη η χωριακη..κ γω ξερω οτι πανω απο 5 ειναι θετικη1ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι πιο τυχερος κ πιστευω θα ειναι!;)

Μαρακι μουυυυυ ποσο χαιρομαι που βλεπω το τικερακι σου κ ολα πανε καλα!τι ωραια σημερα θα το δεις !εχεις αναγουλες αγαππουλα μου!αχ υπομονη!φανταζομαι ποσο ασχημο ειναι!:shock:(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαππουλιτσα μουυυυυυυυυυυυ..σπορομανουλιτσα τι κανεις?σε πεθυμησα πολυυυυυυ! πολα χαδακια στο σπορακι μας!

Γιωτακι μου χθες εμεινες μοναχουλα αλα ειχες την ζουζουνα σου παρεουλα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! τι κανετε?

Σημερα γινοταν ενας χαμος στην δουλεια πρωι πρωι!

εχτες τα ποδια μου ηταν τουμπανο και πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να αυξησω το μαγνησιο και να κανω κανα μπανακι στην θαλασσα καθως και να τρωω αλατι και πολυ νερο!παντως πολυ νυστα εχτες, κοιμομουν απο τις 5 εως τις 7 και μετα απο τις 11,30 μεχρι το πρωι!!!!!!!

εγω εκανα εχτες κρεας κοκκινιστο και θα τηγανισω πατατουλες οταν παω σπιτι, για αυριο λεω μουσακα!

μακαρι να μας κατσει να παμε για κανα μπανακι σημερα- αυριο!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!! χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!:P:p πεταλουδίτσα μέχρι να έρθει η κόκκινη ελπίζουμε!;) εγώ πριν λίγο ξύπνησα!!! πιο αργά απ'όλες σας!!!!:cool: λέω να συμαζέψω λίγο και να κατέβω αγορά!! φιλάκια κοριτσάκια !!

μπαίνω τα απογευματα αλλά δεν πετυχαίνω καμιά σας μέσα!!:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! τι κανετε?

Σημερα γινοταν ενας χαμος στην δουλεια πρωι πρωι!

εχτες τα ποδια μου ηταν τουμπανο και πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να αυξησω το μαγνησιο και να κανω κανα μπανακι στην θαλασσα καθως και να τρωω αλατι και πολυ νερο!παντως πολυ νυστα εχτες, κοιμομουν απο τις 5 εως τις 7 και μετα απο τις 11,30 μεχρι το πρωι!!!!!!!

εγω εκανα εχτες κρεας κοκκινιστο και θα τηγανισω πατατουλες οταν παω σπιτι, για αυριο λεω μουσακα!

μακαρι να μας κατσει να παμε για κανα μπανακι σημερα- αυριο!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

καλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?εγω καλα!εδω σπιτι με τα μικρα μου!

χθες πρηστηκαν τα ποδια σου?εμενα καπιες μερες ειναι καλα αλ αλες φορες με ποναναε δεν τα βλεπ ακοαμ πολυ πρησμενα αλ νιωθω μι αενοχληση κ πονο..εμενα η γιατρος μου ειπε να μην πινω πολα υγρα για να μην πριζονται!:rolleyes:

ωραιο το φαγακι σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!! χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!:P:p πεταλουδίτσα μέχρι να έρθει η κόκκινη ελπίζουμε!;) εγώ πριν λίγο ξύπνησα!!! πιο αργά απ'όλες σας!!!!:cool: λέω να συμαζέψω λίγο και να κατέβω αγορά!! φιλάκια κοριτσάκια !!

μπαίνω τα απογευματα αλλά δεν πετυχαίνω καμιά σας μέσα!!:confused::confused:

Αναστασακι μου καλημερα!τι κανεις αγαπουλα μου!σου απαντησα κσ το φβ!;);)εγω τα απογευματα τελευταια αποφευγω να μπαινω για να μην κολαει ο μικρος στον υπολογιστη!τα πρωινα μου ειναι πιο ευκολο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κουκλες τι κανετε???????

πεταλουδα ευχομαι με την καθυστερηση να ανεβει η χοριακη αλλα δεν πτοουμαστε, πεισμωνουμε και προχωραμε!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο με το καλο κι εσεις να ξεκινησετε τα ψωνια του μωρου, αντε αυριο θα το δειτε το μπεμπουλι σας, υπομονη με τους εμετους!!!!!!!

ρανιουκο μου ομορφο!!!!!!!!!!!ερχονται οι ωραιοτερες μερες της ζωης σου!!!!!!!!!!!!!!!!μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι, γιωτακι, αναστασακι, ελενακι μου ( κι εμενα με πιανει πολλες φορες μια μελαγχολια απιστευτη, οι ορμονες μας ειναι ) μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κουκλες τι κανετε???????

πεταλουδα ευχομαι με την καθυστερηση να ανεβει η χοριακη αλλα δεν πτοουμαστε, πεισμωνουμε και προχωραμε!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο με το καλο κι εσεις να ξεκινησετε τα ψωνια του μωρου, αντε αυριο θα το δειτε το μπεμπουλι σας, υπομονη με τους εμετους!!!!!!!

ρανιουκο μου ομορφο!!!!!!!!!!!ερχονται οι ωραιοτερες μερες της ζωης σου!!!!!!!!!!!!!!!!μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι, γιωτακι, αναστασακι, ελενακι μου ( κι εμενα με πιανει πολλες φορες μια μελαγχολια απιστευτη, οι ορμονες μας ειναι ) μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου ποπακι!!!!

δεν βοηθαει και ο καιρος για την μελαγχολεια! μες την συννεφια και το κακο!!! αν ειχε ηλιο θα ηταν καλυτερη και η ψυχολογια πιστευω! τουλαχιστον εγω ετσι λειτουργω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...