Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλη μου ελενιτσα οχι δεν εκανα ποτε τεστ πριν την καθυστερηση μα ποτε...αλλα απ'οτι βλεπω την συμβουλη μου την λαμβανεις ως διαμαχη και δεν μου αρεσει οποτε εγω προσωπικα δεν σου ξαναλεω τιποτα περι αγχους κτλ.Εσυ ξερεις καλυτερα και κρινεις τι ειναι σωστο για σενα! Αλλα παρεπιπτοντως επειδη ανεφερες την Ρανια μας να σου πω οτι ναι μεν μπορει να εκανε χοριακη πριν καν να εχει καθυστερηση αλλα οπως και σε σενα ετσι και στην Ρανια πολλες φορες την συμβουλεψα να μην αγχωνεται ή να εχει υπομονη παρ'το οπως θες....εξαλλου με την ρανια εχω αλλη σχεση πιο στενη γιατι μιλαμε και στο τηλ. και ποτε δεν εναντιωθηκε με τις συμβουλες μου γιατι οντως ηταν απλα συμβουλες! Ουτε εξυπνη παω να το παιξω ουτε τιποτα....αλλα αν γινοταν με καποιο τροπο να σου δωσω λιγη απο την δικη μου υπομονη θα σου την εδινα χωρις δευτερη σκεψη! Να κανω καλο θελω και τιποτε αλλο!

Και αν εσυ νιωθεις καλα με τον τροπο που χειριζεσαι το συγκεκριμενο θεμα εμενα μου περισσευει....εννοειται!

Σου ευχομαι να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα με την χοριακη και να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα, θα περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι,Ματινακι,δεν πηρα καθολου τα λογια σου ως διαμαχη και ουτε σκεφτηκα οτι πας να κανεις την εξυπνη...Ουτε ειπα κατι τετοιο,αλλα ουτε και το υπονοησα.Λυπαμαι που το πηρες ετσι...Απλα σου εξηγησα οτι αν και βιαστικη κινηση (και πιθανον λαθασμενη) μεχρι στιγμης αισθανομαι καλυτερα ετσι... Εχω καταλαβει οτι εισαι σοβαρη κοπελα και καλος ανθρωπος και ξερω πως ό,τι λες, το λες με τη μορφη συμβουλης.Απο μεριας μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Το μονο που με ενοχλησε λιγακι,για να σου πω την αληθεια, ηταν οτι τη βιασυνη μου τη μετεφρασες σας φοβερο αγχος.Οχι,φοβερο αγχος δεν εχω. Την προηγουμενη φορα ημουν πολυ αγχωμενη γιατι ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης καφε υγρα.Ηταν και η πρωτη μου εγκυμοσυνη και τα ειχα παιξει λιγο.Τωρα (ειμαι δεν ειμαι εγκυος) αισθανομαι πολυ πιο ανετα και πολυ λιγοτερο αγχωμενη.

Αυριο λοιπον θα σας ενημερωσω για τα ευχαριστα ή τα ουδετερα νεα μου!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι,Ματινακι,δεν πηρα καθολου τα λογια σου ως διαμαχη και ουτε σκεφτηκα οτι πας να κανεις την εξυπνη...Ουτε ειπα κατι τετοιο,αλλα ουτε και το υπονοησα.Λυπαμαι που το πηρες ετσι...Απλα σου εξηγησα οτι αν και βιαστικη κινηση (και πιθανον λαθασμενη) μεχρι στιγμης αισθανομαι καλυτερα ετσι... Εχω καταλαβει οτι εισαι σοβαρη κοπελα και καλος ανθρωπος και ξερω πως ό,τι λες, το λες με τη μορφη συμβουλης.Απο μεριας μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Το μονο που με ενοχλησε λιγακι,για να σου πω την αληθεια, ηταν οτι τη βιασυνη μου τη μετεφρασες σας φοβερο αγχος.Οχι,φοβερο αγχος δεν εχω. Την προηγουμενη φορα ημουν πολυ αγχωμενη γιατι ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης καφε υγρα.Ηταν και η πρωτη μου εγκυμοσυνη και τα ειχα παιξει λιγο.Τωρα (ειμαι δεν ειμαι εγκυος) αισθανομαι πολυ πιο ανετα και πολυ λιγοτερο αγχωμενη.

Αυριο λοιπον θα σας ενημερωσω για τα ευχαριστα ή τα ουδετερα νεα μου!!

Ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που το λαθος για το αγχος που διεκρινα ειναι δικο μου! Και δεν ειναι θεμα καλου ή κακου ανθρωπου...εδω μεσα ειμαστε για να συμβουλευουμε η μια την αλλη και να συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη!!!! Ισως να μην διατυπωσα σωστα την συμβουλη μου και φανηκε σαν επιθεση...παντως για τα τεστ μονη σου ειπες οτι οποιο βρεις μπροστα σου το κανεις...μην παρεξηγηω ετσι????

Περιμενω με ανυπομονησια να μας πεις τα νεα σου αυριο και να ξερεις απο μενα μονο συμβουλες θα εχεις εαν το θελεις κι εσυ οποτε μπορω και ξερω να σε συμβουλεψω βεβαια...δεν ειμαι παντογνωστης...κι εγω πρωτη φορα μενω εγκυος!!!!!!!

Σου ευχομαι ενα μεγαλο + αυριο με το καλο κοριτσαρα μου!!!

Φιλια πολλα και αν δεν ξαναμπω καλο βραδυ σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????ολα καλα??????????φιλακια πολλα στις ομορφες κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!

εγω χαθηκα λιγακι αλλα ειμαι μια χαρα κι εγω και η πριγκηπισσα μου!!!!!:tongue:ρανιακι μου γλυκο με το καλο ο γαμος κοριτσαρα μου ομορφη, απολαυσες και τον σακη στο μπατσελορ, φαν του σακη θα βγει και το σπορακι!!!!!!!!!!;)τζινακι μου να σας ζησει ο μπεμπακος σας, πρεπει να πετατε στα συννεφα απο την χαρα σας!!!!!!!!!!!!και πολυ καλα κανετε!!!!!!!!!!!!!πεταλουδα με το καλο να ειναι θετικη η χοριακη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να την απολαυσεις οσο μπορεις!!!!!!!!!

λενιω μου, ματινακι μου, γιωτακι μου, νενακι μου ((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν σας ειπα τα δικα μου τα νεα!!!!!την παρασκευη πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε την μπεμπουλα μας!!!!!βγαλαμε κατι εγχρωμες φωτο, τρελαθηκαμε!!!!!!χιχιχιχι!!!!!παραγειλαμε και το κρεβατακι και το στρωμα!!!!!!τελος ιουλιου ειπα να μου ερθει το κρεβατακι, πιστευω καλα ειναι!!!!!εχτες το πρωι δεν ηρθα στο γραφειο, ειχαμε ραντεβου με την μαια στο ιατρειο και καναμε μαθημα για αναπνοες, πως να κραταμε το μωρο, για το θηλασμο και πολλα αλλα!!!!!ωραια ηταν!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν σας ειπα τα δικα μου τα νεα!!!!!την παρασκευη πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε την μπεμπουλα μας!!!!!βγαλαμε κατι εγχρωμες φωτο, τρελαθηκαμε!!!!!!χιχιχιχι!!!!!παραγειλαμε και το κρεβατακι και το στρωμα!!!!!!τελος ιουλιου ειπα να μου ερθει το κρεβατακι, πιστευω καλα ειναι!!!!!εχτες το πρωι δεν ηρθα στο γραφειο, ειχαμε ραντεβου με την μαια στο ιατρειο και καναμε μαθημα για αναπνοες, πως να κραταμε το μωρο, για το θηλασμο και πολλα αλλα!!!!!ωραια ηταν!!!!!!;)

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

η μπεμπουλα μου εχτες το βραδυ ειχε μαζευτει στην μια πλευρα της κοιλιας μου και η αλλη ηταν άδεια!! πολυ γελιο! μετα την χαιδεψα και πηγε σε ολη την κοιλια!!! χαχαχαχα πολυ αστειο ηταν!

ποπακι τελειο το κοριτσακι σου ε :tongue:? αχ και εγω ανυπομονω σε 3 εβδομαδες που θα παω να το δω!!!!! εμεις θα παμε για κουνιες και τετοια σε κανα μηνα.

φιλακια σε ολες!!!:-P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????ολα καλα??????????φιλακια πολλα στις ομορφες κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!

εγω χαθηκα λιγακι αλλα ειμαι μια χαρα κι εγω και η πριγκηπισσα μου!!!!!:tongue:ρανιακι μου γλυκο με το καλο ο γαμος κοριτσαρα μου ομορφη, απολαυσες και τον σακη στο μπατσελορ, φαν του σακη θα βγει και το σπορακι!!!!!!!!!!;)τζινακι μου να σας ζησει ο μπεμπακος σας, πρεπει να πετατε στα συννεφα απο την χαρα σας!!!!!!!!!!!!και πολυ καλα κανετε!!!!!!!!!!!!!πεταλουδα με το καλο να ειναι θετικη η χοριακη σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να την απολαυσεις οσο μπορεις!!!!!!!!!

λενιω μου, ματινακι μου, γιωτακι μου, νενακι μου ((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακι μου γλυκο με το γλυκο σου νεραιδακι μας λειψατε!!!!! Τελεια που το ειδατε το μικρουλι σας....κι εγω θελωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια που ξεκινησατε τις αγορες για το μωρακι σας...ανυπομονω κι εγω να μπω στον 5ο και σιγα σιγα να ξεκινησουμε να βλεπουμε!

Φιλακια πολλα και πολλες (((((((((((((((((())))))))))))))))))))

η μπεμπουλα μου εχτες το βραδυ ειχε μαζευτει στην μια πλευρα της κοιλιας μου και η αλλη ηταν άδεια!! πολυ γελιο! μετα την χαιδεψα και πηγε σε ολη την κοιλια!!! χαχαχαχα πολυ αστειο ηταν!

ποπακι τελειο το κοριτσακι σου ε :tongue:? αχ και εγω ανυπομονω σε 3 εβδομαδες που θα παω να το δω!!!!! εμεις θα παμε για κουνιες και τετοια σε κανα μηνα.

Καλημερα γιωτουλα! Τι κανεις???? Βρε την μπουμπου που μαζευτηκε στην μια πλευρα...ναζιαρα θα γινει και χουχουλιαρα!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια εγκυακια και μη! Τι κανετε?????

Λενιω μου??????? Που εισαι????? Χθες το βραδυ τι εγινε τελικα δεν καταλαβα...μολις σηκωνα το τηλ. επεφτε η γραμμη και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε??? Δεν εχω καταλαβει....τεσπα!

Εγω κοριτσια σημερα εχω κουρεμα οποτε δεν θα κατσω να σας απολαυσω...μπηκα να σας πω μια καλημερα και οταν επιστρεψω μετα το μαγειρεμα αν προλαβω θα μπω....να δουμε και τι θα μας πει η πεταλουδα σημερα!!!!!!!!!!!!!

Αντε σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!

Ποπακι μου γλυκο με το γλυκο σου νεραιδακι μας λειψατε!!!!! Τελεια που το ειδατε το μικρουλι σας....κι εγω θελωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια που ξεκινησατε τις αγορες για το μωρακι σας...ανυπομονω κι εγω να μπω στον 5ο και σιγα σιγα να ξεκινησουμε να βλεπουμε!

Φιλακια πολλα και πολλες (((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Καλημερα γιωτουλα! Τι κανεις???? Βρε την μπουμπου που μαζευτηκε στην μια πλευρα...ναζιαρα θα γινει και χουχουλιαρα!!!!!!!!!!!!

καλημερα ματινακι! καλα ειμαστε! εσεις??? τι κανει ο μπουμπουκος σου?καλο κουρεμα!

γιωτουλα και ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι πλακα θα ειχε η μπεμπα, οτι θελει κανει μεσα στην κοιλιτσα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

ματινακι καλο κουρεματακι!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα, με το καλο κι εσεις να ξεκινησετε τα ψωνια για το μωρακι σας!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ματινακι! καλα ειμαστε! εσεις??? τι κανει ο μπουμπουκος σου?καλο κουρεμα!

Kαλα ειμαστε γιωτουλα μου εδω περιμενω να το νιωσω το μικρουλακι μου για τα καλα! Βεβαια ανυπομονω και να το δω...πλησιαζουν οι μερες...γιουπι!!!!!!!

Ευχαριστω γιωτουλα μου αν και δεν θα κανω τιποτα ιδιαιτερο...λιγο τις ακρες θα κοψω και την ψαλιδα!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

Χαδακια στην μπουμπου σου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γιωτουλα και ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι πλακα θα ειχε η μπεμπα, οτι θελει κανει μεσα στην κοιλιτσα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

ματινακι καλο κουρεματακι!!!!!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα, με το καλο κι εσεις να ξεκινησετε τα ψωνια για το μωρακι σας!!!!!!

Ποπακι μου ευχαριστουμε πολυ....ανυπομονουμε να περασει ο καιρος και να ξεκινησουμε! Πιστευω μετα την β'επιπεδου θα κλεισουμε τα 2 βασικα,κουνια και συρταριερα! Τα αλλα σιγα σιγα!

Φιλακιαααααααααααααααααααααα...............

Kαλα ειμαστε γιωτουλα μου εδω περιμενω να το νιωσω το μικρουλακι μου για τα καλα! Βεβαια ανυπομονω και να το δω...πλησιαζουν οι μερες...γιουπι!!!!!!!

Ευχαριστω γιωτουλα μου αν και δεν θα κανω τιποτα ιδιαιτερο...λιγο τις ακρες θα κοψω και την ψαλιδα!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

Χαδακια στην μπουμπου σου!!!!!!!!!!

και εγω φευγω σε λιγο, παω το αμαξι να μου το φτιαξουνε γιατι με χτυπησε λιγο στο φτερο ενας παππους πριν απο καμια εβδομαδα και εχω ραντεβου σημερα να το παω! ευτυχως που δεν ημουνα μεσα!

φιλακια τα λεμε αργοτερα!

ποπακη μουυυυυυυυυυυ καλημερααααα...τι κανεις καρδουλα μου σε πεθυμησααααα!

αχ για πες ωραια ηταν στο μαθημα ε!αχ πλησιαζει ο καιρος..αν κ για μενα μου φαινεται ακομα πολυ μακρια!:tongue:

ενγχρωμες φωτο ε..τι καλααααα!κ γω θελωω..εμενα δεν ξερω αν εχει αυτοτο μηχανημα η γιατρο ς μου!:(

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου!η μικρη σου η τσαχπινα ε!τι ωραια ομως..εμενα ακομα δεν μου κανει τετια κολπα!παραμενει στις κλωτσιτσες τις εντονες!:tongue:

κ γω ανυπομονω να παω να το ξαναδωωωωω!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια εγκυακια και μη! Τι κανετε?????

Λενιω μου??????? Που εισαι????? Χθες το βραδυ τι εγινε τελικα δεν καταλαβα...μολις σηκωνα το τηλ. επεφτε η γραμμη και δεν μπορουσαμε να μιλησουμε??? Δεν εχω καταλαβει....τεσπα!

Εγω κοριτσια σημερα εχω κουρεμα οποτε δεν θα κατσω να σας απολαυσω...μπηκα να σας πω μια καλημερα και οταν επιστρεψω μετα το μαγειρεμα αν προλαβω θα μπω....να δουμε και τι θα μας πει η πεταλουδα σημερα!!!!!!!!!!!!!

Αντε σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!

Ματινακι μουυυυ καλημερουδια κ απο δω τα ειπαμε κ μεσω φβ.καλο κουρεμα..φιλακιααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...