Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ κοριτσακια σκεφτομαι το τζινακι μας ποσο ευτηχησμενη θα ειναι..σιγουρα εδω κ μερες κραταει το αγγελουδακι της αγκαλια..δεν σκεφτηκα η χαζη να παρω το τηλ της για να μαθουμε νεακια..ευχομαι να της πηγαν ολα καλα κ να μην ταλαιπωρηθηκε!λογικα αυτες τις μερες αν οχι σημερα πρεπει να βγαινει κ να πηγαινει σπιτακι της..μακαρι να βρει λιγουλακι χρονο αν κ πολυ δυσκολο τις πρωτες μερες που εισια τοσο εξαντλημενη κ να μας πει την εμπειρια της!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΣΟΥ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενιτσα μου τα λεφτα δεν απασχολουν αλλα με απασχολει η κοροιδια!Εκμεταλλευονται στον μεγιστο βαθμο οτι εχει σχεση με μωρο απο την συλληψη κιολας! Και τα ιδια λεφτα να εδινα ακριβως και στο ιασω, δεν θα πηγαινα! Εδω που θα γεννησω πρωτα ο Θεος εχουν αλλη νοοτροπια και νιωθεις και σαν στο σπιτι σου! Αλλωστε εχω ξαναπει οταν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου ολες οι χλιδες ειναι περιττες....να γεννησω θελω, να πανε ολα καλα και να παω σπιτακι μου με το μωρο μου και τον αντρα μου! Να μου λειπουν οι χλιδες και οι υστεριες του τυπου:εγω γεννησα στο καλυτερο μαιευτηριο!!!!!!

κ γω συμφωνω απολυτα Ματινακι μου!εχεις πολυ δικιο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλε ελενιτσα μην βαρας....χιχιχιχιχ!!!!! Κι εγω ανυπομονησια το ελεγα 2 χρονια και τελικα ηταν αγχος! Απλα στο λεω για να προσεχεις, δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος ουτε απαιτω να κανεις αυτο που σου εγραψα!

Απλα θεωρω οτι χωρις καθυστερηση εγω δεν θα εκανα ποτε τεστ και ουτε ο γιατρος μου θα μου ελεγε να κανω χοριακη εαν δεν ειχα καθυστερηση, οπως και οντως οταν ειχα 4 μερες καθυστερηση μου ειπε να παρω τεστ στην περιπτωση που δεν ειμαι να μην δινω τοσα λεφτα για χοριακη...φαντασου με 4 μερες καθυστερηση κιολας! Χαλαρα.....

Δεν εχεις κανει δηλαδη ποτε τεστ πριν την καθυστερηση 2 χρονια τωρα; Μπραβο για την υπομονη σου τοτε.Δωσε λιγη και σε μενα γιατι υστερω...:rolleyes:Παντως οι περισσοτερες κοπελες που ξερω,το αργοτερο τη μερα που περιμενουν περιοδο κανουν ενα τεστακι.Και η Ρανια μας,εδω στο φορουμ,νομιζω πως εκανε χοριακη 2 μερες πριν την περιοδο και εδειξε θετικο.Γιατι να περιμενεις τοσο;Τελοσπαντων,ειναι προσωπικο του καθενος αυτο και της ψυχολογιας του.Εμενα για την ωρα αυτο με κανει και νιωθω καλυτερα,ειτε το θετικο ειτε το αρνητικο.Απλα θελω να ξερω.Ισως ειναι λαθος αυτο,δε λεω...αλλα δεν πειραζει!χεχε

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σου Ελενη μου ..αυριο πας για χωριακη ε!αχ αντε να δουμε!τωρα το αρνητικο τεστ ξερω γω ειναι κ νωρης ισως να εδειξε λαθος!τι ωρα θα ξερουμε αποτελεσματα?

οσο σκεφτομαι το ζουζουνακι μου με πιανει μεγαλη ανυπομονησια να το δω ..παντως τωρα ειμαι καλυτερα!;)

Μπραβο,Ελενακι μου!Όλο και καλυτερα να αισθανεσαι!Θα παω νωρις αυριο το πολυ μεχρι τις 10 θα εχω δωσει αιμα και σε κανα μισαωρο τα βγαζει,ε θα πιουμε και κανενα καφε μετα..οποτε το μεσημερακι θα ειμαι σπιτι και θα σας γραψω.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αχ κοριτσακια σκεφτομαι το τζινακι μας ποσο ευτηχησμενη θα ειναι..σιγουρα εδω κ μερες κραταει το αγγελουδακι της αγκαλια..δεν σκεφτηκα η χαζη να παρω το τηλ της για να μαθουμε νεακια..ευχομαι να της πηγαν ολα καλα κ να μην ταλαιπωρηθηκε!λογικα αυτες τις μερες αν οχι σημερα πρεπει να βγαινει κ να πηγαινει σπιτακι της..μακαρι να βρει λιγουλακι χρονο αν κ πολυ δυσκολο τις πρωτες μερες που εισια τοσο εξαντλημενη κ να μας πει την εμπειρια της!

ΤΖΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΣΟΥ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!;);)

τωρα ειδα οτι ειχε γραψει στο φβ!ολα καλα πηγαν..μαλον χθες βγηκε!πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα κ τωρα τον απολαμβανει στο σπιτακι της κ στο παραμυθενιο δωματιο που του φτιαξανε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο,Ελενακι μου!Όλο και καλυτερα να αισθανεσαι!Θα παω νωρις αυριο το πολυ μεχρι τις 10 θα εχω δωσει αιμα και σε κανα μισαωρο τα βγαζει,ε θα πιουμε και κανενα καφε μετα..οποτε το μεσημερακι θα ειμαι σπιτι και θα σας γραψω.

κοριτσια μολις σχολασα και παω σπιτι! επιτελους ξεκουραση!!!!!!!!!!!

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!

και καλα αποτελεσματα πεταλουδα!:-P

α ναι !τι καλα!οποτε το μεσημερακι θα ξερουμε;);):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια μολις σχολασα και παω σπιτι! επιτελους ξεκουραση!!!!!!!!!!!

καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!

και καλα αποτελεσματα πεταλουδα!:-P

καλη ξεκουραση Γιωτακι μου!καλο μεσημερι να εχεις!

φιλακια πολλααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τωρα ειδα οτι ειχε γραψει στο φβ!ολα καλα πηγαν..μαλον χθες βγηκε!πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα κ τωρα τον απολαμβανει στο σπιτακι της κ στο παραμυθενιο δωματιο που του φτιαξανε!;)

Πώς τη λενε στο facebook?Θα της στειλω αιτημα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου παω κγω να ξαπλωσω λιγακι!

αν θα τα καταφερω θα μπω το απογευμα..δεν ειμαι σιγουρη ομως γιατι ο μικρος κολαει στον υπολογιστη κ δεν θελω κ προσπαθω να τον εχω κλειστο τις περισοτερες ωρες γιατι βλεπω ποσο εθιστικος ειναι!μαλον θα παμε κ στο παρκο το βραδακυ!;);)

φιλακια πολλα για την ωρα!καλο μεσημερι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καταλαβαινω πώς το παιρνεις και πώς ακουγεται αυτο που λεω,αλλα δεν κανω οποιο τεστ βρω επειδη εχω τοσο πολυ αγχος.Ειμαι απλα πολυ ανυπομονη και περιεργη με το αν εχω μεινει εγκυος και μου φαινονται πολλες οι μερες απο την ωορηξια μεχρι την καθυστερηση...:rolleyes: Παντως σιγουρα δεν ειναι απο το αγχος! Ακομη και σημερα που ειδα το αρνητικο δε στεναχωρεθηκα απλα απορησα λιγο.Οσο για τη χοριακη που θα κανω αυριο ο γιατρος μου ειπε να παω.

Καταρχην δεν εννοουσα οτι παιρνεις οποιοδηποτε αναξιοπιστο τεστ βρεις μπροστα σου....απλα το ειπα επειδη ειπες απο μονη σου οτι ειχες και ενα τεστ οχι ψηφιακο και το εκανες κι αυτο! Δεν εχει σημασια τελικα...αν εισαι εγκυος το δειχνουν ακομα και τα αναξιοπιστα με καθυστερηση τα περισσοτερα, αλλα καλυτερα η χοριακη...παντως εγω τοσο καιρο που δουλευα σε μικροβιολογικο εργαστηριο οι γιατροι λεγανε να μην βιαζομαστε να κανουμε ουτε χοριακη γιατι οι ορμονες παιζουν τρελα παιχνιδια και γι αυτο πρεπει να περιμενουμε την καθυστερηση ακομα και 2 ημερων!

Δεν εχεις κανει δηλαδη ποτε τεστ πριν την καθυστερηση 2 χρονια τωρα; Μπραβο για την υπομονη σου τοτε.Δωσε λιγη και σε μενα γιατι υστερω...:rolleyes:Παντως οι περισσοτερες κοπελες που ξερω,το αργοτερο τη μερα που περιμενουν περιοδο κανουν ενα τεστακι.Και η Ρανια μας,εδω στο φορουμ,νομιζω πως εκανε χοριακη 2 μερες πριν την περιοδο και εδειξε θετικο.Γιατι να περιμενεις τοσο;Τελοσπαντων,ειναι προσωπικο του καθενος αυτο και της ψυχολογιας του.Εμενα για την ωρα αυτο με κανει και νιωθω καλυτερα,ειτε το θετικο ειτε το αρνητικο.Απλα θελω να ξερω.Ισως ειναι λαθος αυτο,δε λεω...αλλα δεν πειραζει!χεχε

Καλη μου ελενιτσα οχι δεν εκανα ποτε τεστ πριν την καθυστερηση μα ποτε...αλλα απ'οτι βλεπω την συμβουλη μου την λαμβανεις ως διαμαχη και δεν μου αρεσει οποτε εγω προσωπικα δεν σου ξαναλεω τιποτα περι αγχους κτλ.Εσυ ξερεις καλυτερα και κρινεις τι ειναι σωστο για σενα! Αλλα παρεπιπτοντως επειδη ανεφερες την Ρανια μας να σου πω οτι ναι μεν μπορει να εκανε χοριακη πριν καν να εχει καθυστερηση αλλα οπως και σε σενα ετσι και στην Ρανια πολλες φορες την συμβουλεψα να μην αγχωνεται ή να εχει υπομονη παρ'το οπως θες....εξαλλου με την ρανια εχω αλλη σχεση πιο στενη γιατι μιλαμε και στο τηλ. και ποτε δεν εναντιωθηκε με τις συμβουλες μου γιατι οντως ηταν απλα συμβουλες! Ουτε εξυπνη παω να το παιξω ουτε τιποτα....αλλα αν γινοταν με καποιο τροπο να σου δωσω λιγη απο την δικη μου υπομονη θα σου την εδινα χωρις δευτερη σκεψη! Να κανω καλο θελω και τιποτε αλλο!

Και αν εσυ νιωθεις καλα με τον τροπο που χειριζεσαι το συγκεκριμενο θεμα εμενα μου περισσευει....εννοειται!

Σου ευχομαι να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα με την χοριακη και να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα, θα περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινακι μου κ γω σε πεθυμησα..εχουμε χαθει τελευταια!κ μενα το ινετρνετ εχει ενα θεμα βασικα ο αντρας μου ειπε οτι το ρουτερ πρεπει να φταει!:rolleyes:

ο μικρος μου κοιμαται κ γω μωλης εφαγα ενα νοστιμο φαγακι που εκανα..;)αναγουλες κ γω ειχα στην αρχη κ ειδικα αν δεν ετρωγα μετα σταματησαν κ ξεκηνησαν μωλης μπηκα στον 5ο κ τις τελευταιες μερες γινανε πιο εντονες μετα απο καθετι που τρωω!:rolleyes:

αχ Ματινακι μου ξερω οτι δεν πρεπει να γκρινιαζω κ να λεω δοξα το θεο που ολα πανε καλα για την ωρα αλα χθες ειδικα ημουν πολυ χαλαι τωρα οσο περναει η μερα ειμαι πιο αισιοδοξη κ σε αυτο με βοηθησε ο μικρουλησ μου παρα πολυ!το αλο το ζουζουνι μου δινει κλωτσιες ολο κ πιο δυνατες κ μερικες με πονανε οταν με κλωτσαει χαμηλα!στο πρωτο μου δεν θυμαμαι να πονεσα καθολου σε ολη την εγκυμοσηνη σε αυτο ηδη ξεκινησε να με ποναει το σκατουλικο|!

εσυ πως εισια Ματινακι μου..φουσκωσες πιο πολυ?το σπορακι μας το αισθανεσαι καθολου,..καμια περιεργη αισθηση που να λες ειναια υτο δεν ειναι!;)

Λενιω μου τωρα το ειδα το μηνυμα σου αυτο! Ειχα μια συζητηση με την πεταλουδα πριν βγω και μετα βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αντρας μου και πηγα να ετοιμασω τραπεζι για να φαμε!!!!!!!!!

Εγω καλα ειμαι φουσκωσα αρκετα για την εβδομαδα που βρισκομαι και μου αρεσει πολυ αλλα το μικρουλι μου δεν το ενιωσα ακομα...κατι σαν να φτερουγισε χθες και ετρεξα να το πω στον αντρα μου για να προλαβει να βαλει κι αυτος το χερι του....κατι ενιωσε μου ειπε αλλα μπορει να ηταν και η ιδεα μας! Ανυπομονουμε τοσο πολυ να το καταλαβουμε....βεβαια δεν αγχωνομαι απλα μαλλον ειναι νωρις ακομα...θα γινει κι αυτο στην ωρα του!!!!!! Εσενα λενιω μου σου δινει και καταλαβαινεις ο μικρος ε??? Πονεσες ρε συ,τοσο πολυ κλωτσαει???? Ε ρε γλεντια.....!!!!!!

Καλε αληθεια????????????????

Τζινακι μου να σας ζησει το μωρακι σας να ειναι γερο και καλοτυχο σε ολη του την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

813589bl9nk26wn3.gif

6a00d8345f80b469e2010536a3745a970b-800wi

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...