Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Δεν το έχω κάνει προσωπικά αλλά συνήθως συστήνεται σε γυναίκες που μπαίνουν σε πρόωρη εμμηνόπαυση. Σου το ανέφερε ο γιατρός; Ας πούμε με απλά λόγια πως κάτι δεν πάει καλά με την δομή του γονιδίου στο τέλος του και είναι υπεύθυνη αυτή η μετάλλαξη για τα περισσότερα περιστατικά αυτισμού. Δεν ανιχνεύεται στον μοριακό καρυότυπο εκτός αν το ζητήσεις να συμπεριλάβουν και αυτή την εξέταση. 
      Αλλά σε τι σχετίζεται αυτό με την μια αποτυχημένη ετ; Πως το αιτιολόγησε; 

Σχετίζεται λέει με τη χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία. Πως ενδέχεται να φέρω τη μετάλλαξη την οποία λέει την κληρονομείς από τη πλευρά της μητέρας η οποία μπορεί να μεταφερθεί από γενιές πριν και έπρεπε λέει να το έχω κάνει εξαρχής. Οπότε αν το έχω, είτε πάμε απευθείας δανεικά είτε κάνουμε και χρωμοσωμικό έλεγχο στα έμβρυα με κίνδυνο να τα ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως.  Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχαρου κ ινσουλίνης, σχολίασε τον υψηλό κατακερματισμό σπέρματος κ είπε πως θα έκανε παραλαγμένο φυσικό τροποποιημένο κύκλο και όχι με τα φάρμακα ακριβώς που τον έκανα εγώ. Επισης απόρησε που δεν έχω κάνει scratching και είπε πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με ERA test. Μας πρότεινε συμπληρώματα από συγκεκριμένο κατάστημα και μου έγραψε σίδηρο και φυλλικό σε καθημερινή βάση.

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το ξέρω τι είναι το εύθραυστο Χ αλλά νόμιζα ότι θα φαινετε στον καρυότυπο . 

Εγω για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά το άκουσα.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Χρωμοσομικες ανωμαλίες ... Οπότε πάει πάλι στον ίδιο παρανομαστή κακής ποιότητας έμβρυα . 

Ναι κοινώς καληνύχτα. Την ποιότητα των εμβρύων την αιτιολόγησε και λόγω κατακερματισμού αλλά κ λόγω λέει λάθος πρωτοκόλλου. Το οποίο πάλι δε ξέρω αν βγάζει νόημα γιατί κ τώρα φυσικό εντελώς κάναμε αλλά δεν είδαμε φως.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλα ειμαι ματινακι, εσυ?

ναι οντως, αν ειχα την επιλογή δεν θα πηγαινα στο ιασω, παρολα αυτα μας ειπαν οτι το 3κληνο ειναι 1500€ και τα βλαστοκυτταρα δωρεαν. δεν ειναι και υπερβολικο. εχουν πεσει οι τιμες. παντως για το θεμα των μωρων στο επισκεπτηριο, τα φερνουν οταν ειναι να θηλασουν και οι επισκεπτες θα πρεπει να βγαινουν εξω. τωρα εχει γινει και μια καινουρια υπηρεσια το λεγομενο rooming in που μπορεις να το εχεις συνεχεια μεσα οπως τα δημοσια. αλλα δεν νομιζω οτι θα το κανω. απο αποψη μικροβιων και μονο.

τι κανει το μπεμπε σου?

Nαι η αληθεια ειναι οτι τα βλαστοκυτταρα τα εχουν δωρεαν αλλα αν εχεις παρει αποφαση να τα συλεξετε να το σκεφτεις καλα γιατι εγω θα προτιμησω την δημοσια τραπεζα! Αχρειαστα να ειναι βεβαια!

Οσο για τις τιμες στο ιασω τα ξερω απο 1ο χερι...πριν ενα μηνα γεννησε η συνυφαδα μου και μαζι με γιατρο εδωσε 4500 χιλιαρικα με καισαρικη....τωρα αν γεννησεις φυσιολογικα ειναι 500 ευρω λιγοτερα! Ο γιατρος ποσα θα σου παρει εχεις ρωτησει??????

Εδω στην κορινθο που εχω αποφασισει να γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη με την προοπτικη οτι ολα θα πανε καλα το κανουν αυτο το rooming in απο καιρο αν το θες εσυ βεβαια....και την ωρα του επισκεπτηριου δεν φερνουν τα μωρα στο δωματιο...παει η μαμα στην αιθουσα που εχουν τα μωρα και το θηλαζει! Και η τιμη 3100 +400 με καισαρικη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι η αληθεια ειναι οτι τα βλαστοκυτταρα τα εχουν δωρεαν αλλα αν εχεις παρει αποφαση να τα συλεξετε να το σκεφτεις καλα γιατι εγω θα προτιμησω την δημοσια τραπεζα! Αχρειαστα να ειναι βεβαια!

Οσο για τις τιμες στο ιασω τα ξερω απο 1ο χερι...πριν ενα μηνα γεννησε η συνυφαδα μου και μαζι με γιατρο εδωσε 4500 χιλιαρικα με καισαρικη....τωρα αν γεννησεις φυσιολογικα ειναι 500 ευρω λιγοτερα! Ο γιατρος ποσα θα σου παρει εχεις ρωτησει??????

Εδω στην κορινθο που εχω αποφασισει να γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη με την προοπτικη οτι ολα θα πανε καλα το κανουν αυτο το rooming in απο καιρο αν το θες εσυ βεβαια....και την ωρα του επισκεπτηριου δεν φερνουν τα μωρα στο δωματιο...παει η μαμα στην αιθουσα που εχουν τα μωρα και το θηλαζει! Και η τιμη 3100 +400 με καισαρικη!

1500 € ειναι και ο γιατρος, στον φυσιολογικο και 250 η μαια. ο γιατρος μου θεωρητε απο τους καλυτερους στην ελλαδα. δεν εχει ιδιαιτερα ψηλες τιμες και πληρωνω 50€ σε καθε επισκεψη που παω. αν παω 2 φορες μεσα στον μηνα δεν πληρωνω την 2η. και στην αμνιο λιγα μου πηρε 450, την εκανε στο ιατριο του. εχω ακουσει κατι 800αρια! γενκα και στις ετησιες εξετασεις που εκανα (τεστ παπ κτλ) παλι λιγα επερνε.

γυρω στα 3000-3500 € θα μας παει ολη γεννα (παντα για φυσιολογικα μιλαμε) καισαρικη κανα 500αρικο παραπανω

εσενα ο γιατρος ποσα θα παρει? 3100 ειναι μονο το νοσοκομειο???

1500 € ειναι και ο γιατρος, στον φυσιολογικο και 250 η μαια. ο γιατρος μου θεωρητε απο τους καλυτερους στην ελλαδα. δεν εχει ιδιαιτερα ψηλες τιμες και πληρωνω 50€ σε καθε επισκεψη που παω. αν παω 2 φορες μεσα στον μηνα δεν πληρωνω την 2η. και στην αμνιο λιγα μου πηρε 450, την εκανε στο ιατριο του. εχω ακουσει κατι 800αρια! γενκα και στις ετησιες εξετασεις που εκανα (τεστ παπ κτλ) παλι λιγα επερνε.

γυρω στα 3000-3500 € θα μας παει ολη γεννα (παντα για φυσιολογικα μιλαμε) καισαρικη κανα 500αρικο παραπανω

εσενα ο γιατρος ποσα θα παρει? 3100 ειναι μονο το νοσοκομειο???

Ελα γιωτουλα μου συνεχεια με πεταει....

Ολα μαζι ειναι και γιατρος και μαια και κλινικη και σε περιπτωση που ειναι φυσιολογικη η γεννα βγαλε και τα 600 ευρω που ειναι η επισκληριδιος!Εχω πει οτι δεν θα την κανω αλλα αν δω και αποειδω μπορει να κανω την μιση δοση!Αν ειναι καισαρικη παλι βγαλε την επισκληριδιο γιατι γενικα δεν θελω να την κανω οποτε παμε για ολικη ναρκωση! Και μενα ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος και υπερ του φυσιολογικου τοκετου και στις επισκεψεις πριν μου επαιρνε 50 ευρω και τωρα 2 φορες τον μηνα 20 ευρω την φορα....

καλημερα κοριτσακια μου..ειχα ενα θεμα με το ιντερνετ παλι!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

εγω ετσι κ ετσι..εχω πολυ συχνα αναγουλες μετα απο καθετι που τρωω..τι σπαστικο..ενω ειχαν σταματησει μωλης μπηκα στον 5ο ξεκηνησαν αλα αυτες τις μερες ειναι πιο εντονο επισης οι συσπασεις ειναι πολυ ενοχλητικες κ επισης εχω γινει πολυ γκρινιαρα (κ νιωθω κ αχαριστη που ειμαι ετσι αλα δεν μπορω να το καταπολεμησω)κ απο διαθεση χαλια..ο σπετμεβρης μου φαινεται τοσο μακρυα κ εγω ηδη νιωθω καπως ..η μεση με ποναει τα ποδια μου τα βραδυα πριζονται..ουφφφφφ!αφηστε τα!χθε ςμ ενευριασε κ ο αντρας μου κ η ψυχολογια μου ειναι χαλια..χθες με το παραμικρο ημουν ετοιμη να κλαψω!αν κ με καλοεπιανε μετα κ τα βρηκαμε εγω ακομα ειμαι καπως οχι με τον αντρα μου γενικα!

Νενακι μου καλοοοοοοοο σε σκεφτομουνα!πολυ χαιρομαι που τα περασατε ομορφα το σαβ/κο!ευχομαι τον επομενο μηνα να εισαι εγκυουλα καρδουλα μου!

Γιωτακι μουυυ πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα με την μπεμπουλα σου!513 ε?ολοκληρο ζουζουνακι..εμενα ηταν 413 κ μου φανηκε μεγαλο!κ μενα δεν μου εβγαλε σε φωτο το μωρακι ενω στον μικρο μου ειχα κ σε ενα φυλαδιο μια τρισδιαστατη φωτο σε αυτο μονο το dvd !

Ματινακι μου τι κανεις?το σπορακι μας που ολο κ μεγαλωνει!ποτε πατε να το δειτε?

Ρανιουκο μουυυυ τι κανεις καρδουλα μου?παντρευεσαι ναιιιιιιιιιιιιιι!λιγο εμεινε!τελεια στον σακη εεεεεε!;);)

Πεταλουδα ολα καλα?τι καλα που δεν σου κατεβηκε ακομα!για να δουμε..λιγες μερες μεινανε να μαθουμε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ελα γιωτουλα μου συνεχεια με πεταει....

Ολα μαζι ειναι και γιατρος και μαια και κλινικη και σε περιπτωση που ειναι φυσιολογικη η γεννα βγαλε και τα 600 ευρω που ειναι η επισκληριδιος!Εχω πει οτι δεν θα την κανω αλλα αν δω και αποειδω μπορει να κανω την μιση δοση!Αν ειναι καισαρικη παλι βγαλε την επισκληριδιο γιατι γενικα δεν θελω να την κανω οποτε παμε για ολικη ναρκωση! Και μενα ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος και υπερ του φυσιολογικου τοκετου και στις επισκεψεις πριν μου επαιρνε 50 ευρω και τωρα 2 φορες τον μηνα 20 ευρω την φορα....

στα ιδια πλαισια κυμαινομαστε, ενταξη εχω ακουσει κ χειροτερα!

Διαφημίσεις

εγω ετσι κ ετσι..εχω πολυ συχνα αναγουλες μετα απο καθετι που τρωω..τι σπαστικο..ενω ειχαν σταματησει μωλης μπηκα στον 5ο ξεκηνησαν αλα αυτες τις μερες ειναι πιο εντονο επισης οι συσπασεις ειναι πολυ ενοχλητικες κ επισης εχω γινει πολυ γκρινιαρα (κ νιωθω κ αχαριστη που ειμαι ετσι αλα δεν μπορω να το καταπολεμησω)κ απο διαθεση χαλια..ο σπετμεβρης μου φαινεται τοσο μακρυα κ εγω ηδη νιωθω καπως ..η μεση με ποναει τα ποδια μου τα βραδυα πριζονται..ουφφφφφ!αφηστε τα!χθε ςμ ενευριασε κ ο αντρας μου κ η ψυχολογια μου ειναι χαλια..χθες με το παραμικρο ημουν ετοιμη να κλαψω!αν κ με καλοεπιανε μετα κ τα βρηκαμε εγω ακομα ειμαι καπως οχι με τον αντρα μου γενικα!

Νενακι μου καλοοοοοοοο σε σκεφτομουνα!πολυ χαιρομαι που τα περασατε ομορφα το σαβ/κο!ευχομαι τον επομενο μηνα να εισαι εγκυουλα καρδουλα μου!

Γιωτακι μουυυ πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα με την μπεμπουλα σου!513 ε?ολοκληρο ζουζουνακι..εμενα ηταν 413 κ μου φανηκε μεγαλο!κ μενα δεν μου εβγαλε σε φωτο το μωρακι ενω στον μικρο μου ειχα κ σε ενα φυλαδιο μια τρισδιαστατη φωτο σε αυτο μονο το dvd !

Ματινακι μου τι κανεις?το σπορακι μας που ολο κ μεγαλωνει!ποτε πατε να το δειτε?

Ρανιουκο μουυυυ τι κανεις καρδουλα μου?παντρευεσαι ναιιιιιιιιιιιιιι!λιγο εμεινε!τελεια στον σακη εεεεεε!;);)

Πεταλουδα ολα καλα?τι καλα που δεν σου κατεβηκε ακομα!για να δουμε..λιγες μερες μεινανε να μαθουμε!;)

καλημερα ελενιτσα!τι κανουν τα αγορακια σου?

τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα ειναι φυσιολογικα!!!

και εγω ειμαι πιο ευσυγκινητη και κουραζομαι ευκολα, για το πρηξιμο στα ποδια αστο καλυτερα! πρηζοτουσαν και πριν μεινω εγκυος φαντασου τωρα!!!!

ουτε dvd μας δωσαν :-(

καλημερα ελενιτσα!τι κανουν τα αγορακια σου?

τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα ειναι φυσιολογικα!!!

και εγω ειμαι πιο ευσυγκινητη και κουραζομαι ευκολα, για το πρηξιμο στα ποδια αστο καλυτερα! πρηζοτουσαν και πριν μεινω εγκυος φαντασου τωρα!!!!

ουτε dvd μας δωσαν :-(

τι κανεισ Γιωτακι μου/?

καλα ειναι τα ζουζουνια μου!ο μεγαλος( τωρα πια )κοιταει παιδικα ο μικρος μου δινεει κλωτσιτσες..επιτελους τις ενιωσε κ ο αντρας μου..πολυ χαρηκα!

κ γω κουραζομαι πολυ ευκολα!:rolleyes:κ συ εχεις πρηξιματα στα ποδια Γιωτα μου?αχ δνε ειναι πολυ σπαστικο ..με ενοχλει πολυ!

καλα ουτε dvd ισως αν τους ειχες προτεινει εσυ απο πριν λες κ παλι να μην σου γραφανε..αχ πολυ κριμα!εγω στον γιοκα μου ειχα παει μαζι μου ενω σε αυτο γραφουνε αυτοι κ στο δινουν..:rolleyes:

πως ειναι η ζουζουνα σου?τωρα ποτε ξαναπας στο γιατρο σου?εγω ακομα δεν την πηρα τηλ..:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανεισ Γιωτακι μου/?

καλα ειναι τα ζουζουνια μου!ο μεγαλος( τωρα πια )κοιταει παιδικα ο μικρος μου δινεει κλωτσιτσες..επιτελους τις ενιωσε κ ο αντρας μου..πολυ χαρηκα!

κ γω κουραζομαι πολυ ευκολα!:rolleyes:κ συ εχεις πρηξιματα στα ποδια Γιωτα μου?αχ δνε ειναι πολυ σπαστικο ..με ενοχλει πολυ!

καλα ουτε dvd ισως αν τους ειχες προτεινει εσυ απο πριν λες κ παλι να μην σου γραφανε..αχ πολυ κριμα!εγω στον γιοκα μου ειχα παει μαζι μου ενω σε αυτο γραφουνε αυτοι κ στο δινουν..:rolleyes:

πως ειναι η ζουζουνα σου?τωρα ποτε ξαναπας στο γιατρο σου?εγω ακομα δεν την πηρα τηλ..:rolleyes:

τι ωραια που τον καταλαβε! τρελλαθηκε ε?

η μπεμπα κλωτσαει συνεχεια! θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες 23 ιουνιου. ελπιζω να μου βγαλει καλυτερη φωτο ο γιατρος μου!

τι ωραια που τον καταλαβε! τρελλαθηκε ε?

η μπεμπα κλωτσαει συνεχεια! θα ξαναπαω σε 3 εβδομαδες 23 ιουνιου. ελπιζω να μου βγαλει καλυτερη φωτο ο γιατρος μου!

ναι πολυ χαρηκε..τωρα πιστευω να το αισθανεται πιο συχνα..οσο να ναι μεγαλωσε το ζουζουνι μου ακομα πιο πολυ!;)

σε 3 βδομαδες ε!τι καλα!κ γω μαλον καπου εκει!;);)

εκανα σημερα διαφορα αναμικτα λαχανικα με κρεατακι μοσχαρισιο κ πατατουλες μεσα..μοσχομυρησε το σπιτι οπου να ναι ειναι ετοιμο!ο μικρος πηγε για υπνο ..ακομα δεν κοιμαται αλα σε λιγακι θα τον παρει ο υπνος!σημερα ειναι πολυ καλος φτου φτου..δεν με ταλαιπωρησε καθιλου με γκρινιες!κανουμε κ τα τσισακια μας πια στην τουαλετα σαν μεαλοι αντρες κ γενικα οσο εγω δνε ειμαι καλα ψυχολογικα μωλης τον βλεπω κ ειδικα οταν ειναι τοσο καλο παιδακι με κανει να αισθανομαι πολυ καλα!τι ειναι τα παιδακια μας παντως..ευλογια απο τον θεο που μονο χαρα σου φερνουν!ο θεος να εχει καλα ολα τα παιδακια του κοσμου..κανενα να μην αφησει παραπονεμενο!παντοτε οταν παω στην εκκλησια ανβω ενα κερακι για ολα τα παιδακια του κοσμου !τι με χει πιασει σημερα!σαπουνοπερα εχω καταντησει!:tongue:

πειναωωωωωω,..:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι πολυ χαρηκε..τωρα πιστευω να το αισθανεται πιο συχνα..οσο να ναι μεγαλωσε το ζουζουνι μου ακομα πιο πολυ!;)

σε 3 βδομαδες ε!τι καλα!κ γω μαλον καπου εκει!;);)

εκανα σημερα διαφορα αναμικτα λαχανικα με κρεατακι μοσχαρισιο κ πατατουλες μεσα..μοσχομυρησε το σπιτι οπου να ναι ειναι ετοιμο!ο μικρος πηγε για υπνο ..ακομα δεν κοιμαται αλα σε λιγακι θα τον παρει ο υπνος!σημερα ειναι πολυ καλος φτου φτου..δεν με ταλαιπωρησε καθιλου με γκρινιες!κανουμε κ τα τσισακια μας πια στην τουαλετα σαν μεαλοι αντρες κ γενικα οσο εγω δνε ειμαι καλα ψυχολογικα μωλης τον βλεπω κ ειδικα οταν ειναι τοσο καλο παιδακι με κανει να αισθανομαι πολυ καλα!τι ειναι τα παιδακια μας παντως..ευλογια απο τον θεο που μονο χαρα σου φερνουν!ο θεος να εχει καλα ολα τα παιδακια του κοσμου..κανενα να μην αφησει παραπονεμενο!παντοτε οταν παω στην εκκλησια ανβω ενα κερακι για ολα τα παιδακια του κοσμου !τι με χει πιασει σημερα!σαπουνοπερα εχω καταντησει!:tongue:

πειναωωωωωω,..:tongue::tongue:

ασε και εγω πολυ πεινα! αλλα ευτυχως δεν εχω παρει κιλα 4 μονο!

εγω παλι ειμαι μες την καλη χαρα, μονο δυο φορες σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα ξεσπασματα και οτι και να μου ελεγε ο αντρας μου κλαμα εγω!

δεν ειναι τελειο να καμαρωνεις τα παιδια σου? φανταζομαι θα γινω πολυ χαζομαμα!!!!:-)

Λενιω μου σε πεθυμησααααααα.........καλημερα δεν ειπαμε γιατι μολις μπηκες εσυ με ειχε πεταξει και μετα δεν μπορουσα να μπω...καποιο θεμα πρεπει να εχει σημερα η συνδεση μου!!!!!!!!! Καλημερα λοιπον αν και καθηστερημενα!!!!!!!!!

Υπομονη λενιω μου ο σεπτεμβρης δεν ειναι καθολου μακρυα...παντα δεν λεμε οτι το καλοκαιρι ειναι πολυ μικρο και περναει πολυ γρηγορα ενω θελουμε κι αλλο????? Να δεις που δεν θα καταλαβεις πως περασε ο καιρος....εγω τι να πω που ειμαι νοεμβριο??????

Αναγουλες εχω κι εγω μονο οταν πειναω πολυ και για καποιον λογο δεν τρωω στην ωρα μου....ισως ειναι και λογω της ψυχολογιας σου αυτο...εν παση περιπτωση μην αφηνεις να σε χαλαει τιποτα....οταν το παιζεις τρελιτσα περναει και πιο γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!

Να δωσεις πολλα φιλακια στον μικρουλι σου και πολλα χαδακια στην κοιλιτσα στον αλλο μικρουλη σου!

στα ιδια πλαισια κυμαινομαστε, ενταξη εχω ακουσει κ χειροτερα!

Βεβαια το κοστος ανεβαινει αναλογα και με την αμοιβη του γιατρου...η συνυφαδα μου ας πουμε που σου λεω πληρωσε τον γιατρο μαζι με την μαια 2200ευρω....οταν μου το ειπε τρελαθηκα! Ουτε καθηγητης να ηταν ο τυπος!!! Ειναι δυνατον να μην ανεβαινει υστερα το κοστολογιο???Οπου και να πηγαινε να γεννησει αν ο γιατρος παιρνει τοσο πολλα....ημαρτον δηλαδη και το ιατρειο του το εχει στο κιατο! Δηλαδη αν το ειχε στο κολωνακι ποσα θα επαιρνε????????????

Γεια,Ελενακι!!! Εγω καλα μεχρι στιγμης,την παλευω!Αυριο θα παω για χοριακη αν και περιοδο περιμενω σε 2-3 μερες περιπου..Δεν εχω και πολυ σταθερο κυκλο! Αναρωτιεμαι αν θα δειξει κατι....Παντως εκανα πριν καποιες μερες και το 2ο τεστ (ειχε 2 το κουτι) και παλι πολυ αχνο θετικο.Μα πολυ αχνο μιλαμε.Μετα απο καμια ωρα φαινοταν καλυτερα.Πριν μια ωρα ανακαλυψα οτι εχω ενα τεστ clear blue το απλο με το σταυρο,οχι το ψηφιακο και το εκανα κι αυτο αλλα ηταν αρνητικο.Δε μενει τεστ ορθιο στα χερια μου!Δεν αντεχω να μην το κανω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τωρα το γιατι αυτο ηταν αρνητικο....ενας θεος ξερει!

Να σκεφτεσαι θετικα και να χαιρεσαι γιατι σε λιγους μηνες θα εχεις αλλο ενα ζουζουνακι σπιτι σου να νταντευεις!Μην αφηνεις καμια αναγουλα και τιποτα να σου χαλαει τη διαθεση και αν αυτο γινει, να σκεφτεσαι ολα αυτα και να το ξεπερνας γρηγορα!;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...