Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Σωστά τα λέει η Λίνα. Και η μαμά σου έχει 4 παιδιά, οπότε δεν σου πέρασε κάτι τέτοιο. Βέβαια η πρόωρη εμμηνόπαυση περνάει και από γιαγιά. Πχ η γιαγιά μου έχει μπει σε εμμηνόπαυση από τα 40 και έκανε 4 παιδιά νέα. Η μαμά μου τώρα μπαίνει στα 50 επίσης με 4 παιδιά. Και εγώ βγήκα με χαμηλή αμη και με πιθανότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης. 

Γενικά το εύθραυστο Χ περνάει από διάφορες γενιές αλλά θα υπήρχε σίγουρα ιστορικό στην οικογένεια της μαμάς παππούδες θείοι με παιδιά με προβλήματα σε βαθμό που να κάνει εντύπωση. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω πάντως έχει δική του κλινικη "Ιάκεντρος" λέγεται.....εκεί μου είπε να πάω!!! εσύ τι κάνεις???????

Καλα ειμαι,μια χαρα.Περιμενω.....

Νομιζω πώς τον εχει γιατρο μια φιλη μου και ειναι ευχαριστημενη.Λεπτομερειες δεν ξερω βεβαια,αλλα αν θελεις μπορω να μαθω.Το μικρο του ονομα?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλα ειμαι,μια χαρα.Περιμενω.....

Νομιζω πώς τον εχει γιατρο μια φιλη μου και ειναι ευχαριστημενη.Λεπτομερειες δεν ξερω βεβαια,αλλα αν θελεις μπορω να μαθω.Το μικρο του ονομα?

2 μερούλες μείνανε ακόμη!!!! Πράπας Νίκος λέγεται, αν μπορείς να μάθεις αν εκανε και σε αυτον αυχενικη θα με βοηθούσες πολύ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααα~τι κανετε φιλεναδιτσες μου!εμεις πηγαμε το πρωι με τον μικρο στη εκκλησια κ ηρθαμε~εχουμε κ μια βαφτιση το απογευμα!

Μαρακι μου καρδουλα μου ποσο χαιρομαι που προχωραει καλα η εγκυμοσηνη σου!μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα:D:D

Αναστασακι μουυυ κ γω τον μεγαλο υπερηχο στο ιακεντρο τον εκανα//με τον Δαγλη!γιαυτον που λες δεν ξερω παντως κ αλη κοπελα μετα απο μενα για αυχενικη ηταν!

πεταλουδα λιγο εμεινε~θα μαθουμε μακαρι ευχαρηστα νεακια!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααα~τι κανετε φιλεναδιτσες μου!εμεις πηγαμε το πρωι με τον μικρο στη εκκλησια κ ηρθαμε~εχουμε κ μια βαφτιση το απογευμα!

Μαρακι μου καρδουλα μου ποσο χαιρομαι που προχωραει καλα η εγκυμοσηνη σου!μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα:D:D

Αναστασακι μουυυ κ γω τον μεγαλο υπερηχο στο ιακεντρο τον εκανα//με τον Δαγλη!γιαυτον που λες δεν ξερω παντως κ αλη κοπελα μετα απο μενα για αυχενικη ηταν!

πεταλουδα λιγο εμεινε~θα μαθουμε μακαρι ευχαρηστα νεακια!;);)

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

Λενάκι μου εκκλησία ε?? καλά έκανες κοριτσάκι μου!!! εσύ που έκανες αυχενική????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

Λενάκι μου εκκλησία ε?? καλά έκανες κοριτσάκι μου!!! εσύ που έκανες αυχενική????

εγω Αναστασακι μου την εκανα στη γιατρο μου!ξερει να την κανει κ μμου την εκανε αυτη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας,κοπελαρες ομορφες! Ξεκουραζεστε,ε?Εμεις βαφτισαμε σημερα τον ανηψακο μας και γυρισαμε τωρα αποκαμωμενοι τελειως!Τι ζεστη..τη λαβρα!!!! Μεσα στην εκκλησια σε καποια φαση αισθανομουν οτι μου ηρθε περιοδος,αλλα τιποτα ακομη.Ειναι νωρις βεβαια, 8 με 9 περιπου περιμενω κανονικα.Για να δουμε...ειμαι πολυ περιεργη πραγματικα!Αγωνια δεν εχω ακομη,οταν παω για χοριακη θα με πιασει μαλλον..κλασικα!Αυτη η εξεταση...εδω μου καθεται!Τι αγχος!Αλλα τι να κανουμε,αφου ειπε ο γιατρος να κανω,θα την κανω.Αν βγει 0 θα περιμενω περιοδο μετα,αν βγει θετικη...μας ζωνουν τα φιδια παλι!!:shock::shock:Χαιρομαστε κιολας βεβαια,δεν το συζητω!Μαζι πανε αυτα....

Εσεις όλες καλα;

Αναστασάκι,ρωτησα τη φιλη μου,αλλα τελικα αυτον δεν τον ξερει.Μαλλον απο αλλον τον εχω ακουσει.Παντως μου ειπε αυτη η φιλη - η οποια ειναι 8 μηνων τωρα - οτι η αυχενικη δεν ειναι κατι φοβερο,εκεινη την εκανε στο γιατρο της στο ιατρειο του. Δεν χρειαζεται φοβερη εξειδικευση δηλαδη. Απλα μου ειπε να σου πω να κανεις και την αιματολογικη εξεταση την ppap A, η οποια κοστιζει 80 ευρω αλλα καλο ειναι να την κανεις.Αυτα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα φιλεναδακια μου τι κανετε?εγω χαθηκα αλλα το ενα πισω απο το αλλο ερχοταν!!εγκυος δυστυχως δεν ειμαι:(:(:(, αλλα ευχομαι και περιμενω με αγωνια την μερα που θα γινει..γιατι θα γινει!!!περασα ενα τελειο σ/κ και τωρα που μπορεσα ειπα να σας γραψω!!μπορει να μην εμπαινα αλλα καθε μερα σας διαβαζα κανονικοτατα!!!

λενακι μου αγαπουλα τι κανεις?το μικρακι σου?το μπεμπακι σου?αχ μωρε το καλο μου το νιωθεις περισσοτερο!!μπαβο καρδουλα μου, πολυ χαιρομαι!!σ ευχαριστω πολυ και για το ενδιαφερον σου,μεχρι και στον υπνο σου με ειδες?χαχαχαχαχ!!! αν θελεις βαλε με στο πινακακι για τις 23-06:D:D:D

ρανιακι μου τι κανεις γλυκο μου κοριτσακι?αντε πηγατε στην τελικη ευθεια για το γαμο!!με το καλοοοοο!!!ευχομαι να περασετε τελεια:D:D:D και με προσοχη καρδουλα μου για το νινακι σας!!

ποπακι μου?καρδουλα μου τι κανεις?η νεραιδουλα μας καλα???

ματινακι μου καλο, τι κανεις?το σπορακι σου?

αναστασακι μου μην αγχωενεσαι ολα θα ειναι σουπερ με την αυχενικη, ειμαι σιγουρη!!μαρακι μου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατησεις αγκαλιτσα το μπεμπακι σας!!!:D:D:D youtou???τι κανεις καλη μου?η μπεμπουλα σου??σοφακι μου γλυκο πως εισαι?τι κανεις?ο γοης σου καλα?αντε τελειωνουν με το καλο τα σχλεια να χαλαρωσεις καλη μου!! νατασακι μου ?τι κανεις καρδουλα μου?το λουλουδοκοριτσακι σου καλα?

πεταλουδιτσα μου τι κανεις?διαβαζω εισαι στην αναμονη ε?αντε με το καλο να ΜΗΝ σου ερθει και να ανακοινωσεις και εσυ ευχαριστα!!αλλωστε το γουρι του τοπικ μας ειναι γνωστο!!!υπομονη 2-3μερουλες:D:D:D

ευχομαι και εγω σε λιγο καιρο να μιλαω μαζι σας μονο για εξετασεις, μωρακια, και συμπτωματα εγκυμοσυνης!!

σας αγαπω πολυ πολυ πολυ

φιλακια και πολλες-γλυκες (((((((((((((((())))))))))))))))) σε ολες σας!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κουκλαρες μουουουουυοουυου.....

σκορποχωρι σημερα εεεεε?????????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....εκανα χθες το μπατσελορ μου κοριτσακια μου στον σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη................ηταν τελειααααααααααααααααααααααααααααααα.......βεβαια χορευα καθιστη αλλα δε με πειραξε καθολου!!!!!!!

και πριν λιγο συνηλθα απο τη ζαβλακομαρα του ξενυχτιου και μπηκα!!!!

αγκαλιτσες πολλες σε ολεςςςςςςςςςςςςς(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))...

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.......ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλαρες μουουουουυοουυου.....

σκορποχωρι σημερα εεεεε?????????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....εκανα χθες το μπατσελορ μου κοριτσακια μου στον σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη................ηταν τελειααααααααααααααααααααααααααααααα.......βεβαια χορευα καθιστη αλλα δε με πειραξε καθολου!!!!!!!

και πριν λιγο συνηλθα απο τη ζαβλακομαρα του ξενυχτιου και μπηκα!!!!

αγκαλιτσες πολλες σε ολεςςςςςςςςςςςςς(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))...

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.......ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ......

καλημέρα κοριτσια!

το σαββατο εκανα β επιπεδου και ολα ηταν τελεια! 513γρ ειναι η μπεμπουλα, αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο τον γιατρο που μου την εκανε στο ιασω! 20' με το ζορι και δεν μας εβγαλε φωτο του παιδιου τρισδιαστατη γιατι λεει ηταν γυρισμενο! οταν του ειπα να ξαναπροσπαθησει ειπε, δεν γινεται, την αλλη φορα! παντως ο γιατρος μου καλυτερους υπερηχους κανει!!!

τεσπα! το καλο ειναι οτι ολα ειναι καλα!

ρανακι! τελειος ο σακης :-Pε? αγαπω πολυ!!! ειναι θεος!

η ωρα η καλη!!! να περασετε τελεια!

κοριτσια τι κανετε οι υπολοιπες? τα μωρακια μας?

φιλακια πολλα..........

Κοριτσια???? ουουουουου.....καλημερα!!!!!!!!!!! Που εισαστε καλε? Τι γινεται και ολο χανομαστε?????

Μολις εβαλα ενα πλυντηριο και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα!

Ειναι ομως καμια εδωωωωωωω?????????

Κοριτσια???? ουουουουου.....καλημερα!!!!!!!!!!! Που εισαστε καλε? Τι γινεται και ολο χανομαστε?????

Μολις εβαλα ενα πλυντηριο και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα!

Ειναι ομως καμια εδωωωωωωω?????????

ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

καλημερα ματινακι!!!:D:D:D:D

ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

καλημερα ματινακι!!!:D:D:D:D

Kαλημερα γιωτουλα μου τι κανεις???? Μιλουσα στο τηλ. και γι αυτο αργησα να απαντησω!

Μονες μας ε???? Καλα,που πηγαν ολες?????

Εκανες την β'επιπεδου ειδα ολα καλα ε??? Ολοκληρη κοπελα εγινε μωλε μωλε...μπραβο σας!!!!!!

Εγω να σου πω την αληθεια εχω ενα θεμα με το ιασω...δεν θελω ουτε να το βλεπω...το εχω παρει πολυ στραβα το ολο θεμα εκει....γεννησε και τα 2 της παιδια η συνυφαδα μου εκει και περα απο την υποτιθεμενη χλιδη δεν προσφερει κατι παραπανω ακομα και απο δημοσιο νοσοκομειο....μολις ειδα δε οτι εφερναν και τα μωρα την ωρα του επισκεπτηριου μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!!!

Τεσπα ομως αν ειναι εκει ο γιατρος σου τι να κανεις?Δεν μπορεις να κανεις αλλιως! Εμενα ο δικος μου ειναι σε 3 μαιευτηρια και ενα απ αυτα ειναι και το ιασω και μου το ειπε τελευταιο και μου το απεκλεισε απο δικης του μεριας....τωρα αν εγω θελω να παω ντε και καλα εκει αλλο θεμα!!!! Ο γιατρος δεν το προτινει....πανακριβα ρε συ!!!!!!!

Kαλημερα γιωτουλα μου τι κανεις???? Μιλουσα στο τηλ. και γι αυτο αργησα να απαντησω!

Μονες μας ε???? Καλα,που πηγαν ολες?????

Εκανες την β'επιπεδου ειδα ολα καλα ε??? Ολοκληρη κοπελα εγινε μωλε μωλε...μπραβο σας!!!!!!

Εγω να σου πω την αληθεια εχω ενα θεμα με το ιασω...δεν θελω ουτε να το βλεπω...το εχω παρει πολυ στραβα το ολο θεμα εκει....γεννησε και τα 2 της παιδια η συνυφαδα μου εκει και περα απο την υποτιθεμενη χλιδη δεν προσφερει κατι παραπανω ακομα και απο δημοσιο νοσοκομειο....μολις ειδα δε οτι εφερναν και τα μωρα την ωρα του επισκεπτηριου μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!!!

Τεσπα ομως αν ειναι εκει ο γιατρος σου τι να κανεις?Δεν μπορεις να κανεις αλλιως! Εμενα ο δικος μου ειναι σε 3 μαιευτηρια και ενα απ αυτα ειναι και το ιασω και μου το ειπε τελευταιο και μου το απεκλεισε απο δικης του μεριας....τωρα αν εγω θελω να παω ντε και καλα εκει αλλο θεμα!!!! Ο γιατρος δεν το προτινει....πανακριβα ρε συ!!!!!!!

καλα ειμαι ματινακι, εσυ?

ναι οντως, αν ειχα την επιλογή δεν θα πηγαινα στο ιασω, παρολα αυτα μας ειπαν οτι το 3κληνο ειναι 1500€ και τα βλαστοκυτταρα δωρεαν. δεν ειναι και υπερβολικο. εχουν πεσει οι τιμες. παντως για το θεμα των μωρων στο επισκεπτηριο, τα φερνουν οταν ειναι να θηλασουν και οι επισκεπτες θα πρεπει να βγαινουν εξω. τωρα εχει γινει και μια καινουρια υπηρεσια το λεγομενο rooming in που μπορεις να το εχεις συνεχεια μεσα οπως τα δημοσια. αλλα δεν νομιζω οτι θα το κανω. απο αποψη μικροβιων και μονο.

τι κανει το μπεμπε σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...